- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Az igazság az, hogy egyik gépet sem használtam még. A Canon 300D -t sokan dicsérik hogy jóminőség, de nincs vele személyes tapasztalatom (350D -nél kezdtem). A Nikon nem tűnik rossz vételnek, de mondom, nempróbáltam
Érdemes utánaolvasgatni, tesztek, minden ilyesmi. És persze, ha használtat veszel, azt jól meg kell nézni, mind a gépet, mind az objektívet. Szenzorcsekk, exposzám, ezeket mindenképp. Aztán objektívet meg kipróba. Az is egy lehetőség, hogy egynlőre nem veszed meg a Nikon -t, hanem játszol kicsit a Canon -al, és meglátod mire van szükséged, így nemkockáztatsz.Gyújtópontot pedig így nem is tudom megfogalmazni, nemvagyok egy elméleti ember. A két számban (18-55) gyakorlatilag a zoomtartományt, a nagyítás mértékét adják meg. De egészítsetek ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdemes utánaolvasgatni, tesztek, minden ilyesmi. És persze, ha használtat veszel, azt jól meg kell nézni, mind a gépet, mind az objektívet. Szenzorcsekk, exposzám, ezeket mindenképp. Aztán objektívet meg kipróba. Az is egy lehetőség, hogy egynlőre nem veszed meg a Nikon -t, hanem játszol kicsit a Canon -al, és meglátod mire van szükséged, így nemkockáztatsz.