Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Az igazság az, hogy egyik gépet sem használtam még. A Canon 300D -t sokan dicsérik hogy jóminőség, de nincs vele személyes tapasztalatom (350D -nél kezdtem). A Nikon nem tűnik rossz vételnek, de mondom, nempróbáltam
Érdemes utánaolvasgatni, tesztek, minden ilyesmi. És persze, ha használtat veszel, azt jól meg kell nézni, mind a gépet, mind az objektívet. Szenzorcsekk, exposzám, ezeket mindenképp. Aztán objektívet meg kipróba. Az is egy lehetőség, hogy egynlőre nem veszed meg a Nikon -t, hanem játszol kicsit a Canon -al, és meglátod mire van szükséged, így nemkockáztatsz.Gyújtópontot pedig így nem is tudom megfogalmazni, nemvagyok egy elméleti ember. A két számban (18-55) gyakorlatilag a zoomtartományt, a nagyítás mértékét adják meg. De egészítsetek ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Érdemes utánaolvasgatni, tesztek, minden ilyesmi. És persze, ha használtat veszel, azt jól meg kell nézni, mind a gépet, mind az objektívet. Szenzorcsekk, exposzám, ezeket mindenképp. Aztán objektívet meg kipróba. Az is egy lehetőség, hogy egynlőre nem veszed meg a Nikon -t, hanem játszol kicsit a Canon -al, és meglátod mire van szükséged, így nemkockáztatsz.