- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
rumos14
üzenetére
No. Egyrészt az A700 fogásra zseniális, komolyan, képminőségre is rendben van, kifejezetten szimpatikus gép, nem mondom, hogy nem fogadnám el, ha hozzámvágnák
De az túlzás, hogy a K10D-m helyett vágynék rá. Nem vágyom rá, de ha most vennék gépet, igencsak meggondolnám az A700-at.
Másrészt a K20D-re még kevésbé vágyom, mint az A700-ra. 14,6 MP nekem már kegyetlen sok APS-C-re. Igazából képminőségre, szolgáltatásokra, ergonómiára, kezelhetőségre nekem igencsak jó a K10D, sőt ez utóbbi kettőre egyszerűen pazar - nekem.
Szóval jelenleg max objektívekre vágyom, vázakra nem. Max full framera, de hát az elég messze van
A kitobi 1-5 skálán bőven nem 3-as. Vegyünk egy 10-es skálát inkább, és ott helyezzük el a 3-as szinten a kitobit. Ez esetben a 16-45 F/4 érzésem szerint olyan 7 körül lehet, de mivel én nem használtam még, így ezt nehéz megítélni.Harmadrészt magamról és gyújtótáv-igényeimről:
Ebben a topicban szokott elhangozni, hogy márpedig nagylátó igenis kell, mert ezért, meg azért. Ez azonban nem így van, legalábbis ebben a formában ez a kijelentés nem állja meg a helyét. A helyes megfogalmazás az, hogy vannak emberek, akiknek kell nagylátó - ennyi és nem több. Nem lehet jobban általánosítani. Én spec 28mm alatt a legritkább esetben fotózom, de inkább azt mondanám, hogy 35mm alatt sem nagyon - természetesen valós gyújtótávban mérve értettem az előbb, tehát 42mm, de még inkább olyan 52mm ekvivalens alatt csak elvétve. Így a 16-45 igencsak buta választás lenne a számomra. Egy Tamron 28-75 F/2,8 - na igen, ez valami olyasmi, amit nekem találtak ki, de nem a Pentax 16-45 F/4.
Új hozzászólás Aktív témák
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az túlzás, hogy a K10D-m helyett vágynék rá. Nem vágyom rá, de ha most vennék gépet, igencsak meggondolnám az A700-at.