Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#49054) mephi666 válasza #56474624 (#49053) üzenetére


mephi666
nagyúr

guminő lesz a sarokban, de ne mond el senkinek ;] :DDD ...most még viccelődök, de érzem a vesztem...

ui: amúgy nem tudom mit szólna idegen női melltartóhoz... biztos nem lenne boldog... ki fog derülni, hogy milyen hatása lesz rá a találkozásnak: nem akar semmit, telefonon keresztül könnyen elzavar a fenébe, de mégis odajön az "oroszlánbarlangba" :U azért akármit is mond, az érzéseit akkor sem fogja tudni meghazudtolni... (hétfőn sírva borult a nyakamba... szerintem most is van esély hasonlóra... szűk 2évet nem lehet pár nap alatt kitörölni... márpedig ő azt akarja, mert az érzelmei nem múltak el...)

ui2: személyes bejegyzéseim között még ott van szerintem ex-el a szakítás... ott is eltelt ennyi idő és sokkal könnyebben vettem... feljárkált, de nem érdekelt... egyikünk sem közeledett a másikhoz, mert vége volt... most más a helyzet: olvasd át nyugodtan... kb 2éve volt (ha érdekel, itt a gyógyulás folyamata... 1hét alatt totál kijöttem belőle és csak 1-2nap volt igazán durva)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.