Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Alapára 300 Dollár az kb 75k huf szerintem már sokkal jobb, kint lesz 3 hónapot, az alatt a ha megcsíp vmi akciót még jobb.
-
Dreimus
senior tag
válasz SlayerSub #9952 üzenetére
Csak ne felejtsd el hogy USA-ban minden ár nettó és az adott megye áfá-ja még rájön, csak nem egységes, ezért van mindig minden USA oldalon a netto ár feltüntve, bár még így is egész jó ár lesz de közel sem ennyire meg ha valami mást is hozz vissza akkor vám-on is megfoghatják.
[ Szerkesztve ]
-
-
g@bo
nagyúr
Dragon Quest Builders (Switch)
urak, 14k... erről valaki?
-
adalbert1
veterán
Korábban már volt téma a játékok árazása, nos az AAA címek árai engem annyira nem zavarnak, ott sokszor tényleg nagyon sok óra játékidőt, innovatív játékmenetet, stb. kap az ember a pénzéért. Viszont azon most lehaltam, hogy egy egyszerű Worms alapára 30 euro - oké, ezzel is el lehet egész sokat local multiban szórakozni, viszont ennyi pénzt én sokallok egy olyan játékért, amit mondjuk havonta egyszer vennék elő egy kicsit bohóckodni (és az elmúlt 20 évben már számtalan változatával játszottam, ráadásul itt még olyan szintű fejlődés sincs, mint mondjuk egy Mario Kartnál, vagy a SMB játékoknál, gyakorlatilag szebb grafikával, jobb animációval, több fegyverrel ugyanarra a játékmenetre építő kukac lövölde, ami ugyan szórakoztató, de mégis az az ember érzése, hogy ugyanazt veszi meg már sokadjára), a reális ára számomra olyan 15 euro körül lenne.
-
-
MODERÁTOR
Gyermekeimre gondolva vettem meg, még nem néztük meg, digitális elvonás van.
Ma a Lost Sphere lesz soron, remélem egyszer játszani is lesz időm.
(A gyerekek épp nevelve vannak, úgyhogy a PS4 az áramból is ki van húzva )Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
FIFA 18 kb 7600 HUF az orosz eShop-ban... megér ennyit? FIFA17 megvan PS4-en...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
KOHO
senior tag
válasz koncsik #9967 üzenetére
Handheld módban a grafika nagyon puritán szerintem, legtöbbször tv-re kötve játszottam vele. Sajnos nincs a baráti körömben senkinek Switche, így multizni nem multiztam senki ellen, csak a FUT-ban. Egyébként a képernyő nem olyan kicsi, így nem mondanám azt, hogy hangyafoci lenne. Összességében szerintem nem rossz a játék, amikor repülőn ültem, akkor igazán szórakoztató volt agyonverni a barcát.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
bladex73
aktív tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem van e hír arról, hogy Nintendo Switch fejlesztik e tovább valamilyen irányban? Esetleg csinálnak e belőle olyan verziót ami kicsit rugalmasabb a felhasználó felé? Én nemrég majdnem vettem egyet mert nagyon szimpatikus, hogy hordozható de van néhány nagyon kiábrándító tulajdonsága.
1. Játékon kívül semmi másra nem jó. (Illene, hogy legalább filmet lehessen nézni rajta)
2. Nem lehet akkumulátort cserélni. (Egy mobil eszköznél ami két és fél órát bír csak elég gáz)
3. Alig van hozzá értelmes játék. (Zelda + egy két játék ami pc re is kijött)
4. Nagyon drága. (Mire megvesz mindent az ember hozzá tok, védőfólia, egy normális játék kb 160k. Ennyiért megkapom a legjobb asztali konzolt ami sokkal többet tud, leszámítva, hogy nem hordozható)Ezek a dolgok miatt nem vettem meg. Ennyi pénzért ilyen hiányosságok mellet baromi nagy luxus egy ilyet megvenni, de ez a magán véleményem nem kell vele foglalkozni.
-
MODERÁTOR
válasz bladex73 #9970 üzenetére
Sajnos semmi hír továbbfejlesztésről. A felsorolt igényeket mások is jelezték már, van amit meg lehet oldani többé-kevésbé megfelelő módszerekkel (külső akku, akku-s tok), de a filmnézés, böngésző, social media igények nagyon egyéniek, sokaknak nem fontos, sokan szeretnék.
Viszont ha úgy gondolod, hogy "alig van hozzá értelmes játék", nem érdemes árcsökkenésre várni, nem leszel vele elégedett később sem, pláne a többi dolgot is hozzágondolva.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bladex73
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Nekem van normális PC gépem ezért nem érdekelnek nagyon a fix konzolok. Ennek a mobil eszköznek viszont van értelme egy PC mellé. A fentebb leírtakat szerintem könnyedén lehetne orvosolni.
Egyelőre az ár/tudás nincs összhangba szerintem. -
bakter24
őstag
válasz bladex73 #9973 üzenetére
Alapvetően megérthető, amikre szeretnéd még használni, de manapság minden okostelefon/tablet tudja azokat a funkciókat, ami szinte mindenkinél napi szinten ott van. Nekem azért nem hiányzik a Switch-ből más, mert egyszerűen ez egy célhardver, és abban az egy funkcióban, amire kitalálták, nagyon menő. Ha példát akarnék mondani a múltból: A régi Tetrisben sem volt például számológép, pedig lehetett volna. Vagy mutathatta volna az időt, de nem. Kvarcjátékok dettó. A Switch-nél is hasonló érzésem van, nem néznék rajta filmet, arra van más. Viszont tablethez sem vennék kontrollert, amit vagy támogatnak a játékok, vagy nem, stb.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
MODERÁTOR
válasz bladex73 #9974 üzenetére
Sajnos én csak a erről a topic-ról tudok beszámolni, de igyekszünk beférkőzni a Nintendo belső köreibe . A Nintendo nem híres arról, hogy figyelembe venné a népakaratot
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Madoc
veterán
Nem vettem még de fogok.Szerintem így jó ahogy van. Akinek tablet kell az vegyen tabletet.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
bakter24
őstag
válasz bladex73 #9978 üzenetére
És szerintem meg is bántad volna. Mert médiára sokkal jobbak vannak. Jobb üzemidővel és szebb kijelzővel. Ha a Switch tudná a felsorolt funkciókat, kompromisszumokkal tudná csak. És emiatt egy mindenre egy kicsit jó eszköz lenne. Minden nézőpont kérdése, így a cucc egy vékony konzol, úgy meg egy vastag tablet lenne. Az utóbbi időben keveset használom, de alapvetően én a koncepció miatt vettem meg, hogy ha akarom hordozható, ha akarom TV-n nyomom.
-
bladex73
aktív tag
Attól, hogy meg lehet nézni valamin egy filmet is attól az még nem tablet, főleg, hogy van rajta egy + kártya olvasó is. Csak egy normális lejátszó programot kéne felrakniuk rá és kész. Már 2018 at írunk ez azért nem olyan nagy dolog. A vas bőven elég hozzá gondolom. Ha valamit többet tud annál értékesebb.
-
bakter24
őstag
válasz bladex73 #9983 üzenetére
"Jobb üzemidővel és szebb kijelzővel." -> Erre gondolok. Hogy neked, mint felhasználónak kéne kompromisszumot kötnöd, ezek miatt, egy ugyanennyibe kerülő tablethez képest.
"Ha valamit többet tud annál értékesebb." -> Ezzel pont nem értek egyet. Tökéletes, mindenre maximálisan alkalmas eszköz nincs. Ez igaz mobil eszközben, multifunkciós szerszámgépnél, kéziszerszámnál, autónál, stb. Egy autó pl nem lehet egyszerre vagány sportautó, amivel csajozni mész, és családi autó, amibe befér a babakocsi kényelmesen, és ezzel együtt kisteherautó, amivel hazaviszel 8-10 zsák cementet.
Legjobb példa az univerzális távirányító, sok eszközt kivált, de a speciális gombok egyiken sincsenek rajta, szóval csak az alapfunkciókat tudja. (Logitech Harmony kivétel, az egy csoda! )
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz bladex73 #9982 üzenetére
A Switch-nek fényévekkel fosabb (érintő)kijelzője és SoC-ja van, mint egy flagship telefonnak / tabletnek, a wifi sebessége még 5Ghz-n is csapnivalóan szar és a jelenlegi oprendszere egy Windows 95 környékén ugrál funkcionalitását tekintve. DE!
Játékkonzolként simán 9/10 az értékelése szerintem, egy erős PC mellé vettem, abszolút bejött nekem. Ez klasszikusan az az eszköz, ami esetében pár óra / nap használat után már nem fogsz akarni rajta filmet nézni / böngészni a netet.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
fogtunder
nagyúr
válasz bladex73 #9978 üzenetére
a DS családon se lehetett ilyeneket csinálni, aztán meg lehet nézni, mennyire lett sikeres. véleményem szerint egy konzolnak, akár kézi, akár fix, két dologra van szüksége: normális kezelőszervekre és jó exkluzív játékokra. itt mindkettő adott.
tény és való, hogy nem olcsó (én mondjuk Zeldával együtt 90-ért vettem 3 hónaposan, az nem is drága), pláne kiegészítőkkel együtt, de semmi nem indokolja, hogy olcsóbban adják, mint most. a cserélhető akku jelentősen megnöveli bármilyen készülék méretét, gondolom nem kell ecsetelni, hogy miért is nem lenne jó, külső akkuval ezen lehet javítani, egy normális darab semmivel se kerül többe, mint amennyiért a Nintendo beárazná a cserélhetőt, ezt meg minden máshoz is lehet használni.
kb. kéthetente előjön ez a téma, hogy miért nincs rajta Facebook/Youtube/Videólejátszó/Mittudoménmi. véleményem szerint ezek a funkciók semmivel sem indokolnák meg jobban a beruházást, mert aki kiad egy konzolra ennyi pénzt, annak nagy valószínűséggel van egy okostelefonja is, ami ezeket a funkciókat sokkal-sokkal jobban el tudja látni, mint például esetemben is, eszembe nem jutna a Switchen csinálni ezeket, ahogy Hearthstone kivételével telefonon se játszok. a tablet mondjuk kicsit más téma, ott azért vannak már komolyabb játékok.
de játsszunk el a gondolattal: mennyit ér meg szerinted ez jelenlegi formájában és mennyit érne akkor, ha a kívánt funkciói meglennének?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz bladex73 #9988 üzenetére
a harmada? ez poénnak erős, úgyhogy tételezzük fel, hogy komolyan gondolod. a konzol előállítási költsége kb. 257$, napi árfolyamon kb. 65K. mivel ez nettó, számoljunk az itthoni nettó árral, ami durván 82K, még azt se lehet a Nintendonak felróni, hogy betegre keresik magukat a konzolon, hiszen ebben már a nagyker és kisker árrés is benne van.
ellenben ha neked max 35K-t ér meg egy hordozható konzol, amin tök jól lehet játszani, de mást nem igazán, akkor szerintem ne is kínozd magad a vegyek-e kérdéssel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az árával sokáig nem voltam én sem kibékülve, aztán mikor végül megvettem, akkor meg a fejem vertem a falba, hogy miért nem vettem meg az első nap
-
fogtunder
nagyúr
az nVidia már többször bebizonyította, hogy nem igazán kompetensek a mobilos SoC készítésben, sem energihatékonyság, sem teljesítmény terén, az aktuális Snapdragon és Exynos chipsetek mindig jobbak voltak, nem véletlenül vonultak ki erről a piacról.
a Switchnél ellenben jól jön, hogy tulajdonképpen CUDA magok vannak, mert egyszerűbb volt unreal engine támogatást csinálni rá pl, illetve az energiahatékonyság sem egy iszonyat fontos dolog.
a kérdés inkább az, hogy mire kell? mert ha mobiltelefonba, android alá, akkor nagyjából bármelyik jelenlegi flagshipben jobb a chipset, de abban nem lennék biztos, hogy azok ilyen jól muzsikálnának egy konzolban.
-
Scholes9
nagyúr
Végig vittem a Mario Odysseyt. Persze rengeteg Hold maradt a világban még. Ahogy az egyik tesztben is írják: elképesztő szeretettel felépített játék. Ezzel azt hiszem csak egyet érteni lehet. Nem is tudom mikor nevettünk, mosolyogtunk ennyit videojátékon. Pláne túl a harmincon Nem is kérdéses, hogy a polcon marad, bőven megérdemli a helyet
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
MODERÁTOR
válasz Scholes9 #9994 üzenetére
Grat! Én is igyekszem, a 11 éves fiam ma ért a végere, csúnyán megalázva apucit. Nem is vettem észre, hogy végignyomja, nem kellett mellette ülni...
Bayonetta 1-2 Limited is az országban van már (azzal nem fognak játszani a gyerekek)
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
jelen esetben igen, és itt erre is van igény. viszont androidon ez pont hátrány volt, mert az ott használt GPU-k teljesen más felépítéssel bírnak, így hiába volt nyers ereje, az optimalizálás hiánya miatt sosem tudott az élmezőnybe kerülni. kár érte amúgy, én nagyon szurkoltam nekik anno, de a két telefon, amit Tegra chipsettel próbáltam (LG 2X és 4X) nagyon komoly problémákkal küzdött nem csak energiahatékonyság, de egyéb szempontból is.
szóval tud az nVidia Arm alapú SoC-t tervezni, lásd az a szörny, amit az önvezető kocsik rendszereibe gyártanak, de a mobiltelefonos piac nem jött be nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest