Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
Én ilyet rendeltem elő (pár hét múlva meg is jelenik): BlitzWolf®BW-S10 30W USB PD
Type-C, PD, boldogság.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #7052 üzenetére
AFAIK 2TB-ig támogatja a microSDXC-t a Switch.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz umbibumbi1 #7282 üzenetére
Nem ismerem a Nintendo hardware frissítési szokásait, de a közeljövőben elérhető nagyobb változásokat nem megkövetelő lehetőség igazából csak az X2-es Tegra lehetne (a Switch-ben egy erősen downclockolt X1-van), amely kb 30%-kal gyorsabb az elődnél valamivel alacsonyabb fogyasztás mellett.
Szóval annyival nem lenne erősebb, hogy például egy handheld FHD felbontást meghajtson vagy ilyesmi, esetleg 3 helyett 4,5 órát tudna a user Zeldázni aksiról (és laggmentessé válna a Korok-forest ).
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Scholes9 #7502 üzenetére
Mondjuk a BotW távolról sem az az etalon játék (tegnap fejeztem be), mint amit hirdettek róla. Félre ne értsd, nem egy rossz játék, de egy erős 8/10-nél többet nem igazán adnék érte összehasonlítva pl. egy Skyrim minőségével / mélységével.
-
=WiNTeR=
senior tag
Azért a Skyrim-et írtam, mivel az fog megjelenni a Switch-re hamarosan, így közvetlenül össze lehet majd hasonlítani a kettőt. Sajnos a Zelda esetében nagyon olyan érzése van az embernek, hogy a Nintendo EPD számára túl nagy falat volt egy minden részletében jól kidolgozott open-world játék megalkotása , legalábbis a kategóriában amiben versenyezni akart (pl.: igénytelen és hullámzó level design, gyermeteg történet, összecsapott shrine küldetések, stb).
Megismétlem, a fentiek még nem teszik rossz játékká a BotW-ot, de kár lenne nem (f)elismerni a hibáit és a világ legjobb játékának kikiáltani (még ha ez teljesen szubjektív is), ahogy tették azt jó páran.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz bakter24 #7577 üzenetére
A Divine Beastek után már endgame jön a fő sztoriban (ami egyébként mindentől független: menj be a kastélyba és győzd le Ganon-t), ha úgy döntesz. Btw hasonlóan a korábbi Zeldákhoz, végjáték után itt se tudsz tovább játszani. [ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
Kijátszottam.
Sry, ha nem egyértelműen fogalmaztam.Legyőzöd a főgonoszt, credits, main menu. Betöltheted a legutóbbi mentést, ami Ganon elé visszatesz -> végjáték után nincs tovább szó szerint, az utolsó mentés betöltősdit meg ne vegyük már "folytatásnak". TL;DR: magyarán nincs post-game. Mehetsz megint legyőzni Ganon-t vagy felfedezni a világot jobban. [ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz hszilard666 #7600 üzenetére
A DOOM day1 patch 8GB, ami a hibajavítások mellett a multiplayer módot is magába foglalja.
-
=WiNTeR=
senior tag
-
=WiNTeR=
senior tag
Ezért is fájó a moddolás hiánya, mivel ahogy maszekember is tökéletesen leírta, a post-release bugfixelést kizárólag a modderek csinálták meg jópár korábbi Bethesda / Zenimax játéknál. Csakhogy Switch-en nem lesz Unofficial Skyrim patch, ami oltári nagy szopás tud lenni, főleg ha pl a főküldetés beakad és nem tudod továbbléptetni azt sehogy.
Ettől függetlenül azért megrendeltem a Skyrim-et Switch-re.
mod: emlékeim szerint a Special Edition nem tartalmazott konkrét bugfixet az alap változathoz képest (magyarán a jobb grafika, 64bit, többszálúsítás az újdonság).
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
Pár napja próbálgatom az MK8D-t, nagyon jó játék, bár 150/200cc segítség nélkül mocsok nehéz számomra. Viszont az online móka király
Friend code: SW-1630-6937-4114 Extreme (26)
-
=WiNTeR=
senior tag
Én egy ilyet használok a Switch töltésére. 30W, Type-C PD, boldogság, Skyrim alatt szépen feltötötte maximumra.
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz bladex73 #9982 üzenetére
A Switch-nek fényévekkel fosabb (érintő)kijelzője és SoC-ja van, mint egy flagship telefonnak / tabletnek, a wifi sebessége még 5Ghz-n is csapnivalóan szar és a jelenlegi oprendszere egy Windows 95 környékén ugrál funkcionalitását tekintve. DE!
Játékkonzolként simán 9/10 az értékelése szerintem, egy erős PC mellé vettem, abszolút bejött nekem. Ez klasszikusan az az eszköz, ami esetében pár óra / nap használat után már nem fogsz akarni rajta filmet nézni / böngészni a netet.
-
-
=WiNTeR=
senior tag
Az amazon.com-ról vásárolt digitális kódot (SMO) be tudom aktiválni a hazai régiós profilommal?
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz 5oultrain #10579 üzenetére
Mivel az nvidia-hoz van kötve a Nintendo a Tegra miatt, így legfeljebb csak az X2 alapján csinálhatnának egy új változatot a közeljövőben, azonban a Tegra X2 nem egy világ csodája, szal szerintem totál esélytelen.
-
=WiNTeR=
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest