Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok,
Múltkor előrendeltem a Miitopia-t telefonon keresztül, PayPal-os fizetést választottam. Tegnap jött is az e-mail mind a Nintendo-tól, mind a PayPal-tól, hogy köszönik szépen a vásárlást, a PayPal a nyugtát is küldte, hogy ki lett fizetve a játék. A gépen a játék már elő is van töltve. Csak van egy kis érdekesség. Nézem a számlát amivel elméletileg fizetett a PayPal, de ott nincs semmi ilyen tranzakció, ugyanannyi pénz van rajta mint az előtti napokban. Várakozó összegeknél sincs felmutatva. Szerintetek ez így most mi lehet? Valahova próbáljak e-mailt írni, hogy mi a helyzet? Ilyen még nem fordult elő velem.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
taki01
üzenetére
Azt a szintet csak tudja mint mikor először játszottam még Pentium 4-en meg GTS7600-al.

E3-at bevárom vele ha nem jön a Skywalker Saga akkor biztosan rárepülök.

-----
The Outer Worldsel van valakinek tapasztalata? Nagyon lehúzták a portot pedig videók alapján bőven jónak tűnik.

-
Micsurin
nagyúr
Republic Commandoból most komolyan vagy digitális vagy gyűjtői van csak? Sima fizikai nincs?
Miért korcsosult el a gamer világ is 2021-re.
-
Alexios
veterán
válasz
petymek
üzenetére
[link] Sajnos úgy tűnik nem.
Gold Points for physical Nintendo Switch software can only be claimed within one year of the game's original release date for countries in the North American, South American, and Australian regions, and within two years for the European region.
-
Srácok.
Azt olvastam a skyward sword adatlapján hogy "Take advantage of the newly-added button only control scheme" Ha jól értem, és szerintem jól értem akkor belekerült amit vártam azaz hogy lehet majd játszani csak gombnyomkodással csápolás nélkül is.
Mert ez esetben nekem eladták. -
oriic
HÁZIGAZDA
Layers of Fear 2 trailer (Switch)
- Május 20. -
draco31
veterán
A masinán eshop-ból lehet vásárolni, vagy csak nekem nem sikerül? AER-t akartam megvenni, de hiba lett a vége mindig. Végül böngészőből kellett megoldani. OTP mastercard-om van, gondolom a kód küldős oldal nem megy a switch-en.
Vagy más miatt? -
Dice Legacy - Announcement Trailer - Nintendo Switch - erre kíváncsi leszek, kedvelem az ilyen fajta társasjátékokat.
-
Micsurin
nagyúr
Republic Commando kapott már javítást?
-
cactuar
senior tag
-
taki01
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
taki01
üzenetére
Nah akkor itt és most gyűlést szervezek!!!
Beugró: 1 (bármilyen) Switch amin ez a app fut.
Összejövünk és erre fogunk brékelni: I have a lot of money...
-
taki01
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
éves x ezer előfizetéssel pedig majd lehet felhőbe menteni a végeredményeket

-
taki01
őstag
Jön calculator alkalmazás switchre 8 euro körül lesz
-
Rony949
őstag
Még egy No More Heroes 3 előzetes. Akkora agymenés az egész, hogy ezt nekem találták ki. Kötelező vétel lesz számomra! Augusztusig be kéne pótolnom az előző részeket.
-
-
-
Dreimus
senior tag
-
-
_Balee_
aktív tag
New Pokémon Snap-ről vélemény?
-
Lien
aktív tag
Ezeket jó olvasni. Láttam is, hogy eléggé gondolkodtatós ami pozitívum. Lehet baráttal játszani online valamilyen módon, jött be patch?
-
Lien
aktív tag
Sziasztok, a Mario + Rabbidsről mi a vélemény? Ha ismét akciós lesz az eshopon érdemes rá beruházni? Ér annyit a DLC, hogy a superpassal veszi az ember? Van normális online 1v1 baráttal?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of the Sea felkerült tajvani korhatár-besorolás oldalára. [link]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
Arulhat a bolt mas regios jatekot, nem csak EU PAL-t. A mar lentebb emlitett Drakengard 3 se jott ki fizikai formaban Europaban, megis tobb boltban elerheto volt.
Digitalis kodokkal a legtobb regios bolt kevesbe foglalkozik (kiveve a feltoltokartyak, de az nem is ez a kategoria), szoval ha megrendeled, jo esellyel egy nem EU regios fizikai peldanyt kapsz toluk. -
szpal17
őstag
Mennyire megbízható cég a Supergamer.hu?
Fura mód van nekik raktáron a Crash Bandicoot 4 Switchre, ami nem jött Európába...
[link]
Múltkor olvastam itt a fórumon, hogy digitális kulcs volt a dobozban a Mortal 11-nél...lehet ez is olyan? Van ilyenkor valami a dobozon, ami ezt mutatja? -
taki01
őstag
Super Animal Royale
Elég betegnek tűnik
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem továbbra is örök favorit. Pont megmutatja, hogy lehet óriási tér egy jatwkbabz, lásd BOTW, de ezerszer maradandóbb az a kontent, amit a Majora's Mask pár napjába sűrítettek.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
cactuar
senior tag
1 milliós eladást elért játékok:
Mario Kart 8 Deluxe – 35.39 million
Animal Crossing: New Horizons – 32.63 million
Super Smash Bros. Ultimate – 23.84 million
Zelda: Breath of the Wild – 22.28 million
Pokemon Sword/Shield – 21.10 million
Super Mario Odyssey – 20.83 million
Super Mario Party – 14.79 million
Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Eevee – 13.28 million
Splatoon 2 – 12.21 million
New Super Mario Bros. U Deluxe – 10.44 million
Ring Fit Adventure – 10.11 million
Luigi’s Mansion 3 – 9.59 million
Super Mario 3D All-Stars – 9.01 million
Super Mario Maker 2 – 7.15 million
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – 5.59 million
Zelda: Link’s Awakening – 5.49 million
Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics – 3.14 million
Paper Mario: The Origami King – 3.12 million
Hyrule Warriors: Age of Calamity (outside of Japan) – 3.07 million
Pikmin 3 Deluxe – 2.04 million
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – 1.52 million
Mario Kart Live: Home Circuit – 1.27 million -
g@bo
nagyúr
köszi urak, lehet nem erre tapsolok el akkor 16 rugót.
Harvest Moon: One World (Switch) helyette?
-
válasz
cactuar
üzenetére
A DS/3DS utáni világ sajnos nem igazán jött össze nekik. Ha minden igaz jelenleg egy Ni no Kuni mobiljátékon dolgoznak.
-
cactuar
senior tag
A Ni no Kuni-ról jut eszembe: valaki nem tudja, mi a helyzet most a level 5-tel? 3DS-re még talicska szám hozták a játékokat, Prof Layton, Youkai Watch-ból ki tudja hány rész, Fantasy Life stb, Switchre meg kb semmi. Van egy Lady Layton port, meg egy Youkai Watch 4, ami talán egyszer megjelenik Japánon kívül is
-
g@bo
nagyúr
erről tud vki vmit?
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (Switch)
megéri bezsákolni?
-
-
Én még PC-n toltam a Tony Hawk 2-őt jó régen, de nem futottam be nagy karriert. A zenék viszont tetszettek akkor.
-
Rony949
őstag
válasz
Quinine911
üzenetére
Nekem kimaradtak ezek a gördeszkás játékok az életemből, emiatt talán jó lesz nekem évekkel később is ha megjön a kedvem hozzájuk.

-
taki01
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ez tuti nem a switchen fut, latszik mikor enter-ről A-ra vált az elején, és ezt csak a pc-s verzió csinálja.
-
taki01
őstag
Snowrunner delux előrendelve.
Kiváncsi leszek, hogy fog futni a kis gépen. -
törölt tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Én 25€-ért vettem a Digital Deluxe verziót belőle. Szép meg jó, de szerintem többet nem is ér.
-
Quinine911
aktív tag
Hoppá, megvan a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 megjelenési dátuma: Június 25.
Na szerintem ez nekem előrendelős / elsőnapos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GLS
- További aktív témák...
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- FIFA 16 Playstation 4
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Miért korcsosult el a gamer világ is 2021-re.