- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cactuar
senior tag
Ha lehet hinni a mexikói Amazonnak, akkor New Nintendo Switch Pro lesz a masina neve. (Remélem nem, elég hülyén hangzik
akkor már legyen Super Nintendo Switch)
Európában 1-2 hónap csúszással indul csak, nagyon limitált készlettel.
-
ldave
félisten
válasz
#95712068 #37190 üzenetére
Év elején játszottam végig szintén Lite-on, van pár dolog, amihez jól jönne a rezgés, vagy a mozgásirányítás, de azok nélkül is teljesen jól játszható. Nem maxoltam, szóval az említett horgászós dolgokat kapásból kihagytam. De egy sima végigjátszás erejéig nem is kell azokon aggódni.
-
törölt tag
válasz
szpal17 #37193 üzenetére
Reflexből ugrottam rá a nes és snes multiplayer akármire, de jött a pofon, hogy kell hozzá előfizetés. Idáig azt hittem, hogy az ingyenes játékokhoz itt nem kell, ms-nél 1 hónapja tették ingyenessé az online mókát az ingyenes játékoknál. Fortnite pont most ért le, csak a témájában várok egy választ, mert nem akarom félre-linkelni a fiókokat.
Akkor kénytelen leszek 2 faktoros védelmet és kártyát is hozzáadni az snes miatt.
Nem rezeg a lite? Élből kikapcsoltam a menüben a kezdeti beállításoknál.
Köszönöm a választ -
szpal17
őstag
válasz
#95712068 #37190 üzenetére
Teljesen jó Lite-on az Odyssey. Minden játékban lévő feladatot megtudsz csinálni, de van amihez trükk kell. (Pl. nem tudsz horgászni, mert nem rezeg a Lite, de van más mód)
12-ért adtam el egy hete, nagyjából így mozog a használt ára.
Ingyenes játékok: Fortnite, Rocket League, Apex legends
Pár ezer ft-ért pedig online előfizetés vehető és vannak régi Nes, Snes játékok. -
zkxdn
őstag
válasz
gainwardgs #37188 üzenetére
4K DLSS, szóval nem natív 4K hanem AI által felskálázott. Valszeg 1080p-ről.
-
törölt tag
A mai napon csatlakoztam a táborba egy lite géppel, nézegettem az összefoglalót, de azért volna pár kérdésem.
A lite géppel miért nem jó a Super Mario Odyssey?
Vagyis hh mód szerepel a nem ajánlott részen, de a lite ennek felel meg.
Illetve ÁK-n viszonylag nagy kilengések vannak az árdiagramon, vannak időszakos akciók, vagy konstans drágul folyamatosan?
Használtan 14000-ért találtam aprón, aminél volt olcsóbban újonnan. Nem digitális verzióban gondolkozok, mert alapvetően kíváncsiságból vásároltam a gépet. Folyamatosan azt látom, hogy egy őskori telefon hardverrel rekordokat döntenek eladásokban, aztán megláttam 45-ért aprón 11 hónap garanciával, és már itt kérdezek
Előfizetés nélkül milyen ingyenes játékokat érdemes újoncként megnézni?
Illetve szabad itt "home" társat keresni? Xbox-on elég komoly könyvtáram van több évnyi gpu előfizetéssel, ha valaki fordított helyzetben van (régi switch user új xbox-osként), akkor mindenki jól járna. -
motown5l
senior tag
Nem kel 4K. Sőt nem is lesz. Egy nagy bullshit az, egész szerintem. Semmi értelmét nem látom. Mekkora akkumulátor kéne hozzá hogy akkora felbontasban tudjunk Játszani. Majd talán jövő év végén lesz új konzol, talán.
-
Rony949
őstag
Ezek a rengeteg pletykák és spekulációk. Aztán jön a bejelentés és igazából annyi változás történt, hogy kapott a konzol egy nagyobb kijelzőt és ennyi.
(ne nekem legyen igazam)
-
Biztos, ami biztos, Switch 2 topik már másfél éve van
-
Kai_Rong
senior tag
Nah, miert nem egybol 8k es 120 fps?
-
ayo
veterán
válasz
consono #37177 üzenetére
na igen, meglátjuk
amúgy múltkori leakben is DLSS volt a téma, de én csak bízom, hogy ez az adott leaker vágya, ahogy a 4K is. nekem ez tökre az, hogy magasabbra pozicionálják, mint ami valójában a gép képessége. aztán lehet örülni, hogy x játék jó v butítva "jó".
Nekem a vágyam egy stabilabb Nintendo home konzol és mellette egy DS szintű handheld. A Switch számomra egy se-se, mint egy kombinált fogó, mindenre jó, de igazán egyikre se
Kicsit örülnék, ha feladnák a Switch képességet, ahogy a Lite se Switch és dockhoz kötött erősebb gép lenne.
-
taki01
őstag
Én csak arra várok, hogy legyen külső háttértár támogatás.
-
ldave
félisten
Remélem akkor 2-3 éven belül jön a Switch Lite is az erősebb vassal, addig pont jó lesz a mostani
-
Peat;)
veterán
- Actual Switch will be replaced by the new one, less stock starting september (aprox)
Ez azt sejteti hogy csak egy ráncelfvarrás lesz az új modell, ha generációs ugrás lenne szerintem nem vezetnék ki a régit azonnal. Várjuk a többi infót..de ez alapján jobb kijelző, faragás és a 4k-ra valami ordas nagy kamu felskálázás.
-
77Guba
aktív tag
A handheld változásokra vagyok kíváncsi,ha grafikailag minimális,akkor nekem felesleges újat venni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Allitolag megbizhato spanyol forrastol:
- Similar design to current Switch
- Smaller frame-borders
- Same JoyCon
- 4K output
- Dock with some changes (2xUSB 3.0, Ethernet port)
- The Stand from the tablet will be similar to Surface Tablet
- MicroSD cards located at one of the sides
- It's in full production
- Launch date at EU, probably december (opinion)
- Actual Switch will be replaced by the new one, less stock starting september (aprox)
- Price higher then current Switch (opinion)
- Same format for games -
zkxdn
őstag
válasz
EmThor #37157 üzenetére
Létezik hogy ilyen "későn" bejelentik?
Nem nagyon divat már ilyenkor...de majd meglátjukJason S: "I don't know for sure it's tonight. If I was reporting something that I knew to be true I wouldn't say "possibly." All I know for a fact is that it's happening and getting announced soon."
-
rakkimcer
tag
válasz
cornholio002 #37118 üzenetére
Moving Out eshopban most €12,49, sosem volt még ilyen olcsó
-
Kai_Rong
senior tag
A júliusi gyártás kezdés és a worldwide release szeptemberben eléggé science fictionnek hangzik, látva / tapasztalva az ellátási lánc globális problémáit, illetve a logisztikai szektort övező bottleneckeket. De persze, hajrá
Inkább a játékfejlesztésbe ölhetnék az energiát a Ninti oldaláról, mintsem a hardver előző generációra hozásába, de biztos megint én vagyok rosszmájú. -
cactuar
senior tag
Switch Pro pletyka:
Bejelentés E3 előtt, megjelenés szeptemberben.Phobion
Most 1-2 napja kaptak megjelenési dátumot a Pokémonok, még nincs elkésve az előrendelés
Biztos felkerül hamarosan. -
Phobion
őstag
Sziasztok! Félig off: GamePark-ról tudtok valamit? Március óta semmi bejegyzés FB-on. Új Pokémon játékokat még mindig nem lehet előrendelni.
-
77Guba
aktív tag
válasz
neato3loco #37149 üzenetére
Csütörtökönként frissül plusz a speciális ajánlatok amik kiszámíthatatlanok,de vannak még ünnepi és tavaszi,nyári,stb. akciók is.
-
ldave
félisten
válasz
Jobb tanácsom nincs, mint hogy ami érdekel, vedd fel a wishlistre, és ha nem is néznéd rendszeresen, kapsz majd emailt, amikor valami akcióba kerül a listáról.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Relativ random mennek az akciók és USA és EU store is eltérő akciókat kap. A Nintendo saját címei évtizedeket követően is max 33%-os akciót kapnak.
-
neato3loco
senior tag
Skacok milyen időszakonként szokott frissülni a nintendo shop? Van valami info jobb játékok leárazásáról?
-
cactuar
senior tag
válasz
cactuar #37145 üzenetére
DQ III HD-2D remake
Worldwide release, asztali konzolokra készül, dátum nincs. Kicsit Octopath-os látvány, nekem tetszik. 🙂Ezeken kívül volt:
DQ X mmo version 6 - only Japan
DQ X offline - only Japan
DQ Treasures - spinoff
meg valami puzzle mobil játék -
cactuar
senior tag
Holnap hajnalban Dragon Quest livestream lesz. Remélem bemutatják a 12. részt -
tboldi
nagyúr
válasz
scyllafren #37134 üzenetére
Nem elég óccsó.
-
scyllafren
senior tag
En ezt vettem, mukodik, ahogy kell
-
tboldi
nagyúr
Ha valaki tabletop módban szeretne játszani, de nincs kibékülve a Switch beépített kitámasztójával, akkor a Kik-ben vehet telefontartót 290 Ft-ért.
-
mike1334
veterán
válasz
Kvelstadt #37126 üzenetére
Én ezért vettem a skull&co grip caset. Hosszú távon mondjuk még nem tudtam tesztelni. Octot én az xbox handheld rendszerén tolom, tud fájni az ujjam pár óra után, de ez inkább a súlyból adódik (8 colos fhd kijelző, plusz kontroller azért nehéz tud lenni hosszabb távon, cserébe sokkal szebb
mondjuk tv-n méginkább).
-
válasz
Guitar14 #37125 üzenetére
Igen gondoltam hogy itt handheld miett megy a joycon, de ezt akkor is muszáj volt.
A minap gondoltam octopathozok hason fekve pár percet, aztán miután elzsibbadtam megpróbálom ülve is.
Na hát elég rég nem nyúltam a joyconokhoz és bár nem driftelnek de valami borzasztó az a cucc. Pánikszerüen dobtam vissza a dockba és kapaszkodtam bele a biztonságos és kényelmes pro joyba.Ráadásul biztos valami perverzióm de így hogy az octopath direkt pixeles nekem csak úgy tetszik hogy minél jobban látható ez, és switch kijelzőn mondhatni már szép a játék ami baj.
Bezzeg 120as tv-n. Na ott látszik minden és imádom.
Az ilyenek meg hogy a pixeoből rajzolt 2D-s bokor 3D-ben mozog a szélben, na ezt még éa ne hagyd abba!
Az egészbe meg az a csavar, hogy alapjában nem szeretem a direkt pixeles játékokat.
De itt ebben a formában nagyon működik nálam. Lehet ez a kivétel ami erősítí, de gondolkodtam rajta, és ezt a játékot el sem tudnám képzelni olyan grafikával mint mondjuk egy dragon quest. -
dropsy
újonc
Sziasztok,
Újonc vagyok a témában és a lányom a Switch ill. Mario függő, de nekem is volt Nintendom anno szóval közös a móka.
A gondom, hogy nem tudom használni az eshop-ot…
Hallottam, hogy a régió regisztráció nem mindegy…
Ha csinálok egy gyári beállítás visszaállítást és új accal (pl U.K.) regelek akkor működni fog?
Vagy mi lehet a gond, hogy egyszerűen nem tudok vásárolni (fizetéskor hiba) .
Játékot sem tudok és Nintendo online előfizut se 😐😯 -
taki01
őstag
válasz
szbazsi123 #37119 üzenetére
Egy kis kontaltspré a szoknya alá és utána nálam működött rendesen. WD40 semmiképsem ajánlott mert oljos réteg képződik a nyákon.
-
Guitar14
senior tag
válasz
szbazsi123 #37119 üzenetére
Na akkor ha egyszer rendelek "kart" (analógot) akkor biztos többet.
Én nekem mivel már tudtam nincs veszteni valóm benyomtam az analog gumiszoknya alá egy kis WD40-et mivel az volt kéznél és azóta is jó. (kb fél éve) Egyik mellékhatása, hogy lenyomáskor nincs olyan jó kattanása hanem csak úgy lemegy. -
szbazsi123
csendes tag
Elkezdett driftelni a jobb joy-con karja. Lefele ment időnként magától. Először kipróbáltam izopropil alkolohhal a tisztítást, hátha... (vicc amúgy, 1 liter az átlag kiszerelés, a művelethez meg kell 2 csepp egy fültisztító pálcikára), de nem jött be, így aztán jött a csere. Még szerencse, hogy kettő kart vettem ali-n annak idején, mert az egyiknek (és persze annak, amit elsőként kibontottam) a szalagkábele el volt szakadva. Kuka. A másik viszont jó lett. Még egy adag kart rendeltem, talán ideér még július 1. előtt
-
cornholio002
csendes tag
Sziasztok!
Gyereknap környékén szokott lenni eshop akció? A Moving outot vennénk meg a gyerekeknek, de az alap árát sokallom.
-
ISThun
csendes tag
válasz
koncsik #37096 üzenetére
Megvettem, digitálisan.
"Kissé" repetitív, sokat elvon az élményből a csapattagok automata harca, de agykikapcsolásnak remek. És kellően hosszú is lesz szerintem ha az összes útvonalat be óhajtja járni az ember. (Én most ezen tipródok éppen, hogy mindig minden útvonalat bejárjak, vagy csak szimplán toljam a küldetéssorozatot...) -
Micsurin
nagyúr
Szerintem csak demonstrálni tette le így.
Nem is a melegedés a gond hanem, hogy nem kap hátulról levegőt a két alsó kis szellőző. Ha nagyon teker kézben is érezni, hogy mintha finoman de ott befelé szeretne húzni levegőt.Tehettek volna egy ventit a gyári dokkba lett volna 5usd / darab és így is vicc áron mérik azt a dokkolót, 5 deka műanyag és full minimal elektronika még egy túl fesz. védelem sincs benne.
A vicc, hogy ez nem vicc.
Már az Ugreen is gondolt rá.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kvelstadt #37106 üzenetére
BASSTOP-ot vetted? Azon agyalok én is erősen, nézegettem kapcsolást és a Ninti se normális... jól látom, hogy eltért a PD szabványtól és a magasabb feszültségű lábra ők a szabványtól eltérő feszt engedtek rá?
Nem csoda ha megsül egy egy 3rd party cucctól a szerkezet.
tboldi hmm átmenetileg elgondolkoztató jogos, köszi!
Witcher és Rise alatt túlságosan melegszik a cucc, ilyen kicsi zárt szerkezetnél az a 58-59 fok már sok...(hitelesített kamerával mértünk rá kíváncsiságból.
)
-
válasz
mike1334 #37104 üzenetére
Úgy értettem bogy nem fogom mindenkivel elkezdeni a játékot.
Most űgy nézünk ki hogy a hinter is tetszik mert nyilaz, de majd ha mind meglesz, akkor fogom látni kik lesznek államdó tagok.
Mondjuk ahogy látom ez területfüggő is, mert volt ahol egyik karakteremnek se a fegyvete se a varázslata nem volt gyengéje kb senkinek.Micsurin
Én pont az átépítőst csináltam meg.
Először én is venni akartam mert baromi jók vannak, de hiába írták a hivatalos oldalán a forgalmazók hogy tesztelték, bőven volt olyan komment is hogy nem 100 hogy nem fog reickelni.
Így inkább nem kockáztatram, megrendeltem a müanyag darabot és átpakoltam bele a cuccot. -
Micsurin
nagyúr
Ez az utángyártott dokkoló para valós? Olvasgattam és most nem merem használni az Alzaról ajánlottat.
A gyári nagyon melegszik mert hátulról kb nem szív levegőt a nyitott meg téglásíthat elvileg adott esetekben... itthon kapható ház amibe átlehet rakni a gyári dokk belsejét?
-
mike1334
veterán
válasz
Kvelstadt #37103 üzenetére
Hát mivel csapat alapú a játék, legalább néggyel biztosan játszol
(na jó, elvileg solozható, de azért na....). Az alap sztorit így is végig lehet tolni mindenkivel, nem csak azzal, akivel kezdtél. A dancer nekem annyira nem jött be, csak azért tartom a csapatban, hogy legyen dark magic-em, meg buffolni a harcosom, mielőtt odacsap
-
válasz
mike1334 #37102 üzenetére
Dancerrel kezdtem már csak azért is mert egy ilyen játékban általában olyan classokkal illik kezdeni hogy knight vagy wizard vagy ilyesmi. Elvégre az nem is harci class hogy dancer.
De jól is indult. Tetszett a kezdőstoryja, a sivatagos környezet.
A zene a megvan spotyn és imádom.
Nem tudom hogy több karakterrel is végigjátszom e de így hírtelen aki még érdekel az a hunter. Aztán meg majd meglátom. -
mike1334
veterán
válasz
Kvelstadt #37100 üzenetére
Én is azt tolom, csak én xboxon meg xclouddal tableten...mar van benne 40+ órám, a fő csapatom50+ szintű
Az volt a terv, hogy minden karakterrel játszok, de annyira nem érdekel egy-kettő története, hogy ihaj...illetve az ő kasztjukat se szeretem annyira. Mondjuk a fő csapatom az nagyon adja nekem...Therion hunter másodlagossal, Thressa dancerrel, Olberic apothecaryval, és Ophilia scholarral...nagy gondom nincs eddig, de nem is túl könnyű, így nem unom meg
Ha'anit meg Cyrus idegesít, a többiek meg olyan meh szereplők...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest