Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Dungeon of the Endless 80%-os akcióban van: [link]
-
EmThor
addikt
Holnap 15 oratol karacsonyi eshop leárazás
. -
Balinov
titán
Sracok, Ori and the Blind Forest: Definitive Edition revieweket/gameplay videokat nezve nagyon bejon, most 19.99€-ert elerheto a webshopban. Szerintetek ez akcios ar (nem tunik annak az arjeloles alapjan) vagy ez alt. ennyi es nyugodtan varhatok meg par napot, 1-2 hetet a vasarlassal?
-
Kai_Rong
senior tag
Idézem a kérdés feltevőjét: "Alapvetően Odyssey, és Super Mario Party lenne a két következő cél, első partyjátéknak megvettem az SSBU-t, igaz majdnem elsírtam magam a 70€ árazás miatt"
Nem úgy tűnt, hogy a filléres indie tételek nagyon megmozgatnák ezen mondat alapján, de meggyónom bűneimet, valóban multiplatform ezeréves játékokra meg kreatív indie játékok tekintetében vannak akciók. -
Bazsi1987
őstag
Grindstone-t valaki megvette?
-
-
picimitch
tag
válasz
Gabonetta
üzenetére
Sziasztok!
2 napos switch tulaj vagyok, néztem összefoglalót, de vannak még fehér foltok.
Első kérdésem Gabonetta él még az az Odyssey akció? Mert nálam eshopban 60€ még mindig az Odyssey
Másodszor: az account country/region váltásnak működnie kellene bármelyik eshopon illetve webes felületen és switchről egyaránt? Tegnap kb órákig próbálkoztam amerikai, brazil, kanadai, mexikói, és asszem argentín shopokkal webről, de sehol nem volt sikerem. Az amcsinál eljutottam a vásárlásig (nem adott régiós hibaüzenetet), de ott meg az otp-s mastercard online kártyám valószínűleg nem felelt meg nekik. Amúgy tegnap a 15$-os MK11 akciót szerettem volna megfogni, mert ennyiért a hülyének is megéri
A UK webshop szintén ugyanolyan borsosnak tűnik első látásra, mint a konzolos eshop, csak fontban megadva.
Szerk: 1 éves online tagságot nekifutásból befizettem, gondoltam elhalmoznak akciókkal, de nem igazán látok semmi kedvezőt.
Alapvetően Odyssey, és Super Mario Party lenne a két következő cél, első partyjátéknak megvettem az SSBU-t, igaz majdnem elsírtam magam a 70€ árazás miatt
-
lovas93
tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Akkor így offolom is... Viszont én direkt Lite-ot keresek, nem szeretnék TV-n játszani.
Így viszont olyat érdemes keresnem, amihez már adnak 1-2 játékot, hogy rögtön kezelésbe is tudjam venni. -
scyllafren
senior tag
válasz
lovas93
üzenetére
A profil semmit se er, ne szamolj vele. Nintendo TOS alapjan tilos az eladasa is, konnyen bukhatod. A jatekok a profilon vannak, nem a Switchen, igy uj accounttal nem fogsz tudni vele jatszani. Es abban a pillanatban elveszted oket, ahogy az eredeti tulaj megkeri nintendot hogy a "lopott" accountot adja neki vissza.
Tippre a Switch 50%, hogy lopott... En inkabb boltban vennem. Valamint ha valaha akarsz vele TV-n jatszani, akkor a Lite-ot el lehet felejteni.
-
lovas93
tag
Sziasztok! Switch Lite vételét tervezem és találtam is egy ígéretes használt példányt, melyhez az eladó szerint jó pár játék tartozik a konzolon található profilon. Kérdésem az lenne, hogy ezeket a játékokat akkor is tudom használni, ha én teljesen új profilt szeretnék létrehozni; tehát szeretném újból "belakni" a készüléket?! Előre is köszönöm segítségeteket!
-
Alcsi69
senior tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Több mint két hét? Alza volt a gonosz?
Hova lett a Dipper-es avatarod?
Remélem az én rendelésemmel nem fognak ennyit szenvedni mert karácsonyi ajándékok is vannak benne.
Indie World Showcase: Őszintén szólva ezek közül mindegyik játékot szívesen behúznám amiket mutattak. Egy jó ideje amúgy is azon a véleményen vagyok hogy Indie játékokon kívül nincs sok értelme nagyon mással játszani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Among Us Switch-re, még ma.
-
EmThor
addikt
Fel ora mulva indieworld a youtube-on.
-
RangerFox
veterán
Halihó!
Végre megérkezett a Switchem, több, mint 2 hétig tartott, mire feldolgozták a rendelésem... Ha minden jól megy, holnap kapom kézhez a Breath of the Wildot, már nagyon kíváncsi vagyok. Egyelőre nagyon tetszik a kis gép, habár csak demokat próbálgattam (észre se vettem, mennyire eltelt közben az idő).
Egy kérdés: a "billentyűhangokat" ki lehet kapcsolni valahol?
-
spae
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Elég új vagyok még a switch témában, de gondoltam ki kellene próbálni az online előfizetést! Nintendonál is van olyan, hogy itt tagoktól lehet vásárolni előfizetést, mint a MS live gold-nál?
Ha igen, akkor ki az itt a fórumon?Előre is köszönöm
-
Dreimus
senior tag
USA store-ban megint akcióznak és egész jó árak vannak most szerintem, pl sztem most a legolcsóbb a The Legend of Zelda™: Breath of the Wild(40$)
-
scyllafren
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Ugyanazon a gepen asszony elinditja, akkor nagyon limitalt dolgokat csinalhat a te szigeteden, de persze egyszerre csak egyikotok jatszhat. Ha van 2 Switch, akkor mindkettotoknek lehet egy szigete (1/Switch) es meglatogathatjatok egymast.
Tobbet a ACNH forumon, az osszefoglaloban talalsz. -
Scholes9
nagyúr
Animal Crossingban, hogy is megy a 2 játékos dolog? Asszony jönne játszani
-
Faterkam
addikt
Ez egy mutatós pakk lenne, igaz nem olcsó. Nekem jött értesítés, hogy kapható. Mire ránéztem már nem is

-
77Guba
aktív tag
Valaki játszott már a WRC 8-cal Switchen,megnéztem jutubon,de az irányíthatóságára kíváncsi lennék?12,5€ az eShopban,annyit adnék érte,ha jó az úton tartása a kocsinak.
-
horkovy24
senior tag
válasz
petymek
üzenetére
Hát én nem tudom megérteni az ilyet! Lebeszélünk mindent, le is adtam a házhoz szállításos megrendelést a játékokra utána meg eltűnik. Persze az üzeneteim elolvassa mert kiírja hogy olvasta de reakció az nulla!
Akkor mondta volna azt már az elején hogy neki csak úgy jó ha mindhárom játékot viszem és énnyi le van tudva a dolog. Bár nekem a Zelda mivel az lett volna a harmadik játék egyelőre nem kell!
-
horkovy24
senior tag
Nem tudom hogy a Switch-nél mikor is jelentkeznek ezek a gondok tekintve hogy a gépem csak pár napos. Viszont azt tudom hogy nekem a PS4 meg volt bő 3 évig és nyomtam vele igen intenzíven. De ott még mikor eladtam is teljesen gyári újszerű volt a kontroller hozzá! Semmi hibája nem volt! Igaz én azok közé tartozom akik a dolgaikra nagyon vigyáznak.
-
kislaci
senior tag
Azt vettem észre, így mariozástól fáj a hüvelykujjam töve környékén. Gondolom a sok b+y nyomogatástól, másik oldali ujjam nem fáj, azzal nem is nyomkodok gombokat, csak húzom a kart. Van erre valami megoldás azon kívül, hogy be játsszak?
-
horkovy24
senior tag
Na a Donkey Kong is meg van!
Nem csalódtam!
Ha mondhatom azt nekem itt sokkal jobban bejön mint Wii U-n már csak a Funky mód miatt is a hordozhatóságról nem is beszélve.
Most megint megtapasztaltam hogy más oldalakról nem szabad még megpróbálni sem vásárolni! Jófogáson árul egy hölgy 3 játékot amiből engem kettő érdekelt volna a New Super Mario Bros U deluxe meg az Odyssey. Le is beszéltünk mindent erre eltűnt mint az aranyóra. Hiába írok látni látja de még csak nem is reagál semmit! Az ilyen nulla korrektséggel rendelkező emberektől a falnak megyek......
Apropó.... Ha valakinek lennének ezek a játékok eladósorban azonnal szóljon mert azonnal vevő vagyok rájuk!
Azért sokallom a 18-19 ezres árat értük üzletben tekintve hogy a Bros U igazából csak egy port minimális újitással. -
-
ldave
félisten
-
Linkh
tag
Mostanában én is ezt a 3 játékot játszottam. Mario 3D AllStars után még nem untam meg a Mariot és gondoltam újbol nyomom az Odysseyt, viszont kb 300 power moonig jutottam, annyi nekem elég is. Octopath-ot még megjelenéskor vettem meg, akkor elég nehéznek éreztem, sokszor meghaltam, a 4. fejezeteket meg se csináltam. Most viszont sokkal könnyebben ment, kb 70óra alatt le is nyomtam az összes fejezetet. Most a Luigi's Mansion 3 pörög, sikerült is beszippantania Luiginek

-
gainwardgs
veterán
válasz
Alcsi69
üzenetére
A második rész nagyon akad tv-n játszva úgyhogy párosítottam joyconokat a pc-hez és úgy tolom.
(Handheld módba is eléggé be tud röcceni, nem csoda hisz grafikában eléggé odaver az új rész főleg pc-n 4k tv-n valami eszméletlen)Idave: Első részt ne hagyd ki sztory szempontjából

-
mike1334
veterán
válasz
Quinine911
üzenetére
Ha bejön a meseszerű megjelenés/sztori, akkor javaslom a witcher 3 blood & wine kiegészítőt
-
Quinine911
aktív tag
Na a Paper Mario után kipörgettem most a Trine 4-et....hát gyerekek, azt a rohadt életbe.
Biztos vannak akik emlékeznek itt még a Trine 1 és Trine 2 ömlengésemre (
), de ez a Trine 4...gyerekek, ez mintha egy Mesébe / Álomországba vinne el! Az a grafika, azok a gyönyörű, élettel teli hátterek a pályákon...mint egy nagybetűs Mese!Komolyan mondom, ez a 3 Trine játék adta talán a számítógépes pályafutásom legszebb élményét, egyszerűen nem tudok betelni a pályákkal, a látvánnyal, a történettel, a mesével!
A Trine 4 is hozta a szokásos elvárt szintet, nagyon jó kis logikai feladatok vannak benne, remekül ki lehet használni mind a három karakter adottságait. A harcok nem voltak túl nehezek, sőt, egy idő után sztem nem is kellett volna bele, nekem néha már-már megtörte a "mesét"....az átvezető sztorik nagyon jók, érdemes végignézni őket! A végső boss fight-ot kicsit könnyebbnek éreztem mint az előző Trine-okban.
Összességében, biztos hogy újra fogom játszani valamikor, egyszerűen a legjobb szó az hogy: Elvarázsolt!
Ui: Trine 3-mal még barátkozom a 3D-s jellege miatt...
-
ldave
félisten
Már 400 hold körül járok az Odysseyben, de most szerintem picit leteszem, megvettem a Luigi's Mansiont, majd az ünnepek alatt tervezem játszani. Az Octopathba 35 óra alatt picit belefáradtam, azt is pihentetem most picit.
Ja, meg az új Orin gondolkozom, az első rész kimaradt (és már ki is fog), de lehet a másodikkal tennék egy próbát, remélem lesz hamarosan akcióban.
-
Nagyon durva ez a Zelda Botw, annyi minden van benne, el lehet veszni a világban, egész nap lehetne vele játszani
Sok kedvenc játékomból merít és még újat is mutat, nem csodálom, hogy 10/10 volt ez anno. Szerintem most is az. 
-
Alcsi69
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Na én ezt így megláttam hogy írtad, és instant toltam is a rendelést az Animal Crossing Special Edition gépezetre Alzán.
Nagyon szeretem azt a két játékot, Xbox-on is nagyon sokáig elvoltam velük.
Ráadásul van még Bioshock Collection is ahogy néztem.
De persze azért a BotW-ot és a Super Mario Odyssey-t rendeltem még meg hozzá. -
Just486
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
A klasszikus értelemben vett WD40 alkalmazása elektronikai dolgokon nem számít jó ötletnek. Nem párolog teljesen el, finom olajréteget hagy maga mögött (ez is a dolga). Ez a visszamaradt olaj extrém esetben kikezdheti, korrodálhatja a fém érintkezőket.
Lehet kapni külön kontakt tisztítókat (WD40 márkanév alatt is, szóval bocs ha ilyenre gondoltál), ezek biztonságosabbak és jobbak ilyen célokra.Amúgy a jelenséget az esetek nagy részében az okozza, hogy a mozgó rész fém csúszkái lekaparják az állórész grafit alapú ellenállás-sínjeit, és a keletkezett por a szerkezetben maradva bizonytalan kiolvasást okoz. Ha ez a hiba, a "javításhoz" a grafitport kell kimosni belőle. Nyilván minden alkalom után picit veszt a precizitásából a joystick, hiszen a lekapart grafit nem terem vissza.
Én nem játszom túl sokat, így nálam kb 3-6 havonta kell megcsinálni az analóg rész tisztítását, és még két év múltán használhatónak érzem a pontosságot. Persze ki is lehetne egyben cserélni, de a tapasztalatok alapján nem sokat javult az MTBF az újabb szériás analóg karoknál sem.
-
Ramoskaa
senior tag
2 kérdés felmerült bennem:
1. Ebook-ot letudok játszani switchen? Pdf vagy valami.
2. Elofizetésnél vannak havi játékok mind az xbox / ps-nél? Köszönömkoncsik: az jó ha beépítet vagy sem?

-
gainwardgs
veterán
Ez az ori and the blind forest egyszerűen zseniális
van pár izzasztó rész de brutál a game.
Be is húztam a folytatást is, a will of the wisps-et is.
Instant get, főleg hogy handheldbe bárhol tudom élvezni.
Aki szereti a jó platformert azoknak instant get, engem lenyűgözött, főleg hogy ahogy kinéz switch-en a szerényebb hardver ellenére áh csak szuperlatívusz az egész
-
daniiel09
tag
[kép] ilyet vett már valaki? Kényelmes vele a játék?
-
dud998
őstag
Most töltöm a Truck Driver-t. Imádom a kamion szimulátorokat. Annó a Euro Truck 2-vel baromi sokat játszottam, persze még PC-n.
-
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Amennyiben van benne 2 JC beépítve, kipróbálásra érdemes. Megmondom, ha átvettem
- most vissza lehet vinni ingyen január végéig, ha nincs benne. Persze gondolom, ha kinyírom addig, nem fognak örülni.
Nem grip ez igazából, hanem controller.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- darkFlash Shadow Pro
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Létezik ilyen? Rayman Legendset néztem első körben.

Hova lett a Dipper-es avatarod?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tegnap este feltették hirdetésbe és hála istennek most gyorsan reagáltam mielőtt valaki lecsapta volna a kezemről

Akkor mondta volna azt már az elején hogy neki csak úgy jó ha mindhárom játékot viszem és énnyi le van tudva a dolog. Bár nekem a Zelda mivel az lett volna a harmadik játék egyelőre nem kell!

Sirandrish