Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Holnap monster hunter rise demo.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
mirci18
üzenetére
A Luigi's nagyon jó! Megcsináltam 100 %-ra és egy percig nem unatkoztam. A Super Mario 3D Allstars-ból a Sunshine-nal játszottam, hát, nehezebb, mint az Odyssey. Utóbbit egyelőre félretettem, ha majd nagyon unatkozom (bár a Witcherben még van pár száz óra
), akkor előveszem. -
RangerFox
veterán
Van a Streets of Rage 4-hez hasonló (és legalább annyira jó) játék Switch-re?
-
yusukee
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Én nem tudok róla. Lehet?
-
mike1334
veterán
Megint beszállítás alatt egy darab.. vajon innen kapja valaki?
[link] -
Def26
félisten
canfy crash, peggle esetleg gem wars -hoz hasonló játékot tudtok ajánlani?
-
rakkimcer
tag
válasz
scyllafren
üzenetére
paypal-on viszont már van kétszintű auth
-
taki01
őstag
Ezt a szívást, hogy nem megy a kétszintű banki authentikáció a switchen. Amit küld a gép QR kód az is használhatatlan mert a my nintendo oldalra mutat csak. Jó lesz ha út közben nem fogok tudni vásárolni ha valami megtetszik, persz mobilon meg tudom venni útközben is de az már macera.
-
szpal17
őstag
Volt ez a jó kis trial időszak Crash Team Racing-ben és annyira király a lite-on, hogy úgy döntöttem megveszem, de inkább kártyásan.
PS4-en már megvan és kitoltam 100%-ra mediumon,(hardon kb. lehetetlen küldetés)...de így már bárhol próbálkozhatok vele.
A mentések hogyan viselkednek a digitális (trial) és utána a kártyás verzióval? Vihetem tovább?
-
ldave
félisten
A Nintendo megveszi a Next Level Games-t (Luigi's Mansion 2-3, Metroid Prime: Federation Force), így már ők is saját belsős csapatnak számítanak.
-
Blaise
veterán
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig nincs mód a mentések nem felhős backupolására?
-
scyllafren
senior tag
En twitterre teszem a kepeket, es ha masnak nem kell, vagy nem akarom megmutatni, akkor letoltom es torlom.

Erre pont jo. Ha sokat twittelsz, akkor masodlagos accountot csinalj, es azt linkeld. Kb 5 masodperc postolni egy kepet. -
ldave
félisten
Mindenkit, aki
két kézzelörömmel szórja a pénzt játékokra és talán még játszik is azokkal, szívesen látunk az idei New Game Blitz-ben. -
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
picimitch
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm urak, erre nem gondoltam, reggel ránézek
-
ldave
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Ja igen, nekem csak úgy megy, ha telefonon ilyenkor még a mobilnetet is kikapcsolom, csak a Switch wifi, ami aktív.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
draco31
üzenetére
Itt vannak az aktuálisan elérhető játékok. Általában havonta bővül 2-3 címmel a NES/SNES választék is. Mind a két alkalmazás letölthető teljesen ingyen, viszont elindítani csak akkor engedi a Switch, ha van élő membership-előfizetés. A már meglévő címek nem szoktak kikerülni az alkalmazásból, szóval a választék egyre nagyobb. Minden címnél van külön mentési lehetőség, így a félbehagyott játékok bármikor folytathatók, van rewind, tehát ha hibáztál a játékban, akkor meghatározott frame-mennyiség "visszatekerhető", így újrajátszva elkerülheted a hibát, ezen felül a telefonra letölthető applikáció segítségével van voice-chat lehetőség más játékosokkal a multiplayer címek esetében.
-
picimitch
tag
válasz
draco31
üzenetére
Én ahogy beüzemeltem a switch-et megvettem az 1 éves előfizetést. Létezik valami családi előfizetés is olcsóbban, de ebben nem vagyok kompetens. A normál díj sem vészes, úgyhogy én nem is vesződtem a dologgal.
A játékok listája nem tudom, hogy elérhető-e kívülről, annyi biztos, hogy pont pár napja adtak hozzá párat a meglévőkhöz. Decemberben vettem, így nem tudom előtte milyen időközönként frissülhetett. A super mario játékokkal szoktam játszani, azoknak a NES és SNES változatai mind játszhatóak. -
draco31
veterán
Ha előfizetek az online-ra, és letöltöm a super nintendo system-et, akkor abban ingyen játszhatok a játékokkal, vagy még azokat is meg kell venni külön?
-
picimitch
tag
Abban tud valaki segíteni, hogy hogyan tudnék a legegyszerűbben/legértelmesebben screenshot-ot küldeni vagy egy adott messenger beszélgetésbe, vagy android telefonra, esetleg pc-re (és onnan tovább osztanám)? A FB accountomat linkeltem ugyan, de ha jól értelmezem akkor csak fogná és egyszerűen kiposztolná nekem, azt viszont nem szeretném.
a QR kódos küldést megpróbáltam (Oneplus 5), de a második beolvasásnál mintha csak egy link jönne ami szerencsétlen módon a routerem belső IP címére mutat. -
Kai_Rong
senior tag
Marional 40 euro az alja, olcsobb sose lesz. A Nintendo a doglott platformjain se arazza le az exkluzivokat, szoval ha mar Switch 2 lesz, akkor se fogod tudni olcsobban megvenni...
A hasznalt fizikai peldanyokat javaslom: a Mario Odyssey, Mariokart 8 Deluxe 11-12k magassagaban fut a masodlagos piacon, Mario Makerbol pedig mar 10k alatt is lattam kallodni peldanyt. -
Def26
félisten
Marios játékokat jellemzően mennyire szokták leárazni? Érdemes várni rá, vagy ezek kimaradnak a szórásból?
-
picimitch
tag
A Mario Odyssey az eshop akcióval kötelező mai vétel volt számomra, viszont az eddig jól teljesítő otp mastercard-omat nekem is élből visszadobta. Cserébe UK webshopon minden gond nélkül sikerült a vásárlás, és az eddigi pontjaimat felhasználva még pár eurót faraghattam is a 40-ből, a letöltés pedig azonnal elindult
-
Def26
félisten
válasz
szbazsi123
üzenetére
Nekem KH bank és Budapest Bank megy.
-
szbazsi123
csendes tag
Ahogy azt sokan átéltük, az idei netes vásárlások egyelőre fennakadásokkal zajlanak. Pl. aliexpress halott OTP mastercard-dal, csak a paypal megy (legalábbis ez az általános, ha valakinek sikerült, az örülhet), a nintendo e-shop eltárolt kártyával szintén zenész. ...lenne, ám a bankkártya törlése után ugyanazzal a kártyával sikerült a vásárlás. Szóval van remény
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
Annyit tennék hozzá az SD-kártya kérdéskörhöz, hogy még aznap este mélyebben belemerültem a kártyák tanulmányozásába és végül gyorsan lemondtam a Kingston Canvas Select Plus-ra leadott rendelésemet és mégiscsak egy Samsung EVO Plus-t rendeltem 512 GB-os méretben.
Egyrészt azért, mert eddig is ugyancsak Samsung EVO Plus volt a Switch-emben 256 GB-os méretben és azzal semmi gondom nem volt, másrészt meg mert több hardcore teszten, shootout-on átrágtam magam és bár mindenhol ajánlják a Kingston-t is a Switch-be, a teszteken, real-life task-okon viszont azért masszívan elmarad mind olvasási, mind írási sebességben a Samsung-tól, holott közel azonos a gyári specifikációjuk (a Kingston-ra megadott gyári írási érték 85 MB/s, de igazából 68-70 MB/s-nél többet nem nagyon tudtak kihozni belőle, de a 100 MB/s-es olvasási értéktől is messze elmarad, a Samsung ennél mindkét esetben jobban teljesít). Valószínű ebből ugyan nem sokat lehetne érezni a Switch-ben való felhasználás esetén, de ne ezen múljon bármi is, mikor tényleg forint fillérre ugyanannyiba kerül a két kártya az iPon--nál. Másnap át is vettem a Samsung-ot és 3 nappal ezelőtt meg is csináltam a migrálást a 256 GB -> 512 GB-os kártyák között. Gond nélkül ment minden, ahogy ezúttal is, nem érzek semmilyen problémát a nagyobb Samsung kártyával sem, tökéletesen megy minden.
Ha valaki mégis Kingston-t szeretne, akkor a Kingston Canvas Go! Plus lehet a megfelelő kártya, ami a Samsung-nál is durvább teljesítményre képes, de egyrészt szerintem a Switch-nek ez a teljesítménytöbblet teljesen fölösleges, másrészt meg az a kártya már nem 28 eFt-ba kerül, mint az olcsóbbik Kingston, vagy a Samsung EVO Plus, hanem másfélszeresébe (az iPon-nál jelenleg 41.690 Ft). Szóval azt nem javaslom.
Szerintem jelenleg a legjobb ár/érték arányú kártya a Switch-hez az 512 GB méretű Samsung EVO Plus, jelenleg 28 eFt-ért elérhető itthon, létező, megbízható boltban, ahol akár másnap átvehető személyesen, szóval az ár nem kamu.
-
spacelab
tag
válasz
horkovy24
üzenetére
“iszonyat tartalommal”
Kimaradt, hogy minőségű. Iszonyat minőségű tartalommal. A pályák nagy része, hogy is mondjam, borzasztó. Nem mondom, hogy rossz játék, mert jól elvagyunk vele, gyerekekkel építünk egymásnak pályákat, de a letölthető pályák nagy része borzasztó, szörnyű. -
horkovy24
senior tag
Na gyerekek! Odyssey végigjátszva 450 hold után letettem. Most kicsit elég volt!
Luigis Mansion 3-ban a 10. Emeleten tartok szóval az is lassan befejezve. Ma beszereztem a Super Mario Maker 2-őt is végre. Így a teljes játék felhozatalom most úgy néz ki hogy:
Luigis Mansion 3
Super Mario Odyssey
Donkey Kong Country Tropical Freez
Mario Kart 8
Super Mario Maker 2
Lassan de biztosan alakul ez a gyűjtemény
Egyébként ez a Maker 2 iszonyat brutál játék iszonyat tartalommal. Gyakorlatilag végtelen mennyiségü órat bele lehet tenni az emberek által kreált rengeteg pályába.
Az online részébe csak belekóstoltam mert először is a story-t szeretném benne végigtolni. 12 ropit úgy érzem simán megért pláne ezzel az iszonyat tartalommal. Már csak a Super Mario Bros Deluxe U-t akarom bevadászni.
-
Def26
félisten
Á srácok, alig vártam, hogy a gyerek letegye. Már elkurtam egy valag pénzt. Nagyon nagy dolog ez a gép.
Most asszonnyal versenyzünk márióban, ki jut el messzebb. 
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
Igen.
Az új verziónál azonnal szétkapták a JC-kat, de érdemi változást nem találtak sajnos (ahogy RangerFox is írta). -
RangerFox
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ugyanúgy driftelhetnek azok is, az N nem csinált semmit ezellen.
-
gainwardgs
veterán
A switch gyári 2 év gariba beletartoznak a joy-con-ok is?
Mennyire gyakori ujabb verzioknál a joy-con drift?
-
Def26
félisten
Simán tudtam venni amazon.com -ról feltöltő kódokat.
-
ldave
félisten
Ara Fell végigjátszva. Kb 23 óra volt, normálon kezdtem, de úgy túl könnyű volt, emelve a nehézséget is csak egy boss volt, ami picit jobban megizzasztott, de szerencsére újra lehet osztani a játékban a stat pontokat. Egész jó kis nosztalgia jrpg ez amúgy, érződik rajta a kis költségvetés, de ez tipikusan az a játék, aminek az egésze jobb, mint ha csak a külön részeit nézzük. Aki kedveli az ilyesmi stílust, nyugodtan belevághat.
-
DM-Fan
nagyúr
Kb. két hete volt akcióban 62 eFt-ért a Konzolvilágnál. Ha nem sürgős, én lehet várnék, tuti lesz még ennyiért akcióban hamarosan. Amúgy most is van kevésbé ismert boltban 65 eFt-ért és 24 hónap teljeskörű garit írnak rá. Rá kell kérdezni.
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Ezt a gépet néztem ki a gyereknek. [link] Garanciával lehet probléma? -
Scholes9
nagyúr
Boldog(abb) új évet
-
g@bo
nagyúr
40 EUR úgy 14500 orbani annyira olcsó ?
buek !
-
Quinine911
aktív tag
Kicsit megkésve, de minden Switches fórumtársamnak BUÉK 2021!
-
spacelab
tag
Mario Kart 8 Deluxe és a Mario Odyssey 39,99€ az eshopban.
-
szpal17
őstag
Boldog új évet!
Bastion még 1 napig 2,49 Euro...még jó, hogy észrevettem. Játékvásárlással kezdtem az évet.
-
Sirandrish
Topikgazda
Boldog új évet mindenkinek!

-
EmThor
addikt
Játékban és egészségben gazdagat!
-
Dreimus
senior tag
Boldog Új Évet!
-
Búék!
-
Békés, egészséges és boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! :)
-
mirci18
addikt
válasz
Gabonetta
üzenetére
Én elkezdtem keresni a játék végén a holdakat de egy idő után beleuntam.
Eladtam a játékot de sajnálom egy kicsit.
Előbb utóbb újra megveszem úgyis.Én most a Luigis Mansion 3-at tolom.
Az első egyharmadon túlvagyok.
Tetszenek benne a játék mechanika megoldások.
A kis furmányos megoldások a továbbjutáshoz.Én a Super Mario 3D allstart kaptam.
Kiváncsi vagyok rá.
Mivel ajándék volt másrészt limitált kiadás (tavaszig érhető el) ezt biztos hogy megtartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
), akkor előveszem.

, azokra is él a 24 hó gar ilyen esetre?
neha nem is olcsobban.
Sirandrish