Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
válasz
exilevagyok
üzenetére
Esetleg vegyél egy bluetoothos USB vevőt, és akkor minden kontrollerrel menni fog állítólag. Xbox Playstation joy-jal is. Én ezt csak hallottam valahol, nem tudom,hogy igaz e.
-
exilevagyok
újonc
Sziasztok!
Nem régiben beszereztem egy pro kontrollert, de nekem valahogy nem esik kézre. Tudom, hogy az egyik legkényelmesebb de akkor sem. Tudtok valami jó alternatívát ajánlani? Ha lehet nem próbálkoznék látatlanban.
Előre is köszönöm! -
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Az aksija a felhasználó szerint kevesebb ideig bírja
, de egyébként szereti nagyon. -
Moby
veterán
Alzán megint le van árazva az ipega 9162B kontroller. Nem annyira mint a múltkor, most 8690, de a múltkor elmónikáztam a dolgot, most vettem belőle. Még ennyiért is totál rendben van. Kicsit sajnálom, hogy bekapcsolni nem tudja a gépet, de ez legyen a legnagyobb baj vele. Van egy 8bitdo adapterem, amivel lehet xbox meg ps kontrollert is használni, de valahogy mindig olyan trének éreztem, hogy a gombok jelölése ezeken ugye nem jó.
-
rakkimcer
tag
digitalis kódokat ki honnan szokott vásárolni?
cdkeys.com-ról már vettem és működik -
Sordoran
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
A Honkai Impact 3rd csak mobilra jelent meg, ez viszont elérhető PC mellett PS-re is, ahol ugye csak kontroller van. Hozzáteszem teljesen kényelmesen használható, valamint Switch-en is így lesz irányítás, tehát technikailag nem kell gondot okoznia. Én is azt hallottam, hogy 1.3-ban jön, az pedig jövőhéten itt van.
-
Just486
senior tag
Én is a BOTW miatt vettem annó Switchet, előtte pedig évekig nem játszottam már semmit. Mondjuk nálam azóta az ACNH vezet torony magasan játékidő tekintetében.
A Genshin Impact meg tényleg nagyon jó, kár hogy nem egyszerre jelent meg a többi változattal. Én emiatt inkább már a kontroller támogatást várom mobilon, mintsem a Switch kiadást. -
-
Crus
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Egyetértek... a Nintendo üzletpolitikája szerintem is sokszor értelmezhetetlen. Gyakran látszik, hogy sokkal több elmehetne adott termékükből, de mégsem törődnek vele, hogy többet legyártsanak és ez nem csak az Amiibo-ra igaz.
Szerencsére eddig zömében olyan Amiibo-kat néztem csak, melyek most is beszerezhetők konzol boltokból.
-
Crus
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
35 éve vagyok aktív játékos. A BotW a csúcsa. 11/10. Etalon.
Amúgy BotW kedvelők próbáljanak rá a Genshin Impact-re, nem kevés dolgot nyúlt tőle a Mihoyo és elég komoly amit összehoztak és nem, nem MMO és nem, nem kell hozzá költened, ha nem akarsz és igen van benne rendes sztori content. Pár 100 órát bele lehet tolni... Switchre is jön lassan.
-
Zeldában 60 óra körül vagyok, de még mindig mutat új dolgokat. Én nem tudom, meddig fejlesztették, de valami hihetetlen a tartalom mennyisége és minősége. Ekkora terület és komolyan minden 100 méteren van valami érdekesség. Ha átmész egy üres mezőn, akkor is tuti történik valami.
Sok játékot láttam már, de ilyen változatos sandboxot még nem. Ez az igazi sandbox, azt mondom. -
válasz
petymek
üzenetére
Én is pont ezen gondolkoztam.
Ráadásul van saját topikja, amint jeleztem korábban.
Akit illet, érdekel:
Kéretik átfáradni oda, de az sem az a hely, ahol nagy tere van ezeknek.
Ha jól emlékszem, akinek amiibo kártyája van ott, azoknak az eredeti figura is megvan.
Az amiibo booster kapcsán, ami egyébként a MediaMarkt-ban kapható is volt (külföldön), írtam is, hogy már tényleg csak figuraként érdemes gyűjteni őket (6 éve).
Ott elvitatkozhatunk rajta, hogy warez-e az amiibo kártya, a kb. 6 év alatti 600 körüli hozzászólás mellett elfér a beszélgetés erről. Itt nem, köszi a megértést. -
draco31
veterán
Lets Go Eevee használt piacon hogy mehet most kb. ? Azzal vettem a masinát, de már nem igazán játszok vele.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild-re beneveznék helyette
-
mike1334
veterán
Szépnek szép, de a Nintendo üzletpolitikája, hogy keveset gyárt, és van ami már előrendelésben is elfogy, max ebayen lehet találni 10x-es áron. Tudják, hogy van kereslet, mégis tojnak rá. Most már játékoknál is ez a trend (régi-új Mario), a fomo lett a Nintendo legnagyobb üzletpolitikája. A konzolt megveszem, a játékot megveszem, ezt nem tudom megvenni.
-
petymek
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Érteném, ha ez következetes felfogás lenne.
-
scyllafren
senior tag
válasz
petymek
üzenetére
Mivel az amiibo 2 reszbol all: a figura, meg az NFC. Az NFC filleres aru, az Amiibo igazi ara a figura. Vannak, akiket az nem erdekel, csak az a parszaz byte-nyi adat, ami az NFC ad. Nem lehet vele feltorni dolgokat, nincs esztetikai ertek se. A tenylegesen vasarolt jatekokhoz ad némi pluszt.
-
Crus
addikt
válasz
petymek
üzenetére
Részemről én azért veszek kizárólag eredeti cuccokat - és most itt konkrétan akkor az Amiibo-ra is gondolok, - mert SZÉP. Mert a gamer szobám dísze, no meg a gyerkőc is csípi. Nem mellesleg egy örök emlék olyan kalandokról, amiért megérte megszületni is (lsd. Zelda BotW).
-
petymek
senior tag
Kicsit "furi", hogy a homebrew tűzzel, vassal üldözendő, az amiibo hamisítás meg nem

-
mirci18
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Mindíg a saját döntésed.
Én pl nem fizetek elő youtube-ra.
De nem is mérgelődök a hirdetések miatt.
Számomra a netflix meg a switch mellett egy dologra van szükségem.
Felhőre.
Szerintem arra megéri fizetni főleg ha nem vagy folyton számítógép közelben és nem akarsz otthon szerverparkot csinálni. -
-
Vaze
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Koszonom szepen mindenkinek a segitseget,rendesek vagytok
Egyenlore a Gear Club Unlimited lett a kivalasztott,amit mar meg is vettunk
Szerintem a Burnout Paradise sem fog kimaradni,majd idovel
Koszi mindenkinek meg 1x
-
hszilard666
veterán
A Burnout Paradise szerintem az árkád autósjátékok koronaékszere! Szuper zene, hatalmas város, sok autó, és gyönyörű törésmodellek! Én anno megvettem PC re, de amikor kiderült hogy jön switchre is, azonnal előrendeltem! Minden fillért megért!
Sokszor végigjátszottam már az évek során, de minden alkalommal kiváló élmény!
Mirci18:
Ahogy mondod! A witcher 3 egy olyan cím az életemben ami nélkül kevesebb lennék. Pokoli bűntudatom lenne ha nem támogattam volna a fejlesztőket.
-
válasz
mirci18
üzenetére
nekem is a wii U-val jött el ez. Néha azért elgondolkodom, hogy hányszor fizetem ki valakinek a munkáját (pl. ha van YT, Tidal és Spotify (mindhárom premium) előfizetésem van, sőt az amazon prime music része is...
- a múltkorjában az Eiffel 65 "Blue" című száma épp egyiken sem volt elérhető original mixben, csak videoklip verzióban és azért ez nem egy Pink Floyd bootleg...
-
Vaze
őstag
Meg egy kerdesem volna,hol erdemes jatekokat vasarolni?
-
mirci18
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Ilyen ez.
Sokszor mondják azt hogy akkor fogod megérni a pénzügyi felnőttkort mikor már képes vagy pénzt adsz más munkájáért.
Konzol játékok netflix előfizetés stb.
Én is hosszú hosszú évekig wazeroltam.
Wii u-val ez megváltozott. Jobban megéri adni venni a játékokat.
Gyűjtögetni már nem lenne értelme. -
Vaze
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szia,koszonom szepen a valaszt
Sajna a Fast RMX,nem jonn be a gyereknek,esetleg van valami autos jatek,ami ajanlott? -
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az Ori azért van, mert a stúdió független, és az MS csak az IP-t birtokolja. A Moon Studios kért engedélyt a BF és TWOTW portolàsàra. Egyébként a 2. részre még egy éve azt mondtàk hogy lehetetlen Switchre megcsinàlni 60fps-sel. Aztàn ők is meglepődtek hogy sikerült.

-
Vaze
őstag
Sziasztok
Switch re nincs forza horison jatek?Ha nincs,tudnatok ajanlani valami hasonlot?
Koszi elore is
-
Bazsi1987
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Nekem az első dlc még nagyobb élmény volt

-
hszilard666
veterán
Huuu Srácok, most fejeztem be a witcher 3 fősztoriját, könnyeztem, majd sírtam olyan volt. Életem eddigi egyik legjobb játéka volt, bűn kihagyni! Csak bámulok magam elé, és ürességet érzek annyira jó volt. Hála az égnek még ott vannak a DLC-k!

-
Természetesen van ám amiibo topik is
-
mike1334
veterán
Óvatosan kérdezem, hogy ezek jogtiszták? Figurákra nem nagyon van igényem, de kártyát gyűjtenék, ha lenne
Gondolom kishazánkban nem beszerezhető... -
scyllafren
senior tag
Ha valakit erdekel, en egy ilyet vettem, tokeletesen mukodik, a hozzaadott egy darab tag ujrairhato, igy nem kell tobbet venni. 5-6 lakot hivtam meg vele ACNH-ban, mind sikerult

10 iras utan meg mar olcsobb mint az egyszer irhato NFC kartyak. -
DM-Fan
nagyúr
Bár már decemberben valaki írt róla egy HSZ-t itt, de akkor elkerülte a figyelmemet, most viszont kiszúrtam Youtube-on. Ez számomra nagyon várós, egy hónap és jön:
Ghosts 'n Goblins Resurrection
Hát, nem sok idegőrlőbb/nehezebb játék van, rongyosra játszottam a Ghosts 'n Goblins-t, meg a Ghouls 'n Ghosts-ot is SNES-es, 3DS-en. Ha akartok sírva röhögni, akkor érdemes megnézi Game Grumps-ékat, ahogy próbálkoznak a Ghouls 'n Ghosts-szal.
Szóval ennek a remake-je jön, számomra első napos vétel lesz az is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szbazsi123
üzenetére
N64 vibes...

-
szbazsi123
csendes tag
válasz
hunFaNaTiC
üzenetére
nálunk is kiírja ugyanezt a hibát. általában koszos a kártya, egy erős ráfújás, esetleg a kártyaolvasó nyílásba egy fújás, és utána jó. teljesen random csinálja, és ritkán.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Az egy Twilight Bow-t ad, ami nem rossz, de a legjobb rewardnak azert nem mondanam. Wolf Link vagy SSB Link azert durvabb, elobbi megidezi a farkast aki harcol melletted meg nyersanyagot gyujt harcon kivul, SSB Link pedig csomo cuccot ad + Eponat, a lovat az Ocarinabol.
ha van egy NFC kepes Android telefonod, akkor vegyel egy par NFC taget es barmelyik amiibot ki tudod irni, szoval a digital goodie-kat megkapod vele... a gyereknek meg vegyel egy Wind Wakeres Zelda vagy Link amiibot, azok a legszebbek

-
kislaci
senior tag
Zelda botw-hoz melyik amiibot érdemes megvenni? Egyet szeretnék venni, gyerek játszhat a figurával is. Azt olvastam, hogy egy régi super smash Bros zelda a legjobb, de azt itthon nem lehet kapni. Legalábbis én nem találtam. Köszi
-
Crus
addikt
Ugh.... hát 8-ért vettem most én is: 18-ért
Frame: No offense de én alig találok olyan játékot Switch-en, ahol a frame néha nem megy le kutyába, néha érthetetlenül (pl. Link's Awakening, Rabbids) Megtanultam ezzel együtt élni, ez ilyen, csak erre a gépre vannak ezek a címek, nem tudok sokat ellene tenni, mert emulátorral nem foglalkozom, nincs nekem arra már se időm, se türelmem.
Calamity-ből olcsóbb példányt 100%, hogy fogsz találni miután letoltam
-
sgfool
tag
A calamity hatására én is beszereztem a Hyrule Definitive-t, pedig úgy voltam vele, hogy a calamity mellé felesleges lenne, viszont néhány hete egy kicsit levolt árazva eshopban és nem hagyott nyugton a gondolat. abszolút nem bántam meg, arról nem is beszélve, hogy mennyi tartalom van benne. Munka után jól esik fél órára leülni elé és csapkodni.
-
Matada2.3
veterán
Fú, srácok.
Eléggé szürreális eset, de átmentek kocsival a switchemen
és elhajlott mind a két joy-con-on a kis stick. Maga az eszköz csodával határos módon egyben maradt. Tudtok adni tippeket, hogy hol tudok itthon venni joystick alkatrészt a két kis kontiba?
Előre is köszönöm!
-
ayo
veterán
Vicces, mert 8-10 között voltak használtan, mert sokan megvették és ugye csalódtak benne, hogy nem zelda. Most meg BOTW világgal egyből siker és a régi is drágább lett

Abba nem kezdtem bele, mert baromira zavart, hogy ugrál a frame rate. Szívesen tolnám, de egyelőre nem győzött meg. Gondolom story részt még ki lehet bírni, de alapvetően olyan feladatok vannak a játékban, hogy mondjuk X idő alatt 0 sebzéssel vidd végig az adott pályát és hasonló dolgok. Wii U-n is a vége fele imádkoztam, hogy az FPS drop nekem kedvezzen, 50-50 volt persze
1-2 órás pályákat élmény volt ezért újrakezdeni. Persze ez csak a vége fele volt ilyen. Most Age of Calamity verzió eleje is már ilyen, hát még várok vele, ez pont olyan stílus, hogy kevesen szeretik, szóval szerintem szokásosan könnyedén lehet találni olcsóbb példányt 
Rony949: mert az egy szebb szám
sajnos 50 lesz a következő igazán szép szám, amire készülhetünk igazán nagy elvárásokkal, már csak 15 év 
-
Crus
addikt
Nem bírtam magammal, egy Yoshi amiibo mellé berántottam azt is meg a Calamity-t is. Néztem videót a HW DE -ből és abszolút jópofa volt, de az árát nehéz lenyelni... azért nem egy mai cím, de annyiba kerül és használtan sehol se találtam belőle :-(
Calamity meg a látottak alapján "kötelező" minden Zelda Botw kedvelőnek szvsz. Azt is letoltad?
477 óra?
-
ayo
veterán
válasz
Rony949
üzenetére
35 lesz az.
Crus: szerintem itt én vagyok az egyedüli, aki ki is maxolta Wii U-n, majd 3DS-en is - utóbbi egyezik a Switch verzióval.
-
Rony949
őstag
Nagyon kíváncsi vagyok mi sütni valója van a Nintendo-nak márciusban. 4 éves lesz a Switch és a Zelda 25. évfordulója is most februárban lesz.
Valamivel elő KELL állniuk márciusban, mert ha nem, itt forradalom lesz a közösségen belül.

-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Sikerült megoldani, vettem másik projektort, ezzel hibátlan, megy a natív 720p!

A burnout olyan élmény ekkora kijelzőn hogy összepiszkítottam a nacim elöl hátul!

-
hunFaNaTiC
csendes tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszönöm a megerősítést

Időközben írt a márkaszerviz is, hogy vihetem hozzájuk és megnézik. -
scyllafren
senior tag
válasz
hunFaNaTiC
üzenetére
A logikus kovetkezo lepes: probald ki az akadekoskodo kartyat masik switchben es az eldonti, hogy kartya vagy switch hiba. De mivel van 2 kartyad, es a masik megy siman, ez kartyahibara utal, csereltetheto.
-
hunFaNaTiC
csendes tag
Sziasztok,
sorry, ha rossz helyre írok, használtam a keresőt, nem találtam a témára. Van egy két hónapos Switch-m, két fizikai játékkal, az egyiknél 10-ből 9 esetben azt írja behelyezésnél:
The game card could not be read.
Látszólag nincs rajta semmi fizikai hiba, minden a legfrissebb verzión van.
Reddit-en olvastam, hogy ilyen hibánál cserélték a játékot.
Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? A 2 hónapos játékot vajon a boltban kicserélik nekem? Vagy a Switch-et kell garanciában megnézetni?
Köszi, ha leírjátok a tapasztalatokat. -
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Annyi, hogy kisebb, meg nem rezeg, nem levehető a joy-con. Ezeken kívül kb ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BMW topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- a múltkorjában az Eiffel 65 "Blue" című száma épp egyiken sem volt elérhető original mixben, csak videoklip verzióban és azért ez nem egy Pink Floyd bootleg...

és elhajlott mind a két joy-con-on a kis stick. Maga az eszköz csodával határos módon egyben maradt.
Sirandrish