Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Ez konkrétan a vicc kategória, de biztos így is lesz olyan, aki csakazértis lecseréli (mint ahogy a v1 -> v2-nél tette). Én 98%-ban dokkolva használom, szóval még ha akarnék se tudnék elcsábulni
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Micsurin
nagyúr
Azért UTP kábelt adhatnának hozzá, még az MS is ad....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
...örülök, hogy nem vártam ki.
Kezdek sértődött lenni, túláraztam az MH Riset? Már két darab 6k-s ajánlatot kaptam.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ayo
veterán
pont amire számítottam, semmi érdekes, de pont annyi, hogyha venni akarsz, akkor már majd ezt fogod.
najó, hazudtam, vártam nagyon a NO JOY-CON DRIFT feliratot
http://jateknaplo.blog.hu
-
TBT
addikt
Nintendo Switch (OLED model) will be available in White or Neon Red/Neon Blue when it launches 08/10.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
peternac
tag
válasz tboldi #37689 üzenetére
switch "pro"
https://www.nintendo.com/switch/oled-model/[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Hmmm... 🤔
-
Bétaville
senior tag
Sziasztok Srácok!
Tudtok nekem ajánlani valami jó TPS-eket?
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Micsurin
nagyúr
Köszi szépen Behúztam őket, ha bejön akkor lehet az Eternalhoz a DLC_ket is befogom.
-
Micsurin
nagyúr
válasz 30z.Samu #37679 üzenetére
köszi akkor egy próbát megér, mondjuk nagyon ritka, hogy a stabil 30 és 60 közt észrevenném a difit.
Max a HH mód hozhat érezhető különbséget de TV-n nem szokott feltétlenül feltűnni a dolog.
-
Micsurin
nagyúr
válasz 30z.Samu #37677 üzenetére
Játékmenetre értettem és a tempóra amit elvár pályaismeret nélkül, nekem Xboxon erősen pörgősnek érződött első nekifutásra.
-
Micsurin
nagyúr
Republic Commando kapott már javítást? Javult érdemben?
Kéne már valami SW és lehetőleg részben Clone Wars era amíg jön az új LEGO SW.DOOM 2016+Eternal mennyire élvezhető HH módban? Joyconokat féltem mert azért a DOOM erősen oda oda kapkodós játék és gomb püfölősebb akárcsak egy DS3 pl.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz gameresboy #37669 üzenetére
Megkérdezem a szakértőket (gyerekeimet)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Kvelstadt
veterán
válasz ISThun #37664 üzenetére
Na kiváncsi leszek. Csak még nemakarok belekezdeni, nehogy most meg ebbe ragadjak be úgy, hogy ott van még a octopath.
Egyébként 2font alatt volt, és ezt az árszintet mi úgy hívjuk hogy "annyit akkor is megér ha sose játszunk vele"Ojoba1
Én meg nem tudnám mondani hogy ehlgyébkent volt a régiben ilyen teleport vagy hogy ennek hiánya gond lett volna.
Viszont az az amibo nekem akkor is kell ha semmit nem csinál a játékban."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
gameresboy
aktív tag
válasz koncsik #37658 üzenetére
A játékon belüli vásárlásnál nem dobja fel a PayPal-os fizetési lehetőséget. Olvastam, hogy az Epic felületén vásárolt illetve aktivált a V-Buck kártyák, nem látszanak Switchne a Fortnite-ban.
Erre esetleg vmi megoldást hallottál, olvastál? Valaki találkozott hasonlóval? -
ojoba1
csendes tag
Srácok!
Zelda+Loftwing amiibo-ra érdemes beruházni a gyors utazás miatt? Nem ismerem a Skyward Sword-ot így nem tudom megítélni, hogy mennyire hasznos.
Köszi -
Ateszpapa
addikt
válasz Quinine911 #37662 üzenetére
Köszönöm..
-
ISThun
csendes tag
válasz Kvelstadt #37652 üzenetére
A harcrendszer fura, nem lehet használni az egy ujj-két ujj-tizenegy ujj szabályt, de ezen kívül teljesen visszaadja az eredeti hangulatát. Ráadásul választható kasztok is vannak benne másfajta harci stílussal. Ha olcsó akkor megéri megvenni, teljes áron szerintem nem.
-
Rage47
veterán
-
draco31
veterán
Most már határozottan elkezdett driftelgetni a jobbos joy.
Illetve észrevettem azt, hogy ami alatta van kis porvédő kupakszerűség, az nem mozog kis mozdulatokkal a karral.
A balos viszont minden kis mozdulattal mozog.
Mit kell belefújni, hogy egy időre magához térjen?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MODERÁTOR
válasz gameresboy #37657 üzenetére
és #376156r4dw
Szerintem a kétlépcsős (banki netes vásárlás) azonosítás kavar be, lehet jobban jártok PayPal-lal. Nekem sem működik a korábban gond nélkül használt bankkártya, PP maradt.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok a Switch világában.
A következőben szeretnék segítséget kérni:
Nintendo Switchen szeretnénk Fortnite-on belül V-Buck-ot venni, de a tranzakció folyamatosan meghiúsul.
Az alábbi hibakódot kapjuk: fortnite error code 2811-1060. Unable to display page.
Visszaolvastam jó pár oldalt, de nem találtam erről semmit.
Valakinek volt hasonló problémája? Illetve akinél szintén előfordult ez, megoldódott?
Üdv,
GBoy -
Ateszpapa
addikt
Köszi, végül megvettem a Yoshi-t.
Hangját mikor céloz már megszoktam, egész jó játék, különösen tetszik a kidolgozottság.
Bocs, hogy csak most reagálok, de Hajdúszoboszlón voltunk pár napot a srácokkal. -
Kvelstadt
veterán
Srácok.
the warlock of the fire mountain top? Nekem ez eszembe juttatra a tűzhegy varázslója jutott eszembe és közben kiderült hogy ez igazából az is. Ráadásul abba az árba akciózták amit akkor is megveszünk ha sose játszunk vele. De persze ezt tuti ki fogom próbálni. Ki tudja? Lehet valami jó ötletet találtakarra hogy lehet ezeket a könyveket átültetni valami jópofa játékba.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Micsurin
nagyúr
válasz consono #37650 üzenetére
Érdekes
Átraktam mindent SD-re és kértem egy visszaállítást de ugyan ez. Érdekes... bevárok 1 frissítést ha nem lesz változás gari. Vagy újra lehet valahogy a gyáti fw-t ezeken rakni? Vagy csak az Factory Reset adott?
-
consono
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz scyllafren #37644 üzenetére
Nem, a W3 cartridge a Metrok letöltöttek.
MH Rise is csinálja az újra párosítás meg nem segít, durván 1,5 óráig jó utána gatya... kell neki 10-15 perc töltés és megint jó. Ha a gépen vannak és hh használom akkor is jók. Most az a kérdéses, hogy SW (factory reset nagyon felejtős) vagy a két con kezd haldokolni 2 hónaposan.
-
Kvelstadt
veterán
Aspiritfarer megvan. Nem tudtam még végigvinni mert mikor a végére értem elég rosz passzban voltam, és így a kettő összekapcsolódott. Nemtom be tudom e majd fejezni, de míg játszottam nagyon tetszett.
Darq nekem is listán van.
Többit nem ismerem."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
ldave
félisten
válasz MasterMark #37646 üzenetére
Mobilon ha jól rémlik season pass-os modell volt, gondolom itt is az lesz.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Letölthető (ingyenes) a thatgamecompany új játéka, a Sky: [link]
Nem próbáltam még milyen lett a Switch változat, de mobilon tetszett.A Slime draws near! Command?
-
Micsurin
nagyúr
Ha a joycon merül az okoz delayt vagy más miatt lehet?
1,5 órája vettem le a gépről őket de lassan 1 másodperc körül van a delay.Valahol a falhoz vágom határát feszegeti a technika
Edit.: witcherben pl nyomok egy térképet és jó 5 métert még lovagolok mire beveszi az inputot ugyan így az irányváltások is, vagy pl Metroban megdöglök mire felveszi a gázmaszkot.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Kvelstadt #37640 üzenetére
Telepakoltam a wishlistem most ilyesmi játékokkal, 50% akciónál landolnak majd a gépen:
Lost Words: Beyond the Page, DARQ Complete Edition, Spiritfarer, Röki, Knights and Bikes
-
Kvelstadt
veterán
Volt anno egy direct ahol ezt a windboundot és a rajit nagyon megjegyeztem, ez és a wind nagyon tetszett, a raji viszont hatalmas kapufa volt.
Ateszpapa
Nekem tetszett.
Annyira nem tartott bent hogy aztán még minden pályán végigmenjek oda vissza hogy mindent felszedjek, de egy végigjátszás erejéig nagyon jó volt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
rakkimcer
tag
tegnap letoltam a Monster Hunter Stories 2 demo-t és nagyon hangulatos játék
MH World után kellemes volt találkozni szinte ugyanazon kezdő szintű szörnyekkel
role playing játékokkal ritkán játszok, de ez igazán megfogott -
Ateszpapa
addikt
Yoshie Crafted Worldröl mi a véleményetek?
-
ldave
félisten
válasz Kvelstadt #37626 üzenetére
Jaja, nagyon jó. Érzésre a vége felé járok már, legalábbis a megtalált naplóbejegyzések alapján (ugye az mutatja, hogy mennyi van meg az összesből). Kellően változatos, végig jönnek új mechanikák, feladványok. Remek játék ebben a stílusban.
-
-
draco31
veterán
válasz Jackie_Chan #37623 üzenetére
Ezen van megjelenés alapján rendezés.
Ja meg van[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz rakkimcer #37621 üzenetére
Nincs valami olyan ahol a megjelenés éve szerint lehetne listáztatni?
Bocs látom,hogy itt is lehet.Bamba voltam.
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
draco31
veterán
Mit és hogy kell állítani, hogy simán menjen az eShop vásárlás?
A Switch-ről még egyszer nem tudtam venni semmit, mindig hiba a vége.
Böngészőben ha próbálom, néha sikerül, néha hibakód.
De legalább írná ki mi a hiba, nem egy számsort....ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
rakkimcer
tag
válasz Jackie_Chan #37619 üzenetére
https://www.dekudeals.com/ [link]
-
ldave
félisten
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Tudtok linkelni olyan oldalt ahol egy helyen meglehet nézni milyen játékok jelentek már meg Switch-re?
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Micsurin
nagyúr
Ha a jobbos joycon elkezdett cicergő hangot adni mennyire kell megijedni?
Oldalirányban 1-1mm-ert kimozdítva mintha kattanna vagy reccsenne egy apró de érezhető és hallhatót. Driftelni nem driftel, kosz nincs benne. Normális kopás vagy kezdjek aggódni?
Nem csípem ezeket a hangokat X One kontinál ezek nekem mindig szervizt vetítettek előre.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
draco31
veterán
Néha olyan, mint ha kezdene driftezgetni a jobb joy a lite-omon. Lehet kell lassan berendelni csere darabokat?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
6r4dw
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával találkoztam, hogy ha a Switchen vásárolni szeretnék akkor egy 2811 1060-as hibakód fogad. Ha pedig PC-n böngészőből a német eshopból szeretném megvenni a graveyard keeper collector's edition ott nem dobja fel a játékot.
Van valakinek ötlete mi lehet a megoldás? -
ldave
félisten
Ma a Last Campfire van soron. Első két óra alapján eléggé ötletes kalandjáték, egész jól fut Lite-on is, töltésnél néha megakad egy másodpercre, de nem zavaró a játékmenet szempontjából.
-
ldave
félisten
Ma befejeztem ezt a játékot (Tohu). Kicsit csalóka, hogy január óta játszom, mert a játék maga kb 4-5 óra hosszú, de akkoriban játszottam pár órát és tegnap, ma pedig a maradék része került sorra
Továbbra is egy kellemes point&click kalandjátéknak tartom, a feladványok, fejtörők nagy része könnyen vehető, egy volt, ahol leírást kellett néznem, de igazából ott is az volt, hogy nem vettem észre valamit, amit fel kellett használni a továbbjutáshoz. Ha teljes áron nem is, akciósan a műfaj kedvelőien ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Én is azt néztem, hogy kb. az van a legjobb áron, kicsit sajnálom is, hogy már korábban megvettem, mert még a gépben sem járt.
Valamilyen listát ismertek, amin a nem AAA switch játékok vannak rangsorolva (vagy csak nézzek szét metacriticen)? Ahogy böngészem a store-t, a játékok nagy része teljesen ismeretlen, és hát kínálat van bőven belőlük... -
Quinine911
aktív tag
válasz 30z.Samu #37606 üzenetére
Azt elhiszem, csak most jövőhét kedden jön a Destroy All Humans! Az meg elsőnapos / előrendelve, szóval a pénztárcám húzza a száját a Tony-ra, főleg ugy hogy múlthéten vettem meg a Snowrunnert meg ahhoz a season passt is
Minden héten meg egy game azért elgondolkodtató
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #37602 üzenetére
Jó munkát végeztek vele, hozza a nosztalgia faktort rendesen.
Sic Parvis Magna
-
Rony949
őstag
Nem kapott kifejezetten jó értékeléseket a Mario Golf - Super Rush.
-
Quinine911
aktív tag
Tony Hawk 1-2 ma/holnap jelenik meg, Nintendolife-on 9 pontot kapott - lehet bekéne húzni?!
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Nintendo Switch OLED garanciális
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest