- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Nekem a 2d platform játékok sosem jöttek be úgy igazán, szóval elsőre helyre én a Galaxy-t tenném, de ennek az lehet az oka, hogy a 64-gyel jóval a megjelenése után játszottam csak, az Odyssey pedig akármennyire is jó, a Galaxy nekem valahogy jobban egyben volt hangulat, látvány, zene terén.
-
ayo
veterán
válasz
30z.Samu #36192 üzenetére
Mostanában elővettem. Nagyon szeretem, viszont egy hibája van: kimaxoltan már nem valami izgi játszani, újrakezdve viszont nem elérhető minden pálya. Lehet újra nyomni a kihívásokat valahogy?
Egyébként nekem a Super Mario World, és utána közvetlen a Super Mario Bros 3 egy hajszállal. Ez az Odyssey benne lenne a TOP 3-ban, csak full unalmas kipörgetett pályákon ugrálni.
-
Mirman
őstag
válasz
rakkimcer #36190 üzenetére
Ez csak fél generáció lesz majd a pletykák szerint, mint 3D 3DS esetében pl. 100% hogy nem fognak húzócímekből exkluzívot kiadni rá. Szerintem úgy fogják megoldani mint most van xbox-nál hogy grafikai előny lesz az új konzollal , esetleg framerate.
Én pár hete csatlakoztam , eddig csak PC-s voltam de teljesen elvarázsolt a Switch.
-
rakkimcer
tag
válasz
Zsinder #36182 üzenetére
pontos info még nincs, de talán karácsonyra jön ki a Pro változat
annyira nem izgat, mert a monitorom csak Full HD-t tud, ezért nem cserélném le
közel 80 millió switch van kint a usereknél, biztos nem fog hirtelen mindenki cserélni
exkluzív játékot meg szerintem nem merik csak Pro-ra kiadni az elején, az felérne egy kardba dőléssel
nekem is csak alig 3 hónapja van switch, most kezdem megismerni a mario játékokat
pont a héten lesz 35% leértékelés, ott vagy kettőt meg is veszek -
ayo
veterán
kicsit értelmetlen számomra, hiszen pont ez a pozitívuma az online update-nek, hogy bármikor később hozzá tudsz csapni valamit. valahogy azt érzem, hogy mindig a rossz oldalát használják Switch-nél, lásd Kirby v Tennis, amit meg kiadtak félkészen, azt kb. 1 év után érte el a normál teljes játék formáját, amit megjelenéskor kellett volna - ahelyett hogy kiadnak egy teljes játékot, és hozzáadnak mondjuk még 50-100% plusz kontentet. de ide tudom rakni még az online fizetést is, fizetünk azért ami ingyen volt és mint szolgáltatás nem lett jobb, max. kisebb játékoknál még kevesebb játékost találtam.
na de mindegy, MAR10 nap van, kinek mi a kedvence?
-
szpal17
őstag
Mario Odyssey kérdésem lenne. Próbálom begyűjteni a sok-sok moon-t és belefutottam egy érdekes problémába. Ki kellene horgásznom a halakat, de mivel Switch Lite-om van ezért nincs rumble funkció...azt írják a neten, hogy ilyen esetben a képernyő fog rezegni és innen tudom, hogy mikor van horgon a hal. De az istenért nem remeg semmi...nem tudom megszerezni a moon-okat.
Valaki ötlet vagy esetleg aki már megszerezte?
-
Zsinder
aktív tag
Sziasztok!
Jó hírt kell közöljek! Miután ma megérkezett az első Nintendo Switch konzolom, nemsokára bejelentik a Pro verziót, mert legutóbb a PS4-nél is ez történt. -
Rony949
őstag
Az Amnesia Collection most 5.59 euro eShop-ban.
-
Bazsi1987
őstag
Nálam jön is le fele a apex
-
EmThor
addikt
Lehet lesz ma játék leárazás az említett nap alkalmából.
-
Wesder
titán
Holnap Mario Day.
-
ooooobi
senior tag
Apex Legendsnek nem ma kellett volna megjelenni? Nem latom a download gombot.
-
Crus
őstag
válasz
EmThor #36162 üzenetére
Hangrendszeren. Sajnos a Switchnek, - ahogy a vicc PS5-nek - sincs optikai kimenete, de ettől még nyögvenyelősen megoldható, hogy a jól bevált hangrendszereken, a tv-k rettenetes hangszórói helyett szólaljon meg. Leírhatatlanul jobb. Erősen ajánlom, úgy játszani... más világ. Hang nélkül értelmezhetetlen. Akkor inkább nem is játszanék.
-
Balazs_
senior tag
Müllerben 03.10-ig 15% van minden konzolos játékra.
Ahol a Nintendo Switch alapgép ára volt kiírva, ott is ott volt a 15%-os matrica, de erre nem vennék mérget. Ha tényleg akciós, akkor 110500Ft-ra jön ki, ami elég jó. -
gainwardgs
veterán
Volt már valakinek olyan hogy zörög a hűtés ventilátora?
Ez garis cserének minősül
Fél hónapos a gép -
EmThor
addikt
Ti a hangot hogyan hallgatjátok Switch-en?
Én gyakorlatilag hang nélkül játszok, mert napközben ha van időm handheld módban nem lehet felhangosítani, mert nem akarom, hogy mást zavarjon. Este dokkolva szintén nem erősíteném fel a tv-t, mert mikor elalszik mindenki, akkor szoktam tolni.
Vezetékes fülhallga kényelmetlen, mert jack-jack hosszabbítót nem akarok a szobában keresztbe kihúzni.
A tv-ben meg nincs bluetooth.
Szóval nektek van mondjuk vezeték nélküli fülesetek switch-hez? Olvastam a steelseries 7es jó pl., de van egy ps3-as wireless BT fejhallgám, állítólag jó az is, megpróbálom.
Szerk: letöltés nekem nagyon gyors wifivel de azt írták működik az usb-lan adapter is, tp link van otthon 7e körül volt iponról, azzal pl. a xiaomi media box jól működik.
-
taki01
őstag
Valaki használ usb-ethernet átalakítót a switch-hez, érdekelne a véleménye. Rendeltem egy ugreen usb-gigabit ethernet átalakítót és azt remélem ettől, hogy nem 2-3 óra lesz egy játék letöltése.
-
conorr
tag
Valaki esetleg vett a replika pro kontrollerből pl: Xenoblade 2 stb változatból, nagyon jókat olvasok róla a neten, nem tudom hogy itthon van-e valakinek tapasztalata vele.
-
tl-x
addikt
Maid of Skerben melyik gombbal lehet futni? Sehogy nem tudok rájönni.
-
V-I-D-A
aktív tag
Ha a Hardverapróról vásárolnék mondjuk [Innen] bontatlannak hirdetett Nintendo Switch-et, akkor érne bármiféle hátrány, ahhoz képest, mintha hivatalos helyről venném?
-
Poplacsek
senior tag
Ha XBOX-ra megvettem a Minecraftot a gyerek account-jához, de most Switchen is játszani akar vele, akkor Nintendora is meg kell venni, vagy van valami lehetőség az MS accra linkelve letölteni és használni? Gondolom felejtős, de azért szeretném tisztázni mielőtt kidobok az ablakon 30Eur-t, vagy mennyi most az eShop-ban...
-
cactuar
senior tag
válasz
Rage47 #36142 üzenetére
Kicsit recés, de jól fut. Nekem amúgy egy kicsit csalódás a játék. Az elején nagyon tetszett, talán azért, mert ki voltam már éhezve a Persona élményre. 15 óránál tartok, és most kicsit beleuntam. Túl sok minden van leegyszerűsítve az eredeti Persona 5-höz képest. Itt pl a városban kb semmit se lehet csinálni, csak körberohanni az árusokon. A történet se ér fel az előzményhez, legalábbis az első 2 fejezet alapján,
az első 2 jail ment le eddig.
Most egyelőre félreraktam, és folytattam a 3D World-öt, de majd egyszer folytatom. -
Rage47
veterán
Persona 5 Strikers vélemények? Jól fut handheld módban?
-
Rage47
veterán
Nintendónál kicsit szigorúbbra venném a minőségellenőrzést, mert amit a Batman Telltale game alakított néha, az nem semmi
Rengeteg töltés, akció közben is, szokásosnál is butább grafika, kicsi betűméret, stb. Oké, 3 fontot megért, de épp annyit.
Ehhez képest a Botw valami más dimenzió.
-
ooooobi
senior tag
válasz
EmThor #36106 üzenetére
Igazolhatom, switchen is van magyar felirat hozzá. Igaz pc-n régen végigvittem, de ilyen olcsón muszáj volt ide is megvenni, szerintem elég jó cyberpunkos 2d rpg, érdekes történettel, a harcrendszer kicsit egyszerü, meg rémlik a nehézség elég hullámzó, föleg az elején nehezebb. + Pont, hogy beállításokban lehet betüméretet is állítani, ezt minden switches játékban meg kéne oldania a fejlesztöknek sajna nem sürün gondolnak a handheld felhasználókra.
-
ayo
veterán
válasz
Silεncε #36134 üzenetére
60 FPS is csak ott kell, ahol tényleg szükséges, nem gond a 30 FPS se, csak bírja, meg ne legyen annyira csúf. Az első évben is sok kompromisszum volt, miközben ez most a NAGY gép, ezt kéne csökkenteni és akkor nagyobb lenne a boldogság.
kijelzőre meg csak azt tudom mondani, hogy nézzétek meg a DS v 3DS életpályáját, X éve jobb telefon képernyők voltak fillérekért. meglepetés mindig van a Nintendónál, de hardverileg örök visszafogottság jellemzi, szóval majd jól meglepődünk, lásd Micro GBA, New 2DS vagy most a nem Switch, de Lite
-
Peat;)
veterán
válasz
MasterMark #36130 üzenetére
Most a kijelzőről volt szó. Attól hogy mi a felbontása a processzor/gpu akár 320p-t is kinyomhat rá ha csak annyit bír.
Csak éppen pont ez az a konzol ahol sok egyszerűbb grafikás játék van ami alapból nem gyilkolja a cpu/gput, mehetne a nagyobb felbontás.No de elfáradtam, nintendo úgyis megoldja "okosba" valami kínai beragadt raktárkészlettel aminek már a szavatossága is lejárt..
-
ayo
veterán
válasz
MasterMark #36130 üzenetére
na engem ez pl. nem mozgat, csak amiket írtam
Monitornál elvárás, itt nekem bőven jó, van elég más gondja sztem a hardvernek.
-
MasterMark
titán
Nem is a felbontás a lényeg, hanem hogy jó színei legyenek, jók legyenek a betekintési szöge, legyen elég jó fényereje, de kis fényerőn is jók legyenek az előbbi paraméterei, ne tükröződjön, stb.
Peat;): A felbontás a processzor energiafelhasználásánál számít nem konkrétan a kijelzőnél, mert ha több pixelt kell kirajzolnia, akkor többet fogyaszt. Egy mobil is jobban merül ha 4K-ban kell a kijelzőben kirajzolnia mintha csak 1080p-ra van állítva, hiába ugyanaz a kijelző.
-
Peat;)
veterán
válasz
ooooobi #36121 üzenetére
A felbontás semmit nem számít szinte, a méret számít, mekkora felületet kell megvilágítani. Ráadásul ebben is nagyon gyenge a switch, kültéren használhatatlan, sokkal erősebb fényerőt kívánna a konzol.
De ebben is rengeteget fejlődött a technika a telefonok miatt és oled alapból kevesebbet eszik (beltéren). Itt lehet csűrni csavarni, nem értem miért kell kiállni a múlt mellett. Szerintem közös érdek hogy egy jobb és korszerűbb gépet kapjunk, ha már gyenge kicsit legalább a kijelző érje el a 3-4 évvel ezelőtti színvonalat...szerintem ez nem nagy elvárás.
-
ayo
veterán
nekem tök mindegy milyen felbontás lesz. bírja az x éves játékokat, az újakat ne 320p v mosott grafikával kelljen tolni és pl. egy Zelda Awakening ne droppoljon és már boldog vagyok. ha pedig nagyot szeretnék álmodni, akkor több belső memória, jobb akku idő és no drift.
-
Wesder
titán
-
Crus
őstag
válasz
Alexios #36123 üzenetére
Nem kéne, hogy nőjön, nem is írtam ilyet, csak reménykedni merek, hogy a kijelző növelésével nem nő a készülék mérete, mert az katasztrófa lenne. Konkrétan én csökkenteném a Switch "Pro" méretét feltétlenül, mert nálam így egyáltalán nem életszerű, hogy bedugom a kabátzsebbe és előkapom, ha várnom kell valahol. (Az NDS-nél ezt simán megtettem.)
-
Peat;)
veterán
Szerintem még az is kijöhet hogy drágább a 720p kijelző mert senki más nem rendel ilyet. Pont ez a legrosszabb sokszor nem spórolás áll az mögött hogy mit választ a nintendo hanem elvek. Ezek az elvek meg néha túlmennek a határon..miért ne lehetne a fhd kijelzőn 720p-ben játszani ha nem bírja a hardware, nem értem az embereket az automatikus felbontás skálázás már most is benne van a játékokban sokszor a 720p kijelző mellett is lejjebb megy... Csak előnye lenne, hátránya nem a nagyobb felbontásnak.
-
Crus
őstag
válasz
hszilard666 #36110 üzenetére
A Switch-es excluk zöméért a tűzbe tenném a kezem. De a hardver az embertelenül kínos.
-
Crus
őstag
válasz
Silεncε #36114 üzenetére
Egyrészt, hogy ne rohadjon ki a szemem, ha ránézek. Másrészt így a VR része a konzolnak továbbra is használhatatlan a kis felbontás miatt. Harmadrészt nézz meg egy 7"-os telefont 720p kijelzővel, meg 2021-hez méltóval és megérted. Illetve ezt nem is tudod már megtenni, mert a leggagyibb okostelefonban sincs már 720p kijelző.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Silεncε #36114 üzenetére
Ezen a méreten szerintem mindenre elég! Nyilván a Samsung által gyártott kijelzők sokkal szebb színekkel operálnának (ha igaz) mint a jelenlegi Switchekben. De a 720p szerintem elég persze nyilván jobb az 1080p. Én amiben igazán remélem hogy fejlődni fog a konzol és jobb lesz a helyzet az a belső tárhely!!!!! Ez a 32Gb 2021-ben több mint siralmas hozzáteszem már a Wii U-nál is az volt!
-
zkxdn
őstag
válasz
hszilard666 #36110 üzenetére
Ha marad a ház mérete, a kijelző meg 7inch és OLED lesz, így a káva csökken mintahogy képen is vízionálta az IGN, akkor én is várom sok szeretettel. Bár remélem az árral nem szállnak el. Mondjuk ez attól is függ miben lenne még jobb a standard switchtől. 200 dolcsi a Lite/300 Standard Switch/400 a Pro-ért szerintem Fair lenne
-
hszilard666
veterán
-
Aki esetleg még nem hallotta, most fut QubicGames akció.
https://qubicgames.com/17/
A lényeg annyi, hogy amennyiben általuk megjelölt 4 játék közül legalább egy már megvan, akkor sok másik játékuk 1,7 vagy 0,17 €-ért bezsebelhető.
Nekem egyikse volt meg, de az ingyenes Coloring Book "megvásárlása" után, már ezek az árakat láttam én is eshopon. Mana Sparkot, Not Not - A brain buster-t és a Dex-et vettem meg, ennyit megértek.
-
mike1334
veterán
válasz
hszilard666 #36102 üzenetére
Ahhoz sokat kell inni
Ha annyi pénzem lenne, amennyit elittam, elinnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest