Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
reszvetem, en fizikaiban vettem, de eladtam…
-
horkovy34
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
,,Mintha valami kikerázott 20 éves szarral játszanék..."
Már kezdtem azt hinni hogy velem van a problèma!
Igaz èn utoljára a Wii-s Super Smash Bros-al játsztottam és a sztori módját vagy mi a fene volt is az, de letoltam. Utána vakartam is a fejem hogy ez tulajdonkèpp mièrt is van ennyire fel hypolva?!
Azóta sem próbálkoztam vele és a Switch verzióval sem fogok! Azt viszont elfogadom ha valakinek bejön, akkor egèszsègère. -
válasz
Micsurin
üzenetére
Köszi, egy ancient arrowom van, akkor majd szerzek még. A rubber armor sincs meg, akkor utánanézek ennek is.
Az a baj, hogy amikor megnézek egy youtube videót róla, hogy hogy verik le, akkor azt látom, hogy kb annyira nehéz mint megkenni egy vajaskenyeret, aztán mikor megpróbálom, akkor csak pislogok.
-
Rigormortiis
veterán
Én is imádom a Tekkeneker, SoulCaliburokat, rengeteget játszottam velük online is, ezért meglehetős magabiztossaggal nyomtam rá az eShopos vásárlás gombra. Sajnos. Szépnek szép, mármint a harc (azért az adventure módban az alacsony felbontású jpeg képen bóklászás nagyon retró), de az irányítás és a kretén menürendszer...frankón nem akartam elhinni, hogy ez ennyire...Mindenesetre minimum furcsa a sok 10/10es értékelés.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen énis pont így jártam vele
Bár nekem szerencsére fizikaiban volt meg így eladtam gyorsan.
Az a baj ha nem kap el a "hullám" akkor totál nem érti az ember mi történik.Nézd mennyire szeretik: [link]
Ilyenek írnak, hogy best fighting game meg hasonlók
Bevallom nekem jobban esik egyet Tekkenezni
Szerintem akik GameCube-on játszottak vele, és ott megszerették azok sztárolják ennyire.
-
braseel
tag
ZEBES discount code-dal 2 napig ingyenes Metroid art book Ebook változatban.
https://retrogamebooks.com/products/pixel-art-metroid?variant=43592985313430
-
Rigormortiis
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Fasza. Legszarabb game költésem ever
Super Smash Bros Ultimate.Ő, biztos vagyok benne, hogy több millió légy nem tévedhet, de miért van agyonsztárolva ez a hulladék? Már amikor beléptem a menübe éreztem, hogy valami nem oké (ilyen béna menürendszert sem mostanában láttam), de maga a játék...az a fura irányítás és követhetetlen akció...
Gameplay videókon jobbnak tűnt. Mintha valami kikerázott 20 éves szarral játszanék... Le is töröltem, legalább a helyet ne foglalja.
-
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nincs!
-
Rigormortiis
veterán
Az eShopban van refund? Sejtem a választ, de jobb megkérdezni
-
Rigormortiis
veterán
A Bayonetta 2 is mocskos jó, a kos oled kijelzőn jobban is mutat, mint a három
Nagyon benne van most a kezemben, szerintem ezt is letolom újra
-
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem jelzi a térképen, ha rázoomolsz? Én úgy emlékszem, hogy igen, bár az is lehet hogy már keverem a TotK-el!
-
Rigormortiis
veterán
Ha már BotW: van valami mód arra, hogy nyomon kövessük a korok magokat, amiket már megtaláltunk?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
Ha vígasztal, azon verd túl magad és jó leszel. Ganon kevésbé szívatós szerintem mint a Thunder boss.
Barátod amúgy az ancient arrow, craftolj párat és meg lesz

edit.: ha ennyire nem akkor kapard ki a Rubber Armort, ha 2x fejleszted azt hiszem immune leszel az elektromosságra.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Uhh, odáig el se jutottam, lehet hogy ha ennyire nehezedik, befejezem

Most az a thunderblight ganon annyira elkedvetlenített, hogy nem is játszok a játékkal pár hete. :/ Elkezdtem bóklászni másfelé, meg keresgéltem egykezes kardokat, de akkor is zavar a tudat hogy ott állok megakadva.
Eddig nagyon jól adagolta a játék a nehézséget, de itt most megakasztott. Szívem szerint már cheatelnék, ha lehetne.
-
válasz
penge111
üzenetére
A cicás kaland első részén már túl vagyok, a másodikba meg belekezdtem a kissebbik gyerkőccel, de még nem állunk vele sehogy. Mire végzünk, olcsó lesz a 3. rész is
A SteamWorld Heist meg rohadt jó, annak is az első részét végigjátszottam
Azt szedje le mindenki, pár euró, 10+ órát simán elvagy vele. -
penge111
addikt
A napokban jelenik meg a Cat Quest III, SteamWorld Heist II. Érdekes, hogy mindkettő kalózos, hajós irányba ment el. Én szerettem a korábbi részeiket, remélem hozzák az elvárt szintet.
-
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Lehet, kicsit lemaradtam
Az biztos, hogy mentéshez regisztrálni kell. De ez is igaz:
"While it isn't always the case, some games that save data to the amiibo will require it to be registered. Although not all amiibo have to be registered, it is always a good idea to do so." -
stefi76
aktív tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Azon filózom mostanában, ahogy nézegetem a Nintendo újabb megjelenéseit illetve ezt is, hogy basszus, valahogy tényleg az a szó, hogy "játék", talán ezekben van ott igazából.
Félreértés ne essék, PC-m van és nagyon sokat játszom most is, de maga ez a szó, ami azt a részét adja, hogy ott van az, ami az ember gyerekként vágyott játszani, azt talán ők adják vissza a legjobban.
Ez az új Zelda-játék is....
Ülök majd ötven évesen és azon filózom, hogy most tényleg ez tetszik és vennem kéne egy Switch-et????
És talán annyira jó, akkora jó az, hogy vannak cégek, akik ebben maradtak és ezt teszik, amit ők, ebben a szegmensben is.
Csak ennyit akartam elmondani Vietnámról.

Köszönöm. -
atty_hor
tag
Még egy utolsó amiibo-s kérdés.
A játékhoz több account is használhatja ugyan azt az amiibo-t, vagy csak egy?
Magyarán az account-hoz kötődik? -
penge111
addikt
Kb 10 óra alatt végeztem a Mario vs Donkey Konggal. Az első végigjátszás nagyon chill, tök jó volt meló után lazulni vele. Egyszerű kis logikai játék, némi platformer résszel. A new game+ új pályáin azonban már fel kell kötni a gatyót. Nagyon szép a grafika kicsit hasonlít a Wonderhez. A zenék nagyon tetszettek még. Ezt a játékot se veszem szerintem többet elő, azért egy Cocoon után gyengécske, de nyilván a maga idejében nagy szám lehetett. Egynek elment.
Ezután elkezdtem a Rogue Legacy 2-t, aki teheti kerülje. Pozitív értelemben értem, függőséget tud okozni...
-
braseel
tag
Nyári háttérkép:
https://www.nintendo.com/jp/download/mario_summer2024/index.html -
draco31
veterán
válasz
üzenetére
Legtöbbet egy 5V 2A-es töltővel töltöm.
De van itt minden, mikor melyik kábel kerül hamarabb a kezembe.
Most kipróbáltam már egy okos mindenes töltőmmel, az azt mondja, hogy 15V 0.7A kér csak maximum. 40% on az akku.
Szóval annyira nincs ez túlpörgetve töltés ügyileg.
Igen, tölteni mindennel lehet, dokkoló rész az nekem passz, lite-om van.
-
consono
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez is egy vélemény...
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azért a Stellar Blade minden, csak nem full középszer.
Én is nagyon örülnék egy Bayonetta 3-nak PC-re v. PS5-re. -
morfondőr
addikt
-
DiXoN008
tag
Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni. Vettem unokahúgomnak egy Switch-et masfél éve. Kb fél éve a kontrollerek elkezdtek rendetlenkedbi és nem csatlakozni. Vettem újabb Joycont most pro controllert de előtte csináltam egy software resetet hátha jobb lesz. De azóta egyaltalan nem megy vezeték nelkül semmi kontroller Pro Controllert így csak vezetékesen tudom hasznalni.
Ami fura hogy most már wifit sem látja. Valakinek van valami ötlete? Nincs rajta semmi modosítva a legújabb szoftver van rajta. 18.1
Olyan érzésem van mintha beállítastól függetlenül airplane módban ragadt volna. De ötletem nincs mit lehetne csinalni és unokahúgomnak nehéz elmagyarázni, hogy miért nem jó
Ha más nem szervizbe tudnak valamit kezdeni vele ha szoftveres gond? -
cactuar
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amit megtalálsz shrine-t, annak sárga az ikonja, amit befejeztél, annak kék.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
A Zeldás Amiibo-k mindkét játékhoz jók vahy csak tematikusan ahhoz, amihez megjelentek?
-
horkovy34
tag
Sziasztok!
Több kèrdèsem is lenne! Az első hogy ezzel a Monster Boy and the Cursed Kingdom nevezetű játèkkal van valakine tapasztalata?! A grafika 2d-s ès igen tetszetős és mivel most akciós is gondoltam beszerzem ha úgy van. A másik hogy ezekkel a Cloud tehát felhőalapú játèkokkal valakinek valami tapasztalat?! Konkrètan a Resident Evil 2,3 ès Village-ről lenne szó. Hogy futnak ezek èlesben?! A demót a háromnál kipróbáltam és hát.... hagyott nèmi kívánni valót maga után.
Tehát ha ugyanúgy fut mint a demó akkor inkább kihagyom! Pedig nincs gyenge netem tehát amit előír az annak a nagyon sokszorosa. -
lanszelot
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az eredeti úgy van kialakítva, hogy nem kell.
Nem tudod betömni, és nincs semmi az útban.
Míg az utángyártottaknál ez nem igaz.
Pl: [link]
No, ha ezt használod és ledobod a szőnyegre, ágyra túl fog melegedni.
Míg a ventilátorost nem tudod úgy lerakni, hogy túlmelegedjen.
Ezért írtam, gpndoltam hátha nem kell oldalakon át magyarázni.
nem jött be 
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Gyáriban? Nincs. Pedig nem ártana néha.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Köszi mindenkinek. Marad az eredeti dokkoló és töltő beszerzés. -
lanszelot
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
A videón a mérést az eredeti toltővel 15% alatti akksi töltöttségnél max terhelésen csináltam.
Mint írtam nem a töltővel lesz gond, hanem nem fog a Switch dock módba váltani.
Akkor vágja tönkre a töltő, ha nem megfelelő, vagy gagyi.
A fenti a felirat szerint tudja ami a Switch -nek kell.
Nem valószínű, hogy tönkre teszi
Kivéve, ha sérült, hibás...stb.De nem fog a Switch dock módba váltani nagyon nagy valószínűséggel.
Tapasztalat. Van több usbc to hdmi adapterem.
Androiddal működik, swotch-el nem.
iPad-al működik, Switch -el nem.
Még a régi samsung is bevált dock módba, de Switch nem.
Mint írtam kell bele egy elektronika.
Osztottam is meg anno.
Nem drágák a Switch dock-ok.
£20 -ért vannak.
Arra kell figyelni legyen benne ventilátor, és ott legyen amihez veszed.
Nekem is tönkre ment a gyári dock és vettem 3rd party dock-ot.
Tökéletes. [link]
Nekem alap Switch -em van. -
morfondőr
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Itt az eredeti switch töltő:

Ezt a két feszültséget mindenképp tudnia kell szvsz. De én nem kísérleteznék semmivel, mert már olvastam több helyen, hogy az "utángyártott" dokkok haza vágták a konzolt. Handheld töltöttem már sokat telefon töltővel is, sőt játék közben is ellátja árammal úgy, hogy nem merül.
Sajnos a boltból horror áron van egy eredeti dokkoló, de ahogy írtam lehet találni fél áron is apróról. -
lanszelot
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Ez nem igaz, nézd vissza a hozzászólásaimat.
Ott van vagy képek vagy videó hogy max mit használ a Nintendo Switch töltéskor. Azt hiszem video link
Az a töltő nem jó a Switch -hez, de nem a volt/amper miatt, hanem hiányzik belőle az elektronika.
Nem ad képet akármilyen átalakítóval.
Kimondottan olyan kell amiben ott az elektronika. -
taki01
őstag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Ez a leírás alapján nem fog menni (Japánul van
), hiába támogtaja Switch DP Alt mode-t. A gép ellenőrzi, hogy eredeti-e a dokkoló. Kitér a leírásban arra is, hogy csak azért mennek a nem eredti Switch-es dokkok, mert azok az eredeti dokknak handshake-jét utánozzák le. -
lanszelot
addikt
Augusztus 9 ingyenes Pokémon jön: [link]
-
morfondőr
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Erre nem tudok válaszolni, még a gyári dokkon kívül mást nem próbáltam.
Néha szokott fent lenni aprón vagy FB-on külön dokk, én is vettem egyet 15-ért töltővel, így nem kell költöztetni a nappaliból, ha másik TV-n akarnak a gyerekek játszani. Úgy rémlik mostanában is láttam fent egyet valamelyik FB csoportban.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Ezzel a HP dokkoló + Xiaomi töltő kombóval működhet a TV-re kötés?
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az Astral Chain az nagyon tetszett, mondhatni az egyik kedvencem Switchen, ugyhogy tobbszor szemeztem mar a Bayo 3-al is. Csak meg kene venni
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nagyon el lennek veszve ha rogton a 3. resznek ugranek neki?
-
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nemrég sikerült lőnöm egy példányt innen a HA!-ról, igazából a második rész nagy nyomot nem hagyott bennem, ezért halogattam. De így nagy eséllyel a következő lesz a sorban ha befejezem a Paper Mariót!
-
Rigormortiis
veterán
Egy újabb régi "hiányosságot" is pótoltam és noha kb a géppel együtt vettem meg a Bayonetta 3-at, most vittem csak végig. Annak idején a 2 egész gyorsan lement ilyen 6-7 óra játékidővel, és sokkal inkább emlékeztetett egy kiadósabb expanzióra az első részhez, mint egy új entitáshoz.
Ugyanakkor a harmadik epizód egy teljes értékű folytatás és még milyen! Először is: bő 16 óra volt csak a sztori bárminemű maxolás nélkül, normál fokozaton. És ebben nincs semmi bactrack, haladunk pályáról-pályára. Irtózatosan grandiózus az egész, kétség kívül tripla a színvonal. Jócskán vannak benne átvezetők is, de ezek is nagyon jók, profi minőség, ahogy a játék minden eleme: az előző részekhez képest még értelmezhető sztori is van benne, és szerencsére egy fokkal érettebb Bayonetta. Tetszik ez a stílus, hogy egyre több nagy, régi frencsájz fordul középkorú protagonisták irányába: Witcher, DMC5 (Dante bő 40es is már), Final Fantasy XVI (simán 30 pluszos main cast) és itt a Bayonetta 3 is.
A legfontosabb elem a harcrendszer sokat fejlődött, bejöttek az idézhető démonszolgák harc közben és őket is irányíthatjuk, miközben mi is a pályán maradunk, hasonlóan az Astral Chainhez. Rengeteg plusz fegyverünk lesz, mindegyik egyedi képességekkel. És persze a vendégszereplőt, Violát is irányíthatjuk, akitől tartottam, de alaptalanul: vele is élvezetes a harc és remek zenéje van
Látszik, hogy ennek a játéknak kevés már a Switch, és ezért is csak dokkolva, pro kontrollerrel ajánlom a használatát. Komolyabb framerate probléma szerencsére nincs, a játék dinamikusan szabályozza a felbontást, szerintem ez a kisebbik rossz.
Iszonyat pozitív élményt hagyott bennem, jó eséllyel még egyszer nekiugrok nehezebb fokozaton. Érdekes, hogy a N exkluzívnak tart egy ilyen címet, ami a legkevésbé sem N kompatibilis. Pedig nem bánnám, ha PS5ön is látnám, de erre nincs esély, oda inkább ilyen Stellar Blade-k támadnak, full középszerrel. Sajnos új DMC sem lesz még egy jó darabig, lehet hogy egy új Bayonettát hamarabb fogunk látni az S2-n.
Ú, ez nagyon jó volt, tényleg ajánlom mindenkinek, aki nem idegenkedik tőle egy-két trailer megnézése után.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Átérzem, mert nálam is elfogyott, elég nyögvenyelős volt nekem. DLC-t ezért sem vettem meg végül, plusz el is adtam a játékot.
Én a Sparks of Hope-ot akarom majd megvenni, a 2. részt, az álíltólag jobb.
-
Rigormortiis
veterán
Mario + Rabbids Kingdom Battle + DK Dlc:
Amikor megvettem a Switchet, az egyik első játék volt, amit beszereztem hozzá, de valahol a második világ felénél elfogyott a lelkesedés, a fene tudja miért. De szerencsére visszajött, és be is fejeztem a játékot a mesteri DK kiegészítővel együtt. Szerintem lerágott csont, mennyire jó és tartalmas az alapjáték, mondom ezt úgy, hogy a jrpgk után az srpg a kedvenc műfajom. És az a harcrendszer, amit az ubisoft letett az asztalra, minden elismerést megérdemel. Szuper, hogy csak 3 karaktert kell irányítanunk viszont egy átlag srpghez képest jócskán ki van tágítva a mozgásterünk a dashelés és ugrálás miatt. Az elején furcsállottam, de miután ráállt a kezem/agyam már máshol is hiányolom
A DLC fantasztikus, DK remek karakter, a pályák is rá vannak szabva és jó ötlet, hogy nem vagyunk puzzlekbe kényszerítve, szinte mehetünk harcról-harcra egy-két emlékezetesebb, de szerencsére nem túl nehéz fejtörő részt leszámítva. Kifejezetten tartalmas is, nekem közel 10 óráig tartott úgy, hogy nagyon kevés időt szenteltem a mellékes tartalmak felfedezésére. Összesen egy 30 órás kaland volt, amiben csak minimális kitérő volt. Aki akar, még egyszer ennyit beletehet a ládák, kihívások összeszedésével, teljesítésével.
Természetesen a második részt is beszereztem már minden dlcvel, de ahogy néztem, itt már más lett a játékrendszer.
Még egyszer: erősen ajánlott a gold kiadást választani, eShopon elég szép leárazást szokott kapni (lévén Ubisoft cím). Ez is egy olyan cím, ami ok és indok lehet a masinára
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Annyira fura,hogy most meg már 20.999 a MM-ban

-
Rigormortiis
veterán
Mivel az elmúlt napokban sokat pörgött a kis masina, megerősíthetem, hogy az oled modell lazán hozza a 4-5 óra játékot egy feltöltéssel.
-
Rigormortiis
veterán
Kell hozzá a TV és a Pro Konti, mint a Zeldákhoz és a Bayonettához.
Kemény, hogy a harmadik részben a játék felénél tartok és már 10 óra beleszaladt, pedig csak 1-2 szakaszt játszottam újra, a Bewitchmentekre rá sem kanyarodtam, a végén pedig meglátom majd, hogy nekiugrok-e komolyabb nehézségen is.
Fantasztikus játék, valóban ez és a DMC definiálják a stílust kár, hogy egyikből sincs kilátásban újabb epizód. Kicsit fáztam Violától, ahogy anno a DMC 4 esetében Nerotól is, de alaptalanul: ahogy a félkezű srác, úgy az lmbtq csaj is kedvenc lett, annyira jó harcstílusa van, na és a zenéje harc alatt...illetve Cheshire...ó és már tudom, honnan jött a Cereza játék ötlete: itt is benne volt visszatekintés formájában.
Ami engem illet, jobban örülnék, ha kevesebb mászkálás és több harc lenne, jobban bejött a második epizód áramvonalassága, de tény, hogy rogyásig van tartalommal és szinte érzem, ahogy púposodik a kos masina a game futtatása közben.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ja, a Pro Controller az aksi bajnok. Nekem a teljes Pikmin 4 alatt egyszer ha kellett tölteni, pedig belement sok-sok óra.
-
Rigormortiis
veterán
Igen...van benne valami megfoghatatlanul bájos, ugyanakkor a legkevésbé sem egyszerű. Benne van az a tipikus N varázs, és az én szempontomból óriási szerencse, hogy nem Mario köntösbe van bújtatva.
A Persona 5 Tacticát is kipróbáltam, nem gondolnám, hogy bárkit meglepetésként ér: tetszik

Az elmúlt napokban eléggé rácsavarodtam a kis masinára (kivételesen dokkolva), és sehogy sem akar lemerülni a pro kontroller.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem tavalyról egyik kedvencem, csodálatos játék, végtelen tartalommal.
-
Rigormortiis
veterán
Ez a Pikmin 4 nagyon fura egy valami.
-
Én elengedtem, nem parkoltatok náluk x ideig még egy tizest. Ezt a levelet is ma kaptam tőlük, szóval k.rvára nem lrtem, most miért mutatja megint elérhetőnek...
A most elérhető cikkszám a mediamarkt.hu-n az ugyanaz mint amit az emailben említett, hogy nem lesz elérhető, mert elfogyott a beszállítónál.

-
solti
senior tag
most van médiában megint, rendeltem, meglatjuk 😃
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem, nem is játszottam a napokban. Más volt a program.
-
Törölte a MediaMarkt a Pikmin 4 rendelésem
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Vicces lenne, ha a N ezeket kiadná "remaster" kiadásban, ugyanis az emulációs tapasztalatokból kiindulva, mind engine szinten skálázódnak le "falrahányt borsofőzelék" szintű grafikai nívóra, amikor elfogy aluk a hardver. Erősebb gépen meg nem fogy el
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem hiszem, hogy újravenném bármelyiket is, de ja, ezek jobbak lennének új hardveren.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Már kezdtem azt hinni hogy velem van a problèma!
Azóta sem próbálkoztam vele és a Switch verzióval sem fogok! Azt viszont elfogadom ha valakinek bejön, akkor egèszsègère.
Bár nekem szerencsére fizikaiban volt meg így eladtam gyorsan.
Super Smash Bros Ultimate.

Azt szedje le mindenki, pár euró, 10+ órát simán elvagy vele.

Sirandrish