Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Gameplay Footage Jómagam nem néztem meg, de hátha valakit érdekel!
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz adalbert1 #2097 üzenetére
Szerintem az 576on kívül BÁRHONNAN érdemes lehet előrendelni.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
adalbert1
veterán
A Lego City undercover a Wii U-s játék átirata lesz, vagy új cím? Mert az eredeti megvan Wii U-ra, így max. akkor látnám értelmét beszerezni, ha a töltési időkön sokat faragnának, a Wii U változatnak talán az a legnagyobb hátránya...
Szerintetek az 576-on kívül érdemes még máshonnan előrendelni? Attól tartok, hogy harmadikán majd csak egy olyan telefon jön tőlük, hogy nem érkezett elég nagy készlet, így egyelőre nem tudják a rendelésemet teljesíteni, vagy valami szállítási mizéria miatt csúsznak pár napot (bolti átvétellel rendeltem)
Sirandrish: lehet, hogy gyorsan még előrendelem a konzolvilágból is akkor (igaz, az 576 kényelmesebb lett volna, mert séta távolságban van). Gondolom ilyenkor egyik helyen sincs az, hogy a rendelést kötelező átvenni, ugye (eddig szerintem még egy konzolt/játékot sem rendeltem elő, talán csak a NES mini-t), hanem elég akkor dönteni, mikor beérkezett már az üzletbe?
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #2094 üzenetére
HW Wii U vs 3DS verzió között grafikailag brutális különbség volt, Switch és 3DS között meg gondolom még nagyobb és ugye, immáron mindkettő hordozható... hát kíváncsi leszek az eladási számokra
http://jateknaplo.blog.hu
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ami ebből ténylegesen exkluzív, az a Xenoblade 2 és a Mario. Kis jóindulattal még a Splatoon is, bár szerintem aki játszott az első résszel, az játszott ezzel is. Zelda és MK8 alapvetően Wii U játékok, FE Warriors pedig jön 3DS-re is. Inkább a következő év lesz vízválasztó, mert gondolom a VC játékok is főleg az eddigiek lesznek.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz tajner10 #2092 üzenetére
Én is örülnék. Főleg a Zelda "köd" miatt, ami engem picit zavar.
Inkább lenne gyengébb eresztés, de látnék el messzireEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tajner10
tag
válasz Sirandrish #2087 üzenetére
Akkor kb xbox one szinten lenne, de jó is lenne.
-
-
MODERÁTOR
Minden játéklista találgatáshoz: Összefoglalóban egy 80+-os lista található.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem még úgy is bőven jó, a többi konzol indulásához képest.
Aztán meg ki tudja...biztos lesz még itt bejelentés, az évre is
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #2086 üzenetére
Janomano kommentjére is.
Ok, de ezekből ami fel lett sorolva, te is, én is, tudjuk PC-n tolni, sokkal jobb minőségben, nemhogy PS4-en:
- LEGO City Undercover
- Elder Scrolls V: Skyrim
- Project Sonic
- Rime
- Dragon Quest X, XI - XI nem PC-s
- Dragon Quest Heroes I & II
- Yooka-LayleeAmi maradt exkluzív cím Switchre (idén?):
- Xenoblade Chronicles 2
- Fire Emblem Warriors
- Super Mario Odyssey
- Splatoon 2
- Legend of Zelda: Breath of the Wild - Wii U-ra is
- Mario Kart 8 Deluxe[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz tajner10 #2082 üzenetére
Inkább a dokkolós módban kapna 25%ot. Hordozható konzolnak bőven jó a teljesítménye szerintem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz #38167040 #2084 üzenetére
Múltkor bemásoltam pár címet egy topikba amik be vannak jelentve és elvileg még idén jönnek/jöhetnek!
- Legend of Zelda: Breath of the Wild
- Mario Kart 8 Deluxe
- LEGO City Undercover
- Splatoon 2
- Elder Scrolls V: Skyrim
- Super Mario Odyssey
- Project Sonic
- Fire Emblem Warriors
- Rime
- Syberia 3
- Xenoblade Chronicles 2
- Dragon Quest X, XI
- Dragon Quest Heroes I & II
- Yooka-LayleeNyilván nem mindenkit győznek meg ezek a címek, de PS4 tulajként mondom hogy igen erős felhozatal ez a remaster generációban.
-
saelin
veterán
válasz #38167040 #2084 üzenetére
Ha minden igaz, akkor az eddigi 3ds (handheld) játékok is átkerülhetnek a switchre. Mármint nem portok, hanem új címek révén. Vagyis ezek a találgatások.
Abban igazad van, hogy a Nintendo címek nagyrészt család barát tartalmakból állnak össze, de a 3rd party fejlesztőknek nem kötelező ezt a vonalat követnünk.
Nem "gyerekes" IP-k amik megjelenhetnek a jövőben rá van pár. Ilyen például a Monster Hunter, Bayonetta, Metroid stb. Szóval simán lehetnek később a többi platformon megszokott ízű címek. Arról nem is beszélve, hogy kitudja milyen portokat kap majd a switch a többi konzolról/PC-ről."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
válasz Sirandrish #2062 üzenetére
De ezen kívül milyen tartalom lesz? Oké, zeldezeldeazelda. Nem trollkodni akarok, tényleg. A koncepció is tetszik: handheld/table. Fasza! Nem vagyok fps/dpi huszár, nem izgatnak a legújabb bitek, de a tartalom igen: zeldán kívül milyen nem "gyerekbarát" játék lesz erre? (a Skyrimet lőjjük ki, mert aki akarta, már évekkel ezelőtt játszott vele, de ps4en is nemrég, mint én)
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz tajner10 #2082 üzenetére
Így fut a zelda is talán?
Minél több infó lát napvilágot annál inkább azt gondolom, hogy az N most egy nagyon modern konzollal lép piacra. Egy modern handheld konzollal! Istenem milyen játékokat fogunk mi ezen játszani!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Goldwin
aktív tag
Az EDGE magazin 10 pontot adott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékra.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
Ma elkezdtem gyakorlatban tesztelni, egy ipad és egy iphone volt rajta egyszerre, jól bírta...
Zelda expert az Andris én csak rajongó vagyok. Nem játszok semmivel és nem értek semmihez.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
saelin
veterán
Hmm. Még csak most jutott el az agyamig a kérdés, hogy vajon a switch kijelzője gorilla glass bevonatos lesz?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ImpersonatoR #2063 üzenetére
Irtam mar korabban:
"Nintendo: No Virtual Console Games on Switch at Launch"
Live-Die-Respawn
-
tajner10
tag
A dragon ball xenoverse 2ről lehet már valamit tudni,hogy pl mikor jelenik meg?(meg ha megjelenik ki veszi majd meg?)
-
Goldwin
aktív tag
-
woros
őstag
válasz ImpersonatoR #2066 üzenetére
Euróban jobbak picivel még mindig az árak ahogy láttam.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz ImpersonatoR #2066 üzenetére
A Zelda? Elég erősen kétlem hogy valaha is értéktelenné válna,
Nem jellemzőEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Na ez jó hír veretnek mar egy kis Kirbyt (>'-')>
Vagy Yoshi-t
Bar ugye induláskor csak Zelda lesz amitől tartok kicsit. Link b 2 worlds jó volt pl de az ocarina of time nekem nagyon elvont volt fejtorok szintjén soha rá nem jöttem volna pár dologra.
Ráadásul tuti Killzone szintjére jut ps4 launch kor mindenki megvette jó drágán aztán 1 hónap múlva gombokért nem lehet majd eladni. Főleg nem egy mk8 ra cserelniGondolom Eshopon továbbra is fontban fogom látni az árakat. Továbbra sem lehet migrálni vagy mivel font gyengült meg jobban is járok, mik a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
A fizetős multihoz apsz VC játékokat, ezért lesz VC.
-
ldave
félisten
Lesz VC, valahol ma azt olvastam, hogy Japánban még márciusban jönnek majd a gépre régi Neo Geo játékok.
A Slime draws near! Command?
-
addikt
Mondjuk azért jó lenne tudni, hogy VC lesz-e egyáltalán vagy sem mert ha a zelda nem érdekel akkor kar megvennem viszont kéne egy hordozható konzol mar nagyon, 3ds-t nem kellett volna eladnom..
De amennyibe egy New 3ds XL kerül akkor mar
Mario Kart 8 mondjuk jó lenne rá de hol van az meg.
Igazából zeldaval játszani 2 hónapig ?Csak ötlet de mivel nvidia tegra alapú nem attól félnek hogy esetleg feltörik a vc reszt és többet buknak mint nyernek ?
Bar ha belegondolok hogy tökéletesen működő wii / GC és majdnem hibátlan wii u emulator is van mar ... -
Sirandrish
Topikgazda
-
Bazsi1987
őstag
Zelda megkapta a 10 pontot az edge-től!!!! Nem bírom ki péntekig! 😁
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Az 1-2 Switchet előrendelte valaki?
Én gondolkodtam rajta, de sokallom azt az árat egy Tech Demoért, és félek hogy 1-2 óránál tovább nem kötne le.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Infernohun
tag
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2054 üzenetére
Én a koncsik felesége vagyok, nem tudjátok mi történhetett vele? Felordított, valami hülye műanyag figurákkal pakolt tele egy bőröndöt és elrohant...
Előtte már erről a képről is azt mondta, hogy "nézd csak tankolás közben is lehet Switch-csel játszani" (rossz helyen van a link, b¥£! Ájped. Bocs.)
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
Hja igen..jól látom hogy csak egyszer kell beolvasni, utána már csak ki kell választani minden nap?
Lehet a Bowos Linket még berendelemKoncsiktól meg elkoldulom a többit egy érintésre
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #2052 üzenetére
kéne már valami jó könnyű NFC hekk vagy mondjuk koncsik körbeadhatná egyszer mindenkinek
-
Sirandrish
Topikgazda
Pont most néztem ezt a videót.
Az viszont kicsit bosszantó hogy Amiibok kellenek hozzá?!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #2049 üzenetére
na láttam a Link ruhákat és van neki sityakja http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz tajner10 #2048 üzenetére
Még reggel Woros is lehülyézett minket...nyugii...idővel mindenki átáll a szines oldalra
-
tajner10
tag
válasz Sirandrish #2045 üzenetére
#2046 Bazsi1987 Most meg nyugodtam
-
-
tajner10
tag
válasz Sirandrish #2041 üzenetére
Csak én rendeltem/maradok a szürke switchnél?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Legközelebb kérdezz meg minket, hogy neked melyik tetszik jobban és akkor nem kell variálni
-
ldave
félisten
Akkor mostantól megkérnék mindenkit, hogy ha az új Zeldáról ír, akkor azt
kóddal tegye. Köszi.spoiler A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bazsi1987
őstag
Kint vannak az első zelda előzetesek, nem merek bele olvasni😁
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Pont annyira fognak nézni az emberek mint a szürkével. Kétlem hogy valaki csak azért nézne "másképp" egy ilyen kütyüre, mert az színes.
-
boost
addikt
válasz koncsik #2028 üzenetére
nem master, bocsibocsi, limited. http://www.progamingshop.sk/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-limited-edition-p-363172.html
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Ma átraktam a foglalásom Amazon-ról egy másik, szlovák webshopra. És ott még volt Master Edition. De erőt vettem magamon, és nem azt rendeltem meg majd dupla árért. Így kijövök 380€-ból, és megjelenés napján jön. Nem 6-7.én, mint eredetileg.
-
boost
addikt
Annyira nem viccesen. Mármint nem tudom, én pl az alábbi publikus helyeken tervezem használni:
- reptér
- repülőgép
- távolsági buszEzeken a helyeken meg mindenki el van magával foglalva. nyílván nem az utcán, a padra kiülve, de azt a fekete géppel sem tenném. de egyébként én már tök elengedtem, hogy mit szólnak emberek dolgokhoz. Ha az én szintemnek és környezetemnek megfelel, akkor oké. Nem hozzád fogok igazodni, vagy másokhoz.
Nekem a mai napig ilyen fedlap van a N3DS-en, mert ez a bundle volt szuperakciós:
Szintén a fenti helyeken használom, és sosem vettem észre semmi különöset. KB ugyanúgy reagáltak, mintha valami tök más fedlap lett volna rajt. -
Bazsi1987
őstag
Én szürkét rendeltem szeretem a letisztult minimálista stílust, a lakásba se illene, de szerencsére az asszonynak se tetszet a színes..😁 gyenge az angolom akkor is eldobja a joycon a jelet ha a kézi üzemmódba használom a konzolt? Mert nekem 90%-ba úgy lesz szerintem 😊 tv-re ott van az xbox 😊
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #2015 üzenetére
+1 a neonra. A sima szürke nekem túl sivár.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én is Neont rendeltem...nekem bejön, meg a joy conok miatt tök fasza hogy a piros lesz az aszonnyé, a kék meg az enyém
Ayo: remélem is
-
boost
addikt
Ezzel leegyszerűsödik az elsőnapos beszerzés. Eddig úgy tünt, hogy csak köv. héten kedden lesz gépem.Bár, ahogy nézem ez nem neon.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
BeszaBehu, madaras tecsoban is lehet előrendelni
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Nintendo: No Virtual Console Games on Switch at Launch"
Live-Die-Respawn
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #2007 üzenetére
gondolom azért fázni fog anélkül...
nagyon lassan telik az idő, lehetne már jövőhét csüt
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nincs önellentmondásban. Nyilván az előzetes képe inkább negatív, ezért vár pro érveket. Én a magam részéről semmiképp nem induláskor vennék, hanem várnék inkább év végéig, amíg kissé kiforrja magát a dolog. Főleg U mellé nincs sok értelme megvenni rögtön.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Sirandrish
Topikgazda
Jut eszembe...Linknek lesz sitykája az új részben?
-
saelin
veterán
Van fent youtubeon egy részletes switch ui bemutató. [link]
Iszonyat "smooth" az egész! Le a kalappal az N előtt.
-
Sirandrish
Topikgazda
De ha csak 28 óra lesz akkor véged
Koncsik: Ez volt minden vágyam
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2000 üzenetére
Lenyúltad a 2k-t
(#1996) Bazsi1987: Planned for fall 2017 sajnos (a havi játék)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #2000 üzenetére
Na este cserelem akksit es lemerem neked jovo heten.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz tajner10 #1999 üzenetére
Nekem tetszik...és amikor megláttam hogy Couch Coop, tudtam hogy kötelező vétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest