Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Ez is megvan! Előtte persze még kijátszom a sima 5-öt.
-
horkovy24
senior tag
válasz DM-Fan #35809 üzenetére
Mint Mortal Kombat 11 szakértőtől kérdezném hogy mivel most megrendeltem a kártyás ultimate kiadást a játékból akkor mennyit fog telepíteni a játék a gép belső tárhelyére? Csak azért kérdezem mert nekem a Switch-ben nincs SD memóriakártya csak magában a belső memória van ami ugye 32 giga. Nem volt szükségem bővítésre mert csak exluzívok voltak eddig nekem amik szinte csak minimális adatot pakoltak a gép belső tárhelyére. Ez most égető kérdés számomra mert ha úgy van be kell szereznem egy SD kártyát is.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
ayo
veterán
válasz Quinine911 #35896 üzenetére
ha olyan, mint a videón, akkor elméletileg nem lesz ez gond, de Switch esetében szinte mindig ott van a drop lehetőség, meglátjuk. videó alapján jó a kezdés.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Quinine911
aktív tag
-
ayo
veterán
nem a legszebb, de elviselhető, ha így tudja a stabil 60 FPS-t. teszteket és release-t érdemes megvárni.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Xbox one változatot vajon ingyen lehet Series X-re updatelni majd?
ayo: wii u-n a legtöbb játékot pro controllerrel játszottam, a tablet tényleg nem volt annyira kényelmes, illetve hiába próbálták néhány játékban felhasználni, annyira sose tudták jól kihasználni szerintem.
A gamecubenak a gba addonja nagyon menő volt, sajnálom, hogy anno abban az érában nem tulajdonoltam őket, mikor azok voltak az aktuális konzolok, csak egy jó 10 évvel később (igazából nekem 2009-ben egy DS Litetal jött vissza újra a konzolozás a gyerekkori famiclone után ). -
ayo
veterán
válasz Scarletiel #35885 üzenetére
Az volt, de igazából már a GameCube idején próbálták hasonlót. A Switch jobban megy, de ott már nincs dupla screen téma, Wii U után most már mindenki tudja,hogy nem feltétlenül gond. Tuti vissza fog térni még ez a koncepció valami más formában.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tony Hawk's Pro Skater 1 - 2 március 26-tól Switch-en is.
Get ready to drop in and take #THPS 1+2 to the next level on New Platforms 🛹 🙌 Coming to PS5™, Xbox Series X|S - March 26 and on Nintendo Switch™ - Coming 2021. AVAILABLE NOW on PS4™, Xbox One, and PC.
Live-Die-Respawn
-
Scarletiel
senior tag
Mondjuk a Wii U-t úgy tudom elképzelni, hogy egy nagyon rizikós prototípus volt a Switch-hez. Kitolták hátha bejön, nem jött be, viszont a felhasználói visszajelzések alapján megalkották a Switch-et.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
ayo
veterán
azért számít a méret és a súly, ha 10 percnél többet játszol sztem. Nekem nagyok sok eszköz nem kellemes bizonyos idő után, ezért preferálom a fent említett verziókat. Wii U-nál is igazából ez volt a gondom, de ott még fölöslegesen is volt legtöbb esetben az óriás pad
-
nagyúr
válasz hszilard666 #35872 üzenetére
Ebben teljesen egyetértünk.
-
Scarletiel
senior tag
válasz Peat;) #35877 üzenetére
Igazából elég lenne ha handheld módban 1080p lenne mondjuk a legrosszabb esetben betonstabil 30fps-el. Docked módban meg maradnának 1080p-n de szintén stabil 60fps mellett. Nyílván a competitív játékoknál meg butítsanak annyit a grafikán, hogy handheld módban is menjen 60-al.
Nekem csak az a fájó, hogy a first party címek is beesnek 30fps alá. Például Calamity Warriors, Fire Emblem Three Houses barangolós része.
A méret nekem tökéletesen elég, nem kell nagyobb. Sőt kiegyeznék én a Lite verzióval is. Azért fogok most Lite-ról mégis OG Switchre váltani, mert a rezgés annyira hiányzik, hogy elmondani nem tudom.
Tehát számomra az ideális next gen Switch az Lite méret, HD rumble-el, TV-re dokkolható és Amoled/Oled kijelzős, és hozza a fent említett teljesítményt, mindezt max 120 ezres áron.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
ldave
félisten
Jaja, ez tényleg nagyon egyéni megítélés már. Nekem a 3DS sem volt soha a zsebemben, főleg hogy XL-em van és tokba teszem, amikor nincs használva. Abban a ritka esetben, amikor elvittem magammal, akkor is tokban volt, úgy pedig a hátizsákba került, szóval a mérete onnantól kezdve mindegy
A Slime draws near! Command?
-
-
Peat;)
veterán
Pontosan, mindig más utat követtek, illetve amikor nem akkor majdnem tönkrementek (gamecube). Én sem reménykedek előremutató dolgokban emiatt, de ettől még tény hogy sok játékot emiatt veszítünk el. Az meg megint más kérdés hogy miért adnak ki annyi szemetet az áruházban a gépre amennyit. Illetve miért adnak ki olyan játékot ami játszhatatlan, a cyberpunknál mekkora balhét lett a konzol teljesítménynél. A nintendonál ez teljesen elfogadott, pl outer worlds.
Én ezért nem szimpatizálok a céggel most, mert ragaszkodnak a régimódi megközelítéshez a technológiai fejlettségben, ugyanakkor meg akarják ülni az új címek profitparipáját is, ez így ebben a formában nem fair. A cloud gaminggel nyitottak egy irányba, ez is lehet a jövő de akkor xcloud szerű rendszer szimpatikusabb lenne. De arra sem költenek. Ez azért előbb utóbb vissza fog nyalni, hiába nyomtatják a dollárt, a wii u is könnyen az utolsó előtti konzoljuk lehetett volna...csak betaláltak a switch+zeldával szerencsére.
-
ldave
félisten
-
ayo
veterán
nekem az a handheld konzol, amit zsebre tudok rakni, 3DS-nél még sikerült, de valahol ott van a határ, ezért számomra a Switch soha sem lesz az, mert nagy, nehéz, még a lite is, hiába mondják, hogy az a handheld, attól még nem lesz az, csak egy jól beárazott termék, ami segíti a játékeladásokat
-
hszilard666
veterán
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
válasz hyggelig #35869 üzenetére
Fájdalom az a kijelző, ami ezekben a gépekben van. Volt a kezemben nem 1x PSP VITA (OLED), egy másik univerzum.
Dokkolt módban, ágyból fekve, Pro Controllerrel, sorroundban (Switchből ennyit lehet kihozni), tolom 55"-on a Switch játékokat. Extrém kényelmes, az államig tudom húzni a takarót. :-D
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
ldave
félisten
Friss pletyka: a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 jön hamarosan Switchre is
A Slime draws near! Command?
-
mg1992mg
senior tag
válasz hszilard666 #35865 üzenetére
Közel 300 ezres áron, ezt se felejtsük el...
-
nagyúr
válasz hszilard666 #35865 üzenetére
Megoldható, de az N sosem a piacverő hardverekről volt híres... Ha ki is hoznak valamit a kor elvárásaihoz szvsz nem fog felérni. De kívánom hogy ne így legyen!
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Szerintem lazán megolható PS4 nél hatványozottabban erősebb hardver, tekintve hogy van a piacon már olyan combos handheld ami viszi a Cyberpunkot!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Crus
őstag
válasz Peat;) #35859 üzenetére
Nagyon egyetértek veled.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a méret is túl nagy handheldnek. A világ fájdalmát állom ki, ha játszani akarok vele handheld módban és ezen a kiterülős, hasra tevős pozíció se segítik, a kitámasztója ugyanis semmit nem ér, még egyenes felületen is felbukik rettenet.
Az meg, hogy nincsenek achik/trofik még mindig, az röhej, mivel tele van gyűjtögetés játékokkal, csak az exclusive paletta és igen, kellene az achik/trofik, mivel motiválja az embert, hogy még mélyebbre ássa magát a játékban és néha ez által felfedezhetsz olyan dolgokat, melyeket amúgy nem próbálnál ki.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Peat;)
veterán
válasz consono #35852 üzenetére
Nintendo oldaláról szerintem is mesének tűnik de a valóság azért más:
- sima playstation 4 teljesítmény már elérhető szint ekkora méretben könnyedén, csak a prohardeveres Abu cikkíró vizionálta hogy a ps4 romba dönti a pc-s ipart...khm khm..amúgy elég gyengus volt az a konzol csak jó volt a marketing
- a mostani nem lite switchnek baromi nagy kávái vannak, mint egy 10 éves kínai tablet, a méret növekedés nélkül elférne nagyobb kijelző legalábbis egy ótvar kínai cég képes lenne rá..
- a kijelző nem 10, inkább 15 évvel ezelőtti színvonal a legelső zte blade okostelómban volt kb ilyen kijelzőminőség..
- háttétár a switch megjelenése óta sokkal olcsóbb lett, mehetne nagyobb, itt tényleg meg volt kötve a kezük de már nincs
- akksi: nekem legelső switchem van a régi gyártású tegrával, ekkora fogyasztást nem valószínű hogy meghaladna a fentiekben írt modell
- hűtés: az szerintem elkerülhetetlen hogy maradjon és szerintem az az egy ami kifogástalan max rövid időre pörög fel aztán halkan duruzsol cserébe nem forrósodik, legalábbis én nem vettem észre
- az online játékkommunikáció engem nem érint de a switch elég gáz szintén amit képvisel
-software fronton is elég fapados, én nem alkalmazásokra gondolok, friend rendszer, online játék matchmaking stb
- a nintendo áruház minősíthetetlen annyi szemét van rajta, lehetne szintet lépni..Semmi extrát nem írt senki, csak a nintendo világában extrák ezek a technikai írások. Majd kiadnak egy kicsit nagyobb kijelzős, alig erősebb gépet, valószínű kisebb akksival (mert kevesebbet fog enni) egy új zelda résszel és úgyis megveszi a nép. Ez azért kár mert sok nagyon jó ps4-es, xbox one játék van amiket talán érdemesebb lenne újra kiadni mint a ps3/x360 vagy még régebbi címeket.
-
consono
nagyúr
Egyetértek. Eddig sem az volt a fő csapásirány, hogy a számokban ők legyenek a legjobbak. Aztán csak letarolták a piacot megint a Switch-el...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
sgfool
tag
-
consono
nagyúr
válasz rakkimcer #35845 üzenetére
Hát, szerintem így is elég nehéz az alap Switch, még nagyobb akksival méginkább az lenne... A nagyobb képernyő is csak a tömeget növelné. Mondjuk amíg a jelenlegi méretekbe belefér, addig felőlem növelhetik. Handheldben biztos nem lesz 4K, nincs olyan SoC, ami azt kihajtaná, a PS5 meg az XSX is csak alig bírja a 4K-t, hány W teljesítmény mellett? Ha már teljesítmény, meg hő megoldhatnák a passzív hűtést is, zavar a ventillátor, de cserébe legyen hűvösebb is a masina
Tényleg DLSS-t tud bármelyik mobil GPU egyáltalán?Nálam ez a Pro/Super Switch még mindig csak mesének tűnik...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
rakkimcer
tag
kezdeti $400 emlegetnek, azzal nincs gondom, sőt nagyobb árért nagyobb SSD, azzal sincs gond
igaz alig 2 hónapja van switchem, 1-2 évig nem is tervezem cserélni
tomsguide-on olvasva
Nintendo Switch: March 3, 2017
Nintendo Switch (upgraded battery): August 2019
Nintendo Switch Lite: September 20, 2019
2 év is eltelhet mire kiforr az új technológia, jönnek ki bővített változatok
de még kezdő vagyok csak -
hyggelig
senior tag
-
rakkimcer
tag
válasz Wesder #35843 üzenetére
ez az új nintendo nálam max. csak ettől lenne best buy:
- min. 128 GB SSD, aktuális játékokat onnan futtatni, witcher 3, mortal lehet már 64 GB-on el sem férne
- két slot SD bővítésre, bár én még nem laktam be az 512GB-at, de többen írtátok, hogy az is kevés
- nagyobb aksi, legalább 40-50%-val, nagyobb kijelző és erősebb proci miatt
- 4k nem érdekel, most is csak Full HD-t használok PC-re is
- bluetooth kapcsolat, pl. fülhallgató miatt -
adalbert1
veterán
Ha azt nézem, hogy van 40G méretű játék is (illetve több kártyás kiadású játék is úgy kezdi, hogy pár gigabyteot letölt), akkor mehetnének alapból 128-ra, és még az is szegényesnek hatna a Series X 1T ssd-je mellett, főleg ha esetleg csak asztali gép jön majd.
A Super Nintendo Switch viszont hatalmas lenne, ezerszer jobb a SNES-re visszautalás miatt, mint mondjuk a Switch Pro. -
Wesder
félisten
válasz scyllafren #35841 üzenetére
Nekik lehet hogy nem kerülne sokba, de neked mint végfelhasznàlónak igen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TBT
addikt
válasz tboldi #35834 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos nincs még tapasztalatom ilyesmivel (még csak most tervezek Switch konzolt venni - a március végén érkező Monster Hunteres verziót). A memóriakártya behelyezése után telepítenem kell a gépre a játékot / illetve az eddig megjelent javítócsomagokat, hogy ténylegesen játszani tudjak az adott játékkal?[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Használt játékokat érdemes vásárolni? Vagy inkább ne próbálkozzak ilyesmivel?
Most a Super Mario Odyssey játékot néztem ki, valaki hirdeti 10 000 forintért. Nem tudom, hogy bevállaljam-e vagy inkább maradjak a digitális verziónál.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
sgfool
tag
-
hyggelig
senior tag
Itt van a kezemben a Persona 5 Strikers. Ma este játék
-
Narxis
nagyúr
The new Nintendo Switch Pro sounds utterly incredible [link]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Crus
őstag
válasz Rage47 #35819 üzenetére
Day1 pre-order a 2. rész. Ha kell 200 ezres konzolt is veszek mellé.
Letoltam amúgy 50 óra alatt a Hyrule Warriors Age of Calamity-t. Az első pár órában nem igazán értettük meg egymást, nem igazán jött be. Aztán ahogy játszottam vele tovább, úgy jöttek elő a Musou stílus jobb húzásai, mindez a BotW világában, azokkal szereplőkkel és olyan 20%-tól, már eléggé elkapott. Rengeteg átvezető van benne, de egyetlen percet sem untam belőlük. Végül annyira belemerültem, hogy bár 40 óránál lepergett a credits, de még 14 órát beletettem, hogy az összes maradék harci küldit is letoljam, mert a végén már annyira bekeményedik a cucc, hogy rendesen észnél kell lenni.
Ami nagyon felháborított, hogy nem egy teszter azt írta róla, hogy megértjük, hogy
Nekem ezzel amúgy semmi gondom nincsen, csak ettől még mindig egy bazi nagy plothole a sztoriban, hogy a BotW idősíkjában mi is történt ott és akkor egészen pontosan... na pont, hogy erről nem szól az Age of Calamity.Zelda aztán, hogy maradt 100 évet a kastélyban, Link meg, hogy keveredett abba a shrine-ba, de ez hazugság. Ez egy alternatív idősík lett így. Életem első játéka, amit órák alatt leírtam, majd annyira megkedveltem mégis, hogy fájó szívvel adtam tovább az új tulajának.
-
sgfool
tag
Most látom, hogy a dobozos persona 5 strikers mellé adtak egy kódot, amivel le lehet tölteni a digital art book-ot, soundtrack-et, meg van egy behind-scenes making music video, vagyis kvázi mintha ez deluxe verzió lenne, szuper
-
sgfool
tag
Előbb volt itt a gls, tényleg kiszállították az előrendelt persona 5 strikers-t, lazán a megjelenés előtt 1 nappal, szuper. Már alig várom hogy ma véget érjen a munka
-
Kai_Rong
senior tag
válasz tboy93 #35801 üzenetére
Hűtőpasztázni kell, kb. kétévente. Az enyém is már-már Boeing gépre emlékeztetett az openworld / resource-heavy játékoknál, aztán elvittem hűtőpasztáztatni a Platinumba, azóta maximum csak úgy dorombol, mint egy kölyökmacska.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
Én janurában adtam el a saját Splatoon 2 példányomat, karácsony környékén játszottam vele utoljára, akkor még eléggé aktív volt az online, 2-3 perc sorbanállás volt a maximum, hogy összegyűljön a random quickplay mezőny. Viszont ez tipikusan az a játék, ami baráti körben sokkal nagyobb fun, mint randomokkal játszani, főleg a skillgap miatt (i.e. ha mindenki béna a csapatban, lehetsz bármennyire is jó, tuti veszíteni fogtok). Ráadásul ha valaki leül random online-t játszani, akkor több kört is megy, szóval simán tudsz ugyanazokkal egy csapatba kerülni megint, akikkel már elbuktál egy pár menetet, ha hozzám hasonlóan kompetitív lelkületed van, akkor ez zavarni fog.
9-10k-nál viszont semmiképp se adj érte többet, mert kb. ennyit ér.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
pkaresz
őstag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz DM-Fan #35807 üzenetére
De amúgy igen, 10 eFt-ért konkrétan bombavétel kártyásan az MK11 Ultimate. Ez tényleg kihagyhatatlan! Digitálisan konkrétan még az Ultimate Add-On is többre jön ki - még az akciós 29,99 eurós áron is. Ez a pakk most digitálisan, akcióban 35,99 EUR érték, ami nagyjából 13 eFt-ra jönne ki, szóval a 10 eFt-os kártyás ár brutálisan jó!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
horkovy24
senior tag
válasz draco31 #35784 üzenetére
Nagyoooon köszi! Ennyiért meg is rendeltem! Hülye lennék ha nem! Itt az aprón az alapjátékot árulják 7-8 ezer forintokért. Akkor már inkább ez ami tartalmaz jelenleg szinte mindent ami nekem fonntos arról nem beszélve hogy én bontom ki!
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz pkaresz #35806 üzenetére
Most akkor két külön gépről beszélünk?
Ha már megvan kártyásan az alapjáték (az mégcsak nem is Ultimate, csak sima MK11), akkor csak az Ultimate Add-On-t vedd meg 29,99 EUR-ért! Azzal teljes lesz és csak 92 MB-ot fog telepíteni (feltételezve, hogy 1.026-osra van patch-elve a játék).
Ha egy másik rendszerre/gépre is kell a teljes, ahol nincs kártya a gépben és nincs megvéve az alapjáték digitálisan sem, oda a 35,99 EUR-ért megvehető Mortal Kombat 11 Ultimate-et kell megvenni és ugyanúgy teljes lesz, mint a fenti esetben. Ekkor 32,5 GB-ot fog telepíteni és ehhez soha nem fog kártya kelleni.
Ha eleve MK11 Ultimate-et rendeltél kártyásan, akkor ahhoz semmit nem kell pluszban digitálisan megvenni, mert abban minden benne van, ott van a kártyán az összes DLC is alapból.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni. Mindhárom esetnek ugyanaz a lefutása: teljesértékű MK11 Ultimate-et kapsz a végén, minden DLC-vel.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
pkaresz
őstag
Bocs ha láma vagyok!
Ha jól értettem, akkor a már fenn lévő játék, ha az ultimate kárty lesz beletéve, akkor már telepíti le újra, csak a frissítéseket?
A lényeg a lényeg, megrendeltem az Ultimetet, a lányomnak mert a régebbit én birtokolnám, az enyém volt, lett volna! :-)
Illetve, ha az Ultimate helyett visszakerül a régebbi kártya, mi történik?
Tehát összegezve, Én visszakapnám a játékomat, a lányom kapná az újat, mi lenne a célszerőbb , ehhez az én logikámhoz!Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
DM-Fan
nagyúr
válasz pkaresz #35802 üzenetére
"Ha megvolt a régebbi verzió, a nem Ultimate, és még telepítve van a régi vrzió, simán mehet az Ultimate, s frissíti magát, vagy azt le kell törölni s ezt elölről kezdeni?"
Ha megnézed, a játékaid között már most is Mortal Kombat 11 Ultimate-ként szerepel, hiába, hogy csak a régi alapverzió (vagy a kártyás alapverzió) van telepítve. Jelenleg az 1.026-os verziószámnál jár a játék (a DLC-k megvásárlásától függetlenül is), ami Ultimate-té teszi akkor is, ha nem vettél egyetlen darab DLC-t sem - tehát a DLC-vásárlástól függetlenül is ott van már benne minden. Ergo erre már csak az Ultimate Add-On Bundle-t kell megvenned és 92 MB telepítésével unlock-olsz mindent, amit a játék tud és még nem férsz hozzá.
Én anno, közel 2 éve megvettem kártyásan az alapjátékot. Ezidáig semmilyen DLC-t nem vettem hozzá, de a játék folyamatosan kapta a patch-eket, fel is hízott a mérete szépen (hiszen szépen letöltött ő minden plusz tartalmat is, függetlenül attól, hogy ahhoz nem enged hozzáférést). Most jött az akció a DLC-kre és el is gondolkodtam, hogy megvegyem egyben a 35,99 EUR értékű teljes játék + összes DLC pakkot és akkor akár el is adhatom a kártyás fizikai példányomat, vagy vegyem meg 29,99 EUR-ért csak az összes DLC-t tartalmazó Ultimate Add-On Bundle-t. Végül utóbbi mellett döntöttem, mert:
- olcsóbb 6 euróval
- nem kell 32+ GB-ot letölteni, csak 92 MB-ot
- amúgy sem adnám el a fizikai példányomat, mert pont azért vettem, hogy ott legyen a gyűjteménybe.Hát így.
szerk.: amúgy ha a teljes, 35,99 EUR árú full pakkot kíséreltem meg megvenni, akkor figyelmeztetett is az e-Shop, hogy ennek a tartalomnak egy részét már birtoklom (hiszen látja, hogy kártyásan telepítve van az alapjáték). Hogy így is letöltötte-e volna újra a teljes játékot, vagy figyelembe vette volna, hogy már telepítve van kártyáról, azt nem tudom, de szerintem simán letöltötte volna újra az egészet, amit nyilván nem akartam volna és egyébként is olcsóbb volt csak a DLC-ket megvenni, a kártyán meg úgyse akarok túladni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
pkaresz
őstag
válasz DM-Fan #35796 üzenetére
Szia Köszönöm a részletes leírást!
Ehh, nem olvastam!
Köszi, hogy megtetted!Üdv: Karesz
Ha megvolt a régebbi verzió, a nem Ultimate, és még telepítve van a régi vrzió, simán mehet az Ultimate, s frissíti magát, vagy azt le kell törölni s ezt elölről kezdeni?
Bocs de, nem vagyok ebben sem jártas![ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest