Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petymek
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Sajnos így van, csúnyácska, és akad. Viszont jó játék ezzel együtt is.
-
Miitopia-t megvette valaki? (van hozzá 2 Day-One update)
-
törölt tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ha 6K-ban jàtszotrad, akkor az nem One X-en volt. Én handheld hasznàlatra gondoltam, mert arra nem volt panasz eddig. TV-n nem tudom milyen.
Szerk.
Illetve ugye a Switch képességiehez mérten kell értékelni egy portot mindig. -
törölt tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A Will of the Wisps nem nehéz. Azért ne dobd el a lehetőséget magadtól, mert az első rész nehéz volt. Ràadàsul a Will of the Wisps önmagàban is teljes történetet ad, nem szükséges hozzà az első rész ismerete. Rengeteget fejlődött az elődhöz képest harcrendszer terén. Egyszerűen élvezet vele jàtszani.
Szerk.
Normàlon olyan nehéz a Will of the Wisps, mint a Blind Forrest volt easy-n. -
válasz
üzenetére
Az első megvan de elengedtem.
Játszok nehéz játékokkal de ez a fajta ami itt megy ez kösz nem.
De a baj inkább abból ered hogy no spoiler semit nem néztem a játékról csak két dolgot tudtam, hogy nagyon szép meg hogy jó a zene.
De arról egy szót se hogy ez amúgy nem könnyű, de pont úgy ahogy én nem szeretem. -
Ori and the Will of the Wisps 50% off 8 napig
-
neunoid1974
újonc
A napokban vásároltunk Switch Lite gépet, és a dobozán van egy Animal Crossing New Horizons letöltő kód. A kód 14 számjegyű, de a játék letöltésekor egy 16 számjegyű kódot kér.
Hogy lehet ezt a kódot használni?
Próbáltam itt a fórumban, és a google rákeresni a témára, de nem találtam semmit, és nagyon kezdők vagyunk Nintendo ügyileg :-)
Tud valaki segíteni?
Köszönöm.
-
solti
senior tag
amiibo-t nem lehet csinálni 50 forintos nfc matricából? wiiu-val ez működött...
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Szép lassan jön az újragyártás, tavaly újranyomták az összes Zeldát meg rengeteg első batches Smash Bros figurát. eBayes scalper árakat nem érdemes nézni, masszívan túl van árazva minden.
A UK mondjuk nagyobb piac, mint szerintem a teljes kontinentális EU együttvéve, plusz elég sokan a UK-ből is rendelnek, ez okozhatja a készlethiányt. Itt egy csomó boltban porosodik jó pár figura évek óta, a kutyának se kell. Mondjuk én is limitáltam magam most már a Fire Emblem + Animal Crossing amiibo szériákra, minden mástól megszabadultam. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Az amiibo vonzereje a kezdeti lelkesedés óta leesett, gyakorlatilag a nintendo maradt az egyedüli a piacon, aki a hibrid fizikai + digital goodie terméktípust máig viszi. Én már azt is csodaszámba veszem, hogy egyáltalán a Smash karaktereken túl további sorozatokhoz is kiadnak még új amiibókat.
-
Kai_Rong
senior tag
"SS meg jó játék, csak én már X éve azt érzem, hogy semmi nem jön Switch-re, régi PC portok, amelyeket ingyen be lehetett sokszor szerezni, régebbi Nintendo portok és pár új Nintendo cím, ami nem is annyira jól sikerült: Kirby, Paper Mario stb.
Legalább több pénzem maradt
"Sssssh, csendesebben, még jön a lincselés
De amúgy abszolút egyetértek, én sokkal nagyobb elánnal estem neki a Switchezésnek egy bő másfél éve, de elnézve a játéklogomat, igazából csak a Super Smash Bros Ultimate pörög, meg picit az Animal Crossing, ha ezek nem lennének, szerintem heteken át nem lenne bekapcsolva a gép, konkrétan a Wii U gyakrabban búg fel itthon, mint a Switch.
A korábban megvett játékok végigjátszás után mennek a second-hand piacra. Idén még nem vettem Switchre játékot, és az eddigi bejelentések alapján ez nem is tűnik úgy, hogy változni fog. Lehet, hogy pont kivételes évben szálltam be, amikor csak úgy röpködtek a remek exkluzívok, de azóta kis túlzással csend és hullaszag van. Valószínűleg a tavalyi pandémiás hullám az idei évre volt leginkább hatással, mert azt nem gondolnám, hogy eredetileg a Nintendo ennyire gyenge pipeline-nal ment volna bele eredetileg ebbe az évbe. Legalábbis azzal nyugtatom magam, hogy minden szuper Nintendo franchise, aminek az újabb részére várunk, jövőre kijön
(Fire Emblem és Metroid leginkább). -
oriic
HÁZIGAZDA
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom PRINCE’S EDITION releases on Nintendo Switch on September 17th
-
válasz
petymek
üzenetére
Én arra nem emlékszem hogy a régibe volt e egyáltalán gyors utazás. Arra emlékszem hogy madárral repkedtem. Viszont a figura ettől függetlenül is tetszik.
De azzal egyet értek hogy gusztustalan.
Mintha amúgy nem menne az amibo ha nincs hozzá csatolva ilyen tulajdonság. -
Micsurin
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Az nem csak downscalel a 1080p renderről?

-
válasz
tboy93
üzenetére
Nekem annó a Lumia 930 volt olyan, hogy csak a hűtőben lehetett szoftvert frissíteni, mert ha nem oldottam meg a hűtést akkor túlmelegedett és végtelen ciklusban próbálta magát újra és újra frissitgetni, persze amég az akksi le nem merült. Elindítom, irány a hűtőbe, 15 perc és kész is.
-
ayo
veterán
válasz
petymek
üzenetére
tuti, hogy csak azzal fog menni, eddig is így tolták - én pont ezért nem szeretem ezt az egész amiibo témát: drága, sokszor alig kapható és sokszor komoly játékbeli elemet tartalmaz.
szimpatikus lett volna, ha x összegért dlc-ben is kiadták volna, aki meg gyűjtő megveheti figuraként.
SS meg jó játék, csak én már X éve azt érzem, hogy semmi nem jön Switch-re, régi PC portok, amelyeket ingyen be lehetett sokszor szerezni, régebbi Nintendo portok és pár új Nintendo cím, ami nem is annyira jól sikerült: Kirby, Paper Mario stb.
Legalább több pénzem maradt

-
Micsurin
nagyúr
Nem lehet valahogy 720P-re kényszeríteni a konzolt dokkolva? Witcher és MH Rise alatt erősen melegszik a redditen látott műanyag elpattanásos és cartridge slot melletti meghajlás meg nem győz meg a hűtésről.

(A nyitott csodán van már pedig.)
tboy93 én bontott CBR ventin agyaltam(van kéznél), hogy kap egyet direktben hűtőpad gyanánt.

-
szpal17
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Több mint 70 óra után sikerült megszerezni az összes moon-t (nekem 931 jött össze mire arany színű lett) a Mario Odyssey-ben. Azt írtam korábban, hogy unalmasnak éreztem első végigjátszásra..nagyot tévedtem. Nekifutottam megint és elkapott a Mario feeling, kiismertem a mozgásokat. Ennyire tartalmas és ötletes játékkal nem tudom mikor fogok ismét találkozni...mestermű.
-
taki01
őstag
Ma már nagyon idegesített, hogy handheld-ben folyamatosan lecsatlakozott a jobb oldali joycon úgyhogy fel volt helyezve a gépre. Ha kicsit megmozgattam akkor olyan volt mintha levettem volna a joycon-t a gépről. Egy kis kontaksprét fújtam be a gépen a joycon csatlakozókba és meg is oldotta a hibát.
-
szpal17
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Na szuper, hogy megjött nektek is.
Párszor már le kellett tennem a Switch Lite-ot, nehogy kettétörjem.
Mondjuk most két idegölő játékot nyomok, Crash és Mario Odyssey összes moon megszerzése.Lehet nem kellett volna eladnom az Animal Crossingot és néha nyugiba horgászni meg ültetni valami növényt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
DM-Fan
üzenetére
Egészen biztosan választható benne a magyar.
(azon kevés cÍmek egyike amit a hülyeségeivel együtt is de szeretek magyarul nyomni mert meglepően igényes fordításra sikerült)Lurdyban volt? Hunyadin már csak egy volt tegnap, az amit elhoztam a többi meg vidéki és nem szállítják.

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
A Witcher 3-ra gondolsz? Pár HSZ-szel feljebb volt szó róla. PlayIt Store, 13 eFt körüli áron mérik. Complete Edition, minden DLC benne, térkép matrica mellé, stb. Elvileg választható benne a magyar nyelv, igen.
-
taki01
őstag
Snowrunner ma jelent meg. Nyomtam vele egy kicsit és a grafika kicsivel jobb mint a Mudrunner-nél volt. Az irányítás nem sokat változott inkább csak új gomb kiosztás lett. Látszólag stabil 30 FPS-el fut én még nem vettem észre dropot. Egy hibát viszont észre vettem, hogy némely bokrok és más kisebb objektumok amik az út szélén vannak lassabban töltődnek be. Gondolom javítva lesz majd később. Aki játszott a Mudrunner-rel annak nagy meglepetés nem fog okozni.
-
Micsurin
nagyúr
Rászántam magam a Gwentre ha már megvan sajátban immáron 3. platformra is akkor full fresh mentést indítottam és a kártyákat is maxolom.
Ezek komolyan gondoltak az érintőképernyőre? Ez mekkora már!

Pro Controller milyen minőségű? Hozza egy X One conti szintjét? Lehet megérné egy.
Nappaliban úgyis fixen dokkolva van mindenhol máshol meg handheld.(30%-70% kb a megoszlás...) -
Micsurin
nagyúr
válasz
77Guba
üzenetére
Nekem se kedvenc boltom de szerintem ez marha jó ár volt érte.

...itt bezzeg járt hozzá térkép poszter azt az Xbox verzióból elspurkodták.

edit.: ne lepjen meg mert át kell majd rakd menüben de magyar, ugyan az a fordítás mint PC-n vagy Boxon ugyan azok a szavat itt ott csípik a szemem...

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Magyar a PlayIT-is W3.

edit.: kártya még nem volt gépben minden benne volt a dobozban de szerintem lehet bontott volt, a doboz és a térkép-matrica pakk kék gumival volt összefogva és a műanyag doboz nem volt celofános. De kártya hibátlan matrica térkép benne van szóval.

-
DVlad
őstag
Grazie mille!
Gyorsak voltatok!
Én vagyok figyelmetlen, hogy ezt nem találtam az összefoglalóban? Vagy annyira evidens, hogy azért nincs ott?
-
DVlad
őstag
Urak!
Mi a módja az SD kártya cserének? Kb. betelt, és szeretném nagyobbra cserélni, de úgy, hogy nem veszik el semmi.
Előre is köszönöm! -
Van, de átjött minden adminisztráció nélkül, az amazon eleve hozzáadja ezeket a költségeket és visszautalja a különbözetet, ha többet von le (korábban biztos így volt: For your order (order number: xxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx), Bejima Shokai will inform you that the refund process of ¥ 1,096 has been completed. This refund is for the following items: Product: amiibo Rockman (Rockman series) Quantity: 1 ASIN: XXXXXX Reason: Reduced export costs).
Megnéztem, most is:
Order Summary Item(s) Subtotal:¥ xxxx Shipping & Handling:¥ xxxx Total:¥ xxxxx Import Fees Deposit¥ xxxx Grand Total:¥ xxxxx -
taki01
őstag
North and South:
Nem bírtam az ellenállásnak és meg vettem a North and South-t. Még régen játszottam Amiga A500-n és akkor is lekötött sokáig. Játék próbált hű maradni régihez, de csempésztek bele pár újdonságot. A régi 2D-s vonat és a vonta melletti katonai bázisokat elfoglalást fel váltott egy 3D-s FPS nézetű lövölde. Valamint bele került a vonat és bázisok megvédése. A térkép is kapott egy 3D-s ránc felvárást. Személy szerinte nekem annyira nem jött be az új térkép, mert nehezebb átlátni. A csatáknál meg maradt a régi rendszer és irányítás is, egy osztagot lehet egyszerre csak irányítani és három között tudunk váltani, gyalogság, ágyús és lovasság. A rombolható hidak is maradtak, így meglehet akadályozni, hogy a lovasság lekaszabolja a gyalogságot és az ágyúst. A játék összességében nagyon hangulatos maradt. Online móka jelenleg nincs a játékban, pedig nagyon jól ki lehetne használni. 2 fős local multira viszont van lehetőség. -
-
Micsurin
nagyúr
Köszi!
Sajnos lecsúsztam az akcióról.
De a Witcher 3 lett estére most meg 13,6k a PlayIT-nál ennyiért nem maradhatott ott!
-
Micsurin
nagyúr
Kártyás Skyrim mennyit tölt le?
Olvastam, hogy jó port erősen agyalok rajta úgyis rég toltam... Legendary Edition?
-
Quinine911
aktív tag
válasz
sgfool
üzenetére
Jelen! Azt nem tudom megmondani hogy ez kódos-e, vagy benne van-e a cartridge, de én voltam (az egyik) aki úgy járt Edigitálnál, hogy az Ultimate-et megrendeltem mert akciós volt, aztán kiderült, hogy csak letöltő kód, pedig ez nem volt jelezve, és a dobozról is olyan kép volt, amin ez nincs feltüntetve....úgyhogy vissza is vittem (még mielőtt kinyitottam volna), simán visszavették miután elmondtam a gondot.
Úgyhogy én MK-t már csak óvatosan nézegeten online ezek után... -
sgfool
tag
Jogos észrevétel, az ultimate annyiért jobban megéri. Viszont most látom , hogy ott az adatlapján már fel van tüntetve, hogy a dobozban csak egy kód van. Körbe néztem a kínálatot és azon is meglepődtem, hogy pl. a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise is itt 9990 ft, ami többi bolthoz képest nem rossz ár, igaz mai napig eléggé bugos cím, de jó kis bűnös élvezet és ennyiért már gondolkodóba esnék, viszont attól tartok, hogy ez is kód lehet.
-
-
sgfool
tag
Az edigitálnál láttam akciós mortal kombatot. Ez digitális kód lehet valójában ? Ha jól emlékszem volt ehhez hasonló eset
https://edigital.hu/jatekok/warner-bros-interact-mortal-kombat-11-nintendo-switch-jatekszoftver-p626838 -
pyg
csendes tag
Sziasztok, van régóta egy switch a családban. Vettünk még egyet. A fiam még nincs 18, ezért nem tudom az egyenlegét feltölteni paypal-al. Mi a módja hogy eshopban vásároljunk? Köszönöm előre is!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
Nekem azt írták a rendelésnél, hogy jövő hét keddre várható a kiszállítás a választott csomagküldési pontra. SMS is és e-mail is jött, eddig korrektnek tűnik. Meglátjuk. Rendeléskor a honlap azt írta, hogy még több, mint 5 darab van készleten náluk. Sőt, még most is azt írja.
-
Dreimus
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez így van rendben. Amikor megjelenik a játék vagy elötte 1-2 nappal terhelik a teljes összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple iPhone 17 - alap
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de azóta megedzőttem, Blasphemous után bármi jöhet

Sirandrish