Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Az elején még könnyű befogdosni őket, de ahogy mész előre, kapod az erősebb pokémonokat. Na Ők már kisebb eséllyel maradnak bent a labdában elsőre. Meg az sem mindegy mikor és hogy dobod.
-
Scarletiel
őstag
Én még mindig nem értem mi ebben annyira jó, hogy meg vannak érte bolondulva. Ami videókat láttam abból nekem az jön le, hogy ész nélkül mindenki hajigálja a labdákat, 100 ugyanolyan pokemont befog, a pokemonokat hajigálja ész nélkül a nyersanyagokhoz, oda se néz csak fut tovább mert "annyira pörög" A grafika kriminális. Nekem az egész úgy érződik, mintha hiányozna a lelke a játéknak. A harc is egyszerűsítve lett, hogy gyorsabb legyen. Nekem ez már annyira egyszerű meg gyors, hogy kb az essünk túl rajta, hagy dobjam a következő labdát kategória.
-
pethYeti
addikt
Én pont játszottam a Pokemon BDSP-vel most az Arceus előtt. Hát már a BDSP is kiidegelt, baromi lassú volt ott is minden animáció. Arceusban nagyon pörög szerencsére.
-
icemad
nagyúr
Már akartam kérdezni, hogy ahol nincs felhő alapú mentés, ott hogy oldjátok meg a biztonsági mentést?
-
rakkimcer
tag
nálam is első Pokémon

kicsit nehezen indul, de nagyon jó keresgetni, levadászni őket
index szerint 87 láttam és 74 elfogtam eddig, 6 csillagos vagyok
viszont nem ment a felhőbe, talán mert kártyás?
azt sem látom mennyi időt játszottam vele, csak ennyi van "First played 6 days ago"
XP farmolásra néha megjelenik régióként olyan hely, ahol magas rangú pokémonok gyülekeznek, ha túléled, több ezer XP-t is kaphatsz
eddig kettő ilyet láttam, másodikat alig éltem túl, főleg mikor egyszerre 4 is rád támad
-
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Atfutottam az osszefoglalot, de nem láttam erre vonatkozó részt ezért megkerezem:
Van egy egyedi (nem matricazott) switch készülékem, esetleg ismertek ilyenek adás-vetelevel foglalkozó oldalt? Vagy ennyire nincs ezeknek értéke? Limited Ps4 konzolok egész komoly áron mennek sokszor. Engedjen el a dolgot? -
30z.Samu
titán
válasz
icemad
üzenetére
Igen, kell neki idő, de aztán felpörögnek az események Voice acting se ártana, pokémonoknál is sokat dobna a dolgon. De az ugye meló, meg pénz...

Amúgy vicces, de az AC-nél ez nem zavar, még az sem hogy mindennél közelít meg távolodik a kamera. Meg a sok felesleges párbeszéd stb. Látom benne hogy felesleges, de valahogy nem zavart sose. Pokémon mellett nem nyomom annyit, de elkezdtem a szigetemmel foglalkozni, vannak terveim vele. Ha már nem ad új dolgokat a játék (bogár, hal stb), valamivel el vagyok.

-
icemad
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
Pont az volt a bajom vele nekem is. Legalább lenne benne szinkron, vagy automatikusan lépne a következő szövegbuborékra, de semmi ilyesmi nincs. Most tartok ott, hogy megkaptam az egyenruhát, és utána kb fél óráig boklásztam, vadásztam a pokemonokat, na az a rész már sokkal jobb.
Viszont így jöttem rá arra is, hogy az Animal Crossing pont ezért nem tetszett. Minden bizbasznál ráközelít a kamera, jujj, nézd meg milyen bizbaszt találtam, távolodik a kamera. És ezt annyiszor, ahány bizbaszt szedsz fel. Agyhalál...
Miért nem elég az, hogy csak egyszer, ha valami újat találsz, akkor csinálja ezt? -
ρσгτσ
addikt
French Retailer Lists Batman: Arkham Collection For Switch
Már nincs fent az említett oldalon.
-
30z.Samu
titán
Emberek, ez a Pokémon qrva jó!

-
-
-
ρσгτσ
addikt
Joycon töltős dokkolóból ismertek olyat, ami 2 párnál többet tud fogadni? Konkrétan ami 4 pár fogadására alkalmas, tehát 8 darab csatlakozás lenne jó.
Az lenne a legjobb, ha külön tudnám kapcsolni a párok áramellátasát, de ilyen vágyaknál már bilibe lóg a kezem.
Megbízható, ismert cuccot keresnék. Tehát fontos a tapasztalat. -
solti
senior tag
switch online family csoportba lenne még valahol hely? szívesen beszállnék
-
morfondőr
addikt
válasz
agyhalottak
üzenetére
FB csoportba pont most tettek fel egyet, de 15k-ért, ami szvsz kicsit túlzás! Bár sűrűn tényleg nem bukkan fel.
-
agyhalottak
tag
Az alábbi game hogy-hogy nem nagyon van használtban?
Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games 2020
Nem az a 5-6k különbség a lényeg, csak furcsa
-
consono
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Várj! Az másik probléma
Én magárol a joystick lötyögésről írtam! De. Valaki pár hete a te problémára is postolt valami házi megoldást... -
Farkassacred
őstag
válasz
consono
üzenetére
Jó hír, hogy akkor nem a konzol sínjén van a probléma. Bár valahogy sejtettem, hogy az a bitang fémszerkezet nem tud egykönnyen tönkremenni.
Tehát akkor csak a szokásos, azok a fránya pocsék joyok.. csak kifog már valamikor az ember végre egy normálisat.
Mondjuk én kifogtam a legjobbat szerintem, kapásból négy hibája van a mostanimnak, ami össz vissz 2 hónapos. Kíváncsi leszek mit fognak majd vele csinálni.. -
horkovy24
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Rendben! Megpróbálkozok vele!

-
consono
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én már kétszer cseréltem a bal joycon belsejét. Valami 3-4000 Ft volt a készlet Kínából két joy-al meg a szerszámokkal. 15 perc a csere kb. Egy évig bírta kb a csere után.
-
horkovy24
senior tag
Én még nem neveztem be erre az arceusra. Egyelőre a Pokemon Sword-ot tolom kisebb nagyobb sikerrel. Eljutottam a második pokemon trainer-ig akit le kéne gyűrni viszont valamiért nem sikerül.
Akárhogy próbálkozok. Mindig dynamaxol és egyszerűen lebombáz a pi...ba.
Még akkor is ha én előbb csinálom ezt a dynamaxolást. Nem tudom mi a trükkje szóval letettem egy kicsit.
Vicces hogy egy Crasht meg Donkey Kongot kimaxolok ez meg megakaszt. 
-
Farkassacred
őstag
A bal oldali joyom elkezdett elég kellemetlen módon lötyögni kézi módban. Kicsit persze mozgott előtte is mindkettő, de ez már úgy érzem az elfogadható eseten már túlmegy. Ti nektek mik a tapasztalatotok a joy-al kapcsolatban?
-
icemad
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Na egyre kíváncsibb vagyok rá. Igen, arra emlékszem, hogy benne volt ez a "kő/papír/olló" mechanika, figyelni fogok itt is erre.
Egyébként legkevésbé sem tartom magam rajongónak, mert talán 10 Pokémont ismerek meg képről, de az a régi játék tetszett. És ezt most kartyásan vettem, ha nem jön be, már lesz rá vevő. Tegnap néztem még pár ingame videót, azok alapján nagyon tetszik, szóval valószínűleg marad. Még egy kérdés... Kb mennyi hely kell a kártyás verzióhoz? Pár giga elég? Vagy ez is olyan, mint az mk 11?
-
scyllafren
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
A regi pokemon jatekoknal 2 dologra kellett figyelni: a pokemonjaid szintje legyen minimum annyi, amennyi a celteruleten levoke, es legyen minden tipus ellen 1-2 szuper effektiv tamadas valamelyik pokemonodon. Pl viz a tuz ellen, tuz a noveny vagy bogar ellen, stb.
Minden pokemonnak van gyenge pontja.
Itt is ez legyen az egyik cel, itt a plusz az, hogy harc kozben kiirja, hogy mennyire effektiv a tamadas, igy konnyebb a tamadas kivalasztasa.
Ami ebben konnyebb, mint a regiekben: a pokemon skill listaja tetszolegesen valtoztathato, a 4 skillslotba barmikor berakhato az osszes, altala ismert skill, nem felejti el a regieket. -
icemad
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Videók alapján tetszik, hétfőn érkezik. Remélem jó lesz.
-
icemad
nagyúr
Annyit beszéltetek erről a Pokémon játékról, hogy megrendeltem én is. Olcsó volt, így ha nem jön be még keresek is az eladáson.
Ehhez a játékhoz egyébként kell ismerni a Pokémon sorozatot? Mert én nem nagyon vagyok képben vele. -
Rent
senior tag
Vettem ma oledhez egy switch pro kontrollert az Auchanban.
Direkt ott, mert náluk a webshop szerint 2 év gari van, kellett egy kis harc a vevőszolgálattal, hogy olyan garipapírt csatoljanak a számlához, amelyen szerepel is a 2 év, végül sikerült. Eddig nagyon bejön a nintendo, első nap kapott üvegfóliát még decemberben, meg mario deluxe pdp tokot. Azóta sikerült beszereznem 9 dobozos játékot, meg pár digitálisat. Néha elgondolkozom, hogy esetleg eladjam és vegyek egy ps5-öt, de szerintem azt kevésbé használnám, mint ezt, mert a pc-m bőven gamer kategória rengeteg (500+) jogtiszta játékkal. Mivel az első konzolom snes volt, így nagyon beszippantanak a mario játékok még felnőtt fejjel is, az meg hogy a gyereknek is tetszik az hab a tortán.
Switch pro kontrollerhez van esetleg valamilyen kemény tok? (Hopp találtam is, venom v3052)
-
-
Rony949
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
"Nintendo-t sem értem hogy ezt miért hagyják jóvá, inkább tolják ki fél évvel a megjelenést, de tegyék rendbe vagy nem tudom"
Mert a Pokémon videójátékok csak a Pokémon franchise bevételének egy nagyon kis szelete. A főattrakció a merchandise. Elképesztő mennyiségű pénzt bezsebelnek ezekkel, a videójátékokat meg csak úgy "megcsinálják" pár évente, hogy a rajongók nem lázongjanak, de nem fektetnek bele túlságosan sok pénzt és munkát sajnos.
-
rakkimcer
tag
nagyon megy a Pokemon

jött egy reklám email az amazon-tól erről a játékról
Pokémon Tekken DX -
30z.Samu
titán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Én megnéztem a Sword/Shield párost is, mielőtt megvettem az Arceus-t, maga a körítés nem volt rossz. Mármint hogy Leo a bajnok Charizard-al, aki látta az Utazást Netflix-en, annak ez ismerős is lehet. Első körben el is gondolkodtam hogy azt veszem meg, mert ezeket a karaktereket, pokámonokat ismerem. Én max a Jotto-ig ismerem a pokémonokat, az újabbakat már nem, az Utazásban látott pokémonokat is ismerem már, ezért csillant fel a szemem elsőre. De kb fél óra után ott hagytam a videót és tudtam hogy Nekem az Arceus kell.
Egyszerűen nem tetszett a játékmenet. -
válasz
cactuar
üzenetére
Még ha topogott volna. De sorra olyan új funkciók kerültek bele amik miatt azonnal abbahagytam őket.
Itt meg nem hogy nem kell tutujgatni őket, látod midet a mapon, tehát nem kell azt várni hogy beadja amit el akarsz fogni. Ha én alszok ők is felgyógyulnak. Dobálom a lasztikat a fáknak meg az ásványoknak de se megállnom nem kell se felszedni semmit mert mindent begyüjt a kiküldött poké.
Harcban sem kell sokat menüzni ha pokét váltanék, ha mégsem harcolnék akkor csak elszaladok, mert ugye a karakter szabadon mozog harc közben is.
Majd egyszer megnézem a felújított diamond-pearlt, de ez az új játékmenet és irányítás nagyon tetszik. -
hszilard666
veterán
Akartam decket venni, de megláttam hogy mekkora és elment tőle a kedvem. A switchben pont azt szeretem hogy befér a kabátom zsebébe, nem túl nehéz és kiváló élmény handheld használni. A decknél nem vagyok benne biztos hogy ez így van. Méretre hatalmas, kíváncsi vagyok hogy egy hosszabb session alatt milyen lehet használni.
-
ρσгτσ
addikt
Itt is volt téma a Steam Deck. Természetesen nem akarok vitát generálni arról, hogy mennyire konkurens vagy mennyire nem. Csak a méret miatt hoztam egy képet (nem saját).
Persze eddig is tudtuk, hogy mekkora, de így elég látványos a dolog. Nyilvánvaló az is, hogy például Split -tel nincs ekkora különbség.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
"Erősen" inspriálta őket a BOTW, ennyit tudtak belőle kihozni. Sok apróság van, ami a BOTW-ban volt, pl. a zongorás zenei aláfestések, vagy a térkép működése (te pakolod tele matricákkal a poikat, bossokat). Ez egy BOTW light, csak pokemonok vadásznak rád bokoblinok helyett

-
cactuar
senior tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
6,5 millió példány fogyott 1 hét alatt. Szerintem a következő negyed éves jelentésben már top 5-ben lesz
.
Nekem is nagyon tetszik ez a rész. De nagyon ráfért már a megújulás, lényegében egy helyben topogott a széria már évek óta. -
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ez igaz. Sokszor van hogy hirtelen betölt a háttéeben egy szikla stb.
De engem annyira visz a játék, meg minden más annyira jó és kényelmes hogy ezt elnézem neki.
Korábbi doligra reagálva, szerintem is be fog kerülni abba a top 10eladási listába, a kérdés hogy mennyire. -
30z.Samu
titán
válasz
Rony949
üzenetére
Tény és való hogy eddig Pokémon játékkal nem játszottam Switch-en, szóval ez most mellbevágó élmény volt.
A hsz-em után még vettem észre apróságokat a grafikát illetően, amik szintén nem pozitív jellegűek. Amikor megláttam először a növényzetet, az első gondolat, ami akaratlanul is kicsúszott a számon, az a "Jééézus..."
Meg nem csak az árnyékokat rendereli előtted, hanem van hogy konkrétan fát vagy füvet. Egyik pillanatban látod a pokémont, kicsit közelebb mész, már azt látod hogy fűben van, amit később renderelt oda a game. Ilyet szerintem PS2-n láttam, de lehet, hogy ott se volt ilyen mértékű. Tudtam, hogy nem nagy eresztés a grafika, mindenki mondta, de alulmúlta az elképzelésemet. Pedig alapvetően nem lenne annyira csúnya, ha lenne egy kis élsimítás meg esetleg kicsivel előbb rendereli ki a dolgokat. Nintendo-t sem értem hogy ezt miért hagyják jóvá, inkább tolják ki fél évvel a megjelenést, de tegyék rendbe vagy nem tudom. Zelda BotW is egy OW játék és mégis lényegesen szebb, ami ráadásul egyidőben jelent meg a géppel. Na de mindegy, ha túl tudod magad tenni ezen (ami megmondom őszintén kicsit nehezen ment annak ellenére, hogy a grafikára alapvetően nem vagyok finnyás), akkor cserébe kapsz összességében egy tök jó játékot. -
ρσгτσ
addikt
by Daniel Ahmad
-
30z.Samu
titán
Kicsit játszottam a Pokémonnal, de szerintem később még fogok. Maga a játék tetszik, viszont szerintem ez a legcsúnyább játék, amivel Switch-en játszottam.
A felbontást kicsit feljebb tolhatták volna, de igazából látszik, hogy az objektumok árnyékát konkrétan előtted rendereli ki. Szóval lehet, hogy nem véletlenül lett ilyen a grafika, aztán lehet hogy ha kicsit később adják ki még reszelhettek volna rajta. Ki tudja, minden esetre a grafikától eltekintve eddig tetszik. -
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
AC pont egy olyan játék, amit hamar félretettem. Viszont én tudtam mire számíthatok, tehát ez bele volt kalkulálva.
Nekem inkább a Zelda és a Monster Hunter játékok jönnek be, de igyekszem mindig nyitottnak lenni az új dolgokra. Mario Kart -ból is jöhetne új rész. Illetve gondoltam rá, hogy valamelyik Pokémon -nal is kellene tennem egy próbát.
-
30z.Samu
titán
Arra mondjuk kíváncsi lennék én is, de egyébként a Mario Kart meg az AC pont olyan játék, ami elég addiktív tud lenni. Hogy meddig az persze más kérdés, mert én speciel az AC-t már kezdem unni, mivel két hónap alatt semmi újat nem mutatott a játék. Most azzal vagyok el, hogy a szigetemet rendezgetem, tervezgetek hogy mit hova szeretnék. Aztán márciusban csak lesz valami, gondolom a hó is el fog olvasni és jönnek majd az új bogarak, halak stb.
-
30z.Samu
titán
Nekem sikerült kézhez kapni a Pokémont az Alzában, még egyszer köszi g@bo kollegának a fülest.

-
Scarletiel
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Szerintem úgy vannak vele, hogy a chiphiány/gyártósor kapacitás hiány miatt nem fognak azért új konzolt bejelenteni, hogy utána 1-2 évig csak a "kiváltságosok" juthassanak hozzá, miközben milliók esnek el a lehetőségtől, illetve mivel már lenne next gen ezért a játékfejlesztő cégek se foglalkoznának már úgy a Switch-el, így a meglévő vásárlók egy részétől is elesnének. Jó lesz ez még 2-3 évig szerintem, max megtanulnak a fejlesztők kicsit optimalizálni.
-
Norb79
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Alzától konzolt rendelni lutri. Én anno PS5öt is rendeltem tőlük meg piros-kék oled switchet. A PS5 a mai napig nem érkezett meg, míg máshonnan kettő is jött az idők során, pedig ilyen tavaly nyári rendelések voltak és őszre meglettek, míg az alzás tavaszi rendelés őszig se ért ide.
Oled switchet első nap előrendeltem, az kb 2 hónap késéssel futott be.
XSX topikban is pont ma írták, hogy húdejó, tegnap rendeltem xsx-et ma hozta a futár, mire másik srác írta, hogy kurvajó, ő három hete is semmi hír róla.
De ez csak a saját véleményem és tapasztalatom, de az biztos, hogy gépet konkrétan soha többet nem rendelek tőlük, csak játékokat, de azt is jobb máshonnan, ha premierre szeretné az ember. -
morfondőr
addikt
válasz
pethYeti
üzenetére
Az életciklus közepén... Nem lesz itt új switch 24-ig! De minek is ha ennyire sikeres! Ha erőltetnék is, akkor vagy nagyon drága lenne, vagy sokat buknának rajta.
Más: alzáról van valakinek infója oledről? Több mint 2 hete rendeltem piros-kéket, de még semmi hír róla!
-
pethYeti
addikt
In an earnings call company President Shuntaro Furukawa indicated that Nintendo sees the Switch as being mid-lifecycle, with a key goal being to avoid the year 6 slump that impacted previous successes like the Wii (as reported by Bloomberg).
Switch is just in the middle of its lifecycle and the momentum going into this year is good. The Switch is ready to break a pattern of our past consoles that saw momentum weakening in their sixth year on the market and grow further.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Miért nem elég az, hogy csak egyszer, ha valami újat találsz, akkor csinálja ezt? 

Sirandrish