Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz DJosef #25418 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ha előfizetsz az online szolgáltatásra, akkor a multiplayer mellé kapsz NES és SNES játékokat, a kínálat folyamatosan bővül. Továbbá kapsz felhőbe mentést is, bár ezt nem igen szokták péusz dologként emlegetni sehol. A joy-con sajnos nem áll a helyzet magaslatán, az analog szokta hamar megadni magát, szerencsére egy éves használat után nekem nincs ilyesmi tapasztalatom, tökéletesen működik a gép. Üvegfóliát javaslok a kijelzőre, mert régebben volt olyan bibi, hogy a dokkoló karcolta a kijelzőt, az újabb kiadásnál nem tudom hogy ez mennyire jellemző, de jobb félni, mint megijedni.
Remélem tudtam segíteni.
Sic Parvis Magna
-
-
tboldi
nagyúr
válasz DJosef #31660 üzenetére
Pletykák mindig vannak új gépről, de eddig még egy sem nagyon jött be.
Év végéig még azért sok idő van, addig figyelgesd a különböző nintendós híreket, de nem hiszem, hogy addig lenne bármi új. Next gen sem valószínű, hogy mostanában fog érkezni.
-
Norb79
őstag
Ahogy tboldi is írja, tippelgetni tudunk bármit is, de nintendo azért pár évig piacon szokta hagyni a gépeit, ebből én is azt tippelném, hogy még 3-4 évig ez lesz a piacon, nagyon minimál ráncfelvarrások az olcsóbb előállítás érdekében, ahogy eddig is volt az talán lehetséges.
-
zkxdn
őstag
Ebbe most nagyon belenyúltál
"A new Nintendo Switch model will launch next year, a new report claims
TAIPEI-BASED NEWSPAPER SAYS UPDATED MODEL COULD ENTER PRODUCTION LATER THIS YEAR" -- [link] --Amúgy énis idén terveznék venni Switchet, de nagyon nem tudok választani a Lite és a sima modell között
A Pro modell csak tovább nehezítene mindent
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest