Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

F22Reventon tag válasz  Crowent

üzenetére Crowent

üzenetérea végsebesség még nem feltétlen előny a versenyeken. Röviden ennyi. Valamint sztem egy Pagani körversenyen jobb időt futhat, mint egy CCX. A meki F1 kilóg a sorból, az sehogysem lehet olyan gyors, mint 20 évvel fiatalabb társai. És ha megnézed a nemrég megjelent Caterhamet, nem bír annyival menni, mint pl a Boss 2012, de a kanyargós pályákon oda-vissza veri. 
 A játékban nekem a CCX-R van meg, és nem panaszkodnék, sztem egész jól be lett lőve a teljesítménye. Veyron ellen nem próbáltam, de videók alapján hasonló lehet ahhoz.
- 

Crowent tag válasz  beldeczki

üzenetére beldeczki

üzenetéreVALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL NEKEM, HOGY MIÉRT?????????????? Valaki magyarázza már el nekem, miért a Bugatti, illetve a McLaren F1 Elite a legjobb autó??? 
 Nem értem b***meg... Amikor a Koenigsegg igaziból 440-et menne ha nem lenne rajta tiltás 400km/h-n, illetve a McLaren F1 jóval le van maradva a Bugattitól, illetve a Koenigseggtől is... Ezek az autók Hiper autók, mégis a játékban a Koenigsegg CCX Elite Edition s**rt sem ér, a sima CCX dettó, az Agera az már megy mint állat, de néha odaver 1 szaros Pagani is, aminek igaziból 350 a vége... Nem értem... Most gondoljátok el, majdnem minden játékos elvileg a realitás szempontjából választ autót... Ki gondolná, hogy a Pagani, illetve a McLaren elver 1 Koenigsegget, holott ha a reálisan nézzük akkor erre esély sincs... Azért ez valahogy 1 kicsit paraszt vakítás nem? Egyedül a Need For Speed Hot Pursuit (2012-be) lettek jól beállítva az autók erőssége...Persze a felháborodásomhoz hozzátartozik az is, hogy imádom a Koenigsegg autókat, és rengeteget olvasok róluk stbstb, de ha azt nézem hogy a világ egyik legjobb autóját butították le, azért ez vicc... 
- 

beldeczki aktív tag Még mindig szopakodik world velem... Loading képernyőnél fogja magát azt lefagy. Néha pedig hibaüzenet is van. Egyet el is csíptem. Íme:  
- 

válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetéreNekem számolja, megnéztem most direkt, 35:14-ről 35:17-re változott egy menet után. 
- 

callmeakos veterán Csak nálam nem számolja az Airtime-ot? 20:05nél úgy beakadt, hogy nem számolja  
- 

sunny84 senior tag ide is bedobom hátha hamarabb elkel , egy jó barátomé a cucc  [link] [link]
- 

eLit-MiLan őstag Hehe, már éreztem hogy ez lesz: heavy hitter-t pörgettem hogy meglegyen a 3000, végeztem egyik escape-el, és mi várt? 2999/3000  xDD Már pár 100-al előtte tudtam hogy kb ennyi fog majd elválasztani xDD Már pár 100-al előtte tudtam hogy kb ennyi fog majd elválasztani Ez az én formám Ez az én formám 
- 

callmeakos veterán Srácok az ilyet legyetek már szívesek offba tenni, arra találták ki  
- 

chris1997 aktív tag válasz  F22Reventon

üzenetére F22Reventon

üzenetéreTV2-n pont most megy egy ilyen, hogy 11 éves kisfiút elütöttek, stb. Ez az az eset? 
- 

eLit-MiLan őstag válasz  F22Reventon

üzenetére F22Reventon

üzenetéreSzegény, remélem én is hogy nem ismerted  
- 

F22Reventon tag válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreNem tudom h ki volt az, és nagyon remélem h nem ismertem  
- 

eLit-MiLan őstag válasz  F22Reventon

üzenetére F22Reventon

üzenetéreÚúhh....ismerted amúgy?  A Bounty Hunter növeli a cash-t TE-be  
- 

F22Reventon tag Ma a házunk előtt egy kamion kettészelt egy biciklist kora reggel. A szírénákra ébredtem. Szegény a helyszínen azonnal meghalt ... Szóval ha közlekedtek, nagyon figyeljetek oda!! Emiatt rákaptam a team escape-re, ott csak rendőrautókat kell borítani. Van vmi skill ami a team escape pénzt növeli? 
- 

tatabike őstag válasz  F22Reventon

üzenetére F22Reventon

üzenetéreBiztos nem bírja a sót...  
 Engem mondjuk annyira nem érdekelnek ezek a rekordhajhász tragacsok, 300km/h feletti végsebesség tartományban, közúton tökmindegy, hogy 360-at vagy 450-et megy a verda, semmit nem jelent, max. a gyorsabbal előbb meghalsz...
 Én maradok ezeknél, 0:35-nél és 5:10-től a kedvenceim... 
- 

tatabike őstag válasz  F22Reventon

üzenetére F22Reventon

üzenetéreVan az olaszoknál egy 3km átmérőjű körpálya, vagyis kb. 10km hosszú. Olyan enyhe az íve, hogy gyakorlatilag nem érzékeli a sofőr, egyenesnek látszik. Próbálják ki ott...  
- 

F22Reventon tag válasz  tatabike

üzenetére tatabike

üzenetéreDrag Racingben a legjobb kocsi  (androidon) (androidon)
 Amúgy meg a Hennessy Venom gt is megfuthat ennyit, és az már egy ideje a piacon van. Ennek ellenére Guiness mérés még nem történt, mert 3 mérföldes kiftópálya nem elég neki. A Veyront 4 mérföldön mérték, ott a Venom gt is elég gyors lenne. Szóval annyit mondok erre a Totalcaros hírre h hiszem ha látom. Sok sikert nekik!
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt Bugatti Veyron vs. Nissan GT-R35 
 GTR kicsit odaver.
- 

UFO1 senior tag 
- 

eLit-MiLan őstag válasz  kutyuska007

üzenetére kutyuska007

üzenetéreC-class versenyben kell nyerned ( sprint vagy körerseny ) 
- 

kutyuska007 csendes tag sziasztok! valaki tudna segiteni abban hogy mit kell csinálni a mondjuk C-class championnál? 
- 

tatabike őstag 
- 

Vitya98 csendes tag Hosszas levelezés után végül ezt írta az EA, valaki a nagyját leírná nekem magyarul? Nem vagyok jó angolos. Thank you for contacting us regarding the action that has been taken on your account. The sanction on your account is pertaining to the following violation: 
 Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.Having completed a thorough investigation into your account and the complaint that you have made, we must advise that your account was actioned correctly, in full compliance with our policies and procedures. Following our review into the actions taken on your account we wish to confirm that we shall not be removing this ban from your account, nor will we be pursuing this issue any further at this time. Thank you for bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us. 
- 

ETOM addikt válasz  PR0JECTNR56

üzenetére PR0JECTNR56

üzenetéreKöszi szépen  Tegnap lett meg az ára gyors meg is vettem. Már csak alkatrészek kellenének bele, de nem akar adni a játék. Tegnap lett meg az ára gyors meg is vettem. Már csak alkatrészek kellenének bele, de nem akar adni a játék. 
- 

eLit-MiLan őstag Erről van valami hír, hogy lesz-e tényleg ilyen, vagy elvetették? Mert én mondjuk örülnék neki ha lenne  
- 

tutuhawer őstag válasz  #51736960

üzenetére #51736960

üzenetéreigen, igen, délután érkeznek sokan, és késő este is lehet menni. De főleg a kedd délelőtt kezdődő 24 órás tesztnap és a pénteki új autós 24 órás teszt a legnépszerűbb. Sok újonc próbálkozik ilyenkor, de ez már csak ilyen. Arra elég egy ilyen nap, hogy lásd, milyen jó a játék. 
 + TT Assen, Laguna Seca és Cadwell Park főleg jó állapotban van, tesztelték is, beszéltem az egyik főnökkel pár napja. Azt mondja, ment Lagunában motorral sokszor, iRacingben is kipróbálta és nyilván ezt is kell mondania, de azt mondja, a simracewayes modellezés odaver nagyon. Az autókat Allen McNish (is) tesztelgeti , mielőtt bedobják a játékba
- 

tutuhawer őstag válasz  #51736960

üzenetére #51736960

üzenetére2010 óta nem értjük. Nonszensz kategória lett, kivéve, ha teszel hozzá egy kis értelmet magad. Oldskool Tier 2-es gépeimmel megyek, és nézem, hogy supra-evo X-skyline közül mi a jobb. Meglepetésvendég az R32-es GT-R, ami szintén olyan rossz - vagy olyan jó , mint az előbbi 3. Ha csak erre figyelek, nem is számít, a többi mit csinál ott elöl... Ma már egyéb értelem nincs, pedig azt hittem. A simracewayt játszom, de ott nincs Nissan, és a Supra hangja se olyan jó, ezért lépek be NFS-be. Te fél év kihagyás után inkább ... olvass bele, mi folyik a simracewayben. (elárulom, normális versenyzés folyik akár billentyűzettel is) 
- 

#51736960 törölt tag ma tértem vissza fél év kihagyás után, és eszméletlen mennyiségű cheater van  
 hogy engedheti ezt az EA, én nem értem 
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt Látom megint made in china a game,rámegyek a versenyre erre mikor event starts 0 sec és betöltés előtt visszadob a free roam-ba tiszta vicc az egész............. 
- 

#51736960 törölt tag sziasztok! létezik még a magyar channel? 
 próbáltam a "/join gn 3" parancsot, de semmi 
- 

tatabike őstag Ilyet lehet? 
- 

beldeczki aktív tag válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetéreSzerintem se, csak gondoltam megkérdem már. 
- 

beldeczki aktív tag Marussia B2-őt érdemes lenne S osztályba feltuningolni? 
- 

beldeczki aktív tag válasz  tatabike

üzenetére tatabike

üzenetéreKiszokta írni, most felmentem, most bezzeg nem állt le. Bár ilyenkor elég laggos. Múltkor például az összes játékban fps laggom volt. Volt egy fix fps és az folyton leesett majd visszament. Azt nem tudom mi okozta, de mindegyik játékban volt. Majd még egyszer felmegyek, akkor lehet lefog állni. Legalább gyémántokat beszedtem. Lehet DirectX szórakozik. Partíció: D (C-n rendszer van meg a programok, D-n pedig a játékok). NEm használok semmilyen "okosságot". 
- 

beldeczki aktív tag Egy kis problémám van. Miért csinálja azt a world, hogy az exe folyton leáll? Néha már driver választásnál, amúgy pedig amikor belépek a "világba" egy pár méter kocsikázás után leáll. Folyton ezt csinálja. Általában egy játék újratelepítés megoldja, de ez gép restart után megszűnik és ugyanúgy csinálja tovább. Minden nap nem akarom újrarakni. A textúrák eltűnnek és nfsw.exe leáll. Nem tudom mi baja van, elég idegesítő. Valaki nem tud rá megoldást? Szerk.: így tehát játszani se lehet... 
- 

tatabike őstag válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetére
- 

válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetére
- 

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreÁ, az rövid távfutó, 100 és 200 méteren penge. Annyi idő alatt még egy adag nitrót sem lehet elfingatni...  
- 

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreJa, ezért mostanában gyalog nyomom, lefutok mindenkit...  
- 

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreAzt nem tudom. De RX-t-tel vertem már el LFA-kat, nem is egyet, és nem is egyszer. És nem Autofinissel...  Micsurin, bakker, ezt a TT-t lehet egyáltalán vezetni? Ekkora végsebességhez meg gyorsuláshoz nagyon harmatos az a handling érték...  
- 

ETOM addikt Hát igen az LFA meg a mustang a másik két alternatíva, de nem tűnnek valami kezes báránynak. Most wanted escape miatt is lenne jó egy S járgány. 
- 

ETOM addikt Lotus Evorát S-ig fel lehet tuningolni? Valami verdát akarok S classba. 
- 

beldeczki aktív tag Na drag teli volt speedhackeres majommal. De sebaj mindegyikre ment report. 
- 

UFO1 senior tag válasz  tupacamaru

üzenetére tupacamaru

üzenetéreA Boss viszont ütőképes (a 69-es) B-s versenyen is, csak az MR lép meg előle. 
 Jelenleg az M6 javasolt TE-re, ha van rá keret! 
- 

ETOM addikt Ne mondjátok, hogy megint szar escape. Reggel még high stakes jó volt.  
- 

Micsurin nagyúr válasz  chris1997

üzenetére chris1997

üzenetérea BÖMÖS adja az eredményeket 7 versenyböl 3 elsö hely egy 2.  a maradék instant kancsokal volt tele..... a maradék instant kancsokal volt tele.....   ja egy szinsort kuncsiznék a tt cupéhoz c-be  tupacamaru: c-ben ha lenne majd ugc-ért tt coupé vedd meg jó az alap ramja nagyon 
 és a gyorsulása is de meg kéne pislognod pontiac solistiket is az is elégjó kivéve a rino ellen mert ott lepatansz mint a gumilabda de meg kéne pislognod pontiac solistiket is az is elégjó kivéve a rino ellen mert ott lepatansz mint a gumilabda 
- 

üzenetére tupacamaru

üzenetéreNem tudom mid van, a BMW-k elég jó alap ramal vannak ellátva, vagy valamelyik Boss, de a Murcik is jók. 
 Ha venni akarsz (TE-re építeni) Camaro SS, 200SX, de azokba kell pakolni rendesen B-be ill. Hemi Cuda vagy El Camino SS (ez billegős) utóbbi esetleg A-ig is felmegy, de oda az M6 talán jobb. Ha tetszik az Aston Martin is megteszi, de valamivel gyengébben bírja a zsaru és civil borogatásokat. 
 Mindezek akkor érvényesek, ha az achi-k miatti ütközések is fontosak és nincs 3*-os ram skill (de ajánlott) és kevés a jugger, mert különben bármi megteszi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt 
- 

Micsurin nagyúr válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetére
- 

Moloch1975 csendes tag Tudja valaki hogy hol lehet a Wolrd-be átállítani az irányítást ? Mert így igen szar .A választ előre is köszönöm . 
- 

tgbzhnujm555 tag válasz  tupacamaru

üzenetére tupacamaru

üzenetérenekem a camaro ss nagyon megy C-be 
- 

tgbzhnujm555 tag válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetérenem, pénzt is keveset kaptam az első képen 
- 

üzenetére tupacamaru

üzenetéreMilyen class-ba? 
- 

tupacamaru veterán Van olyan IGC-s autó amit kifejezetten érdemes rendőrök ellen felszerszámozni, vagy mindegy? 
- 

eLit-MiLan őstag válasz  tgbzhnujm555

üzenetére tgbzhnujm555

üzenetéreDe a pénzt attól függetlenül megkapod ha jól látom az első képen. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

xDD Már pár 100-al előtte tudtam hogy kb ennyi fog majd elválasztani
 xDD Már pár 100-al előtte tudtam hogy kb ennyi fog majd elválasztani 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tegnap lett meg az ára gyors meg is vettem. Már csak alkatrészek kellenének bele, de nem akar adni a játék.
 Tegnap lett meg az ára gyors meg is vettem. Már csak alkatrészek kellenének bele, de nem akar adni a játék.  

Ezt nem is tudtam
 Ezt nem is tudtam