- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14899 üzenetére
Jó nem értjük. Azért segíts.
Ezt a betöltés, gombnyomásra nyerés, betöltés, gombnyomásra nyerést te élvezed? Jó játék? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
F22Reventon #14898 üzenetére
Ülj le,egyes!
-
F22Reventon
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14896 üzenetére
Gratulálok barátom, pont az ilyenek teszik tönkre a játékot, mint te. Miattatok szídjuk az EA-t, miattatok nem veszünk több boostot, miattatok idegesítő az egész játék, miattatok nem lehet fejlődni az achivementekben. Igyad a lónyál energiaitalodat hátha okosabb leszel tőle!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Meg ha a kedves játék készítők készítenének egy normális,erős csalásvédelmet akkor lehet nem lenne annyi csaló,de mivel SZÓ szerint szarnak rá az ilyenre nem hiszem hogy nagy baj lenne ha valaki csal.
És ezt nem hülyeségből mondom,hanem halál komolyan.
Tapasztalat Battlefield sorozat,ott is van cheatvédelem de annyit ér mint egy halottnak a csók. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
noblem1983 #14894 üzenetére
Látom itt mindenkinek látás és értelmiségi zavara van.
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14891 üzenetére
Azt szoktam írni ezeknek, a kis fattyúknak angolul, hogy az idióták és a kis f.szúak csalnak. ÉS azért mert képtelenek tisztességesen játszani mindenek felett. Ha majd kinövöd ezeket, a baromságokat, hogy ha Pistike csinálja akkor Petike miért ne csinálhatná talán rájössz. Aztán már hallani olyat, hogy az egyik magyar boostos vásárlót is kicsapták emiatt. Remélem a te pálya futásodnak -vagyis nem nagyon futsz mert 2 sec alatt végzel- hamarosan vége szakad.
-
UFO1
senior tag
válasz
Szerintem jól nézd meg azt a Bentley-t, mert nem sokáig tudsz majd belépni abba az acc-ba. Ha meg káromkodsz a modik vágnak ki innen a topikból.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Csaljál. Ha élvezed. De kussolva magadnak. Ne hencegj vele. Mert a tök tele van már az ilyen fajtákkal nem csak itt de a másik fórumon is.
Ha meg nem élvezed, miért nem törlöd a játékot? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14880 üzenetére
Ha csendbe maradtál volna lehet jobb lett volna mert gyűlölöm az ilyen mocskokat. A hozzád hasonlók tönkreb.sszák a játékot ezzel utána meg majd egyszer kongatják a vészharangot mert az ilyen kis sunyi g.nyók miatt nem fizetnek már be sokan, mert egyik autó sem ér be 2 sec alatt ha tisztességesen játszik az ember fia. De jókat röhögök, hogy a kis fattyúk is versenyben vannak egymással ki nyomja meg gyorsabban az autofinisht.Aztán reméljük hamarosan idesírod bánatodat, hogy jjjjaaaajjj oda a picike Bentley-m mert elvették az accountomat a csúnya rossz bácsik hüpphüpp
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #14886 üzenetére
Hát kössz , kiváncsi leszek mi valósul meg ebből.
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #14882 üzenetére
Máshogy nem is jött volna össze csodálkozol, bár lehet ilyen gyors a Boss 302-es?
Megj.: sajnos nem csak ő a csaló ebben a fórumban, de nem keverném a sz@rt itt is!(#14885) NFree
Szinek esetleg a játékban, de csak holnap valamikor.
Az achi-kra meg van megoldás, kéne még 1-2 ember akit érdekel.(#14886) noxwill
Fordítás?? -
callmeakos
veterán
Date:
May 2nd, 2013Duration:
2 Hours
Start: 1:00pm (13:00) PST – 4:00pm (16:00) EST – 9:00pm (21:00) UTC
End: 3:00pm (17:00) PST – 6:00pm (20:00) EST – 11:00pm (23:00) UTCBug Fixes/Changes:
- Fixed an issue that prevented players from receiving rewards in Team Escape
- Fixed an issue that caused players to receive both 0 Rep and 0 Cash after completing an Event
- Fixed an issue that allowed a selected Achievement badge to change when using the mouse scroll wheel
- Fixed an issue that caused player’s microphones to mute in the Pre-race lobby after clicking Race Again
- Optimized the way damage displays for a number of cars with body kits installed
- Achievement rarity will now progressively update during a session
- Client optimizations were made to help reduce server load
- Some minor localization fixes were made
- Fixed an issue that prevented vinyls from being placed on some locations of the Chevrolet El Camino SS “Vengeance”Special Note:
- The world.needforspeed.com website may go down shortly during the maintenance period -
NFree
addikt
Nem tudjátok , mi jön az új pachbe , vagy lessz egyáltalán?
Ufó 1et értek. Gt3 rs4.0 hez jöhet privibe színkonbináció
Elmehet mindenki a sunyi f...ba aki , hackel mostanába , még én isborzalmas , hogy 1 k... futamra nem lehet bemenni , mert nem kóser a dolog, ha hiszitek ha nem asszem van 5 nyerésem a classba és kész , meg vagy 180 sprint circuit futamom , me nem lépkedtem ki a csolók miatt, hányás az egész., singit nem lehet menni me az f1 re dobják a mágnest állandóan, multiba meg esélytelen verekedés az egész állandóan ,. na mind1
-
callmeakos
veterán
válasz
Azt ugye tudod hogy ennek nem éppen örülök.....
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Instafinish cheattel?
[link]
Hát gratulálok bmeg. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Meglett az S-class 250 győzelem,és Car Prize Pack-ból kaptam egy Bentley Continental Coupét
Lassan megvan a 3000 Driverscore ott is meg lássuk mit fog adni. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Apex-EU-n milyen Drift party volt a Masterson Harbour-nál a kikötőnél (Camden Beach)
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14872 üzenetére
A flex verziónak nagyobb a végsebessége pályán, valószínű drag-on is (ritkán megyek) különben majdnem egyforma a kettő, gyorsuláson a Lambok nagyon jók, közvetlenül a Zonda-k, F1-ek mögött vannak és lényegesen könnyebb elkapni a rajtot ill. a váltás is könnyebb mint pl. a cinegével.
-
eLit-MiLan
őstag
Akkor LP640 lesz
És amúgy jobb dragra mint a LP650 Roadster? Vagy inkább legyen sprint/körversenyre? S-be betudom vinni?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
eLit-MiLan #14868 üzenetére
A jó öreg LP-640-t.
-
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #14867 üzenetére
Van, az RS 4.0 sokkal könnyebben fordul akár gázelvétel nélkül is és végre felveszi a harcot a Zonda-kal, F1-kel ami full ultra-n 400 kűrül lehet (nekem 397) természetesen nitrozva (a nélkül kb. 365), egy a hátránya 330 felett nehezen gyorsul csak jugger-el.
(#14868) eLit-MiLan
Az LP640-et mindenképp, ráadásul visszakapta az erejét is, így 5s-es perfekt-el a Zonda-s is csak pislog, hogy miért nem indul a szekere, nem különben egy jó színsorral szinte összenő az úttal. -
Crowent
tag
válasz
eLit-MiLan #14868 üzenetére
Szerintem LP640...
-
eLit-MiLan
őstag
- Mazda RX-7 RZ
- Lamborghini Murciélagó LP640
- Porsche Panamera TurboEzek közül melyiket lenne érdemes beszerezni amíg vannak?
-
Micsurin
nagyúr
gt3 rs és gt3 rs 4.0 közt van különbség ?
Valaki elmagyarázná milyért jó a kis szotyos rx7 rz nek az open racen , hogy halálba rammol?mert direkt be jön mellém vagy ellém vagy open eventeken instant loszr os agyag edények (nem gyözöm reportolni öket
) komolyan egy keramikusnál nincs ennyi agyagedény mint itt
-
callmeakos
veterán
válasz
Tayuya #14865 üzenetére
Nem világverő, de nekem eldöcög ezzel, de tuti nem ez a helyes: P-P-Z-Z-P-P.
Viszont ennél az autónál különösen érdemes odafigyelni a skillekre, mert gyenge skillekkel ez is verhető, akár egy Elise-el is, ha olyan pályán megy az ember... Különösképp érdemes a nitróra és a startra skillezni
-
Tayuya
csendes tag
válasz
tupacamaru #14859 üzenetére
Nincs limit, nekem 4800 nitróm van.
Akciós a 911 GT2 997. Megvettem, tudtok mondani hozzá, világverő színsort 'A'-ba?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14859 üzenetére
Nem tudok limitről egyenlőre, volt már 1400+ nitróm is, de amióta bejött az acsív rendszer, használtam vagy 700at is
De már megint közelítek az 1300hoz
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #14860 üzenetére
Szerk.: Semmi, chris már beírta az autókat.
-
chris1997
aktív tag
Új IGC Autók:
- Lotus Europa S - 1.300.000$
- Lancia Delta HF Integrale - 850.000$
- Aston Martin V12 Vantage - 1.600.000$
Ezek az autók mennek:
- Mazda RX-7 RZ
- Lamborghini Murciélagó LP640
- Porsche Panamera Turbopff....
-
callmeakos
veterán
Meglehet nyugodni, jönnek azok az IGCs kocsik
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #14858 üzenetére
S-ben esélytelen, de A-ban már nyertem 44-et vele.
Három sárga elől és egy zöld gumi hátul.
PowerUp-nál van valamilyen limit, mert közelítek a 600 nitro-hoz?
-
Brumi˘
addikt
válasz
callmeakos #14855 üzenetére
Én meg azt hittem a frissen rárakott ultra, piros gumi hozott ennyi pluszt. (előtte csak 3 csillagos szintén piros volt rajta)
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #14854 üzenetére
Bizony, sokkal jobban tapad
GT3 RS is BACK IN BUSINESS -
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #14853 üzenetére
Én csak azzal játszok és elég feltünő a változás így egyik napról a másikra.
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #14852 üzenetére
Hmm megnézem az enyémen mi lett vele.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #14849 üzenetére
Ja, valami lett vele, mert tuti nem ilyen volt. Jobban reagál a kormányra is szerintem, meg a gyorsulása is sokkal jobb lett. Alkatrész nem lett változtatva hetek óta mert vissza van butitva 749-re. Fék és rugó nincs is benne.
-
odébbb
tag
Jó Reggelt ASZFALTBETYÁROK !
Na mi zu ? rég jártam erre , dobok egy pár sort !
látom a fórum arculata semmit nem változott , még mindég rágjuk egymást(szindróma)világosicscscon má fel valaki akkor most kijé is a world? me megvenném(ha eladnák)
dick ,hegmen , ea , rockgame , dewelis ...... meg-hát : kutyagumi ... jóhogynemmá ...donátkacsa , atyaúristen , kijé nem vót ez a pénznyerő autómata ......., namindegy aki jóhejen vót jó időben : az kivette a lóvét belőlle , és saját lambordzsinijével szaladgál.... ......na jó nem szapulom őket.
Nekem egy kérésem lennne : akárkijé csinája ugy hogy legyen zsirkaraj , de hát még várni köl vagy három évadnyit rá ....... -
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #14848 üzenetére
GT3 RS?
-
tupacamaru
veterán
Megbolondult a Porsche-m, két napja úgy megy mint a rakéta, pedig a fele alkatrész hiányzik belőle.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #14846 üzenetére
Van, mindenki használja ha szükség van rá. Hallottam már, hogy páran kihajítottak a játékból és mintha javulna a helyzet az utóbbi napokban. Viszont azt nem értem, hogy ez a nyomorék miért vette le azt a kiváló stock szárnyat amit az autóhoz terveztek. Én csak instantos 670-el találkoztam ma meg is írtam neki szépen a mondandómat, és a kocsija is úgy volt lefestve mintha valami egy vak barom lenne
-
Micsurin
nagyúr
Gyerek profi cheater.... a speed hack mestere kicsit sem volt feltünö , hogy gt3 rs4 el perfect start +nitro (val kezdtem )és a gyerek ugy ment belém mellettem , hogy röpültem a levegöbe de nem ö nem lassult le ááá a pu i sem stimelnek...... az a csinni kis nitro és buldozer nem látszik amivel egyik kanyar után be lökőt...Sebaj a report ot erre találták ki
van amúgy egyáltalán értelme ezeket reportolni?
-
UFO1
senior tag
válasz
vadorzó #14841 üzenetére
Irányítás szempontjából inkább Pro Street, tehát valamiféle fizikát is csempésztek a játékba a fejlesztők (akiket a múlt héten rúgták ki az EA-tól), ha túl gyorsan mész a kanyarba elszállsz (alul- vagy túlkormányzott lesz). Van benne tuningolás, ami hat az autó viselkedésére is, lehet festegetni, matricázni előre meghatározott ábrák segítségével stb. NFSW Trailer
-
vadorzó
tag
válasz
noblem1983 #14843 üzenetére
Oké, csak azért, mert míg a Most Wanted-ben kb. faltól-falig mentem, addig a Run sima ügy volt...
-
vadorzó
tag
Irányíthatóság szempontjából milyen? Most Wanted-re hasonlít inkább, vagy esetleg Run-ra?
-
vadorzó
tag
Üdv!
Úgy is érdemes elkezdeni a játékot, ha nem akarok rákölteni egy kanyit sem? -
eLit-MiLan
őstag
Ma versenyeztem egy jófej emberrel, és elmondta hogy hogy lehet kicselezni a classos versenyeket
Annyi a lényege hogy kell minimum 3 ember egy groupban, és meg kell hívni a groupot, és aki hívta, annak le kell lépni a lobbyból ha a számláló 10 sec alatt van, és így aki nyer, annak elszámolja az achiev -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mi a istenért nem tudom megnézni azt a rohadt freemailt,pedig lehet kaptam én is valami kódot...........
-
Micsurin
nagyúr
caterham kod valaki?
este leszek és küldöm ha kell valakinek.....
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom pilóta lesz a fiam is
-
noblem1983
senior tag
válasz
Nika12 #14826 üzenetére
Tetszik a szöveget de komolyan néha jókat nevettem rajta- jó értelemben. Ritka, hogy egy fiatal nő ennyire szeressen egy autós játékot meg úgy látom többféle játékstílust is kedvelsz. Nálam sajnos nem ment full ultrán biztos kevés volt neki a 4870 1 GB-os kártya. Nekem a hosszával volt problémám mert a 2.5 óra a 2012-es MW több mint 30 órájával szemben igencsak karcsú. Az egyéb feloldható autókért meg nem tudom hányan törték magukat-nem hiszem, hogy sokan.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14824 üzenetére
És tényleg, resizte a gamet, és már bőven 15 alatt ment
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14823 üzenetére
Én tegnap lefestettem és utána nem tudtam csinálni egy Perfect Start-ot sem, ki kellett lépnem és újra vissza.
-
eLit-MiLan
őstag
Nah ilyet még nem láttam....tesómnak a murci roadstere tegnap ment a breaking pointon kb.14.75 körüli eredményeket, most meg csak 15.50+ okat bír vele menni...kipróbáltam én is, akárhogy váltok az övével nem bírok 15.50 alattiakat lehozni....semmi tuning nem lett benne cserélve, meg is van javítva..mitől lehet neki?
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #14803 üzenetére
Meg tudod nézni... Szedjél ki mindent a kocsiból, rakd be az eladásba, de ne mentsed el, menj a cancelra és akkor nem adsz el a kocsiból semmit.
-
-
tatabike
őstag
Akkor valamit elcseszett a telepítő. Valami meghatározatlan hibát talált, ellenőrizd, hogy futnak-e a szerverek, és próbáld újra... szokásos EA-szöveg.
Szerintem meg tedd fel újra.
Mondjuk nem értem, miért nem naprakész a letölthető telepítő. Leszeded, felrak egy pár megás klienst, aztán az első indításnál könyörgi le a közel 2GB-nyi cuccot, ami a terheltségtől függően akár 10-15 perc is lehet... -
ETOM
addikt
---------------------------
Error
There has been an undefined error, please check that the servers are availiable and try again.
OK
---------------------------Ez mi ez csak nálam?
-
-
SylarHUN
senior tag
Érdemes megnézni. Nagyon jó verseny volt.
FIA GT: Egy versenyhétvége BelgiumbanItt bizony az Audi és a Lambo a király. A többi csak töltelék (Nissan, Ferrari, Mercedes, McLaren, stb.... )
-
tupacamaru
veterán
Na meglett a 200 Dragwin, most már a szárnyas kerék 75%-on van. 10.9-es idő Rockport-on, talán lesz még jobb is.
Ha az RS 4.0-ás Porsche-ból kiszedek mindent akkor mekkora lesz az Overall-ja??
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest