Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindent a StreamSharkról!
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz DeadBullet #10095 üzenetére
Na azért az sem mind1 hogy milyen pályán megyünk privátokat. Mert az első pályán amit lvl 3an kap az ember azért ott nem ad T3-as cuccokat. Ahogy láttam a High Stakesen T1-2-3 Pro-Ultra cuccokat is dobhat, de inkább Driver Eagle nevezetű pályán lehet nyerni ténylegesen T3-as cuccokat. De mivel én csak lvl 38 vagyok így hagyatkoznom kell a HS-re, illetve a napi gyémánt cuccokra... Esetleg T3 Platinum kártya... De most nem tudom ha esetleg veszek is belőle 4 db T3 Platinum Packot abból esne annyi alkatrész hogy a Porsche GT3 RS kocsimat feltuningoljam jobban? Vagy nem érdemes költeni rá annyit?
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
veterán
válasz pesmester #10098 üzenetére
Nem kell szomorkodni, mert csak szimplán rosszul jelzi ki a játék, megkapod a pénzt is és a kártyával nyert cuccot is
Habár egyszer előfordult (azóta soha), hogy tényleg nem adta meg, de akkor egy játék-újraindítás segített.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
pesmester
csendes tag
Elég szomorúan tapasztalom, hogy míg én szorgalmasan nyomom a multikat, ezt a játék azzal jutalmazza, hogy sem kártyát, sem pénzt nem ad. Komolyan mondom, lassan most már tényleg csak a privát versenyek miatt lesz érdemes felnézni.
-
UFO1
senior tag
Így van versenyezni kell, bár én is szeretem a TE-t, mellesleg alkatrész esik TH-n is, és egy jó race alkatrészes géppel is lehet futamot nyerni csak sűrűbben kell nyomkodni a PU gombokat.
Persze nem árt, ha a driver pengén vezeti a szekerét is.[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz DeadBullet #10095 üzenetére
Nekem már édes mind1: Több mint 1 éve tolom a játékot, az összes pályát ismerem mint a tenyeremet. Beleférhet nálam 1-1 HS
All→M8
-
DeadBullet
tag
Fiuk ne high stakes-t nyomjatok. Hanem multiplayert vagy privatot haverokkal. Nekem mar nem egy ultram esett igy multiba meg privatban. S majd hiaba lesztek level 50sek es szuper auto, ha palyaismeret nincs, mert akkor konnyen elverhet benneteket valami kis levelu aki ismeri a palyat.
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
csak IGC
tag
Jöhetne már valami új rendőrös pálya mert már nagyon unom a többit.
High Stakes-en már annyiszor végig mentem hogy már fáj.
Versenyeken meg még nem akarok menni mert nincs felkészítve az autóm úgy ahogy én szeretném.Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Crowent #10092 üzenetére
Ez gondolom új hsz. akart lenni, de most valóban nem dobja az ultra alkatrészeket. Én most 45-ös szinten vagyok, a High Stakes-en rengeteget futottam/futok már 28-as szint óta, de eddig 4-5 ultra alkatrészt sikerült összesen kipréselni belőle, ebből 3db volt T3-as alkatrész.
-
Crowent
tag
válasz PR0JECTNR56 #10091 üzenetére
Ez a High Stakes 1 adag szar! Hát több mint 100x mentem már rajta, lassan becsukott szemmel is végig megyek a pályán, de T3as Ultra Partot bizony nem ad. Jó, nem panaszkodom, 2-es 3-as ültetés, ablaktinta, neoncső, rendszámtábla azok jönnek meg haszontalan Skill Modok de azon kívül más nem. Kezdem sajnos megérteni hogy T3-as partot csak lvl 49-en fogok tudni szerválni a Driver Eagle pályán, és még csak 38 vagyok. Csak akkor nem értem minek lehet lvl1től megvenni a Boostos szuper autókat, ha úgy se tud az ember bele nyerni partokat. Platinum kártyát meg nem érdemes venni 1000-2000 forintért. Azért ez kicsit ratyinger így, de azért még próbálkozok a HS-el...
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
sunny84
senior tag
ugyan az csak bővebben leírva és kötve hiszem hogy van 3 drivere 1 mailon neki a 600 boost adogatás előtti időből , tehát nála új mailal és driver nyerő a másik szerón ....
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
[BB]
csendes tag
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
-
sunny84
senior tag
nem csak akkor add 600 induló boostot mikor új accot csinálsz oda másik mailal
-
PR0JECTNR56
addikt
Uraim, a 600 Speedboost még mindig jár a Chicane-en létrehozott driver profiloknak? És azt jól értelmeztem, hogy az ott kapott boost felhasználható pl. az Apex-en már meglévő régi profilommal?
-
[BB]
csendes tag
válasz Lycanon #10080 üzenetére
Persze hogy nem lesz, még mindig csak egyszer kapsz egy profilban, mindegy melyik szerveren vagy. Csak éppen akinek már a 600 boostos akció bevezetése előtt is volt 3 karaktere egy profilban, és nem akart emiatt törölni egyet, most az is kezdhet egy újat a másik szerveren, és ezzel begyűjtheti az eddig elmaradt járandóságát.
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
-
sunny84
senior tag
na mit mondtam hogy lesz itt rendrakás , " én szóltam fénykép csomag "
-
UFO1
senior tag
válasz SylarHUN #10074 üzenetére
Nekem elég jól megy, bár csak privátba megyek 1-2 ember ellen és tetszik, pedig a skill-ekhez nem nyúltam csak átcseréltem 3*-ra őket!
Más:Ha másért nem az ingyen 600 boost-ért érdemes átugrani az új szeróra (a többihez hozzáírva) pedig nincs semmi ünnep. A neveimet lefoglaltam legalább, de játszani itt fogok a régin.
[ Szerkesztve ]
-
thunder1991
tag
Jajjjj ne oda a gyémánt Day 47 szevasz xD elfelejtettem megcsinálni.
-
WASPZotya
tag
Akkor most maradjunk az Apexen vagy menjünk másikra?
Zotya
-
SylarHUN
senior tag
Kaptam egy SUV-ot örökre.
Ajjjj de rossz autóóóóó!PSN: Xbox:
-
tutuhawer
őstag
hmmm, a 003-as profilom elszállt, nem találja a speedAPI
szerk: pár perc múlva a 002-est se jelzi a stat
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz chris1997 #10062 üzenetére
amúgy aki a tankmódot nem nyomja fel teljesen, és csak azt nyomja, az ellen elég érdekesen hat a nitrós gyilok... Kéne valami beépített ember, akivel lehet tesztelni. Addig maradsz te, akit belegázolok a falba... amúgy te vagy az egyetlen , akit direkt leütöttem és magyar
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
Ja, ott fogunk bóklászni az üres pályákon mi ez a 3000 boost a sajátod Tutu (az MR meg is lenne vagy egy E30), azt hittem adnak ha átmegy valaki, jó lenne. Az is lehet ott vár a drag, grift, jégpálya meg a kanyon, persze csak álmodozok.
Milyen név az hogy Noxvillám, nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
chris1997
aktív tag
válasz callmeakos #10064 üzenetére
Rágógumit beléd..
-
thunder1991
tag
No,és valamelyik szép legény nem tudja nekem ide leírokálni hogy mikor lesz megint onlány a wörld?
De utálom ezt a netet 2x küldte el bocsi
[ Szerkesztve ]
-
thunder1991
tag
No,és valamelyik szép legény nem tudja nekem ide leírokálni hogy mikor lesz megint onlány a wörld?
-
tutuhawer
őstag
válasz chris1997 #10057 üzenetére
neked ma egész nap fájt a fejed, TCMKrisztián1997. És még ébren vagy? Ha megvárod a patch végét, akkor... stipi stopi a TutuHawer nevet lefoglalom az új szerveren.
-
chris1997
aktív tag
tuti kipróbálom ezt a Chichanet.. engem is érdekel, hogy mennyivel gyorsabb-e. Ha gyorabb, akkor elhervadok mint a forint értéke..
-
tutuhawer
őstag
válasz PR0JECTNR56 #10053 üzenetére
üres. Biztosan nem megy át oda sok spíler. Ha ugyan tényleg egy nagy zsákból esnek az alkatrészek mindenkinek, akkor be se fejezem...
elvileg patch után, üres szerveren gyorsabbak vagyunk , tudunk lenni... Az ott elég üres lesz.
Előny? ezek se előnyök igazából, inkább csak hátrányai vannak annak az újnak. Illetve nincs a világon semmi jelentős előnye, és pont ez a hátránya. Egy értelmetlenség, mert úgyse tudok az lenni ott, mint itt, mert minden indul a nulláról. Ahhoz meg sokaknak a lengyel import óta nem lenne kedve...NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
7
addikt
Takarítottam utánatok egy rakat hozzászólást. Legyetek szívesek a személyes problémáitokat nem itt lerendezni, főleg nem olyan gusztustalan stílusban, mint amit az utolsó több mint 100 kommentárban láthattam tőletek!
-
chris1997
aktív tag
válasz noblem1983 #10035 üzenetére
Hát, félek, hogy lesz áremelés.. sok mindenben. Remélem tévedek..
#10036 Nem egyet[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz chris1997 #10034 üzenetére
Láttam SG-n, hogy említetted ha megérkeznek a car classok akkor áremelkedésre számítasz. Van ennek valami alapja vagy csak spekuláció mert fáj a fogam 2 T3-as autóra meg 2 T2-esre is csak gondoltam várok hátha lesz valami akció pl. 20 % kedvezmény.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest