- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Crowent #15098 üzenetére
Szerintem az autógyártók keze, illetve pénze lehet a dologban. Biztos a McLaren vagy a Pagani több lóvét tolt a játékba, mint a Koenigsegg, ezért gyorsabb lett a verdájuk...
Valami ilyesmi:
" A Coca-Cola emberei megkeresik a pápát, hogy fizetnek az egyháznak 250ezer dollárt, ha a Miatyánk szövegét megváltoztatják, mégpedig úgy, hogy 'mindennapi kenyerünket és Coca-Colánkat add meg nekünk...'.
A pápa felháborodik, és nemet mond, erre 500ezret ajánlanak, megint csak rázza a fejét. Már 1 millió dollárnál járnak, de a pápa csak mondogatja, hogy ilyet nem lehet. Erre az elkeseredett Coca-Cola ügynökök megkérdezik:
- Oké, de legalább azt árulja el Szentatyám, hogy a pékek mennyit fizetnek?!"Ja, amúgy meg pl. egy gyári Lamborghini Aventador csak 0.3 tized másodpercet tud ráverni a legerősebb, szintén gyári Nissan GT-R-re negyed mérföldes sprintben, szóval nincsenek nagy különbségek, nem minden a lóerő, meg hogy szupersportkocsi...
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #15098 üzenetére
Az a helyzet, hogy verseny pályán jobbak a Paganik viszont a CCXR az már jó lett belőve és az Agera is. Sajnos utóbbi még nincs meg majd ha leakciózzák akkor beszerzem. Jön majd a 2013-as Agera R és akkor lesz pofára esés mikor az F1-eket döngölik majd földbe egy jól felépített Agera R-el. A CCX esetében meg nem számít, hogy Elit vagy sima ugyanúgy megy gondolom de többet érdemelne az is, hogy holmi fele annyi lóerős GT3 RS-ek csak úgy elverjék
-
-
F22Reventon
tag
válasz
Crowent #15098 üzenetére
a végsebesség még nem feltétlen előny a versenyeken. Röviden ennyi. Valamint sztem egy Pagani körversenyen jobb időt futhat, mint egy CCX. A meki F1 kilóg a sorból, az sehogysem lehet olyan gyors, mint 20 évvel fiatalabb társai. És ha megnézed a nemrég megjelent Caterhamet, nem bír annyival menni, mint pl a Boss 2012, de a kanyargós pályákon oda-vissza veri.
A játékban nekem a CCX-R van meg, és nem panaszkodnék, sztem egész jól be lett lőve a teljesítménye. Veyron ellen nem próbáltam, de videók alapján hasonló lehet ahhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest