- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beeerka
aktív tag
Az eszedbe sem jut, hogy nem jött még ide olyan aki tudna segíteni? De igaz, le kell szólni gyorsan mindenkit...
De hogy valami hasznosat is írjak, ez nethibára utal szerintem. Ellenőrizd le a netet, routernek egy restart, ha ez után is fennáll a jelenség akkor pingelj hosszabb ideig valamilyen helyet, ha van pocketloss, akkor szolgáltató/router hiba.
Esetleg még engedd át tűzfalon a játékot. -
nem lehet hogy csak még nem fordult elő senkinél ez a hiba...?
De csakhogy adjak egy tippet:
Olyankor nem szakad meg a neted egy kis időre?!
Használsz routert?!
Mielőtt indítod a játékot, indíts végtelenített pinget
- a routeredre
- valami netes címre... mondjuk a google-re.Ha a játék hibájakor a ping is akad, akkor szarakodik a neted, ha nem akkor máshol van a hiba.
Ezt tezsteld le egynek... -
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #15796 üzenetére
mi van sok volt az agancsos kóla ?
minek iszik aki nem bírja azt össze vissza írkál jobbra balra
-
callmeakos
veterán
hupsz ez nem ide
-
Fehdavee
tag
Vettem egy camaro ss mert igazatok volt az audi nem valami jó csak dragra
Mondom veszek egy olyat aminek jó az irányítása nah hát sikerült kifogni egy király gépet ez tényleg nagyon jó versenyekre meg ugye teamon escapen nincs is jobb nagyon királyul ki lehet tárni többnyire a Rihok elől
Ezt megérte lassan B be vok vele
Üdv.Dávid -
Sheld
senior tag
Én valamiért nem tudok játszani. Berak a térképre (nem is verseny, csak úgy natúrba), pár másodperc múlva meg kiiírja, hogy a kapcsolat megszakadt az NFS world serverrel. Már a gépet is újratelepítettem.
-
UFO1
senior tag
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #15790 üzenetére
Jah itt is detto.. nekem a 8as pack kell, ha ott lenne ccx vagy porsche már jó lenne nekem. De amik most vannak háát..
jah meg 8000-nél: Ford F-150 SVT Raptor Red Juggernaut néha meg cop nissant bedobja még.. meg panamera-t.
-
ETOM
addikt
Eppic, h ez a szar ford van még kint mindig.
-
sunny84
senior tag
nekem jó a hivatalos oldal , a játékal se volt gond , 50 b classos futamot nyertem ( csaló is marha kevés fent ) , persze a kedvenc pályámon
és kis lazulás céljából
[link] -
knoz91
tag
Weboldal csak nálam halt meg?
-
Fehdavee
tag
Hali!
Mi a magyar csapat neve mert nekem join gn3 nem csinál semmit! -
Fehdavee
tag
válasz
noblem1983 #15779 üzenetére
Igen ez volt a baj de köszi már megy
-
Fehdavee
tag
Hali!
Ma hallgatom nagyba a metallicát mondom nyomok pár dragot is és 2 verseny után mondom ha eddig megvertem őket felveszem és hát 3.-jára is sikerült XD
http://www.youtube.com/watch?v=LxRZNeYj-dw&feature=youtu.be
http://kephost.hu/share-8E64_51A127E7.html
ennyi a gép egy nagy semmi(még hogy csak drága az Audi
)
Üdv.Dávid -
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #15773 üzenetére
Sose fogja bedobni szemét oldal :S
-
jól elbaszták a suprát a régi nfs -ekhez képest
-
Fehdavee
tag
válasz
noblem1983 #15773 üzenetére
Hali!
Én előtte egy Mclaren mp4 12c láttam pirosba és narancsba körözgettek veleNagyon szépek voltam
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
Én ma még nem tudtam belépni....tegnap visszaállítottam 22. ére a dátumot akkor jó volt egész nap ma normálisan van a dátum de hiába állítgatom nem segít.....Valakinek ötlet nektek most megy?
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
De most kajak ennyire rossz a rendszere az EA-nek? Ez szégyen vehetnének példát más cégektől.....
Üdv.Dávid -
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15769 üzenetére
De volt tényleg egy olyan hiba amin segített az originből indítás.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15767 üzenetére
Agerát eddig még nem dobott. Csak CCX, de már az is jó lenne csak ne kellene várni.
Azt hiszem régebben mikor néztem dobott agerát bezzeg.. csak akkor nem terveztem, hogy veszek. -
knoz91
tag
off top. LÁTTATOK TI MÁR ILYET?!?!?!XDDDDd
-
-
ETOM
addikt
Már jó a játék nekem mai dátummal.
-
knoz91
tag
Fixált már a dátum, vagy még mindig semmi? :S
-
válasz
noblem1983 #15753 üzenetére
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #15752 üzenetére
Én is lecsaptam a női CCXR-re.Tegnap haverommal Ewing1987-el mentem a jól felhúzott Zonda F-je ellen ezzel a fenevaddal. Elől 3 helyen még csak bolti sz.rok vannak sajnos de így is S-es pályán szépen mentem el mellette, mikor a Zonda F-jének 348-nál vége volt
-
F22Reventon
tag
Nekem van CCX-R, nagyon király, ajánlom mindenkinek! Jó időket lehet vele futni, végsebességre is sokat megy, gyorsulása egy kicsit elmarad a cinque-től. Nitrója kiváló, nemszokott lerajtolni senki (4s headstart skill) Bolti bodykittel vettem, és számomra kezelhetőbb lett, mikor body kit nélkül használtam, bodykittel jobban imbolyog.
-
UFO1
senior tag
Akinek nem indul a játék az állítsa vissza a PC-n a dátumot V. 20-ra és úgy beenged.
(#15747) noblem1983
A CCX sem rossz csak jól kell megválasztani a színeket, mert furcsán imbolygós – sodródós a viselkedése, de amit nyertem A-ban hagytam és olyan hosszú nitroja van skill-ek nélkül is mint a fene. -
sunny84
senior tag
akinek nem megy a játék vagy errorozik az állítsa 2013 május 20 ra a gépet és apex eun indítsa simán megy , simán mentem , csaló 1 szál sem volt
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #15747 üzenetére
Ja sejtettem, hogy nem annyira ász már. De azért lenne jó kifogni mert a többi (csak, h párat mondjak): porsche panamera, rx8 09, bmw m6, vw golf... ajánlatok jöttem meg az a randa dzsip.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15745 üzenetére
Köszi pont ezt akartam kérdezni.
Akkor várok mert am ccxr-t akartam megvenni most akciós, de ha adna valami koeniget akkor lehet nem vennék.
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #15743 üzenetére
Lol most h mondod téll észre se vettem XD.. Nem tudom azt hova tenni.
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #15740 üzenetére
BC-n mr2 a divat kocsi, én most B-re mondjuk egy RX8-at húzok. D-re tanácstalan vagyok. Esetleg scirocco? Ha odáig még ki megy.
-
tupacamaru
veterán
Ha már úgyse megy a játék akkor feltennék pár kérdést.
B-C-D-Class-os versenyekre milyen autóval vágjak neki? S-ben van létjogosultsága egy Carrera GT-nek mert gonolom egy GT3-nak nem sok?
-
1 lépést előre 2-t hátra.
Beléptem! indul a játék: Fatal Error 5... mi a f@szt csinálnak ezek?! -
knoz91
tag
de azért...minden eshetőségben. (Ha már az erő nem is) A Veyron velünk van.
-
ETOM
addikt
Mehetünk moziba megnézni fast and furious 6-t ebből game nem lesz 8as előadásra még oda lehet érni.. xD
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #15727 üzenetére
Én be se tudok jelentkezni honlapon...nagy a gebasz úgylátom XDDDDD
-
tupacamaru
veterán
-1 Boost-om van, eddig 1008 volt.
-
kutyuska007
csendes tag
sziasztok.én el tudtam inditani a visszadátumozás segített csakhogy semmilyen versenyt sem lehet játszani,még a pursuit evadedet lehet nyüstölni,csak itt nem számolja az öcsiket,csak pénz meg ajándék van.gyönyörü ez az EA
-
ETOM
addikt
Jó már?
Töltöttem fel paypalra zsét talán még idén tudok költeni erre bughalmazra...Hülye kérdés volt XD
-
tgbzhnujm555
tag
már nem tudok hozzáfűzni az előző hozzászóláshoz
izéellehet valahogy indítani 2x a játékot?
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #15714 üzenetére
Gyakorlatilag az open beta-val kezdtem, azóta a 3dik accom. Össz már 300 óra benne van, és nem kevés pénz se, minden indiszkrétséget' elhanyagolva, de egyébként is már az EA-re önmagába elég sok pénzt elpusztítottam... Szerintem azért ennél többet érdemlünk.
-
Én a "download initializing" -ig jutok... szóóval el se tudom indítani
Aztán fatal error 5...
És most Server currently down... bla bla bla sorry bocsi köszi a megértés... @nyátokat -
knoz91
tag
"We are aware that some players are currently experiencing intermittent connectivity issues (Mainly Fatal Error 5). We are working diligently towards resolving these issues as soon as possible to make sure you can get back onto the streets of Palmont and Rockport once again.
We apologize for any inconvenience this may have caused and we’ll keep you updated with out progress."
Erre a válaszom. A tököm teli ezzel a szutyok bandával. Lehúzós, hanyag, nulla az elmúlt évi munkájuk...Amit az előző community javított, azt egy újjal lecserélték, és EGY NAGY NULLA. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #15706 üzenetére
A moneybookers is levon 400Ft-t? Ha igen akkor okés. (a paypal az rendben van csak azon felül is eltünt 400.. de mindegy le van szarva csak tudnák már venni
.)
Ezt írja (a leírás végéig jó)You can not use your credit/debit card for the next 24 hours.
This restriction cannot be lifted manually by you or our service team. You may try again tomorrow or choose an alternative payment method.Akkor csak várnom kell? Leírásba nem volt azt hittem megy egyből.
(#15707) knoz91 grat hol kaptad?
-
ETOM
addikt
paypalt csak most regeltem azzal még nem tudom meg próbálni.
"Legegyszerűbb a Use a new credit/debit card pont. Arra pipa és beírod a kártyád adatait(Csak Visa, MasterCard, Diners, American Express, JCB.... kártyát fogad el) és Confrim. Utána már megy magától a fizetés."
Beírtam a kártyám adatait a biztonsági kódot erre dobott egy errort azt ennyi. Utána próbálkoztam erre most már monkey szarnál az fogad, h 24 óra tiltás.
persze a kártyámról meg tűnt el 400ft (a paypalost azt tudom azon felül) egyelőre nem tom mire fel..
-
ETOM
addikt
Most kaptam nem rég elektronikus bankkártya nem dombornyomott. [link]
Regeltem paypalra erre viszont megint várnom kell szaros kodra... (régi paypal accountomra nem sikerült belépni..) Ezt a leírást követtem. De, h miért nem fogadta el kártyám nem tudom. Ráadásul ha tudom, hogy letilt akkor nem próbálkozom többször.. :S
-
UFO1
senior tag
Milyen kártya dombornyomású vagy elektron kell (elektronikus vásárlásra alkalmas, tehát NET-en) a többit nem fogadja el. A legegyszerűbb a PSC nem kell vele kínlódni, bár egy kicsit drágább (1-200 Ft-tal). A pontos folyamat: régebbi írás, újabb. Kis trükk, régebben csak így ment!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest