- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
lehet venni treasure hunter edition-t occsóér', cayman s asszem cák ezekilenchúúúúsz.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
sunny84 #17094 üzenetére
1-1.5 évig toltam előtte és ezért is hagytam abba, mert sokat romlott az élvezhetősége és fél éve b...ta ki nálam a biztositékot végleg. ez alatt a fél év alatt azért beváltottam 2 kódot és ezért is gondolkodok mostanában azon, h meg kellene már nézni, h mégis milyenek ezek a vasak, csak félek a kudarctól.
ha meglepnének minket valami kis Hondával, akk egyből dobnám is fel -
-Rolika-
senior tag
válasz
WASPZotya #17087 üzenetére
A Roveresekben is voltak ugyanúgy 1.4-esek is, nekem is egy ilyen 97-es angol Civicem volt anno.
A halálos iramban-ban viszont 5.gen coupék voltak, ha jól emlékszem.Hogy a topichoz is hozzászóljak. Mennyivel lett rosszabb vagy jobb a játék a fél évvel ezelőtti állapotához képest? Én akkor azért irtottam le a gépről, mert egy kalap kulát nem ért.
-
sunny84
senior tag
látom a téma elsiklott , már marhaság irányba megy :/ , én már nem veszek részt
-
cuebler
senior tag
válasz
Bekő Tóni #17089 üzenetére
teljesen jogos. az igazán nagymenők ferrarival, porsche-val és lamborghini-vel járnak.
csak a kivagyik szavaznak audira, bmw-re, mercedes-re, sajnos ebben az országban statisztikailag (is) sokan vannak, akik többnek szeretnének látszani. a szürke "pógárok", mint jómagam a maradékból válogatnak. -
WASPZotya
tag
válasz
tatabike #17086 üzenetére
A roveresek az 1.8as civicek voltak ha jól tudom .Azok nem túl híresek.
Tibi barátom a nagy Honda szakértő, csak róla ragadnak rám dolgok
Nekem ez a darázs lámpás tetszik, de szebb az előtte lévő hosszú lámpás, ami a halálos iramban is voltak a fekete sedánok.
Az új hondákból csak az Accord néz ki vhogy azok nagyon szépek, a civikek undorítóak számomra. -
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #17084 üzenetére
opti tuningos majmoktól meg ments isten , kályhacső azt majd lefulladnak de erő nincs ezek a sima civicesek , nálunk a racing cluban , nem vigéckedik az aki nincs topon
, a barátnődé meg attól függ melyik évjárat volt , lehet nem f1 hez vagy r35 vspechez kellene hasonlítani
, enyémben nem éreznél ilyet hogy alig megy , utána tisztelnéd a vti -t , mellesleg megjegyezném én 200 felett váltok 5 iket , szereti az integra váltó
peace
-
tatabike
őstag
válasz
sunny84 #17081 üzenetére
Nem haragszom, tudom, hogy hülyeség, csak annyi optikai tuningos, széthajtott öreg Civicet látni, brummogó kipufogóval és kockalada-szerű gyorsulással, hogy bennem ez maradt meg.
Régebben volt egy barátnőm, Neki volt Civic V-tech Hondája, akkor volt a kocsi 2-3 éves, de nem igazán győzött meg az sem. Fene tudja, biztos magasak az igényeim... -
cuebler
senior tag
amúgy lehetséges, hogy indiában a lengyelhez képest is gombokért van a speedboost? állítólag 50k az 25 USD, 1 USD pedig olyan 3,3 PLN (lengyel zloty).
-
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #17078 üzenetére
kicsit benézted már ne is haragudj , a civic vti vtech gyári 160 le , nem az új lónyálakról beszélek hanem a 90-97 ig azok az igaziak , enyém is vti vtech de 190 le jelenleg és eredeti japán blokkos ..
ilyen si meg stb civicek azok nem hűde komolyak de a vti -k azok igen mind , legend az ilyen limuzin luxus tankhajó , nsx meg nem sok szaladgál mert olyan szerviz költségei vannak hogy hajaj , vti vtech , type r , type s mindig jók .. azok hajtásra vannak , vtech tartományba 6 -7 ezres fordulaton letolja a bömiket meg ilyeneket simán , és semmi bajuk mert szeretik a magas fordulatot -
cuebler
senior tag
válasz
Micsurin #17077 üzenetére
há' persze, a mindenféle csalástól mentes naked bike.
amúgy az én kis jhmfd3-as alvázszámú civicem nagyon jó autó. egyik fő partneremnek x6 40d-e van, de minden egyes alkalommal elmeséli, hogy mennyivel kifinomultabb autó a civic, mint az ő "batárja".
ha egyszer pedig megtehetem, importálok egy jdm-es mugen rr-t és akkor lesz két civic-em.
-
Micsurin
nagyúr
50.000 es kódról van már valami?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #17069 üzenetére
ha jól gyanitom "sima r8" ezüst
de csak tipp
mikor teszik már be azok a h*re golyóval bollingzo fejlesztők? mert egy ideje nem kaptunk értelmes "új" autót.... én nem adnék nekik fizetést azért mert a tö**kel tikitakiznak , és nézik az f1 et meg a focit , meló helyett ,
sunny84: Te akkor már meghaladtad volna rég a 150 autót
-
chris1997
aktív tag
válasz
noblem1983 #17065 üzenetére
Darius R8, mert ikon
Shift R8 A classba
Royal R8, mert ritka
Transformers R8 4.2
R8 5.2 Race
R8 5.2 Drag
R8 LMSés kéne:
- R8 cop
- Stock R8 4.2
- Stock R8 5.2Miért? Mert furcsán vagyok normális
-
-
-
Bekő Tóni
tag
válasz
callmeakos #17041 üzenetére
Na benyomtam ezt a duplázót. Direkt.
100.386 $ egy 4-es TE menet, ha nem kapnak el senkit -
Morran
csendes tag
az m3 gts jobb versenyre mint a 911 gt2?
-
Új(ra) IGC kocsik:
BMW M3 GTS
Audi R8 4.2 FSi Quattro
Lamborghini Miura SVEzek pedig mennek: Aston martin V12 Vantage, Subaru Impreza WRX STI és a Nissan Skyline GT-R (R-32)
-
sunny84
senior tag
-
chris1997
aktív tag
-
sunny84
senior tag
válasz
az az
, gandlaf style -ba tolod és másokat is megszédítesz
amúgy ez tuti [link] biztos a forrás
?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Sajnos én véletlenül rányomtam.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Szerintem az már 6x-os lenne
-
cuebler
senior tag
válasz
jogos, egy "jó" menetért 44.550 igc-t kapok most (cash skill-es géppel)
-
xXHellXx
csendes tag
Meddig tart ez a dupla pénzes "event"?
-
callmeakos
veterán
Srácok tudok egy tippet hogy szerezzetek még több IGC.t
Ugye most be van tolva a pénz erősítő. De ez nem jelenti azt hogy a Boostér vehető Cash duplázót ne lehetne aktiválni. Azaz ha most benyomjátok akkor ha jól számolok vagy 4 vagy ötszörös pénzjutalmat lehet elérni. Ha jól emlékszem mikor legutóbb aktiválva lett a Cash erősítő, akkor nekem be volt tolva még a Boostos Cash duplázó is, és ha jól emlékszem egy Late Departue menetért olyan 90.000 IGCt kaptam. 1 menetért -
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17039 üzenetére
"kártyázz el" belőle... jobb ötletem nekem sincs.
-
Rockstone
tag
válasz
kutyuska007 #17037 üzenetére
9,999,999
-
kutyuska007
csendes tag
Sziasztok tudja valaki hogy max mennyi játékpénzt lehet összeszedni?Van valami határ?Happy birthsday EA!
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17034 üzenetére
mind2 kell
köszi, megyek, lecsapok rájuk. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálam ennyit adott mikor először nyomtam Team Escape-t
Csak lestem hogy mi van??? xD -
Vitya98
csendes tag
válasz
tupacamaru #17001 üzenetére
Itt van néhány autó színkódja, akinek kell.
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #17028 üzenetére
Azonban annyi pozitívumot látok benne, hogy nincs annyi csaló. Tegnap konkrétan 2-t jelentettem és nem 1 órát voltam bent. És ahogy figyelem ez pár napja így van szóval annak a 4 órás BANN-nak van valami hatása
-
cuebler
senior tag
én még nem értem el a lvl60-t, sem az 5000 dp-t, szóval maradok leoltani a villanyt
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #17028 üzenetére
Porsche/dodge bugra bepöccentek lehet.
Egyébként 100%ra igazad van.
-
callmeakos
veterán
Srácok attól tartok hogy a játék hivatalosan is elérte a mélypontját, és hivatalosan is megerősítette az extrém szánalmas titulust.
Hála TCMCHRIS szemfülességének a mi új Community Managerünk Vitalbullet megerősítette hogy idén nem lesz se szülinapi matricázás, se szülinapi ingyen kocsi, de még Year3as license plate és neon se lesz.
Érjük be szülinapi ajándékként a duplázókat, a BIC autólárazásokat meg a kártyacsomag akciókat.Sokszor mondtam már hogy ez a játék tényleg egyre hasznavehetetlenebb és szánalmasabb, de most gondolom ezt a legkomolyabban. Amióta kukázta az EA a Quicklime-ot meg előtte a BlackBox-ot, azóta ez a kicseszett játék valami hihetetlen mélyrepülésbe megy keresztük.
Ezért valamiért nagyon örülök hogy a héten megjön az új VGA kártyám, és végleg levehetem a szemem erről a gányolmányról, és más játékokra fókuszálhatok, mert kajak elönt a méreg ha belegondolok, mi lett ebből a játékból...
-
cuebler
senior tag
két "late departure" = 89.100 igc. nem rossz
-
cuebler
senior tag
azért a feltöltésnél sem ****ral gurigáznak. 15% premium a feltöltésre (pl 50k-ra 57.5-t írnak jóvá, mustang rtr-x, z4 nfs team, car prize pack...)
-
ETOM
addikt
Hmm dupla pénz van? 20k kaptam high stakes végén ha jól láttam.
-
Rockstone
tag
Ott tartunk, hogy azt nevezik ajándéknak, hogy csinálnak eventeket
EA RULES XD
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17018 üzenetére
köszönöm szépen, hogy szóltál! délután 5 körül még nem voltak a rendőrautók akcióban.
máris rövidebb lett a kívánságlista. vettem egy c10 cop edition-t meg egy 911 cop edition-t. ingadoztam még az slr-en és a sesto-n, de ne legyünk telhetetlenek -
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17015 üzenetére
nekem van, az 50k feltöltéshez járt "alapból". szívesen elcserélném, ha lehetne, annyira nem vagyok tőle elragadtatva, a kigyorsítás valahogy nem ok. túl hosszúak a fokozatok...?
amire vágyom, az jelenleg elérhetetlen:
- c10 cop edition
- r34 blue jugg edition
- néhány boost-os kocsi "on sale" edition -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #17013 üzenetére
Tehát citromsárga kell? Rövidesen ha minden igaz tudok színkódot adni, csak most ismeretlen okoknál fogva a játék felfüggesztette az eddig sem túl acélos működését.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #17011 üzenetére
Lamborghini Diablo-hoz keresem a hozzávaló sárgát. Eddig lila volt, de rátettem egy V12 rendszámot és így nem passzolnak a szinek össze.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #17001 üzenetére
Milyen modellhez kell és milyen sárgát keresel?
-
cuebler
senior tag
oh, hogy ******* meg... a 3. születésnapra ajándék a 30% discount a best-in-class autókon. húzzák a f... fejükre
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17008 üzenetére
az egy korrekt webáruház, legalább két éve csak náluk szoktam vásárolom a konzolos és pc-s cumóimat.
-
noblem1983
senior tag
válasz
alfa20 #17006 üzenetére
500 boost a garázshely. Itt tudsz venni boostot NFS World Homepage vagy Cd galaxis/576/Ipon esetleg itt van starter pack vagy most ez a legolcsóbb starter pack lelőhely Konzolok szervize
-
alfa20
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17004 üzenetére
köszi,
és mi a neve amivel bővíteni lehet, mennyi boostba fáj? -
sunny84
senior tag
válasz
sunny84 #17002 üzenetére
hopsz elb@sztam mert a zöld az váltó nem turbó akart lenni
#17003) ETOM hát ja egyhangú lett így ez is :/
a classos drag meg 997 gt2 jé ugyancsak , rally meg hát gagyi mert nem korlátos B class lenne akkor még el lehetne ütni az időt ott :/ , de S classos cinke , f1 , gt3 4.0 és sima , m1 procar , mp4 stb .. ezek a befutók időben
-
sunny84
senior tag
rs4 igen jó dragra legalább is a c classos -ra , megraktam c maxra skill nélkül és marha sokat nyertem ott ..
kék motor piros turbó zöld turbóval rohadtul húz , k -p-z-p-p-s én ezt használom skill mentesen és nem nagyon érnek utol a gxp , stb c maxos verdák -
tupacamaru
veterán
Nem tud valaki egy Lambó sárga színkódot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest