- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14499 üzenetére
Hát, azt írták...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez most hogy is van? ---->[link]
Lehet venni IGC-ért öcsit vagy mi van?
-
Micsurin
nagyúr
bocs nem tudtam szerkeszteni....
Valaki lenne olyan jó és a magyar gamer listán micsurint kicserélné goodjobb-ra? köszönöm
-
Micsurin
nagyúr
Jó csak elszortam a citromail kodját nincs emlékeztetö... ja és még a world fiok kodját is meg váltóztatam de mivel nem enged be a ciromailbe m1 hagyuk....
Kb meddig kell probálgatnóm uj accocon a kódot , hogy dobjon egy jó kocsit? s-est...
vagy azért van esélyem az rtx el is?
-
Micsurin
nagyúr
tatabike.. majd méltoztasd meg nézni a PÜ idet és válaszolni.....
-
tupacamaru
veterán
Kár hogy nem lehet összevonni két azonos emil címre regizett fiókot, áthoznám az Apex-re a másikat akkor.
-
komijoci
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14492 üzenetére
Neked szerintem mind1 monster mert már úgy sincs hely a garázsodban !! De ha veszel egy új autót akkor CHILI-vel lenyúljuk tőled !!! XDXDXD
-
Micsurin
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14490 üzenetére
féltem a választól... hogy ez lesz és mennyivel jobb ? mert az rtx hangja szívet melengedtető
-
komijoci
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #14488 üzenetére
Fasza !! Gratulálok az EA-nek !!! Bár most utolsóként értem be de semmit sem kaptam !! Nagy 0-át mindenből !!! Ez is érdekes !!
-
komijoci
csendes tag
A fene megeszi ezt a szart !! Megint nem adta meg se az XP-t se a pénzt egy rendőrös balhé után !! Már napok óta ez van !!
-
Micsurin
nagyúr
HELP: rtx vagy a gt3 rs 4.0 a jobb ? te...drag... max sprintre gondolok
-
komijoci
csendes tag
Sziasztok !! Aki akar az vegyen fel barátnak !!!
APEX-US : HUNNOBODY
CHICANE-EU : NOBODYHD
-
sunny84
senior tag
rtr x jó dög bár cinkék és f1 ek mellett ízadós a mecs
, porsche sem rossz bár már nem a régi önmaga de a top 10 ben még benne van
-
Micsurin
nagyúr
for rtx jó-rossz? dobott egyet
ma azzal szorakozom h uj profilokat gyártok a kocsik végett de ha azt mondjátók h az rtx jó ak abba hagyom
A többi profilom akinek kell addom
-
Micsurin
nagyúr
ha valakinke kell egy lambo countach v mivel felszerelt 1 es prof adom ingy
(rendör lambo szirénával)
-
NFree
addikt
A fö profilomba 1 wv schirocco, a másik ketőbe amit nem használok, 1 vantage v12, és 1 lotus exige cup.
A wv -re nagyon nagy szukségem volt, ha haza jutok már csak 7 et kell vegyek -
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #14459 üzenetére
Nem A gt2 elveri mint a pinty, meg ha felva a gt3 ultrázva akkor is
Viszont lehet vele probálkozni -
punkstyle
tag
Golf mk1 Gti
Tetszett másoknál, de azért annyira nem, hogy ezt kapjakMég 200SX-el nyomom, egyenlőre úgy tűnik, hogy csak kanyarodásba veri az Golfocska
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14468 üzenetére
szponzori pénzből, jaja
-
tatabike
őstag
Gyááá, kaptam egy BMW 3.0 CSL GR.5 típusú versenygépjárművet is...
Meg egy Infinity G35 és egy Aston Martin DBS-t. -
ETOM
addikt
Mikor javítsák az escapet? Elég idegesítő, hogy nem lehet nyugodtan menni.. azon szarakodik mindenki, h utolsónak érjen be.
-
tupacamaru
veterán
Ha visszabutítom a 911 GT3 RS-t A-osztályba akkor az gondolom nagyjából versenyképes lesz ott?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #14450 üzenetére
De az akkar lenni
a csaláshoz képest mint a vas tömböt a csiga ugy hagytam le az rx8-al... tudom TE de akkor is pofátlan amit csinál , de reportolni fölösleges úgysem csinálnak semmit
Megérkezhet vala ha ebbe a fostömlö gameba is ?
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14454 üzenetére
Én nem tudom még, mit kaptam. Beírtam a kódot, de éppen nincs felrakva a játék a gépemre, mert tegnap telepítettem a Win8-at. Tényleg, W8 alatt megy a gém rendesen?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nekem csak egy Toyota Corolla GT-S (AE86)-ot adott.
-
válasz
Tayuya #14451 üzenetére
A kép beillesztést még gyakorolnod kell
A legegyszerűbb, ha feltöltés utána a "Beillesztés"-re kattintasz és kész
Ha meg linkként kell akkor jobb klikk és hivatkozás címének másolása vagy hasonló.
Egyik
MásikKözben látom megoldottad másképp
(#14453) tatabike: Fentebb már sokszor csináltam... ez a kettő meg az övé amúgy, csak segíteni akartam
-
Doomgiver
aktív tag
Jó szerencsések vagytok...én egy S5-öt kaptam.. jól néz ki meg minden de olyan vele közlekedni mint ha egy 80 tonnás sz*rkupacot vezetnél
-
beldeczki
aktív tag
Nekem egy Marussia B2-őt adott, igaz képet még nem csináltam róla.
Kicsit alakítottam rajta, de nem a kinézetén.
-
-
sunny84
senior tag
én ezeket kaptam 2 nek örűltem nagyon
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #14440 üzenetére
Vettem helyette egy rx8 09-t.
-
szakalistvan
senior tag
Hova tüntek a statisztikák?
-
ETOM
addikt
Ha eladom a verdát a garázs helyet elveszi? Valaki eladja nézze már meg.
Ennél irányíthatatlanabb ganét nem is kaphattam volna.
-
-
eLit-MiLan
őstag
Nekem meg egy ilyen jött
Ezt mire érdemes felfejleszteni?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
V.Dave #14428 üzenetére
Mit szedtél? lekéne állni a cuccal
jó az csak ültetés kell neki mert aszem csak 2 es van benne és rakj bele erősebb fék+gumi+motort és gyurd meg a gyorsúlását mert amúgy egész jó... és igazi kuriozum volt anno
tudom nekem is volt/van/lesz
vagy egyszerűbb ha lebutitod c-be
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #14424 üzenetére
Ha eladom akkor elveszi a garázs helyet vajon? Most 9/9... de ennél értelmesebb autot is tudnék rakni a helyére.
-
ETOM
addikt
válasz
szakalistvan #14417 üzenetére
Hát annyira nem vagyok elégedett ezzel elég szar verda csak csicsás. De legalább garázs helyem nem volt és úgy is beadta..
-
tupacamaru
veterán
válasz
szakalistvan #14421 üzenetére
Ezt hozta az új achi rendszer, a csalók jól járnak, a tisztességes játékosok meg szopjanak.
-
szakalistvan
senior tag
Bakker repülő csítert láttam
A-ból B-be haladt 500-zal.
Amúgy játszhatatlan a game,5ből 4 versenyen csalnak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #14418 üzenetére
á ez lutri....
jön ami jön inygy vót
-
Micsurin
nagyúr
Bocs nem tudtam szerkeszteni már
váltsátok be és a card packok közt lesz 0 sb ért...
Nekem lancer evo VIII-jöt faja ugyis vettem volna -
Micsurin
nagyúr
WINNERS:
alexandrumaced1, alexau5 ,EavesDr0p, Gary_The_Duck, JeromeGideon, lgrandecun, mohamadalsaedy, NFSWFreak_, NoTimeNfs, zaka2630Carrying on with our Friday afternoon Community Gaming Session tradition, we hope everyone is ready to race especially with the Cherry Blossom Community Challenge happening right now!
Anyone can participate in the Community Gaming Sessions; all you need to do is log into Need for Speed World and race with the rest of the community. And if you want to enter for your chance to win a prize you’ll need to get a screen shot of you racing during the Community Gaming Session and tweet it to @NFSWorld with the hashtag #CommunityGamingSession.
On Monday, we’ll randomly draw 10 winners who will win a prize that could be a new car or a vinyl pack or neon’s and more!
NFSDrew will be jumping online on Apex – US at 2pm PDT / 5pm EDT / 9pm GMT. He’ll be accepting invites as they come in and this week we’re opening it up to all the events! If you want to get a race, drag or Team Escape in with NFSDrew send him an invite because he accepts them whenever they pop up! He also doesn’t like racing in one-on-one events so best if you pick ones that allow for up to four-six drivers! His driver on Apex is NFSDREW.
Drive whatever you want to this week as we’re not sure what NFSDrew is going to be driving in. Just make sure you log in and get some races in with the community at 2pm PST / 5pm EST / 10pm GMT today!
Most akkor csak ők kapnak?
-
tatabike
őstag
válasz
Micsurin #14400 üzenetére
Subaruból esetleg csak a hatchback, ha nagyon akarod, de elég fostalicska mindegyik... Ráadásul a kisebbik Impreza még a 3-as ültetőszettel is terepjárónak néz ki...
Vagyis csak tölteléknek jó. Én csak annó tizenévvel ezelőtt a Collin McRae Rally nevezetű játékban imádtam, az összes körrekord az enyém volt... -
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin #14400 üzenetére
a gyorsulása még gyenge, a hangja viszont rendben van. Festeni lehet rá, a bodykit is korrekt, nem barmolja szét a matricákat. Viszont a bodykit már 2010 ősze óta eltűnik bizonyos távolságból nézve, szóval 'szellemautó-hacker-cheater-loser-szellem-cheater és loser' kategóriába tesznek a többiek érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest