- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Tegnapelőtt Countryn Clubon: értelmes, számot nem tartalomazó, elsőre kiolvasható nevű user, jól megépített Murci Lp640-essel, sorolja lobbyban kik a instant finisherek. Ő, meg én meg egy harmadik kilépünk. Új lobby, ugyanez: mondja kik az instant finisherek.. Harmadik lobby: csak mi hárman, mondom na végre!. Gyerek is beírja: finally, csítermentes verseny. Elindulunk. Amikor csak előzném rámhúzza, falat fogok, nyomnom kell a drága nitrót hogy utolérjem. Második körben a hídnál ezt nem tudja eljátszani, mert kétfelé megyünk - megelőzöm. Benyom mindent, világít mint a karácsonyfa. Már a nyakamon van amikor alagútban elrontja. Bumm instant finish.
(Azóta tudom hogy nincs parancsikon az uninstallhoz...) -
UFO1
senior tag
Én az ilyeneket, ha nem tudom hogy csaló (nincs benne a blokk listában), és utolérem felkenem a falra, jó kis tank móddal (jugger). A minap is a D-s pályán egy ismert RS4 ellen csak bementem GXP-vel, kicsit leizzad a kölök, mert ahogy utolértem felmázoltam tapétának, az egyeneseken persze beért és meg is előzött, de a legközelebbi lobby-ból már önként kilépett.
(#14698) tupacamaru
Ingyenesen a Murcik elég jók, különben meg a Zonda, de ha nem életcél a drag én nem vennék boost-ért. -
tupacamaru
veterán
Én meg azt amikor nagyon ügyes akar lenni. Doveren a cél előtti egyenesben mind a ketten Nitro-val megyünk, ott vagyok mögötte pár méterrel, de simán beért volna elsőnek. De nem ő meg akarja mutatni hogy milyen karaj csávó és a cél előtt farol egyet, csak az volt a baj hogy amikor megállt akkor még volt pár méter a célig, így simán nyertem. Azért csúnyán kiröhögtem az ostobát.
Azért ért tegnap meglepetés is, leelőzött egy Lancia Nitro nélkül és nem is tudtam utol érni.
Hiába van még mit tanulnom.
Tegnap még sikerült nyerni pár Drag-ot is a Porsche-val, bár kettesbe nem tudom elváltani a zöldben olyan gyorsan ugrik a mutató.Azért sikerült egy Carrera GT ellen egy jó időt futni.
A sima utcaival nyomom de valamiből kellene építeni egy Drag-os verdát is, csak nem tudom hogy miből.
-
Robokutya
senior tag
Kicsit újítottam a járgányon kapott pár kannát 2 csillagosakat motor kerék nincs benne ennek ellenére tudtam tartani a tempót egy aventadoreval ami tele volt ultra 4 csillagos cuccal meg egy rakás kanna skille volt.
http://kepkezelo.com/images/tv3sjfls5kubal8lefc0.jpg
http://kepkezelo.com/images/yacnmq5sxhrcmuzgp2c3.jpg -
ETOM
addikt
Van egy hosszú szám sorozat nevű csaló is most, de már leszarom csak nyomja.
Arany kártya x10 jugger legalább bejött.
-
Desmond74
tag
Azért az SG-s csaló -nem csaló, lófaszmaxiknak..., mielőtt ide írnának....B-s jogsi ez megvan, vagy csak ugatják a bringáról...?
Mire elmondhatnám, hol lehet a legjobban NFVSZ-t szájba, addigra megöregedtem, csak sok kéktúrbós mikulást látok, akik le sem mernének szólítani egy kurvát.
-
chris1997
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #14687 üzenetére
Inkább leárazás a lehetséges..vagy majd behozzák a Miura Conceptet
-
PR0JECTNR56
addikt
Nem teljesen a játékhoz kapcsolódik, de valahol mégis. Szóval az 50. évfordulóját nem rég ünnepelte a Lamborghini, az alkalomnak megfelelően kijött egy 100 darabos limitált széria az Aventador-ból, illetve a Gallardo még mielőtt véglegesen nyugdíjba vonulna a cég palettájáról még kap egy utolsó limitált szériát, amelynek különlegessége abban rejlik, hogy ez lesz az utolsó hátsó kerék meghajtást és kézi váltót felvonultató Lamborghini. Nem kizárt, hogy valamelyik modell talán helyet kap az NFSW-ben is.
-
sunny84
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Az Aventadorba az kell de a sárga fék ebbe nem hiszem, hogy jó lehet. Ha nincs baja az a fordulásával akkor nyugodtan beleteheti. A turbo meg nem is tudom mindenhol kék zöld van szerintem ők is úgy programozták, hogy az is egy Murcielago csak tegyünk hozzá ezt is meg azt is és lám 670-SV
-
tatabike
őstag
válasz
noblem1983 #14676 üzenetére
Lehet Neki meg bejön. Fene tudja, sárgával nagyon nem lehet mellényúlni, az a leguniverzálisabb alkatrészfajta. SpeedDemon is azt ajánlja, ha bizonytalan vagy, nyomj be sárgát, aztán utána kezdj el kísérletezgetni.
"Dragra csak piros skill, semmi más!" - pedig már lassan ott is kellene juggernaut... egyre többen kezdik összetéveszteni a pursuittal, azt hiszik itt is az a cél, hogy minél több autónak neki kell menni...
-
UFO1
senior tag
válasz
Robokutya #14672 üzenetére
Pedig egyszerű: magasabb sebesség, jobb gyorsulás, nehezebb irányítás, mint a valóságban. Mellékesen tökéletes a sárga turbó ill. fék a Murci-ba, bár ez a típus nincs meg, de szerintem ebbe is passzol.
(#14670) ETOM
Nem lett javítva!
Dragra csak piros skill, semmi más! -
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #14678 üzenetére
Sg-ről egy link. És ha tényleg valódi akkor lesz min röhögni és végre lehet olsztályos versenyeket is menni csak gondolom kell1-2 nap, hogy tisztuljon a helyzet
-
chris1997
aktív tag
válasz
F22Reventon #14678 üzenetére
Nem tudom, de én röhögök rajta
-
F22Reventon
tag
ezek az SGsek miért ilyen jól értesültek a csalásokkal kapcsolatban?
-
noblem1983
senior tag
Reményekkel teli hírek az Sg fórumról. Állítólag az autofinishes majmok nem kapnak semmit a verseny végén se Xp-t se cash-t így a többiek kapják meg. Valamint a class verseny pontjukból is vonódik le.
-
Robokutya
senior tag
Itten nekem nem stimmel valami vagy ez természetes ebben a játékban?
-
tatabike
őstag
Most volt frissítés, vagy mi?
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14664 üzenetére
Nekem most K-K-Z-K-P-P/S ki melyik gumival szereti. Nem tudom ez mennyire jó de nekem nincs bajom vele az X2-es profilomban. Előbb menni akartam vele A-s pályán de nem akart összejönni a piszkok miatt
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #14662 üzenetére
A 3Z+3P kombó nem igazán nyerő? Mert a GTS-embe olyanokat raktam
Esetleg GTS-hez van valami más jó színsor?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
De nagyon szeretem ezt a fos gamet,hogy nem működik normálisan a invite to group vagy invite to race cucc!!!!!
FUCK EA!!!!! -
noblem1983
senior tag
Sg-n valaki belinkelt egy beszélgetést miszerint 350 játékost kicsaptak pénteken szóval van remény csak mostanában kerülni kell a class korlátos versenyeket mert ott garázdálkodnak. Persze ők azt gondolják a hitvány kis agyukkal, hogy meglesz a Veyronka, de ma találkoztam eggyel a Dar1us nevű taggal és olyan lassú volt mint a tetű. 2és 1 csillagos szarokkal megpakolt Aventadorral simán mentem el mellette Ocean View-en. LEhet az a baj, hogy max overallra hajt(3Z,3P) és ezért nem akar menni neki de akkor is furcsa.
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #14660 üzenetére
én meg Ha tudnám , beírnám nyugodtan használjon akár mit , nyerhet is nem zavar , mert én már csak magamal versenyzek, mert nem érdekel az egész.Kicsit kigyilkolták belőllem a world öt, pedig eddig rá voltam kattanva , de most asszem betelt a pohár., ráadásul tegnap még privátozni se tudtunk rendesen , mert szar volt a szeró, hivogatuk egymást összevisza, meg kilép belép, alig mentünk, hulladék
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14647 üzenetére
Ez egy kretén. És még csalt is, mert olyan gyorsan nem tudott volna utolérni a koccanások után, ha nem használ "valamit". Én az ilyeneknek be szoktam írni lobby-ban az első futam után, hogy ha a legközelebbiben hozzám ér, kinyírom...
Van amikor bejön... -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14654 üzenetére
ohhh baszki...........ez de köcsög
Command & Conquer : Tiberium Alliances-hez van elvileg a kód
De elfogadja a World is,de hogy miért azt nem tudom,mert nem változott semmi.Akkor hagyjátok,mert nem az NFS World-höz van.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
6BSY-SQUQ-EY29-WRQR
Nyomjátok be,12 órát védi a kocsit a sérülésektől.
-
Robokutya
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14650 üzenetére
Kispest Budapest
-
Robokutya
senior tag
skacok érezte valaki rajtam kívül ezt a földrengést??
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14647 üzenetére
Jézus, ez csak arra ment hogy meglökjön mindenkit?? Már a videó nézésétől felb.szta az agyam ez a nyomorék...
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14646 üzenetére
A másik, az ilyen minek él egyáltalán? De legalább az kiderült hogy a Jugger-ről lepattan a kis majomja. Az utolsó kanyar élőtt kellett volna elnyomni még egyet hátha veszít, de én a kanyar után akartam benyomni.
-
tupacamaru
veterán
A nap történései. Nyomom a köröket, mert gyűjtöm a nitrot meg juggert a versenyekre. Ezért a legritkábban nyomom el őket. A birka speedhack-es majom megy előttem, de azért ott voltam a nyakán. A második kör végén nagy ügyesen befarol a célba hogy ő milyen nagy király csávó. Azt nem vette észre a marhája hogy valaki rányomott egy plusz kört.
Az utolsó körben már nem is tudott utolérni, pedig már nitrot is nyomott a gyökér. Ez volt a kis majom:
-
eLit-MiLan
őstag
Köszönöm mindenki válaszát, majd akkor összehozok valamit
Ebben a Deves cuccban hogysmint kellett volna csinálnom? Láttam fb-n a helyzetjelentést, de pl ott voltam egy helyen, várok, 1 percre rá irják fb-n hogy odajön ahol én vagyok, de nem jött semmi sem
Hogy lenne érdemes csinálnom?
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #14631 üzenetére
E classban azt tapasztalom, hogy a Scirocco elég, viszont a belepakolt skillek nem mindegy hogy milyenek. Fontosak a 3* és annál jobbak. Főleg slingshot fontos szerintem. De a Scirocco esetén a NOS skillek is fontosak, mert annak viszonylag erős alapból.
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #14636 üzenetére
az nem autó hanem dodgem
#14637) }{3@Đ$}{0ot hogyne persze , én eddig söröztem most meg böngészek
, keresgélje a halál ezeket elég volt már a majd 3 év alatt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valakinek sikerült csinálni fényképet erről a devekről?
-
Bent van a 150. autó, a Caterham R500 Superlight, fb kommentek között 6900 SB-s árat olvastam.
-
sunny84
senior tag
válasz
tehát én 2 autót használok e ben , lazább kanyaros de viszont több egyenes vonalvezetésű pálya az scirocco , kanyargós kis kigyorsítós az 200sx ennyi
-
cuebler
senior tag
válasz
szvsz E-ben nincs jobb, mint szinte bármelyik nissan... a scirocco egyenesekben nagyon jó, de kanyarban sehol nincs a silvia-hoz, 200as vagy 240es nissanhoz. természetesen ez a saját véleményem...
-
eLit-MiLan
őstag
Nah most vagyok kész....E-classról van szó..
Vettem múltkor egy 200SX-et, de azt tapasztaltam hogy a Scirocco oda-vissza veri E-ben, ezért eladtam, és vettem egy Scirocco-t. Nos ma kísérletezgettem a Scirocco-val akármilyen tuninggal, erre vagy 3x is egy rohadt 200SX vert le...volt amelyikben csak egy 1-2-2 -es gumi volt, semmi más, skill se volt különleges... mégis hogy verhetett le?
Egyáltalán akkor milyen kocsit lenne érdemes venni E-re, és hogyan tuningoljam hogy már csak a sofőrön múljon a win? -
V.Dave
senior tag
válasz
noblem1983 #14626 üzenetére
a te verdádat is fel lehet idáig húzni nem?
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14619 üzenetére
Naná, meg nem ám gagyi neon, hanem kormányra csíptethető, power-LED kínai zseblámpa...
Bakker, nem is gondoltam volna, hogy skillezve a BMW 3.0 CLS-nek ilyen brutális a nitrója...
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14619 üzenetére
Több bömös van ami lenyom mint murci.
-
ETOM
addikt
Hogy lehet így driftelni?
[link]Kommenteket olvasva trainer, de ez mennyire legál?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14616 üzenetére
Dee téged nem-e nyom le a Murci?
(#14617) tatabike: Van rajta Aftermarketes sárvédő is?
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14613 üzenetére
Megfizethetetlen...
)
Kontrás, első fék nélkül, ultra+ alkatrészekkel szerelve, nagyon durva... -
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14615 üzenetére
Ha ügyes vagy akkor szerintem nem.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14614 üzenetére
Hmm, akkor feltuningolom
A Lambo Murci LP-650 Roadster nem nyom le?
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14613 üzenetére
Az OP-s BMW M3 GTS, ami IGC-s volt, az lenyom simán ha jól fel van tuningolva.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14612 üzenetére
Értem, de kár hogy boostos
(#14608) tatabike: az sok boostba kerül nem?
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14607 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,ennél mit kell majd csinálni? [link]
Elvileg holnap indul.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Old Cyborg #14596 üzenetére
ez gecijó.
Elöl a splitterre raknék még pár alig észrevehető koszolódást, kavicsfelverődés imitációt és tökkkkéletes lenne. -
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14607 üzenetére
Biciklivel...
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14594 üzenetére
Grat
Mivel nyered az A-classokat?
-
HeadKnife
csendes tag
Köszönet a segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest