Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
Srácok ezt a színsor dolgot nagyon nem értem. Nem elég mindenből a legjobbat belerakni a vasba?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
tupacamaru
veterán
Valami történt szerintem szerver oldalon, délután óta egyszer sem dobott ki S-ről.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #17294 üzenetére
mármint burgos az új fiú, bocs. Lázok nem tudom, mennyire köszöni meg Istennek, de a dél-amerikaiak azonnal automatikusan Istennek adnak hálát elsősorban. Burgos örül, hogy az etoban lehet, na Én nem nézem a meccseket, csak láttam , írtad , és gondoltam beböfögök, amúgy az utolsó meccs egy eto-bvsc volt, amin kint voltam, ha minden igaz: LINK
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
cuebler
senior tag
-
tatabike
őstag
Hehe, 10 évig fociztam, ma meg fel sem tudnám sorolni, milyen csapatok vannak az NB 1-ben...ha egyáltalán még NB 1. a neve... Ennyit a magyar fociról, 10 év benne ennyi nyomot hagyott, semmit...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tutuhawer
őstag
válasz cuebler #17283 üzenetére
most meló előtt belenéztem a második félidőbe, de el is bólintottam, aztán az utsó perces szenvedésre ébredtem fel. Azért nem semmi, az új fiú lenyilatkozta, hogy örül, hogy EL-ben játszhat meg köszöni Istennek, hogy az etoban focizhat.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
cuebler
senior tag
személy szerint egyelőre csak team escape-re használom az aventadort, legalább megszokom a "drágát". még ta gyári cuccok vannak benne. lvl54 alján vagyok, versenyek nélkül kb három-négy naponta "ugrok" egy szintet, tehát olyan három héten belül mindenképpen meglesz a lvl60. akkor pedig kezdem a versenyeket
hátha addigra kezdenek valamit a csalókkal is...[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
ETOM
addikt
válasz noblem1983 #17291 üzenetére
Én tuti rossz színsort raktam bele mivel csak "szórtam bele" azt hiszem a gumi se valami nyerő.
pro, race meg ultra keveréke
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
Tupacamaruval(elnézést ha elírtam a nevét) összefutottam ma S-es pályán de szerintem nem vallottam szégyent vele. Az a baj/jó, hogy nem olyan könnyen vezethető mint a Cinque és ezért jó kezekben lehet durva de ha beteszi a 3P-t lentre azon én is mosolygok, főleg mikor kanyarból kijövet próbál nitrózni és keresztbe vágja magát
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
ETOM
addikt
2x 3x kiforogtam már fullra aventadorral jókat röhögtem rajta. Szerencsére csak escapre használom most.
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
válasz noblem1983 #17286 üzenetére
van rtr-x-em, a z-tune és a shelby 427s/c mellett a harmadik nagy kedvencem. egy irányíthatatlan vacak a z-tune-hoz képest, de a "bugyborékoló" hangja mindenért kárpótol. nem utolsósorban nagyon ütős gép a late departure te-n.
az audi szerintem még a "gyári" 0-km-es állapotában "porosodik" a garázsban, egy tiszteletkört mentem vele össz-vissz. top-up-ba kaptam az r8 lms után.
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
noblem1983
senior tag
válasz cuebler #17284 üzenetére
Ha sikerül akciós RTR-X-et szerezned ott megérzed a V8-at vagy az El-Camino(trágyahordó) is elég durva még most is. Audi A1 K-K-S-P-P-Z. Bolti cuccokból kihozható C teteje. Ez Evok-ból egyedül a X-es ér valamit mert az kanyarodni is tud
Nem tudom véletlen-e, hogy így márkák szerint akcióztak le autókat de akkor várható lesz Audi, BMW Koenigsegg, Ford meg egyéb akció is hamarosan
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
válasz noblem1983 #17281 üzenetére
a chevelle megint csak a "vényóc-filing" miatt kell, az evo ix pedig teljesen másképp néz ki, mint az evo viii, legalábbis a magamfajta megszállottaknak. a színsort nagyon köszönöm, egyelőre szorgosan farmolok a lvl60-ra, aztán majd elkezdek "futamolni".
-
cuebler
senior tag
utána töltöttem fel az sb-t asszem. de hát ez olyan, mint a nő és a villamos: "ne szaladj utána, úgyis jön a következő"...
off. vazze, hogy már megint csak egy ikszre futotta az eto-nak... ezért kár volt "erősíteni" drága pénzen
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz cuebler #17278 üzenetére
Ebből is a Chevelle meg az Evo IX sem ér semmit és mindkettő volt már IGC-s.Van Evo VIII az is úgy néz ki szinte. Ha az A1-re gondolsz az egy elég korrekt autó. C-be lehet vele egész jókat menni. Pl Rockridge&Union-on is elég jó és Savannah Streeten is. Ha úgy gondolod adok színsort is hozzá
-
Rockstone
tag
válasz noblem1983 #17277 üzenetére
Az SLR is volt már vmikor IGC ? o.O
Ideje lenne betenniük megint, még ha versenyre sokat nem is ér Mustangot is szívesen látnám megint IGC-ként. -
tatabike
őstag
Gr. 5. jó, nekem is van. Kaptam, mikor randomszerű verdákat lehetett nyerni.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
cuebler
senior tag
hát a carrera és a lexus is-f is emocionális alapon került kiválasztásra. van most is challenger concept-em és egy a1-em, mindkettő egyértelmű kuka-kategória. de gyönyörűek...
még így is van jópár kocsi, aminek on sale kellene lennie (van rá még olyan 47k sb-m).
chevrolet chevelle ss
chevrolet corvette zr1
jaguar xkr
koenigsegg ccxr edition
lamborghini murciélago lp670-4 sv
mclaren mp4-12c
mitsubishi lancer evolution ix mr-edition
pagani zonda cinque"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
noblem1983
senior tag
-
cuebler
senior tag
bevásároltam, mint éhes gyerek a csokoládéboltban avagy függő a nemzeti dohányboltban
bmw 1 m-series
bmw 3.0 csl
bmw m3 gtr
lexus is-f
carrera s
carrera gt
911 rs-r
slr 722
amúgy on sale van vagy 33 gép, köztük olyanok is, amelyek elvileg most nincsenek a car dealer-nél (pl az slr és a 3.0 csl, meg a 1m-series)"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
tatabike
őstag
válasz callmeakos #17269 üzenetére
Sárga motor majdnem mindenbe jó. Azt írják a guruk is, ha nem tudsz dönteni, milyen színű cuccot tegyél egy verdába, sárgával rontani nem tudsz rajta.
-
tatabike
őstag
-
UFO1
senior tag
válasz tupacamaru #17263 üzenetére
Ha csak úgy beledobáltad akkor gratulálok sikerült a legjobban gyorsuló színsorba belelőni (a felső 3, de a rugó is jó), ha nehezen fordul, akkor P fék, vagy P/K gumi, de csak az egyiket, mert elkönnyül tőle (a kéktől nem) és nem fog tapadni. Lehet már 1-töl is instabilabb lesz, ha jól kanyarodik (ültetés nélkül jobban) én így hagynám.
[ Szerkesztve ]
-
alfa20
senior tag
garázs helyeket csak egyesével lehet venni vagy lehet többet is venni?
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
ETOM
addikt
válasz callmeakos #17269 üzenetére
Motorból alig van csupán azértakkor a raptor megkapja úgyis lomha kicsit. köszilol most látom, hogy írtam leeset
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Nyertem egy ilyet?
Mibe érdemes rakni?
[link]
itt vannak autok -
chris1997
aktív tag
-
chris1997
aktív tag
Tud azért még az az öreg Murci SV Grat, én privátoztam haverral, aztán kilépett és bedobott abba a lobbyba. Valahogy nem engedhettem, hogy az a Zondás ott hagyja a Murcielago SV-m
[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
Ha jol emlékszem régen a K-K-K-K/P-P-P sorra esküdtek. Nekem S-K-K-P-P-P van benne és eléggé vadul megy.
-
tutuhawer
őstag
válasz Crowent #17238 üzenetére
annak idején a nitróval együtt sokat mentem , és bizony a piros motort erőltettem... amikor még mentem,
Most kicsit a shift2-t próbálom offline
LINKNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tupacamaru
veterán
válasz chris1997 #17262 üzenetére
Délután mentünk egyet S-en, jól megy a szekér. A kövibe kidobott, utána meg bekerültem egy jó lobby-ba és hatot sikerült nyernem egymás után.
Még egyet kérdeznék, van egy 911 GT3 RS rendőrkocsim, az a helyzet hogy jobbat megyek vele mint az 911 GT3 RS 4.0-vál. Ebbe az autóba kellene valami színsor, mert szerintem csak beledobáltam dolgokat az elején amikor megvettem. Most Z-P-K-Z-S-S és 2-es ültetés van benne. Ha valaki tud valamit akkor azt megköszönöm, jöhet akár priviben is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tatabike
őstag
válasz chris1997 #17259 üzenetére
Inkább csak dísznek jó. Kár, hogy az oldalán azt a fekete betétet nem lehet színezni. De hát kinek a pap, kinek a lánya, ez van. Nekem a kedvenc kocsim a Z4 meg 240Z. A Z4-et vezettem élőben is egyszer, a 240Z-re kevés az esély, de talán majd egyszer...
Mondjuk én az M3 GTS-t sem tudom vezetni, úgyhogy nem lep meg, hogy az R8-at se...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz chris1997 #17254 üzenetére
Alapból vagy 200-zal fosabb a 4.2 handling értéke az 5.2-nél. Azért azt már nagyon is észrevenni...
Esetleg a gyorsulása azért gyenge Nálad, mert ugye az állandó kézifékes kanyarvételek miatt berágódtak a pofák hátul... Kézifékkel vagy fal-szervóval fordul csak...[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz chris1997 #17251 üzenetére
Te nyertél, nekem is karcmentes mindig, mert a visual crash (vagy mi a t.köm) ki van kapcsolva... Amúgy már a 2. kanyar után sírva fakadna tőle minden karosszérialakatos...
Nálam fejlődött az R8, mert előbb volt 4.2, aztán jött az 5.2...
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
4.2 nekem is csalódás az 5.2 után ritka szar az irányítása.
-
-
tatabike
őstag
válasz chris1997 #17247 üzenetére
4.2-re inkább kormány kellene... Olyan, mintha egy motorcsónakkal kanyarodnál, ami állandóan padlógázzal megy.... A Legend jó lesz. Legend-ásan szar....
[ Szerkesztve ]
-
chris1997
aktív tag
Legend vagy King(ez van most rajta) plate legyen a Shift R8 4.2-n?
-
UFO1
senior tag
válasz Crowent #17238 üzenetére
Nem, piros, ha nem hiszed kérdezősködj TutuHawer-től, különben tőle teljesen függetlenül ez egy hosszabb (3-4 napos) több pályás tesz eredménye. Ezzel fordul a legkönnyebben, mert nem lesz orr-nehéz! És természetesen a leggyorsabb is, nem a legnagyobb overall a legjobb!
-
Rockstone
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17239 üzenetére
Mi az a track level ?
-
Crowent
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17239 üzenetére
Ez csak part, track, és drop lista...
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
UFO1
senior tag
válasz tupacamaru #17235 üzenetére
P, K, K, P, P, P tesztelve! K rugóval sokkal kényelmesebben fordul, de sajnos lassabb is!
Külön nincs értelme TE-re, mert a BMW-k elég jó alap rammal vannak ellátva, max. dobsz egy jugger-t pl. HS-en hátul menve (ha szükséges), mert ott tudnak ám cikázni rendesen a sünök. Ha van hely + cash persze egy pénzgyűjtős ram rombolós verziót is érdemes beszerezni/megépíteni TE-re. -
tupacamaru
veterán
Mi lenne az ideális színsor egy BMW M3 GTS-be és mi ha TE-re lenne használva, már ha van külömbség?
-
Rockstone
tag
válasz tupacamaru #17233 üzenetére
Mindig ezt csinálják, mentem egy 56.xx másodperces időt ami sztem nem igazán számít rekord időnek gt2vel construction sprinten és csaló vagyok, mert használtam 3 nitrót ő meg belement a trafficba, szintén zondával
-
tupacamaru
veterán
Mindegy, már ötöt nyertem, persze én lettem a speedhacker, mert a Paganilow nekiment az alagút falának és ő 5 nitrot nyomott el én meg csak egyet.
-
sunny84
senior tag
és az örök igazság , basszák meg a nyomatékukat akik arra verik
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
noblem1983
senior tag
válasz tupacamaru #17229 üzenetére
Az S class ilyen meg az A-ban is elég gyakori. Az F1-ekkel én is ritkán tudok kezdeni valamit. Kivéve ha nem sajnálom a nitrót és nem vérprofit fogok ki vagy aki tele van 3 csillagos skillekkel. Nem tudom egyesek mennyit költenek erre a játékra de én inkább kocsit meg esetleg akciós bodykitet veszek boostból.
-
Crowent
tag
válasz tupacamaru #17229 üzenetére
Az még hagyján, de amikor a Lobbyban egy Police Rhino fogad 0 Overallal és a játék szerint S osztályú kategória na az aztán tényleg meglepetés!!!
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
S-Class játszhatatlan, minden második lobby-ból kidob, ha meg nem akkor öt F1 noob mellé tesz be. Nem akarnak ezzel valamit csinálni? Bár már kettőt nyertem addig.
-
cuebler
senior tag
válasz noblem1983 #17227 üzenetére
úgy szép, ahogy van. ha egyszer megtehetem, egy érintetlen "hakosuka" és "kenmeri" is szerepelni fog az import-listámon, egy 1st gen celica gt-vel kiegészítve a '70-es évek elejéről...
-
noblem1983
senior tag
-
cuebler
senior tag
válasz noblem1983 #17223 üzenetére
gratula, a "hakosuka" nissan-ért külön
-
tupacamaru
veterán
-
sunny84
senior tag
válasz noblem1983 #17223 üzenetére
fasza , örülök neki
-
alfa20
senior tag
válasz noblem1983 #17219 üzenetére
tegnap megvettem a GTS-t. jó kis autó, nem tettem bele semmit alapon versenyeztem vele, elég jól ment jól gyorsul, de még szokni kell, így sem volt okom panaszra voltam első és utolsó is
A GT2-est majd később megszerzem még magamnak.
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
A BMW M3 GTS megéri az 1,8 misit?
-
chris1997
aktív tag
Ha már a krúz, itt vannak a képek: [link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz tupacamaru #17212 üzenetére
Ott mentem melletted a Veilside-os Mazda RX-7-el a Han narancs színű kocsijával.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
-
chris1997
aktív tag
válasz tupacamaru #17212 üzenetére
Nem baj Lehet, majd kéne megint egy, majd
-
Rockstone
tag
Az igc-s porsche gt2 elérheti az S osztályt ?
-
tupacamaru
veterán
Aki esetleg kíváncsi rá, három rövid videó az SG-s városi csatangolásról. Hülye fejjel elfelejtettem a kamerát a motorháztetőre tenni.
Első, második és a harmadik.Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sunny84
senior tag
válasz noblem1983 #17207 üzenetére
aa , nemzetközi hiba van és nem adja meg az eclipset , szóval csak vigyázni de ne csak a 8000 esnél a többinél is , csak saját felelősségre , ha veszed akkor mehet a küzdés a supportal
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
-
csiles
csendes tag
Igen, valami ilyesmit vártam az újraszámolásoddal, ugyanis nem egy alkalom volt, hogy olyan IGC-s verdát vettek ki, aminek nem volt "utánpótlása". Gondolok itt elsősorban a Renault-ra a Scion tC-re és az Infinity-re... Az utóbbi kettőt egyszerre vették ki június közepe felé, s helyettük jött a 996 GT2, Lotus Exige és a Ford GT. Erős volt a felhozatal, de cserébe eltüntettek két IGC-s márkát...
A Renault-ot meg június végén vették ki úgy, hogy helyette olyan IGC-k jöttek, ami a márkájában nem az első IGC.. (Chevrolet, Porsche, Mazda).
És ez az amit direkt csinálnak, valamit valamiért... 2 hét alatt kivettek 3 IGC márkát, s itt már elment 225 pont. Máris megvan, miért 4800 pont jött ki aktuálisra...
-
UFO1
senior tag
válasz csiles #17196 üzenetére
Utánaszámoltam és a helyzet sokkal siralmasabb jelenleg 4800 pont érhető csak el (így visszaállt a szülinap előtti értékre) a teljesítendő ill. IGC-ért megvehető autókkal együtt, mivel kivették az Aston Martin-t a Lexus-t a Renault-t és nem tettek be helyettük más márkát, hanem több van egy típuson belül. Persze ehhez is kell legalább 10 autó!
(#17201) Crowent
Igen, mivel összesen 6600 pont érhető el elméletileg, ha minden autó megvan (az összes bostos a collector-hoz + minden teljesítendő feladat). És azért csak elméletileg, mert több járgány már nem érhető el és van olyan is amelyik még bent sincs a játékban, de van collectora. -
Crowent
tag
válasz szakalistvan #17202 üzenetére
Sajnos naponta találkozni ilyen emberekkel... Ezeket azonnal tiltani kellene...
-
Crowent
tag
válasz csiles #17196 üzenetére
4950, és annyit költött a játékra mint égen a csillag... egyébként nem értem miért mondjátok ezt a 4950-et meg 5025öt amikor volt olyan játékos akinek több volt mint 5025 ha jól emlékszem bőven 5100 felett volt, de lehet hogy tévedek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest