Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Hmmmm, lehet megnezem én is.
Egy egy verseny beleférne az időbe
-
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Nekem kellett egy új telefon, meg tudtam hosszabbítani is a Vodafone-nál.
-
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
telefonos, képernyőt döntögetős, telefonba kapaszkodós. Ez mellett, teljesen az NFS World gazdaságilag elbaszott alapjaira épül. Van időmérés, multiplayer, karrier egyedül, befizetés, gyémántozás, autók tuningolása, festegetés. Ferrari is van, aki arra izgul.
-
tutuhawer
őstag
A fifát is leállították, kész. Van még ingyenes EA autós játék, a Real Racing 3, teljesen arra az alapra épít, mint a NFS World és sokkal jobban. Én csak tudom, láttam, milyen a szar felépítés, lehúzás, aránytalanság stb stb. Szóval a Real Racing elég jó , kivéve, hogy a Skyline itt sem lett elég ütős, sőt...
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Úgy mondod, mintha számítana, mit ad hozzá a játék még autó formájában. Elsírod magad meg irigyled az embert, aki kinyitotta a McLaren F1-et , pedig aztán hűha, de nagy élmény, hogy mehet vele az üres pályákoon niemand ellenfelek ellen tét nélküli meccseken. Ajjaj, de kell ám pont most , hogy hajjaj, de kinyissak egy McLarent, amikor már vége a játéknak...
Érted a lényeget? Teljesen felesleges azon gondolkodnod, hogy a másik ember mit nyit. Én már nem is tudom, mit nyitottam, de nem volt értékes.
Mi egyéb tud történni, nálam az, hogy ugyanúgy alig tudtam versenyre bejutni, annyira tele volt minden pálya. Ja, nem.
Üres játék, nonszensz ajándékok, felesleges még birtokolni is, nemhogy sírni miatta vagy irigykedni , mint feljebb.szerk: sírás nélkül csak visszagondolás szintjén írtam a szomszédban, hogy a NFS Shift2-es Suprát szívesen vezettem volna, de így is van 3 egyedi Suprám
-
tutuhawer
őstag
válasz
tgbzhnujm555
üzenetére
A játék júliusban leáll. Már nem lehet boostot venni, mennek a játékpénzes akciók. Egy másik ingyenes játékuk, a FIFA World is leáll. Szívesen focizgattam a "ZS" ligában, szerettem. Megvettem a teljes shaktar donyeck brazil csapatát, mindenhol shaktar-játékosok voltak, még a védő poszton is, nekem úgyis mindegy, szarul védekeztem.
Azért szerettem, ahogy a NFS-t is. Majd lesz másik játék, kész. 
-
tutuhawer
őstag
Én szart se értettem a hozzászólásokból.
-
tutuhawer
őstag
bemásoltam a google fordítóba és lefagyott a firefox
-
tutuhawer
őstag
válasz
deadmaau5
üzenetére
új sofőrt hozhatsz létre, ott másik nevet adhatsz meg a garázson belül. Nyilván nem ez a célod, de ilyen félig jó megoldásaink vannak csak. Sajnos nem szerencsés kitalálni egy nevet , aztán később kitalálni, hogy mégse az a neved.
Email címet lehet változtatni, az nem vicc. Ez mindenkinek az EA fiókja, az Origin fiókja, sokaknak tele EA játékokkal, amiért ungarische Forintot fizettek! Az email cím fontos mindenkinek, lehet változtatni -
tutuhawer
őstag
megvettem a játékot, majd később lesz PC-m is, addigra meg a Crew hibáit javÍtják. Nem különösebben idegesít, hogy kimaradok abból a játékból. Meg amúgyis "elfifázgatok" néha, amikor véletlenül megy a szerver. Originben is tutuhawer néven játszom , az nfs-ben is, egy profil, közös profil, még mindig használható, tiszta, nem letiltott, jól ismert, elismert.
-
tutuhawer
őstag
kukáztam egy leselejtezett irodai számítógépet, nem fut sok játék, csak a EA sports Fifa World. Hasonlóan ingyenes, mint ez a fos, hasonlóan betonbiztos, mint ez a játék, képzelheted, mekkora élmény.
Pedig összeszedtem egy korrekt brazil csapatot, elég jól is megy a játék, de szét akad, szakad, laggol, kilép, pedig ha zsinórban tisztességesen játszunk, magasabb szorzóval számolja a játékpénzt. Kár, hogy állandóan kilép mindenkinek, a fórum meg egy fos, használni se tudom, olvasni se, hogy a többieknek mi a gond a játékkal. EA termék. -
tutuhawer
őstag
válasz
BrianSpilner
üzenetére
Szasz, profilod neve mi, hátha látni valamit, hátha tudunk abból okoskodni valamit. Ha lenne ilyen hiba, hogy nulláz, tuti, hogy téma lenne, ezért gondolom, nálatok lehet valami gond. Pc-től függetlenül jönnek amúgy bugok sokszor, ezért a játékosneved, szervered lehet érdekes nekünk.
McLaren MP4-12C: Nem bánt, hogy más is megveheti az autót. Csak furcsa volt, hogy sokáig nem volt elérhető, míg másik gépek már többször is. Nem játszom, látható, meg ha játszanék, se lenne fontos. Emlékszem, megvettem a Nismo R34-et, és kicsit később jött a juggernaut verzió, kicsit súlyozva, nagyobb erővel, és mondom magamban, ez már inkább zavar, mert jobb autót vehet a másik ember. A McLaren mindenkinek ugyanaz. Esetleg még annyi idevág, hogy sokan mennek majd McLarennel, sokan nézegetik a ranglistát, nekem meg ott lesz a nevem mindenhol (az elején). Láthatják, hogy milyen ügyesen mentem én meg SUNNY84HUN is.
-
tutuhawer
őstag
Én nem megyek végig,szerintem valamit elbasznak és én így is megkapom a gépet. Új PC-m van, és nincs benne videókártya, irodai leselejtezett vas, így nem tudok menni köröket. Megkockáztatom, hogy ingyen megkapom én is, ha meg nem, akkor is mindegy, úgysem játszom komolyan
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84
üzenetére
Hey, neztem a ranglistat, igen, sokszor lattalak is elokelo helyen, szep teljesitmeny. Mindig mondtam, hogy azert erdemes figyelni, es maximumig nyomni az idoeredmenyt, hogy biztosak legyunk benne, hogy jol mentunk, gyorsan mentunk. Te latsz engem , en latlak teged a ranglistan es maris tudhatjuk, hogy igen, itt most jol mentunk es kb rendben van az idoeredmeny. Erre minimum jo a ranglista, de ezt mar dumaltuk tobbszor. Lehet mutogatni is az eredmenyeket, de mo dom, magunk megnyugtatasara, hogy szep eredmenyt ertunk el, hogy kihoztuk magunkbol a legtobbet, erre jo biztosan. Egy kis szemelyes: en tudom, te hogyan jatszol, motorhazteto nezetbol es egerrel nitrozva , es igy mindig racsodalkozom, mekkora teljesitmeny egy-egy futamod. Mindig megnezem, hol vagy hozzam kepest, amikor mclarent nezek.
A hangon kivul mas extra nincs az autoban, most mobilrol nem neznem meg, hogy a "Micsu" eclipse is kulon van-e vagy a szirenazos rendorok hogy mukodnek... Rohejes egyebkent, de engem sem erint kulonosebben. -
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Én mindig örültem, amikor egy kedvenc gépem elérhető lett játékpénzért. Kimondottan leszarom, a többieknek mi van, miből vették, tök jó, hogy az én kedvencem is játékpénzes és kész.
Érdekesség, hogy a McLaren MP4-12C még sose volt játékpénzért. Addig maradok világelső nagyjából, és aztán lemaradok, gondolom.
Még egy érdekesség, hogy amikor legutóbb néztem, külön autónak vette a ranglista a halloweenes McLarent és a hagyományost
Furcsa, hogy az egy másik modellnek számít az API szerint -
tutuhawer
őstag
válasz
Rockstone
üzenetére
acc = account = ez az EA profilom, az origin profil, nem csak NFS World. Minden egyben. A mobilos játékokban is be lehet lépni origin profillal asszem, hogy azonosítsuk magunkat, tehát ez itt minden, a NFSW béta profil vagy részvétel csak egy kutyafüle.
Óvatosan cserélje el bárki is, nem lebeszélek, csak óva intek. -
tutuhawer
őstag
válasz
Bannani
üzenetére
Azért még egy targa tetőt rá tudsz tenni matricákból, nekem is az van, szerintem tök egyedi. Értsd: sok versenyt mentem, egyetlen targa tetős suprát se láttam, egy napfénytetős M3 E30-at se láttam.
szerk: videón így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=OpeUklpNGzw
-
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Ez így már
Ez most épp érthető, de benne lesz a pakliban pár hír, pl a gyorsulási versenyeken a váltogatásos hír, amit nehezebb megérteni -
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Valami fordítást mellékelhetnél pár szóban a fórumot olvasó játékosoknak, hátha nem tudják a lényeget kiszűrni
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nem lenne rossz, mert én meg jó vagyok, nyerhetek is akár, hisz az előbb írtam, jó vagyok. "Jók a programok, minden jó,csak sok köcsög van. Nem jó a biztonság"
itt a videó, ezt fordítsd le a NFS Worldre, pajtás:
https://www.youtube.com/watch?v=3ciPQqwNLXI -
tutuhawer
őstag
válasz
StrixAurum
üzenetére
Szasz, Cs
új munkahely, tavaszra biztosan meglesz a pénzem. És most kerékpárom sincs. Nem is játszom, elég szar az időbeosztásom, sok a munka, írom lelkesen a túlórákat -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
kb így nézek én is. -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Értem, rosszul láttam a dolgot akkor. Már megint. Hányadszor már... Hányok már.
/szóviccet figyeljük, ugye? / :szerk: csaltak köröttem mindig, hűha... Bejött Sunnny meg Beeerka és mentem velük évekig kiváló futamokat. Hol érdekel engem, mi van a többiekkel.... Érted. Leszarom a többieket , és gurulok tök jól a haverokkal. Veled éppen nincs kedven gurulni, érted.
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
csak hogy tisztán lássak. Említettem, hogy te ne 500, hanem egyenesen 800 km/h-ig gyorsulsz és kikérted magadnak. Autofinish, nem csak finish, kiskutyafüle, minden jelen van. Hát miért hinném el én vagy bárki más, hogy a te Bugattid ilyen vagy olyan?
Csaltál, Csalsz, holnap is csalni fogsz, korábban büszkén ecsetelted az eredményeid, hogy X győzelem itt-ott, most meg a hibátlan tuningodat mutatod. Hát honnan tudhatnád te, hogy mi fán terem ez a játék?
Azt mondtad , azért csalsz orrba-szájba, mert a másik is csal. OK, mondom, csináld, de nem ám , kitalálod itt a fórumban a spanyolviaszt, és említed a győzelmeidet, meg a tuningodat, mert Beeerka átnyúl a képernyődön, és azt te nem akarod...
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
linkeld be a profilodat az nfstimes-ról, hadd lássam, mennyire gyors a Bugatti. (Én Nissan-párti vagyok, azért kérdem)
ez az enyém: http://nfstimes.com/nfsw/pc/TUTUHAWER
/4 éve már/ -
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
ő kedvenc, ott a neve alatt is

Én is kaptam a múltkor, és örülnék megint egy kis boostnak, habár nem játszom, mégis adna boostot, hogy belépjek és fessek egyet. Nissan 370Z-t szeretnék venni, szóljatok, ha játékpénzért a boltban lesz megint, előre is köszönöm -
tutuhawer
őstag
Rexinfernum és TCMChris oldala egy kis ideig még regisztráció nélkül is olvasható, olvassa, aki játszik a játékkal és hozzá akar szólni vagy több játékost megismerne.
http://www.nfswhun.eu/
Jól hasít az oldal, nézzetek be!
Mobilos felülete is van, illetve mobilon a tapatalkkal is elérhető az oldal, sima ügy. Nyomkodjátok.
http://www.nfswhun.eu/ -
-
tutuhawer
őstag
TutuHawer vinyl pack: youtube
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997
üzenetére
passz
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
már lehet jelentkezni itt:
http://wos.my.com/
Egyéb info nincs, gondolom, küldik az emailt, ha lehet majd menni -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
de te azzal is eléred az 500 km/h-t, szerintem annyira nem állsz rosszul. Az egyik leggyorsabb magyar játékos vagy nem is 500, hanem talán 600 km/h-val. Vagy mennyi volt a max sebességed?
-
tutuhawer
őstag
válasz
dredbiro
üzenetére
Szasz
Ahogy írják, írhatnák még többen is, kezd elszállni a játék , talán el is szállt , már-már nonszensz, ezért olvasásra ajánlom a teljesen hasonló, készülő játékot a WORLD OF SPEED nevűt. Magyarul megy a pofázás
TCMKrisztián és Rexinfernum oldalán:
itt http://www.nfswhun.eu/index.php/topic/668-world-of-speed/
illetve az email cím beírásával lehet jelentkezni BETA tesztre, és majd szólnak, ha kell jönni
http://worldofspeed.com/
Lehet követni facebookon, twitteren, google+-on, meg mittudomén hol, mik a friss hírek. Ajánlom a fent linkelt magyar oldalunkat akár mobilról tapatalk alkalmazással is -
tutuhawer
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ajánlom a "talán" nyáron megjelenő world of speed nevű játékot, szintén ingyenes, MMO, tehát barátkozós, csapatban versenyzős, tuningolós, pályán menős, városban tolós, képeket megosztós, videózós, krúzolós, bejelentkezést megengedős

Rexinfernum és TCMKrisztián oldalán már megy a pofázás róla:
http://www.nfswhun.eu/index.php/topic/668-world-of-speed/
a hivatalos oldalon már lehet feliratkozni a BETA tesztelésre. Aztán majd szólnak, ha lehet bejelentkezni. Szerintem neked tutira nem szólnak
/nekem se/
http://www.worldofspeed.com/ -
tutuhawer
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
várj még egy hónapot

-
tutuhawer
őstag
Szevasz, látod, írják a srácok, sok a csaló, drága a játék, sőt, egyre kisebb a jatekelmeny mellé...
Sokan néznek inkább új játék fele, lásd: world of speed. Nyárra várható, de hírek, információk, videók már vannak, olvasható az nfswhun.eu oldalon, ami nem csak NFS worldre koncentrál, hanem egyéb arcade autoversenyekre is. Érdemes benezni, Facebookkal is össze lehet kötni, de külön is van lehetőség regisztrálni. Mobil felülete van, sőt: Tapatalk mobil alkalmazás is támogatott.
Hey -
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Én is emiatt befutok egy vásárlásra, köszönöm az infot

-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
szerintem nem rossz variálni pár fekete / sötét elemmel hátul , alul és az elülső idomokra is lenne jó ötletem fekete téglalappal ide-oda, az feldobja kicsit. A motorháztető formája jó, csak "átlátszik" alulra a felirat, ez nfs world bug, sajnos. Nem gond, még így is OK. Én is gondolkodtam egy ilyen bodykiten korábban, amikor nyitottam ajándékból egy második Toyotát...
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
Hoppá, rég kommentáltam itt festést, a Toyotát muszáj. Nem annyira szeretem az előre legyártott szponzormatricákat, mert sokan teleszórják a gépet és kész. A tied nem ilyen, tetszik is az autó összességében. Maximum hátuljára nem tettem volna, az furcsa, meg a motorháztetőn egy illesztésnél pontatlan a matrica, de ezek apróságok, az összkép rendben van nekem. Adnék rá piros pontot, de itt olyat nem lehet

-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
szint. A rangot nem lehet így megszerezni
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ja, sajnos ez van, igen. de hát pontosan tudod, milyenek... csalók.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon
üzenetére
álom
sajnos
A The Crew nem lesz rossz, érdemes figyelni a friss infókat, meg ha beindul, lesz közösségi oldala az nfswhun.com oldalon sok-sok kép -és videómegosztási lehetőséggel, információkkal, csapatokkal, emberekkel. Addig is NFS world közösségi oldalként is hibátlanul megy az oldal, mobiltelefonról a tapatalk alkalmazással vagy böngészőben is elérhető. Facebookkal összeköthető, kinek milyen igénye van -
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon
üzenetére
háááát... ész nélkül rombolós, falnak-ellenfélnek nekimenős, szupergyors nitrózós, szuperautós a trailer... Kipróbálom, mert az ingyenes részt még épp megengedhetem magamnak
De én utcai tuningolós játékot szeretnék, mint a NFS World, csak kevesebb szarsággal. Nem az új funkciók teszik jóvá ezt se, hanem a normális keretek, pénz, fizika, grafika, meg egyebek terén. Nem kellene a legfaszább semmiből ,csak valami ésszerű, normális. Első blikkre nem volt normális a world of speed játék, meg a NFS World sem normális kategória már 2 éve vagy több is talán. Sajnálom pedig nagyon 
-
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
A bodykit nem elérhető. Az Audi TT-men is van egy egyedi, meg tudom folytatni. Persze az oldal sem utolsó dolog, sőt.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
hasznlát Mitsubishi Lancer EVO X egyáltalán NEM ELADÓ. Megtekinthető mobilos felületen, de akár Tapatalk mobilalkalmazással is. www.nfswhun.com -
tutuhawer
őstag
Szevasztok
A játék annyira most éppen nem jó, de a fórum hasít, mint az állat
http://www.nfswhun.com/
Összeköthető facebookkal , de külön is lehet regisztrálni rá. A legkiválóbb fórumos felületek egyike a világon, akár mobilról is: külön mobilos, de Tapatalkos felület is van, ami azonnal kezeli a mi saját mentett felhasználónkat. Képek, linkek, videók, beszélgetés, információ azonnal a mobilodra is! Esetlegesen egyéb játékokról való beszélgetés igény szerint.
http://www.nfswhun.com/
köszönjük rexinfernumnak és tcmchrisnek/chris1997/ a fórumot
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Figy, semmi közünk hozzá, hogy csalsz egyszer, másszor nem, hát tedd, a te dolgod. De amikor beugrasz a fórumba, a közösségbe, felvágsz, hogy megvan az x achi autód, és megvan x pontod, meg tettél fel videót a kezdőknek, akkor már nem a te dolgod. A többi csalóval igazolod magadat, és nekünk példálózol, az már a mi dolgunk is. Mondtam, hát csaljon , aki akar, hát b.... meg az anyját, mindegy, de ne legyen nagy az arca, mert az legalábbis furcsa. Szóval törődök én a saját dolgommal, de akkor te is törődj a saját dolgoddal, csaljál, de nekünk ne legyen közünk hozzá.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
van olyan ismerősöm, aki figyelte, hogy az évek alatt hogyan nőtt a játék gépigénye is. Egy időben világelső volt több pályán is, aztán utána a boostos tételek miatt /főleg/ már nem, sőt akadt is neki néha. Nekem is, főleg a régi vidók vs mai videók tapasztalatán: régebben jobban ment egy teljes képernyős videó, ma meg már szarrá akad az egész képem. Biztos, belejátszik ez is, meg a csalásos dolog is, de azt én nem tudom megítélni
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
én is állandóan hátrafele nézegettem, amikor még játszottam

-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
félreérted. Nem mondom, hogy hacker vagy. Csaló vagy, csaltál, felvágtál, hogy te sztár vagy, jeleztük, hogy nem-nem, kikérted magadnak, mi elmentünk a fenébe, és elcsendesedett a szitu, mert levezetted, hogy amit tettlé, jogos. Értem, hogy tudsz normális is lenni, mint bárki más is, csak ... szerencse, hogy nem muszáj neked odaadni gyémántozásra a profilomat mondjuk.
Ennnyit írtam csak 
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Még az a szerencse, hogy nem muszáj rád bízni :-)
-
tutuhawer
őstag
A helyzet ez:

de lehetne ez is:
Az új nfs world oldalon új arcok jönnek, még lehet találni versenyzőtársakat minden nap. http://www.nfswhun.com/ Szólj a haverodnak is!
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Be lehet kattintani, hogy X vagy Y témát akarod követni, lehet ugrani az utolsó elolvasott hozzászóláshoz, lehet válaszolni idézve, vagy idézés nékül. Képek, linkek, BB kódok, smiley-k, szövegszerkesztő /aki igényli/ , kiváló telefonos felület, letesztelve. http://www.nfswhun.com/
TCM, sg, prohardver, facebook. 4 terület magyar játékosai. Juniorok, seniorok, kezdők, haladók, japán autósok, német fanok, festők, időmérősök, hétvégi versenyzők. -
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
Már megint a sok gyökérrel kellett menni team escape-et? A fenébe
Már megint tele csalóval az összes pálya, beugranak a célba, legyorsulnak stb? A fenébe
Már megint folyamatosan üres lobbiba dobál be a játék? A fenébe
Elfogytak a barátok a játékból?
Nem tudod, hogy állj neki tuningolni, skillezni vagy festeni? Ajjaj
Nem tudod, hol olvashatnál naponta frissülő híreket, tippet-trükköt? Hűha
Minden egy helyen: http://www.nfswhun.com
A legnépszerűbb fórum alapra épül , köszönhető Rexinfernumnak.a fórum fejlesztői oldala: LINK
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Ne feledjétek! http://www.nfswhun.com/ A legjobb fórumos alapra épülő nfs world magyar oldal, ahol folyamatos a regisztráció a 3 nagy fórum és a facebook játékosai köréből. Külön mindenkinek saját képgalériája van, ami nem zavar bele a közös nfs world dumaládába, ahol a megszokott vegyes beszélgetések mehetnek a játékról. A fenti meüsorban a legfontosabb linkek vannak, és az oldalon regisztráltak a játékosok, akik mindent tudnak a hasznos információkról, mert ők találták ki, ismerték meg, finomították. Régi játékosok butaságai, új játékosok hülyeségei, mind egy helyen. http://www.nfswhun.com/ Nem kell az egész fórum minden rezdülését követni, órákig visszaolvasgatni, hanem lehet követni pontosan 1 , minket érdeklő fórumot, és nem maradunk le sesmmiről. Külön lehet látni egyedi autós festéseket, egyedi vicces vagy éppen komoly videókat. A magyar nfs world ranglista képviselői is online vannak szinte minden nap. Az oldal szerkesztői pontosan tudják kezelni az oldal felületét akár percek alatt is. Minden nfs worldös és fórumos tudás egy helyen: http://www.nfswhun.com/ -
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Nem lehet elégszer mondani, de már szabad a regisztráció az eddigi legjobban összerakott, legkönnyebben kezelhető és legnagyobb nfs world oldalon. Alakul folyamatosan, egyre több a játékos, az oldal készítői pedig folyamatosan, percről percre tudnak alakítani, tudják, mi merre hány lépés. Ha áttekinthető, összeszedett oldalt és mellé új magyar játékosokat keresel facebookról, sg-ről, a prohardver fórumból, akkor vess egy pillantást http://www.nfswhun.com/
Információk, videós, képes témák, régi játékosok bemutatkozásai, új játékosok lehetőségei versenyzőtársak keresésére. A 3 nagy fórum és a facebook közösség felkarol még ma is 100-120 versenyzőt, érdemes tehát be-benézni, megismerni a többieket
http://www.nfswhun.com/ -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
mármint burgos az új fiú, bocs. Lázok nem tudom, mennyire köszöni meg Istennek, de a dél-amerikaiak azonnal automatikusan Istennek adnak hálát elsősorban. Burgos örül, hogy az etoban lehet, na
Én nem nézem a meccseket, csak láttam , írtad , és gondoltam beböfögök, amúgy az utolsó meccs egy eto-bvsc volt, amin kint voltam, ha minden igaz: LINK -
tutuhawer
őstag
full ingyenes játékost se feltétlenül tiltanak le, ismerek is ilyen spílert. Nekem a chicane-on 1-2-3-as szinten is koenigseggem van, nem mintha kéne, de azért megcsináltam hamar. Feleslges idegeskedni, ez csak egy játék. Sőt... kikapcsolódásnak se annyira jó, amikor csak idegeskedsz miatta. Én kifelé nézegetek, mondom, érdekel kormányos vagy billentyűs is. Befektetést ide... háááát ... te tudod

-
tutuhawer
őstag
válasz
Crowent
üzenetére
Tényleg jól hasít a simracewayben, mentem is vele.

![[/L] [/L]](https://www.simraceway.com/system/photos/826/thumb/LOGO_Koenigsseg_AgeraR_2012_FrontThreeQuarter.jpg)
Ugorj be, szükség van jó magyar versenyzőkre ott is - akár billentyűvel is!!! -
-
tutuhawer
őstag
válasz
üzenetére
igen, igen, délután érkeznek sokan, és késő este is lehet menni. De főleg a kedd délelőtt kezdődő 24 órás tesztnap és a pénteki új autós 24 órás teszt a legnépszerűbb. Sok újonc próbálkozik ilyenkor, de ez már csak ilyen. Arra elég egy ilyen nap, hogy lásd, milyen jó a játék.
+ TT Assen, Laguna Seca és Cadwell Park főleg jó állapotban van, tesztelték is, beszéltem az egyik főnökkel pár napja. Azt mondja, ment Lagunában motorral sokszor, iRacingben is kipróbálta és nyilván ezt is kell mondania, de azt mondja, a simracewayes modellezés odaver nagyon. Az autókat Allen McNish (is) tesztelgeti , mielőtt bedobják a játékba -
tutuhawer
őstag
válasz
üzenetére
2010 óta nem értjük. Nonszensz kategória lett, kivéve, ha teszel hozzá egy kis értelmet magad. Oldskool Tier 2-es gépeimmel megyek, és nézem, hogy supra-evo X-skyline közül mi a jobb. Meglepetésvendég az R32-es GT-R, ami szintén olyan rossz - vagy olyan jó , mint az előbbi 3. Ha csak erre figyelek, nem is számít, a többi mit csinál ott elöl... Ma már egyéb értelem nincs, pedig azt hittem. A simracewayt játszom, de ott nincs Nissan, és a Supra hangja se olyan jó, ezért lépek be NFS-be. Te fél év kihagyás után inkább ... olvass bele, mi folyik a simracewayben. (elárulom, normális versenyzés folyik akár billentyűzettel is)
-
tutuhawer
őstag
válasz
Vitya98
üzenetére
Sajnálom a helyzetet, de így, hogy biztosan tudjuk, hogy van trükk a háttérben, sajnos jogos. Mindenesetre peches vagy, de jó, hogy leírtad, mi is a dolog háttere. Így 2011-ig visszamenőleg nyomtam egy report gombot. Ő is Viktor, és rányomtam, biztos, ami biztos
Ti is nyomjatok visszamenőleg, ha úgy érzitek 
-
tutuhawer
őstag
nem idegelem én magam
Nézd csak meg a legutóbbi időeredményeimet...
Csak érthetetlen, hogy még ha mondja is saját maga, hogy kipróbálta 1 év játék után most 1X , azonnal elszáll. Bezzeg Nfree meg tudna nevezni még pár csalót, de főleg Quqa tudna igazán sokat

Leléptem , a simracewayt egész jól bírta a gépem tegnap, -
tutuhawer
őstag
nekem is van egy irreális időm , ami bug miatt keletkezett. Ha nem ismernél, azt mondhatnád, csalás. Ha nem tudnád, ahogy akkoriban nem volt ilyen csalás, azt hihetnéd, hogy csaltam. Bárkivel megeshet ilyen, mint Vityadrift 0:00-s ideje. Honnan tudnád te vagy én 100%-ra , hogy csalás történt? Persze elvileg letiltották azt a profilt, így esélyes a csalás, de miért pont ő? Hogyhogy ő? Viktorra még nem nyomott senki? Csabára senki? Nem keverem az időeredményes statisztikát a csalással magával, tehát mindegy hány időt manipulált, csalás, kész, pont , ez OK. De mi honnan tudjuk, hogy tényleg letiltották azt a profilt - mert rosszul írod nagyon, nincs törölve. Épp tegnap került elő még egy srác autofinish miatt. Ő miért nem tiltott? Szóval érzed, hogy én látok némi ellentmondást?. Tök furcsa ez a helyzet nekem, nem sima letiltás, nekem nehezemre esik felfogni.
Ha 1 darab jogos hiba miatt jár az eltiltás, akkor tippeld meg, kinek adnék azonnal letiltást...
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soulframe
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azért szerettem, ahogy a NFS-t is. Majd lesz másik játék, kész. 

Furcsa, hogy az egy másik modellnek számít az API szerint
kb így nézek én is.

/nekem se/

A The Crew nem lesz rossz, érdemes figyelni a friss infókat, meg ha beindul, lesz közösségi oldala az

Ennnyit írtam csak