- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
thunder1991 #16799 üzenetére
Ha holnap befáradnak a méltóságos urak dolgozni akkor talán észreveszik, hogy más sem tudja beváltani a kódot és kijavítják ezt a problémát
-
thunder1991
tag
ENFM-LZM3-79EJ-UFUS
BKZ9-MU44-R99X-SGLNEgyik kódot se lehet már beváltani ?
-
GTC376
csendes tag
válasz
kaoszamigó #16787 üzenetére
No problem, Kaosamigo
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Egyébként megéri az R8-as audival pénzt farmolni vagy vegyek egy kocsit és menjek azzal? (300k-m van)
-
Ezt most azonnal be kellene fejezni! Személyeskedést, lenéző hozzászólásokat, masszív offolást mellőző beszélgetést szeretnék itt látni!
Köszönöm
-
kaoszamigó
csendes tag
Sziasztok a worldbe behalt a csetem nem látom ha irnak és nem kapja meg senki amit irok igy mig nem segit a suport néma vagyok a játékba azért nem irok bocsi aki a frendlistemen van
-
UFO1
senior tag
válasz
Morran #16763 üzenetére
Kanyargós pályára jó az Elise, gyorsra kevés, mert nincs nitroja. Jelenleg a legjobb vétel a Porsche GT2 vagy a Murci LP–650, utóbbi dragon is elég jól helytáll. B-, C-ben a BMW E30 nem olyan rossz, vagy D-, C-, B-ben a Pontiac Solstice GXP ajánlott. Persze mindennel lehet jó versenyeket futni, több kevesebb sikerrel.
-
Morran
csendes tag
Kb. 1 éve játszottam utoljára, most gondoltam megint belekezdek. Most van egy Lotus Elisem, 677-es overall ponttal és 770.000 pénzem. Szerintetek eladjam ezt az autót és vegyek valami jobbat? Nem tudom melyik most a jó igc autó.
-
tatabike
őstag
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
sarkanyolo2 #16759 üzenetére
Sikerült!
Micsoda lélektani különbség a Pontiac-hoz képest!
(Sajnos csak 3 napos a kocsi
)
-
sarkanyolo2
őstag
(#16744) noblem1983 Nem működik ez a kód...
Itt az Audi R8 LMS Ultra kódja, hátha nem csak egy embernek engedi beváltani: ENFM-LZM3-79EJ-UFUS
Beírtam a kódját, el is fogadta, de játékon belül nem tudom kiválasztani...
-
tupacamaru
veterán
3000-re Audi RS4.
-
kutyuska007
csendes tag
Sziasztok.
Létezik hogy pont 11 garázshelyem van?Hogy lehet növelni? Boosttal csak? -
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #16746 üzenetére
Sajnos nem találtam köztük nekem tetszőt. Vagyis olyat amire első sorban költenék.
-
sunny84
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #16751 üzenetére
ha kell ez az a [nick] és apexen van , nekem van 6 aktív ( amiből 2 a legjobban aktív
) meg 4 ilyen tartalék
-
sarkanyolo2
őstag
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget!
A kód december 31-ig jó. (az email alján ott van szerencsére) Azt hiszem holnapra le is szedem és sűrűbben járok majd erre!
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #16749 üzenetére
Más is írta ,hogy nem jött össze a beváltás. Valami gond van náluk mert originen keresztül se működik
-
F22Reventon
tag
Nem működik a kód. ezt írja: ???NFS_SYSTEM_VALIDATION_FAILED???!
van vmi hivatalos álláspont az EA részéről ezzel kapcsolatban? -
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #16747 üzenetére
Valamit ki kell rakni de na Is300 azért jó annyiért 500 lenne ha lenne IGC-s verzióban mert kell a garázshely+van bodykit meg a Treasure extra+2*-os skillek+egyedi felni és féláron vannak
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #16746 üzenetére
Minek próbálkoznak tovább trezsörös verdák eladásával?
-
sunny84
senior tag
#16742) sarkanyolo2
van egy kezdetleges nick , 997 gt2 porsche és nissan 200sx benne + 500sb ha jól viselkedsz tied lehet és lesz egy A class király autód ..
-
noblem1983
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #16742 üzenetére
Az az LMS Ultra kód már biztos nem érvényes de helyette van Lamborghini Miura Concept - BKZ9-MU44-R99X-SGLN kód. Addig válts be míg tudod mert lejár(szóval minél előbb). És Apex servert válaszd mert a magyarok is arra ténferegnek ha ez számít. a Gallardo Tensort szándékosan nem írtam ide mert még elmenne a kedved annyira sz.r az a kocsi, de a Miura az jó
-
callmeakos
veterán
válasz
sarkanyolo2 #16742 üzenetére
A hivatalos oldal túl van valószínűleg terhelve. Lehetséges hogy az Originről is letudod szedni a játékot, próbáld onnan
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Egy ideje gondolkodom, hogy elkezdek ezzel a játékkal játszani, de most meg nem jön be a hivatalos oldal.
Meg van valami kódom is amivel 3 napig játszhatok az Audi R8 LMS Ultra-val, szóval nem lenne rossz.Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Üdv, sarkanyolo
-
ETOM
addikt
Na akcióba rakhatnának már valamit.. mondjuk paganit vagy aventador esetleg reventon..
-
UFO1
senior tag
válasz
- = Zk = - #16738 üzenetére
Az IGC-s autók általában 2 hetente változnak a videó (ami kb.1 éves) csak példa volt, hogy merre kéne keresni az „ingyenes” autókat.
-
UFO1
senior tag
válasz
- = Zk = - #16734 üzenetére
Pedig nem olyan nehéz az!
Ha gyorsan kell sok kp. HS vagy valamelyik TE, én a D-n szoktam menni, mert néha dobálja 5-10-20E pénzes kártyákat, + zsaruzos kp. növelő skill sem árt. -
ETOM
addikt
válasz
Nem éri meg az uninstallt néha jó játszani pár kört.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Mert olyan sokáig tart összegyűjteni az a vacak IGC-t. Na ne már. Car dealer/all cars és nézd meg miből van IGC-s verzió. Amit tenned kell érte csupán annyi hogy játszol(ha épp nem 1 másodperces idiótákat fogsz ki)
A Miura Concept kódot remélem aktiváltad. Azért még versenyezned se kell -
- = Zk = -
félisten
jahogy van 1 millám (épphogy, de mindegy) és nem tudok venni SEMMI verdát? O.o
hát, azt hiszem itt van az, hogy végleges uninstall. boost pontokra meg vegyen akinek "fussa" rá.... -.-
-
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #16726 üzenetére
Én tegnap előhoztam a Diablo-t, komoly B-class-os
és nem ment rosszabbul egy centivel sem az új Miura-tól, sőt!
(#16729) hzqsg
Igen, mint a kolléga is írta, ha akarsz magyarokkal menni az Apex-re is csinálj driver-t, mert a csicsánon szinte senki sincs, mivel az kb. csak 1 éve (1 hónap híján) van, előtte meg csak Apex volt. -
hzqsg
csendes tag
Sziasztok! Nem rég kezdtem az NFS-t, barátokat keresek!
csokii01 a játékos nevem, és általában Chicane-US-ra járok. Egy verdám van, mégpedig egy Miura, de gyűjtögetek, az újabbakra..
-
callmeakos
veterán
válasz
odébbb #16721 üzenetére
Figyelj, eleget néztem azt, ahogy ez az istenbarma folyamatosan csak cseszeget, mindig inkább csöndbe maradtam, ez most hirtelen kizúdult belőlem. Nem szoktam ilyen lenni, csak akkor ha már tényleg tele a padlás...
(#16723) Micsurin
És ez még a "környezet barátabb" verzió volt -
cuebler
senior tag
ez az új vas (miura concept) elég jól megy a-class team escape-en. három menetből háromszor nyertem és csak egyszer lettem busted, amikor egy corvette tetejére "ugrottam" és nem tudtam leugrani róla. nekem kellemes csalódás, van olyan jó a team escape-n mint a jó öreg gtr-em.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #16722 üzenetére
nekem az a sarki stat oldal nem jelzi ki a mecseim
kecseg stat
odébbb: nox-nak igaza volt a stilus pedig a tipikus noxvill stílus elegáns , kulturált
aztán kitudja mobal , tiv83us vagy ki szereztet bele utólag
nem noxnak szólt
-
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #16720 üzenetére
Az előbb lehackereztek mert 3:05-öt mentem S-es pályán a 670 SV-vel utána meg egy amatőr/idióta F1-es 3 szor rammolt le ugyanott mert menni azt nem tud. Oké elég durva a szinkron hiba de elmehet a pic.ába a 4000 pontjával együtt ha nem tud rendesen közlekedni akkor menjen E osztályos kocsival és majd ott megtanulja
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
köszi a kódot !!!
Noxi nemlehetne finomabbban ? , (de desmondnak valahun azé igaza van !)
más : hanemtucc kibe belekötni , akkorharapdájuk má egymást!!!!
-
Micsurin
nagyúr
idiótája megveszi a busztos kocsit , vezetnmi már nem tud le rammol 1szer , le rammol 2szer... nyomok egy jagert és akkor én vagyok a noob
-
remington2
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16714 üzenetére
Egy szép Trabiért én a Porsche-t is odaadnám
Egyébként a szépségről jut eszembe: ebbe a játékba nem ugyanazok készítik a modelleket? Van, amelyik autó nagyon szépen néz ki, mások meg egészen rondák. Nem a külsejük, hanem a megvalósításuk (digitális modell) néz ki gagyinak, pl. az audi quattro nagyon béna, de van még pár ilyen. Vagy néha így sikerül, néha úgy? A terepjárók között is van olyan, amely mintha műanyag lenne, lufi betétekkel . . .
-
eLit-MiLan
őstag
Lambo Miura kód: BKZ9-MU44-R99X-SGLN
Micsurin:
-
Micsurin
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16714 üzenetére
f1 új ellenfeleez lesz az 50.000-nál
most küldték az Anonymus Hacker csoport tagjai , hogy feltörtek egy szuper titkos vk. levelezést
ha a hülyeség fájna akkor ordítanék
NE ÉLJÉTEK BELE MAGATOKAT EZ IS CSAK RENTAL LESZ!
-
Rockstone
tag
válasz
remington2 #16709 üzenetére
matrica...na még jó, hogy megyek nyaralni nemsokára
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #16713 üzenetére
Sok értelme van. Pár hekker is befigyel majd biztos.
Volt már boost pack mellé szóval nem nagyon érdekel esélyét nem látom, h én nyerjek. De neked sok sikert.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #16711 üzenetére
Aki a legjobb időt futja az kap csak?
-
ETOM
addikt
válasz
remington2 #16709 üzenetére
Sok esélyt nem látok a megnyerésére részemről.
-
remington2
senior tag
válasz
Rockstone #16694 üzenetére
Haha, nem kellett rá sokat várni, bár épp nem wallpaper, de verseny, ahol matricát lehet nyerni.
az sg-ről Dealcsy leírása:
"Ha jól értem, a 7 napos rental gallardoval kell menni a Lion's challenge-en powerup (kivéve shield és ready) és minden segédeszköz nélkül egy single futamot, amihez csatolni kell az nfs-s.com-os statisztikai oldalamat (tehát akik valamikor használtak csalást, az kizárva). Látszódni kell a post event ablaknak, ahol szintúgy látszódnia kell a skill és az alkatrészeknek (nyilván így tudják kiszűrni a fals gallardo-kat).
És a nyeremény: egy lambo matricacsomag.
Július 7-éig, Eastern Standard Time idő szerint este 8-ig (ami magyar idő szerint július 8 hajnali 2 óra)."Úgyhogy ELŐRE, nyomjuk keményen a Tensort, ELŐRE A MATRICÁÉRT!!!44!NÉGY!!NÉGY44
-
-
ETOM
addikt
Na boost packok mellé jó szar ajánlatok vannak. 240sx stb.
-
Micsurin
nagyúr
50.000-re szerintem rental silvia lesz
-
sunny84
senior tag
#16700) Desmond74 tudtam te mindig kész voltál de nem baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Építő/felújító topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest