- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-02-06 15:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
csako
veterán
-
UFO1
senior tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
törölt tag
-
csako
veterán
-
SylarHUN
senior tag
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
-
UFO1
senior tag
-
tupacamaru
veterán
-
F22Reventon
tag
-
Micsurin
nagyúr
-
cuebler
senior tag
-
cuebler
senior tag
akkor rossz helyen lenne.
eleve egy skill-ről beszélünk, aminek ott kellene lennie a többi között, narancs színben (fidióták, ül!, nem politika
- remélem, senkit nem sértettem meg... ) a neve alatti "érzék" csak utal arra, hogy jugger a drága.közben találtam egy skill-ezett kocsiról képet:

-
mika117
csendes tag
-
Rockstone
tag
-
sarkanyolo2
őstag
-
xXHellXx
csendes tag
-
ETOM
addikt
-
chris1997
aktív tag
-
xXHellXx
csendes tag
-
tupacamaru
veterán
-
ETOM
addikt
-
UFO1
senior tag
-
eLit-MiLan
őstag
-
Rockstone
tag
-
Desmond74
tag
Hülyék ezek, még ahhoz is, hogy egy korábbi mentésre visszaálljanak, mivel nem csináltak.
Viszont, hogy már tizedszerre áll le ez a sz@r, mire összeszedném a gyémántokat, na az mindent ver...!

Egy fillért se erre a játéknak nevezett szarra..., majd egy idő után észhez térnek, vagy lehúzzák a rolót...
Nem csak bannolni kéne tudni, figyelmeztetés nélkül, hanem üzemeltetni is.., hogy rohadnának meg, ott ahol vannak!
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
sunny84
senior tag
-
callmeakos
veterán
-
noblem1983
senior tag
Ő az Reinholdos2. Az autóparkját elnézve a fejlesztők egy havi munkadíját kifizette szóval ezért sem rakják ki a majmot. Ha lassabb autóval mentem volna talán fel sem tűnik a dolog de mikor a 2. körben utolért lerammolt az első rövidítésen, aztán keresztbe állt majd 200-ra gyorsult 2 másodperc alatt akkor rögtön írtam neki egy szépet, hogy még lássa mielőtt kilép a verseny végén
-
Micsurin
nagyúr
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
Micsurin
nagyúr
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
-
eLit-MiLan
őstag
-
eLit-MiLan
őstag
-
tupacamaru
veterán
-
ETOM
addikt
-
eLit-MiLan
őstag
-
beldeczki
aktív tag
-
ETOM
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
eLit-MiLan
őstag
-
chris1997
aktív tag
-
callmeakos
veterán
-
Vitya98
csendes tag
-
Micsurin
nagyúr
-
tatabike
őstag
-
eLit-MiLan
őstag
-
chris1997
aktív tag
-
chris1997
aktív tag
-
PR0JECTNR56
addikt
-
chris1997
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
-
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
-
ETOM
addikt
-
UFO1
senior tag
És itt a lista fotókkal „on sale” (és sok egyéb) a leárazott gépekről.

(#13483) NFree
Szin-sorom nincs, mindenki kiteszteli magának IGC-vel és lehet írok Drew-nek, hogy nekem valami spéci lobby képernyőt hozzanak össze ahol nem látszanak az alkatrészek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#13492) Desmond74
Pedig de a piros az drift gumi, tehát nem tapad, hanem jobban fordul tőle a legtöbb járgány. A rugó a legkeményebb a legrövidebb rugóúttal, a féknél hátul fog előbb ezért faroltatja az autót és nem a legerősebb fékhatású, mert sokkal nagyobbat kell fékezni vele mint pl. a sárgával!
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Desmond74
tag
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Desmond74
tag
-
eLit-MiLan
őstag
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
-
Robokutya
senior tag
-
tutuhawer
őstag
-
Patrick
addikt
-
PR0JECTNR56
addikt
-
F22Reventon
tag
hát ezért szutykolták el a roadster murcielagot is. pedig kiváló autó volt! attól félek h startnál rammolósok ezzel kapnak mégegy gépet.
de akkor is a vesém lötyög h veszek búsztért egy autót aztán leszázalékolják. hol van itt a vásárloi garancia? legalább a márkakereskedésben beszámíthatnák a reventon árába, mint márkahű tulajdonosnak. -
-Rolika-
senior tag
-
sunny84
senior tag
-
noblem1983
senior tag
-
NFree
addikt
-
UFO1
senior tag
-
tutuhawer
őstag
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
-
LamerGyuri
senior tag
-
Dzsimmi
csendes tag
Helló!
Tutu említette a dolgot.
És szeretnék bocsánatot kérni,nem szoktam ilyet csinálni...de most megvolt az oka és nem ellened irányult,hanem egy másik játékos iránt a futamban.És mivel nem vagyok gyakorlott benne,így sajnos téged találtalak el.
Még egyszer ne haragudj!Üdv és további ámokfutó mentes jó játékot!
Dzsimmi
-
Tyrese618
csendes tag
Nálam úgy volt,hogy előrement nagyon elhagyott minket megfordult és pont szembe jött velem próbáltam elkerülni de szándékosan belém jött...utánna ideges lettem meglökdöstem cseppet...erre megint el lépett és megismételte
Nem emlékszem 100% ra a nevére,hogy ő volt e...de ugyanez történt velem is és be írtam ide az tuti csak nem akarom visszakeresni 
-
tutuhawer
őstag
-
Tyrese618
csendes tag
-
noblem1983
senior tag
-
sunny84
senior tag
-
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nincs érezhető lag, csak néha "net_error" van.

- remélem, senkit nem sértettem meg... ) a neve alatti "érzék" csak utal arra, hogy jugger a drága.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)