- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
válasz
odébbb #16296 üzenetére
Patch 22:00-tól 03:00-ig.
Részletek:
Újdonságok:
- 6 új Achi: Crew Racer, Solo Racer, Explore Modder, Pursuit Modder, Race Modder, and Getaway Driver
- A Patch után 24 órán kereszül ingyenes lesz a TH folytatása
Bug Javítások/Változtatások:
- Javítva a hiba ami miatt nem mentődtek el a Social beállítások kilépés előtt
- Javítva a probléma ami miatt úgy látszott mintha a pénz csökkenne, miután Casht nyitottatok a Lucky Drawból Team Escapek után
- Javították a problémát ami miatt a játékosok továbbra is láthatóak voltak a verseny előtti lobbyban, miközben már kiléptek az eventből
(Javítások/Változások részlet Neotól "lopva") -
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!
MEGÉNTBENÉZTEM ESZTA PÖCCSÖT , TÖKÖMBE , MIKOR LESSZ VÉGE , DOBJATOK EGY PÁR SORT ?
CAPS LOCK......................pi---csba.
s.o.s.
fontos , remélem hajnal egyre vége ,
-
ETOM
addikt
Le is állt szeró óramű potomsággal. Akkor mára ennyi.
-
ETOM
addikt
Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.Date:
June 18th, 2013Duration:
5 hours
Start: 1:00pm (13:00) PST – 3:00pm (15:00) EST – 8:00pm (20:00) UTC
End: 6:00pm (18:00) PST – 9:00pm (21:00) EST – 1:00am (1:00) UTCNew Items:
- 6 new Achievements have been added to the game: Crew Racer, Solo Racer, Explore Modder, Pursuit Modder, Race Modder, and Getaway Driver
- Treasure Hunt Streak recovery available for free for the next 24 hours following maintenance windowBug Fixes/Changes:
- Fixed an issue that prevented Social settings from saving upon exit
- Fixed an issue that caused Cash to appear deducted from player’s balance after winning a Cash Card reward in Team Escape
- Fixed an issue that occasionally displayed players in the pre-race lobby after they have left the eventVégre social menüpont menteni fog normálisan... plusz lobby is jelzi normálisan aki kilépett..
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #16288 üzenetére
Igen? Látszik hogy csak 50-et mentem kb. az achi-k óta.
-
UFO1
senior tag
válasz
csiles #16282 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el ott van még a 2500 drag győzelem is és így a class-okkal együtt az már 4000 multi.
Különben mindig 5000 volt a World racer.(#16283) 1NST1G8R
Üdv újra a játékban, rég jártál erre. Nem rossz az achi, mert lehet jó skill-eket, alkatrészeket, stb. nyerni belőle. Azt nem mondom hogy könnyű 1-2 class a sok csaló miatt, ha nem számoljuk a Zonda-k és F1-ek eszeveszett tempóját. -
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csiles #16279 üzenetére
Ez milyen tre mar, en anno emiatt jatszottam, az volt a kihivas hogy minel tobb versenyt nyerjek meg javitsam a koridoket (amik mar akkoris csak a statos oldalon latszodtak mondjuk), most meg nem is latszik, hat szep.
Az achi rendszer nem rossz egyebkent, de a palyakorlatozas meg a sok csiter miatt nem tudok megmaradni mellette, neha benezek megyek egy par kort aszt szevasz.
Ez a The Crew ingyenes lesz amugy?
-
csiles
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #16280 üzenetére
Hát nekem mindig is 2500 járt a fejemben, meg annyi a logikusabb is.. 1250 Class event + 1250 Open event = 2500 World racer...
És tényleg annyi bakker... Felmentem a játékba, s megnéztem bakker... A döbbenettől azonnal ki is léptem bakker... Holnapig nem is akarom látni a játékot bakker... Ezt tuti kijavították, egy kicsit irreális ez a fajta szintlépés a többi achi-hoz képest bakker...
10-50-250-1000-5000 ...
Viszont annyiban jobb, hogy lehet számolni vele a statot... De azért durva, hogy 1250 Class event mellé 3750 egyéb event kell még...
-
csiles
csendes tag
válasz
szakalistvan #16278 üzenetére
Nézd csak meg jobban, amit belinkeltél:
"Number of races feature was removed on 10th April 2013 and is not updating anymore."
Magyarul, 2013 április 10.-én el lett távolítva az EA részről, s nem frissítik többé.
-
csiles
csendes tag
válasz
1NST1G8R #16274 üzenetére
Az a fajta statot kivették, amit te keresel.
Helyette van egy másfajta:
S+A+B+C+D+E+Open event + vereségek (tehát nem első helyezett eredmények) = World Racer achi. (Az összes teljesített multi futam)
Magyarul:
S class futamokat számolja 250 megnyert futamig, az A,B,C,D,E class futamokat ugyanúgy 250-250 megnyert futamig számolja. Az open eventet külön nem számolja semmi sem, de a World racer achiba beleszámolja. Ha nem nyersz, akkor csak a World Racer achid növekedik.
Tehát példa:
Van 12 győzelmed S-be
15 A-ba
40 B-be
30 C-be
55 D-be
20 E-be
37 Open-beA World Racer meg ír 368-at.
12+15+40+30+55+20+37+XX=368
209+XX=368
XX = 159Tehát van 209 győzelmed és 159 vereséged.
A World achi 2500-ig számol, tehát csak addig lehet figyelemmel követni..
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16272 üzenetére
Engem a halálos iram miatt fogott meg, teljesen kivehető belőle a feelingje...A grafika lenyűgöző, a térkép hatalmas. Remélem nem fogunk csalódni az ubisoft-ba, tuti polcra fog kerülni Nekem!
-
Strauss
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16271 üzenetére
..és ugye ott volt a
is.....
-
sunny84
senior tag
kis grid 2es silviám [link]
nekem bejön az a game is -
Strauss
senior tag
válasz
callmeakos #16265 üzenetére
...gépigényhez meg majd annyi lesz odaírva , h NASA
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16263 üzenetére
Ja elég pöpecnek tűnik
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16263 üzenetére
Ez eléggé merésznek tűnik...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Amiket a verseny után nyerek , ill választok ( kiegészítők alkatrészek ) azok hová tűnnek ? nem tudom feltenni őket , mert nem tudom, hol vannak. = ( sry , de még mindig csak most ismerkedek a gemval) Kőszi.,
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #16256 üzenetére
ohh...kimaradt.
Tökre elfelejtettem, na mind1, majd legközelebb!
-
callmeakos
veterán
Aki akar az jöjjön ma este 6tól a Magyar Krúzra. Minden infó: itt
-
knoz91
tag
Srácok, th utolsó gyémántnál (MW 1. rész térképen) kidob a játék exe hibával...mindenkinél megvan halva a játék, vagy csak nálam?
Originből indítva megoldódott...hihetetlen hogy mik vannak...
-
noblem1983
senior tag
Na megvolt az első 996 GT2-es auto finisher. Egyik versenyző levideózta így talán kihajítják a tetvedéket ha már egy ilyen kaliberű autóval sem tud rendesen menni.Nem tudom mi a f.sz kéne ezeknek, hogy leálljanak a csalással, mert arra már nem tudják fogni, hogy nem telik boostos 997-re vagy Zonda-ra A-ban.Volt aki kérdezte játékban hogy megéri-e az árát és elég komisz kis verda így pár menet után
-
csiles
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #16249 üzenetére
A játékot mindenképp hozzá kell rendelni. Ahhoz a bizonyos letöltött originhez. Hátha úgy működik. Ha nem akkor vagy érvénytelen már a kód, vagy passzolom.
-
ETOM
addikt
Nagyszerű, hogy odaadták ingyen porschet most legalább runwayen is megtol 380al a gyökér hacker.
-
Strauss
senior tag
válasz
noblem1983 #16244 üzenetére
Sajna az nem működik ... kiírja h a Porsche kódja de írja h nem jó a kód. Gondolom már lejárt--- más ötlet?
-
Strauss
senior tag
Sziasztok! Nagyon új vagyok a játékban , csak most kezdtem el ( ismét ) Tudtok esetleg olyan kódokat mondani , amivel ingyen autókat kapok? ( a fentebb említett RS4 kódot kipróbáltam, de sajna azt írja , h nem érvényes ) Köszönöm!
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #16237 üzenetére
De épp ezt mondom, hogyan játszik az ember!
Na mind1, bonyolult tészta...a lényeg hogy hackerekre halál, veyron a legjobb, kész.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #16237 üzenetére
autofinishel vagy speedhackel
Viccet félre téve ezzel én sem értek egyet. Talán dragra igaz egyedül.. ha nem direkt arra épített az ellenfél verdája. -
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #16238 üzenetére
Ma nyertem egy 50-es nitro pakkot, ilyen még nem volt.
-
noblem1983
senior tag
válasz
knoz91 #16235 üzenetére
Tegnap lenyomtam egy Cinque-t a félkész CCXR-emmel aki nyomkodta egyfolytában a nitrót. A végén írtam neki hogy hack mert 17 nitrót előtt 1:30 alatt S-es pályán erre dicsekszik, hogy van több mint 5000 darab nos-a(bár csak az ötöde lenne nekem is). Utána elmagyaráztam az idiótának, hogy ezt senki nem csinálja meg tisztán, utána megjelölt barátnak
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #16234 üzenetére
Mégsem a 997-es lett IGC-s, hanem a sima.
Úgyhogy veszek is egyet.
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #16234 üzenetére
Még a kezdő kocsit is boostért adják aztán heló...
Egyébként meg ha sync hibák nem lennének, szűrve lennének a cheaterek rég semmi baj nem lenne! Mind ez a sírás ezért megy...Tök mind1 az embernek milyen kocsija van igazából, mint láthattad az annó feltöltött képeimet, roadster murcival odavágtam már aventadort, f1-et... Egyáltalán nem a kocsin múlik, hanem hogy az ember hogy játszik.
Azért eléggé szégyen hogy beleöl egy ember pénzt (elvileg), és akkor cinkével neki áll speedhack-elni...Napok óta ezen töröm a fejem, hogy ez MILYEN LOGIKA?
Na mind1, az ilyenek kapnak egy zsíros, vas
ot, a többi le van kakálva...Mindent meglehet oldani, ha kell éveken belül, de úgyis meglesz előbb utóbb mindenkinek minden class...ha meg nem, akkor sajnálom.
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #16233 üzenetére
De tudod mi a vicc?
Hogy eddig azért ment a nyavalygás hogy soha nem adnak magasabb Classba tartozó, relatíve használható kocsit (S-be a Mustang Boss '12, A-ba meg a Murci Roadster semmit nem érnek igazándiból, ha egy GT2 vagy egy Zonda Cinque ellen mennek).Nemrég kaptunk egy meglehetősen jó autót S-classba a 911 GT3 RS 4.0 személyében, most meg a GT2 jön A-ba, és most meg azon megy a sírás hogy ezek az autók miatt nem lehet játszani.
Komolyan nem értem.... -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16230 üzenetére
de a 996 lesz [link]
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #16215 üzenetére
Csak nem az lesz t'án.
-
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #16214 üzenetére
Lehet hogy gt2-re én is nevezek, még nem tudom.
Egyébként 966 ezernél tart az oldal, szóval készülhetünk az újabb free-re már lassacskán. + A ruszki oldalt 50 ezer like-ra írták (+ még talán 1 hét, ha jól emlékszem).
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #16214 üzenetére
Ha a 996 lesz az, akkor nekem a hatodik. Csak meglesz lassan a 10
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #16210 üzenetére
Köszi maradt még egykis pénz vettem még 1500-t. Így 9525 boost-t sikerült összehozni.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #16208 üzenetére
Köszi
-
szakalistvan
senior tag
-
csiles
csendes tag
válasz
sunny84 #16200 üzenetére
996-os GT2 fog jönni, azt meg biztos hogy butítani fogják. A jelenlegi 997-es Porsche az A class király, a 996-os kb 1 seccel volt tőle elmaradva. Ez most nőni fog 2-3 sec-re kb. A kérdés az, hogy a nitró erősségén, avagy az irányíthatóságán fognak-e butítani? De az is elképzelhető, hogy lomhább lesz a gyorsulása..
-
válasz
noblem1983 #16202 üzenetére
A 996-os az most bent van a boostos autók között? Most nem találtam meg, hogy rápillanthassak
Bár úgyis minden Porsche egyforma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest