Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
JumboJet
üzenetére
Sajnos nem tapogatnak rossz helyen...
Ma már erre van igény! Porsche, Pagani, Bugatti, Lamborghini...
Régi Nissan Skyline vagy Mitsubishi Lancer Evo 6-7 felejtős...
Holott minden autóhoz értő ember tudja hogy mindkettő autót megcsinálják akkor ott kő kövön nem marad... Ma a sok 10 eves annyit lát hogy Lambo, Veyron azt féket nem ismerve 300al szlalomoznak... Ennyit erről a játékról... Én is beleöltem 10 ezret... Koenigsegg Agera... Anno mikor a játék a fénykorát élte meg akartam venni az Elite Koenigsegget... Hát áldom az eszemet... Retkes EA...... -
-
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
pfffff basszameg... nem semmi... gyerekek sajnos tényleg hamarosan csődbe megy a játék ha nem találnak ki valamit a fejlesztők... bár már nagyon rég játszottam a játékkal mert nincs gépem... pedig annó mikor kezdtem 3 éve akkor a legjobb játék volt nem igeb volt párja... igaz most se sokkal jobb a konkurencia de jobb és ez a fejlesztőknek köszönhető... elbaszták a játékot... kár érte...

-
Crowent
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
deee persze ne kamuzz már...

-
Crowent
tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
még nem fuccsolt be a game?

-
Crowent
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Az elején az Aventador az Agera szintjén volt... De azota sok minden változott, anno mikor legutóbb gameltem vele akkor a pagani és az f1 huzott fel. de sztem ma se lenne ez másképp...
-
Crowent
tag
válasz
xenon2
üzenetére
A Nissan.hu oldalon a sima GT-R 30.800.000 forint... Szerintem több is kijönne mint 6 db, hiszen vannak olyan Bugattik ami 500 millát is megért... Ez a Nismo meg nagyon jól nézz ki. Bár én nem vagyok Bugatti van, de azért jól nézz ki. Inkább Koenigsegg, na az aztán tuti nyerő

-
Crowent
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Ez biztosan nem régi trabi, úgyértem ez vadiúj alkatrészekből gyártották le szerintem, mert nem bírná ki a légellenállást főleg ilyen kockás kasznival... nem?
-
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Az általad linkelt R34 az tuningolt... Én a gyári kiadásokról beszélek... Amugy meg ha itt tartunk egy utcai LP640-et úgy megcsinálták hogy 2k loerős volt... De tuningolt Bugattit nem láttunk....
-
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ember, olvassál már utána... 0.5 seccel job a Bugatti... Számold ki az mennyi autóhossz....
-
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Remélem ezt csak viccnek szántad... Ugyanis a GTR közelébe sincs egy Bugattinak... Az viszont tény és való hogy az Aventador és a GT-R majdnem egy szinten van, mert 0-100ig 2.9 az átlag mindkettő kocsinak, sőt 0-200ig asszem a GTR jobb, de Végsebességre az Aventador viszi a címet a maga 350 km/h-val, míg a GT-R 315nél nem megy többet... A Veyron meg 0-100 km/h: 2,5 mp alatt van 100-on, és 55 mp alatt van fenn 400on... A Koenigsegg One:1 meg szarrá alázza a Bugattit is... Mind1 nem is erről van szó hanem arról hogy némelyik kocsit LADA szinten tesznek be, mint pl GTR viszont azokat a kocsikat amik a valóéletben meg sem ütik azt hogy SPORT kocsi azok meg mennek mint a szél... Az is vicc, hogy a Drag GTR alig megy... 1 szó mint 100 a Koenigsegg, Bugatti más kategória, de mind1 ez az EA...
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Azt hittem ez a game lehúzta már a rolót, de tévedtem. 2 éve még T1-2-3 idejében imádtam a játékot, de azóta hányadék az egész. Legnagyobb csalódás a Koenigsegg Agera "gyengesége" illetve hogy az igazi hyper autókat össze engedték egy Paganival vagy egy Porsche-val. Minden éppeszű ember úgy áll hozzá a játékhoz, hogy mivel a világon ez az egyik leggyorsabb autó akkor itt is. Tévednek. Amikor megvettem az Agerát 2 éves tapasztalattal a hátam mögött majdnem széttörtem a monitort amikor full egyenesen az Aventador ott hagyott mint a kakit, nitró nélkül, de azt is el tudon képzelni hogy 1esbe ment végig a kocsi. Nem voltam full ultra, és az aventadoros sem, mellesleg jó barátom volt, nem használt hacket... Béna sem voltam, mert akkoriban elég jól ment a játék... Tudom hogy a valóságot ne hasonlítsam össze a játékkal, meg hogy meg kell úgy csinálni hogy minden autónak legyen ellenfele, de class helyett jobb lett volna ha kategóriákra osszák a kocsikat... De lehet én látom rosszúl...
-
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Sziasztok!
Bekerült már a Koenigsegg Agera R, vagy hasonló más Hyper autó?
-
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ez csak part, track, és drop lista...
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Az még hagyján, de amikor a Lobbyban egy Police Rhino fogad 0 Overallal és a játék szerint S osztályú kategória na az aztán tényleg meglepetés!!!
-
Crowent
tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Sajnos naponta találkozni ilyen emberekkel... Ezeket azonnal tiltani kellene...
-
-
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ez kamu, hülyeségeket ne itt terjeszd plz...
-
Crowent
tag
válasz
F22Reventon
üzenetére
Hagyjál már, azzal a ratyi kocsival...
Az tény, hogy igaziból iszonyat jó kocsi, de a Bugattinak, és a Koenigseggnek a nyomába se ér...
És képesek a Koenigsegg CCX Elitet 20k Boostért árulni, azt xart se ér az F1 ellen... Szégyen és gyalázat...Remélem ezt a csapatot p*csán rúgják és jön majd egy olyan aki normálisan tud gondolkozni...
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ez érdekes...
Haverom GT3RS-t kapott, de Én, és az unokatesóm már GT3RS 4.0-át kaptunk... Hogy is van ez??? Haverom 60 szintes, én és a tesóm még nem vagyunk 60asok... GT3RS 4.0-át csak azok kaptak akik még nem 60. szintesek vagy mivan most?????????????????????????????????????????????
-
Crowent
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Nekem van Agerám, ha neked van CCXR-ed akkor vágjunk bele a dolgokba!

-
Crowent
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Az Agera jelenleg a legjobb Koenigsegg autó a játékban... Legalábbis tapasztalataim szerint... Az Elitet még nem tudom, de majd egyszer lesz az is....
-
Crowent
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Nem hiszem hogy az Agerát mostanában leárazzák, egyrészt mert az az egyik legjobb kocsi, másrészt szerintem ez tök véletlenszerűen választják ki, melyik autó legyen leárazva...
De nem értem, miért lettetek annyira oda a Koenigseggért?

Eddig senkit sem érdekelt most meg eléggé sokan akarnak venni olyat.
Mondjuk én nem bántam meg, nagyon jó kis kocsi... Lehet veszek még1et, egy race, és 1 dragra... Csak tudom amilyen szerencsétlen vagyok, vennék még1et, másnapra meg kinn lenne az Agera R!!!

-
Crowent
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
A fenét... Több mint 1 év, hiszen így is alig esnek itemek...
-
Crowent
tag
válasz
tatabike
üzenetére
Na, idefigyelj TATA, kettőnk közül nem én vagyok a gyengébb... 40+ évesen az emberek többsége (legalábbis Magyarországon) tudnak írni, és olvasni, és általában fel is fogják amit elolvastak.

Nem azt írtam hogy Te magad vagy ostoba, hanem azt, hogy ostobaság összehasonlítani egy hiperautót, egy Lambo vagy egy Nissannal.

A témához vissza kanyarodva, lehet hogy a Pagani sok suskát tett le a World készítőinek, viszont akiben 1 kicsit is megfordul az, hogy igaziból melyik autó lehet a jobb élőben, és megveszi aztán koppan egyet... Ez szerintem nagyon nagyon nagy szemétség.
-
Crowent
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Agera R-t én biztosan megveszem. Remélem majd az Agera S is bekerül a játékba

-
Crowent
tag
válasz
beldeczki
üzenetére
VALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL NEKEM, HOGY MIÉRT??????????????
Valaki magyarázza már el nekem, miért a Bugatti, illetve a McLaren F1 Elite a legjobb autó???
Nem értem b***meg... Amikor a Koenigsegg igaziból 440-et menne ha nem lenne rajta tiltás 400km/h-n, illetve a McLaren F1 jóval le van maradva a Bugattitól, illetve a Koenigseggtől is... Ezek az autók Hiper autók, mégis a játékban a Koenigsegg CCX Elite Edition s**rt sem ér, a sima CCX dettó, az Agera az már megy mint állat, de néha odaver 1 szaros Pagani is, aminek igaziból 350 a vége... Nem értem... Most gondoljátok el, majdnem minden játékos elvileg a realitás szempontjából választ autót... Ki gondolná, hogy a Pagani, illetve a McLaren elver 1 Koenigsegget, holott ha a reálisan nézzük akkor erre esély sincs... Azért ez valahogy 1 kicsit paraszt vakítás nem? Egyedül a Need For Speed Hot Pursuit (2012-be) lettek jól beállítva az autók erőssége...Persze a felháborodásomhoz hozzátartozik az is, hogy imádom a Koenigsegg autókat, és rengeteget olvasok róluk stbstb, de ha azt nézem hogy a világ egyik legjobb autóját butították le, azért ez vicc...
-
Crowent
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Szerintem LP640...
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Meg tudod nézni... Szedjél ki mindent a kocsiból, rakd be az eladásba, de ne mentsed el, menj a cancelra és akkor nem adsz el a kocsiból semmit.
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Koenigsegg Agerához tud valaki valamilyen buildet? Vagy Drag buildet?

-
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Csak szólok, hogy ha a Dice, és a Criterion összefogna olyan játékot varázsolna a World-ból, hogy GOTY lenne azonnal... XD
-
Crowent
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Nana... Azért ne legyél annyira biztos abban, hogy jövedelmező a játék... Legalábbis annyira mint hiszed!
-
Crowent
tag
válasz
Robokutya
üzenetére
Szerinted ha még mindig annyian vásárolnának boostot, mint a T1-T2-T3 idejében akkor lenne ennyi leárazás?
Dehogy lenne. Én T1-T2-T3-as idejében kezdtem el játszani, olyannyira tetszett, hogy a nap 24 órájából képes voltam 16-ot eljátszogatni, annyira élveztem a játékot, akkor még minden rendben volt, nem volt ennyi probléma a játékkal. Az Class rendszerrel is jól elbaszták az egész játékot, hol csakis szar pályák vannak, hol csak néha-néha 1-1 élvezetes játék. Kár hogy nincsen konkurenciája a játéknak, mert ha lenne ez a szar becsődölne. Írtam az EA-nek hogy van 1 kész játék tervem, de nem válaszoltak. Az egész 1 rakás kaki, annyit se érdemel hogy az Év legrosszabb cége díjat megkapja, mert még arra se méltó!!!!!!!!! -
Crowent
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
most igaza van tatabike-nak, szinte játszhatatlan az egész játék.

-
Crowent
tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Én mondtam.
Szerencséd volt, kemény 4 másodperced maradt, a többiek be sem értek. Szerintem ez vicc. Régebben lazán végig mentünk, most már nem igen...
Kérdés: A 2 óra alatt csak 1x értél be? Gratulálok!

-
Crowent
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
A saját kis véleményemet fejteném ki, ezeket vettem észre a hozzászólásokból...
Szerintem majdnem minden magyar nevében kijelenthetjük, hogy nem szívesen játszik már a játékkal.
Miért? A fejlesztők próbáltak a játékon javítani, de ehelyett olyannyira elrontották, hogy az már vicc. Egy hiba kijavításával gyorsan kreálnak 2-öt, a hackerekkel nem foglalkoznak. Majdnem hetente kerülnek be Boostos autók, de a hiba javításokkal nem foglalkoznak.
E, D, C, B, A, S, Class. Tényleg szükség volt rá?
A kérdés adott, a válaszok szerintem minden játékosban eltérőek.
Egy kezdő játékosnak eligazodni szinte majdhogy nem lehetetlen.
Mire volt jó? Jelenleg van 5 Class, az E Classt nem nézem, de minden játékos arra utazik, hogy minden Classra jó autója legyen, éppen ezért előfordul hogy vesznek Boostos kocsit. Jóformán A, és S class szintű autókkal játszanak. Ez is csak a boostról szól!!!Napi versenyek váltakozása! Szükség volt rá?
Sajnos nem. A Class rendszernek köszönhetően rengeteg pályát lebutítottak E, D, B, Classra, és ezekkel a szintű autókra nem igen van igény, arról nem is beszélve, hogy némelyik közkedvelt pályán már nem is igen tudnak játszani. Volt olyan pálya, amivel napokig nem tudtam játszani, pedig a kedvenceim közé tartozik.
Team Escape: All in? ( Esetleg a fejlesztők is All In-re mentek? Mert ha igen akkor elvesztették a menetet.
Szerintem senkinek nem kell bemutatni ezt a pályát. Nagyon sokan, és még többen játszottak rajta, amíg lehetett. Amikor bekerült a Class rendszer akkor az All In nevezetű pályát elfelejtették berakni, majd utána variáltak a TE-kkel, most már mindegyikkel lehet játszani mindennap.
- Na de mi van az ALL IN TE-vel? Jóformán az egész pálya játszhatatlan! Mindenki bejön a leglassabb, és a leglomhább autóval, 0 tuninggal. Az átlagsebesség alig éri el a 100 km/h -t. Cél előtt 100-200 méterrel lejár az idő. Ilyen autókkal szinte lehetetlen azt a pályát megcsinálni.T1-T2-T3-(T4) rendszert lassan visszasírjuk...
Lássuk csak. Térjünk vissza megint az All In pályára. Aki még a T1-2-3- idejében játszott az tudja hogy régen ez T1es pálya volt. Akkoriban 1 autó sem ugrott át tuningolás folyamán másik osztályba. A T1 maradt T1, a T2 maradt T2, a T3 szintén maradt a csúcson. T1 kategóriájú autót feltuningoltunk, és bőven, röhögve végig lehetett menni ezen a pályán is, mint mindegyiken. De így... Ugyan, kinek van kedve 100km/h-val szenvedni? SENKINEK!!!
Mit kellett volna tenni?
Saját véleményem szerint a pályákat nem kellett volna naponta cserélgetni, elég lett volna ha 1 szavazással értesülnek, melyek a közkedvelt pályák, és azokat megtartani, a többit selejtezni.
Hagyni kellett volna a T1-T2-T3-(T4)-es rendszert, nem kellett volna hozzányúlni. Szerintem jobban jártunk volna, mint így. És nem kellene várni rengeteg pályára több percek mint most...Napi Treasure Hunt, és a droppok...
Hát ez is 1 külön téma. Drop = 0...
Treasure Hun = 0...
A Drop rate nagyon gáz, szinte lehetetlen normális tuningot összeszedni, anélkül hogy ne költenénk a játékra. Szinte vicc.Ha így folytatják, akkor a játékkal alig fognak játszani, és csődbe fog jutni az egész.
De amíg nincsen konkurencia, addig azt csinálnak amit akarnak. Ugyanis én nem tudok olyan online hasonló játékot mint ezt...

-
Crowent
tag
válasz
Desmond74
üzenetére
Én a helyedbe inkább befognám a pofámat!
Fenn voltál barátlistán, láttam mit műveltél múltkor a Treasure Hunt hackkel... Csodálkozom hogy még a játékban vagy, és nem tiltottak ki... 10 perc alatt annyi ultrát szedtél össze mint más 1 év alatt. Nem felejtettelek el, úgyhogy nem is csodálkozok semmin ha már rólad van szó!Lehet hogy itt most letagadod mások előtt, de előttem nem tudod... És remélem hogy nem felejtetted el Te sem.

-
Crowent
tag
válasz
chris1997
üzenetére
chris1997 a GT3 RS autót nagyon lerontották az előző teljesítményéhez képest. Jó, nem mondom hogy nincs az élvonalba, de nagyon jól kell taktikázni hogy minden rendben legyen vele. Bár a CCX-ről nem igen tudok nyilatkozni, viszont az Agera az nagyon megy, nekem 3 ultra cuccom van benne, a tübbi pro, de így is legtöbbször versenyen otthagyom a versenyzőket, ha épp nem rammolnak le... De hozzáteszem tegnap vagy mikor Dover Streeten annyira lerammoltak hogy nagyon szépen lemaradtam, mégis sikerült 5 embert behoznom, és nyertem is, pedig nem 1 csillagos autók ellen mentem. Jó, biztosan számít a vezetés is, de ebbe véleményem szerint benne volt az autó teljesítményének a keze is.
A többi 3 autót amit kapsz mellé az véleményem szerint mind kuka...

-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Volt... XDD
1 kártyából esett 2 db Zero ultra fék... Szerinted? A hajamat téptem... Meg 1 turbó...9-9-0... -
Crowent
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
-
Crowent
tag
válasz
BRIKLY
üzenetére
Sziasztok!
Válszeg újra veszek kiegészítőt, szeretném megkérdezni hogy milyen autót vegyek S osztályba véleményetek szerint. Hallottam ezt azt, eddig a Lamborghini Aventadort, és a Koenigsegg CCXR, illetve a GT 4.0-es Porsche autót ajánlották... Azt tudom hogy a Pagani is nagyon jó autó, de azt nem akarom megvenni. Mi a véleményetek?
-
Crowent
tag
válasz
stefyY
üzenetére
Nem tudom...
Lehet el kellene kezdeni újra játszani... Jelenleg a haverom accját nyomom, váltó és turbó kivételével minden ultra... Eléggé jól megy így is, de nem igen merek már benevezni GT3 RS-re... A Pagani Drága... A Mclaren hát nem tudom... Nem ér annyit az egész... Koenigsegg-el nem tudom mi van. A baj az hogy az egész játék olyan irreális lett. Hiszen ha az ember reálisan gondolkozik akkor úgy gondolja megveszi a Koenigsegget, vagy a Paganit aztán az egész mezőnyt halálra alázza ( ennek bizony így kellene lennie...
) A másik problémám hogy ezzel a GT3 RS-el is eléggé jól megyek ha elkapom szépen a rajtot, viszont a hackerek... Hát az kiborító... Rajtolunk azt annyit veszek észre hogy a pálya közepén a csávó jóval 300 felett elmegy mellettem, és én még csak 250-260-al tépek! Azért megnézném némelyik playernak a végsebességét, hogy mennyivel ment amikor nekem a legnagyobb elért sebesség a Drag Hídon is csak 310 volt a GT3 RS-el... Jó lenne játszani csak most már teljesen tanácstalan vagyok milyen kocsit vegyek a Boostból.. Azt tudom hogy a Pagani az nagyon jó, ha ki van tuningolva, de drága is... :S

-
Crowent
tag
válasz
GrotESC
üzenetére
Sziasztok!
Úgy gondoltam visszatérek a játékhoz. Aki régebb óta játszik a játékkal az tudja volt 1 kis profil törlési problémám...
Láttam kijött pár autó, éppen ezért megkérdem hogy jelenleg melyik autót érdemes megvenni? Koenigsegg hogy áll a ranglétrán? Láttam kijött az új Lamborghini Reventón, az hogy megy? Adjatok tippet plz, hamarosan lesz boostom is. 
-
Crowent
tag
válasz
vakond5
üzenetére
Én abbahagytam a játékot. Amikor ki akartam törölni az 1 szintes profilomat a játék valamiért a main profilt törölte ki, ezzel buktam vagy 10 autót...
Szóval mindenkinek jó játékot, én többet nem költök erre a fosra.. :/ Írtam az EAnek hogy szolgáltassa vissza de persze beintett... 
-
Crowent
tag
válasz
thunder1991
üzenetére
Szerintem az M3as BMW nem a legjobb... Inkább Murci vagy Evora... Az Evora ha meg van pakolva iszonyúan jól megy, ahogy a Murci is.
Máős: Porsche GT3 RS 3-as ültetéssel szélesebb kasznival nagyon fasza!
-
Crowent
tag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Na azért az sem mind1 hogy milyen pályán megyünk privátokat. Mert az első pályán amit lvl 3an kap az ember azért ott nem ad T3-as cuccokat. Ahogy láttam a High Stakesen T1-2-3 Pro-Ultra cuccokat is dobhat, de inkább Driver Eagle nevezetű pályán lehet nyerni ténylegesen T3-as cuccokat. De mivel én csak lvl 38 vagyok így hagyatkoznom kell a HS-re, illetve a napi gyémánt cuccokra... Esetleg T3 Platinum kártya... De most nem tudom ha esetleg veszek is belőle 4 db T3 Platinum Packot abból esne annyi alkatrész hogy a Porsche GT3 RS kocsimat feltuningoljam jobban? Vagy nem érdemes költeni rá annyit?
-
Crowent
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ez a High Stakes 1 adag szar! Hát több mint 100x mentem már rajta, lassan becsukott szemmel is végig megyek a pályán, de T3as Ultra Partot bizony nem ad. Jó, nem panaszkodom, 2-es 3-as ültetés, ablaktinta, neoncső, rendszámtábla azok jönnek meg haszontalan Skill Modok de azon kívül más nem. Kezdem sajnos megérteni hogy T3-as partot csak lvl 49-en fogok tudni szerválni a Driver Eagle pályán, és még csak 38 vagyok. Csak akkor nem értem minek lehet lvl1től megvenni a Boostos szuper autókat, ha úgy se tud az ember bele nyerni partokat. Platinum kártyát meg nem érdemes venni 1000-2000 forintért. Azért ez kicsit ratyinger így, de azért még próbálkozok a HS-el...
-
Crowent
tag
-
Crowent
tag
válasz
chris1997
üzenetére
Én meg rajtad röhögtem. Az R8-as Audi 1 adag szar, mind1 melyik kiszerelésben vetted (kivétel a Boostos Audi azt nem ismerem). Ha már ultra cuccokkal fel van szerelve akkor mondhatná rá az ember hogy tök jó meg minden, de köze nincsen az Ultrás Murci, illetve a Porsche-hez, Lotushoz... Lehet szarból várat építeni, de mire felépíted addigra elmegy a játéktól a kedved. Ne mondd nekem hogy Te megvetted az alap R8-as Audit és azonnal repesztettél az 1 kulcsos cuccokkal, illetve a verseny 60-70%-át nyerted is vele, mert kiröhöglek. Amikor az Én Mazda MX-5-ös autómba csak 2 kulcsos tuning volt úgy otthagytam mint a szart. Most van már Ultra és Pro cucc benne, most meg röhögve adnék 5 másodpercet az alap R8-nak... Bár elég sok fajtája van a R8-nak is, ami 4400 Boostért meglehet venni arról fogalmam sincs mennyit illetve hogy megy, de ami IGC az 1 kalap szar. Ha neked IGC R8-as kocsid van akkor illő lenne odabiggyeszteni azt is. Hozzá kell tenni hogy HA régen 380 volt a vége, és régen jól gyorsult de akkor ezekszerint azt is szépen gyengítették mint ahogy más autót is... :/
xenon: Nem lehet hogy BUG? Ha holnap is ezt csinálja akkor szerintem BUG... Bár eléggé érdekes.

-
Crowent
tag
válasz
thunder1991
üzenetére
Audi az szar vedd meg a Lotus Evorát az bizony nem rossz kocsi IGC-ért. Ha jól emlékszem akkor az a jó kocsi ha kicsit feltuningolja az ember.
-
Crowent
tag
válasz
csak IGC
üzenetére
Igen angolul kellene írni nekik!
Más: Megvettem a Posrche GT RS3 autót. Hát vettem mellé egy T3 platinum cardot, nyertem 17%-os ultra fékeket! A vicc az hogy a Lamborghinibe azért van egy 4 kulcsos 9-9-0 turbó, a Porsche-ba meg semmi nincs a fékeken kívül. Most mentem pár SP-t a Welcome to Palmont pályán a Lamborghinivel 1:18:97-es időt futottam a Porscheval pedig 1:17:20-as időt sikerült futni. Tudom nem egy világcsúcs, de valamivel jobb a Posrche!

-
Crowent
tag
válasz
Crowent
üzenetére
Hmmm.
Skacok, T1-be Mazda MX-5-be tettem Pro cuccokat, ill 1 ultra kereket rugó illetve fékek azok alapok! Szerintem nagyon versenyképes autó, akinek nincs annak ajánlom kipróbálását! Úgy vettem észre hogy a Toyota MR2 autó nyomába tudok érni vele, függően milyen cuccok vannak az ellenfél autójába. 3as ültetés van a kocsin, jelenleg 279 a vége nitró nélkül, nitróval 290 a dombon!
Szerintem versenyképes autó! 
Raktam rá új festést is, szeretném megmutatni!Vélemény?

-
Crowent
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Ezt a packot csak egyszer lehet felhasználni, vagy többször is 1 accon?
-
Crowent
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Mutass olyan ingyenes online játékot ami ad is valamit a pénzedért... Itt is kapsz egy alap "szar" kocsit, amibe ha nincsenek partjaid vagy nem költesz rá akkor a fullos autók ott hagynak mint a fene. Ez az üzlet, ők adnak valamit amivel nem mész semmire csak akkor ha költesz még rá...
-
Crowent
tag
Maradjunk annyiban hogy lassacskán mondhatom hogy megtanultam vezetni a Lambot, persze még van mit csiszolgatni. Ha az általad említett pályán, és az általad említett időt nem futom meg az nem azért lesz mert minden egyes traffikot elsöpörtem a pályáról, vagy mert szarul vezetem az autóm, hanem azért mert az autómba semmi komoly cucc nincsen csak amit kaptam hozzá 2 kulcsos alap ratyinger alkatrészeket. De szerintem az autó így is ott van, mióta megvettem azóta igen csak über brutál autók hagynak ott mint eb a szarát. És maradjunk annyiba hogy ha noblem azt mondja hogy a Lambo az versenyképes akkor elhiheted hogy az úgy is van. tutuhaver is megmondta a Lambo jó, csak szarból kell várat építeni...
Rolika: Tudtommal Magyarországon az üzletekbe csak ezt a kis kezdő packot veheted meg:
Need For Speed WorldKapsz hozzá 3 ingyen autót (Toyota Supra, Porsche Cayman S, BMW Z4 Coupe, de tudni kell ezekről a kocsikról hogy eléggé szar. A Suprát magam is kipróbáltam eléggé nevetséges volt, a Cayman S autót azt egy alap Mazda MX-5-el vertem, de az összes ilyen autót magam mögött hagytam akikkel eddig még versenyeztem, illetve a BMW-ről csak annyit tudok hogy régen iszonyúan jól ment de a fejlesztők annyira lebutították hogy állítólag eléggé ratyi lett az is. Egyenlőre még csak szemezgetek vele, de lehet kipróbálom.)
Az ingyen autók mellé kapsz 65000 dollárt, de tudnod kell hogy a pénzt csak akkor kapod meg ha a kód aktiválás után csinálsz egy új profilt, tehát a meglévő profilodhoz nem rendelik hozzá a pénzt. Kód aktiválás után egy új account és lám ott a pénz a zsebedbe.
Kapsz még 10 napig kétszeres hírnevet ( Ez a tapasztalati pontra értik tudtommal,) illetve "Kétszeres erősítő kezdőszámítást" <- ez szerintem a pénzre érti)
Illetve kapsz még 8000 Speedboost pontot, ami az összes ajándék közül a legértékesebb. Ebből ugye már tudsz venni T3as szuperkocsikat, BMW, Porsche, Koenigsegg, Lamborghini, azt hiszem a Pagani Zonda is még 8000 speedboost, és a Koenigsegg is annyiba kerül, tehát ha ezeket megveszed nem marad Boostod...
Bár ha okos vagy és van bankkártyád is akkot az Amazon.com-on is megveheted EZEN A LINKEN!!!
Ez azért jobb mert kapsz hozzá jobb autókat, és ugyanott vagy ahol a part szakad, annyi különbséggel hogy 5600 forint ha 280-nal számoltam az eurót, és ugye a For Mustanghoz is tudsz ezt-azt venni Boostból.
-
Crowent
tag
Sziasztok!
Látom elkezdtük ecsetelni ezt a Murcielagos témát, gondoltam én is beleszólok, mivel nekem is az van.
noblem1983: Azért Te tényleg régi fórumozó vagy, és amint észrevettem azért Te nagy pro vagy. Örülök hogy Te is ezen a véleményen vagy mint Én.
NFree: Mégis milyen TOP TIER-re gondolsz? Én úgy vettem észre hogy a TOP5-be benne van a Murci is. De kiemelem a lényeget a hozzászólásodból:
topp időt lehetetlen vele autózni kivéve 1-2 igen tehetséges embernekIgen, végül is igazad van. Még az általad gondolt TOP T3-as kocsikkal is lehet szarul vezetni, és lehet ocsmány időt futni. Amúgy az általad belinkelt képre csak azt tudom mondani hogy az a 388 nem biztos hogy végsebesség, mert nekem 670 a statom a végsebességre, mégis megy 370-et.
vakond5: Igazad van, a Murci igen csak jól kanyarodik, de sajnos vannak olyan játékosok akik csak a Gázt ismerik, azt már nem hogy fék, esetleg azt hogy enm fékezek és nem nyomom a nyilat, tehát hagyom hogy magától lassuljon az autó.
!!!Hozzáteszem én olyan autókat hagytam ott így kanyarba mint pl Porsche, BMW, stbstb.Egyébként várom azoknak a játékosok jelentkezését, akiknek FULL ULTRÁS és a LEGJOBB CUCCOKKAL rendelkező Murcielagoja van. Kíváncsi lennék hogy mekkorát megy az autó. Van egy ismerősöm akinek igen csak jó Porsche autója van, kíváncsi lennék hogy melyik megy jobban.
-
Crowent
tag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Amúgy félre értés ne essék. Nem akarom fikázni az autódat. Bizony meglepett hogy egyenesekbe ott voltál a seggembe, még mondtam is magamba hogy mi a f*szt rakott ez bele miközben nyomtam az E betűt...
Jól meg van csinálva az az autó, ha nincsen benne semmi komolyabb tuning amit a Storeba lehet venni akkor ez is azt bizonyítja hogy mindkettő autó jól megy. Viszont ha van benne 3-4 kulcsos tuning akkor abban igazam van hogy a Murci a maga kis 2 kulcsos tuningjával azért nem is rossz autó így van? -
Crowent
tag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Azért ez 1 kicsit túlzás (megint csak). Annyira nem tudtál lehagyni mint ahogy ezt itt előadtad. Viszont ha azt nézed hogy az Én Murcimba sima 2 kulcsos szar cuccok vannak ugye amit alapból adnak rá, akkor ahhoz képest igen csak jól megy! Nem tudom hogy kinek van FULL Ultrás Murcija, de (szerintem) ultrás cuccokkkal megfogható a Porsche is. A Te kocsidba meg szinte biztos hogy komolyabb tuning van, az enyémbe meg alap, mégis egyenesbe a hátam mögött voltál max 15-20 méterre ( de mégis csak a hátam mögött voltál). Mondhat akárki akármit, mondhatja bárki hogy a Murci az egy adag szar illetve azt is hogy a Porsche-hoz sehol nincs, majd meglátjuk ha sikerül Ultrás cuccokat belerakni a Murciba hogy milyen lesz a Porschehoz képest. Engem meggyőzött, eddig rengeteg versenyt nyertem, ha nem akkor csakis a bénaságomnak köszönhető hogy nem, illetve azért mert full Ultrás Koenigseggek ellen illetve Murcik ellen az enyém (még) semmit nem ér. Bár Koenigsegget nem hiszem hogy megfogom még Ultrás cuccokkal sem.
Új hozzászólás Aktív témák

- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi