- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
válasz
tatabike #15044 üzenetére
Kiszokta írni, most felmentem, most bezzeg nem állt le. Bár ilyenkor elég laggos. Múltkor például az összes játékban fps laggom volt. Volt egy fix fps és az folyton leesett majd visszament. Azt nem tudom mi okozta, de mindegyik játékban volt. Majd még egyszer felmegyek, akkor lehet lefog állni. Legalább gyémántokat beszedtem.
Lehet DirectX szórakozik. Partíció: D (C-n rendszer van meg a programok, D-n pedig a játékok). NEm használok semmilyen "okosságot".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest