Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
válasz
tatabike
üzenetére
Kiszokta írni, most felmentem, most bezzeg nem állt le. Bár ilyenkor elég laggos. Múltkor például az összes játékban fps laggom volt. Volt egy fix fps és az folyton leesett majd visszament. Azt nem tudom mi okozta, de mindegyik játékban volt. Majd még egyszer felmegyek, akkor lehet lefog állni. Legalább gyémántokat beszedtem.
Lehet DirectX szórakozik. Partíció: D (C-n rendszer van meg a programok, D-n pedig a játékok). NEm használok semmilyen "okosságot".
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest