- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
beldeczki #15097 üzenetére
VALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL NEKEM, HOGY MIÉRT??????????????
Valaki magyarázza már el nekem, miért a Bugatti, illetve a McLaren F1 Elite a legjobb autó???
Nem értem b***meg... Amikor a Koenigsegg igaziból 440-et menne ha nem lenne rajta tiltás 400km/h-n, illetve a McLaren F1 jóval le van maradva a Bugattitól, illetve a Koenigseggtől is... Ezek az autók Hiper autók, mégis a játékban a Koenigsegg CCX Elite Edition s**rt sem ér, a sima CCX dettó, az Agera az már megy mint állat, de néha odaver 1 szaros Pagani is, aminek igaziból 350 a vége... Nem értem... Most gondoljátok el, majdnem minden játékos elvileg a realitás szempontjából választ autót... Ki gondolná, hogy a Pagani, illetve a McLaren elver 1 Koenigsegget, holott ha a reálisan nézzük akkor erre esély sincs... Azért ez valahogy 1 kicsit paraszt vakítás nem? Egyedül a Need For Speed Hot Pursuit (2012-be) lettek jól beállítva az autók erőssége...Persze a felháborodásomhoz hozzátartozik az is, hogy imádom a Koenigsegg autókat, és rengeteget olvasok róluk stbstb, de ha azt nézem hogy a világ egyik legjobb autóját butították le, azért ez vicc...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
beldeczki #14993 üzenetére
Meg nyugtatál...
akkor nem szarodot el a profilom
tegnap voltam azelöt nem tehát egy nap kimaradt mert lusta voltam kavicsozni erre semmi nem kérte éhesen az 500sb-t csak ment tovább
bárcsak ilyen maradnaszerk: Piszkálták a gt3-at? jobban forog az orra és mintha jobban rajtolna végre meg szorogathato vele egy egy cinke is
nox majd cseréld a magyar listán a micsurint ha lesz időd robituszin-ra
köszi
-
ETOM
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Energiaital topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest