- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Game
csendes tag
sziasztok
azt szeretnem kerdezni hogy melyik autora erdemes valtani mazdaspeed 3rol. TheGame88595 neven megtalaltok -
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17498 üzenetére
Az csak egy bug. Ha lekattintasz meg vissza akkor mutatja rendesen AO06L
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17495 üzenetére
Jó kis verda mind a 3. A Reventonnak megnéztem volna a színsorát mert ilyen időt szerintem nem megy az enyém és még a végsebességem sincs ennyi a gromlen fék miatt. Az Aventadort meg lecsalózták pedig megy ennyit, csak ahogy látom az adatlapján ügyeskedett kicsit Ricardo, alacsonyabb pályákra bement vele a hülye
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #17495 üzenetére
nehezemre esik
talán a 404es reventon az aljáról a "legígéretesebb"...
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #17493 üzenetére
én valamiért mindig csak a "300-as" polcról kapok "árut"
-
tupacamaru
veterán
Nagyon király gépek vannak ebben a játékban, Aventador, Reventon, RS 4.0, Cinque mind 400-al vagy fölötte repesztenek a mostani S pályán.
Be kell vásárolnom nekem is.
-
cuebler
senior tag
megen akcijós az sb. 26800 sb/80 pln = 335 sb/pln. egyébként megy 50000/200= 250 sb/pln. és asszem rájöttem végre a paypal-es fizetés mikéntjére is, elsőre sikerült.
ez nekem szól
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #17397 üzenetére
Igen persze próbáltam többször is, de nem vezetett eredményre
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Chicane szerver miért van megint leállítva?
Már jó!
-
csiles
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17479 üzenetére
Hát csak annyit, hogy nekem se adja meg, sőt utána deaktiválni sem engedte a fiókot... Még jó, hogy nem az eredetire nyomtam rá, kitudja milyen szarok kerülnek bele...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Rockstone #17478 üzenetére
Ehhez nem kell sok mindent csinálni,amit kapsz utasítást a Keek oldalán arra rákatt és kész,nem tudom ezen mit nem tudtok.
Mondjuk nekem 2-szor nem engedte mert már volt fiókom,de beszopattam kicsit,deaktiváltam a fiókot és így sikerült még 1-szer megcsinálni.
10 Speedboost-ról ezt a Keek-es szarságot megcsináltam 2-szer és lett 32 SB-m -
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17477 üzenetére
leírnád részletesen, mit csinálsz ? mert a world facebookos oldalán is irták már páran h nem adja meg nekik.
-
Rockstone
tag
Earn speedboostnál nektek is, csak ez a Keek-es ajánlat van ? Mert azzal még megbarátkozok, hogy 10-15SB-t ad, de az hogy miután teljesítem meg se adja az már inkább probléma. Van itt olyan akinek megadja erre a SB-t ?
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #17469 üzenetére
Én már annak is örülök, hogy nem crashel, ha csaló van a lobbyba, csak ritkán. Még mindig jobb új lobbyt keresni, mint folyton újra indítani a játékot.
Sunny: lehet, bár amennyire próbálja az új vezetőség olyan irányba terelni a játékot, hogy minél több boost-ot vegyünk. Kinézem azt is belőlük, hogy nem fognak adni, pedig tegnap már fáradt voltam, azon gondolkodtam, hogy nem csinálom meg majd csak holnap (illetve mikor felkeltem) a gyémántokat...na még jó, hogy megcsináltam.
-
Rockstone
tag
Na lesz megint sírás, mert nem tudják összegyűjteni a gyémántokat.
Mondjuk 7 órás karbantartás vicc kategória.
-
chris1997
aktív tag
válasz
noblem1983 #17458 üzenetére
Erről van szó, sokan leabálják az 5.2-t :/
-
noblem1983
senior tag
Jó volt ez a mai nap 2 lecsalózással az elmúlt 1 órában. Előbb egy Nismo-t vertem R35-el 2:53-as idővel, előtte meg R8 5.2-vel (Race edition) egy GT2 997-est. R8-nál hiába magyaráztam, hogy a gyorsulásnál 904 szerepel és még lesz több is, de hitetlen maradt mert a sok csíter b.zi elrontotta a renoméját az autónak, pedig Gray Point fekszik neki nagyon is.
-
chris1997
aktív tag
Peccs lesz ma
Dátum: Augusztus 13.
időtartam: 7 óraStart: 20:00
Vége: 03:00 -
UFO1
senior tag
válasz
Rockstone #17453 üzenetére
Annyi a lényege, ha be van téve a ram skill az ütközés sokkal kevésbé lassítja az autót, tehát minél magasabb az értéke annál jobban lepattan róla minden. Különben típusonként változó, hogy milyen alap ram van 1-1 járgányban (a skill nélküli), pl. Zonda, F1 a legerősebb ilyen téren (a BMW-k sem panaszkodnak) és az egyik leggyengébb a Lancia Delta HF Integrale.
-
Rockstone
tag
A Collision Force -nak a tulajdonsága azaz: Increase the weight of your car in collisions by 25%, ezt csak akkor kapom meg, ha a ram powerup aktíválva van, vagy használható amolyan passzív skillként is?
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #17450 üzenetére
Jó, de már csak az kellene.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17448 üzenetére
Én is úgy látom, hogy S-en vannak legtöbben. Mindenki a car packra hajt de szerintem az idiótáknak sem indul el a meccs mégis próbálkoznak
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #17448 üzenetére
S-n nagyon sok pl.....kisebb classokon alig-alig.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17447 üzenetére
Tudom, de minden lobby-ban van egy csíra? Hihetetlen.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #17446 üzenetére
NETERROR HANDSHAKE-el? Az a lobbyfagyasztás helyett van
Rockstone: még aktív.
-
Rockstone
tag
SG oldalán ez az RX8 kihívás nem aktív már mi ?
Köszi, hát akkor lehet megpróbálok alkotni vmit
tupacamaru: sztem azok csalok amikor így dob ki, leszoktam 1v1-nél ellenőrizni a másik embert, ha kidob ilyen hibával és van amikor egyértelműen látom az időiből, hogy autofinisher...
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
eLit-MiLan #17435 üzenetére
Egy versenyen esett egy 14%-os fék, be is raktam a miurába, sokkal jobb lett az irányítás.
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
ez mi a gyík lenne
[link] -
sunny84
senior tag
megfontolandó hogy kivel kötözködjünk
-
ETOM
addikt
De sz@r a tripla után alig jön most cash...
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17425 üzenetére
Ehe, semmi, csak a Youtube-on találtam ezt a karaktersort, de nem volt hova beírni. Itt meg általában elfér az ilyesmi...
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17425 üzenetére
arab karácsony
-
tatabike
őstag
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ EA....
-
Rockstone
tag
Úristen megvan a 2. győzelmem S osztályban a Mustanggal
-
chris1997
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17415 üzenetére
Dehogy, tartalékból megvettem.
-
cuebler
senior tag
átvágtak... ez egy '69-es charger. de a boss hangja gyönyörű...
-
cuebler
senior tag
muscle cars on sale van... nekem is van egy, beeee
+ vettem egy '69es bosst és egy '70es charger r/t-t (480 sb, bagó).már csak az a kérdés, hogy a z06 carbont vagy a zr1-et újítsam még be?
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #17412 üzenetére
Arra nem képesek megnézzék milyen skilljeink vannak, van 5100DPje, meg 150 kocsija és nem tudom, talán azt hiszi ettől ő legyőzhetetlen. Ráadásul vagy 5mp-re vagyok a rekord időtől.
Az a kedvencem mikor begtolnak hátulról a célba és vesztek
-
noblem1983
senior tag
válasz
Rockstone #17411 üzenetére
Előbb mentem egy M3GTS ellen és lecsalózott mert épphogy megvertem 997GT2-vel. Aztán gondolom jelentett is meg blokkolt is mert mit képzelek én a full ultra GT2mel hogy olyan időre vagyok képes mint az M3-asa. Legalább megnézte volna az adatlapom aztán magyarázna mert az ilyen fos szinkron és a hack miatt már alig van bizalom a játékosokban
-
Rockstone
tag
Mennyi nudli van ebben a játékban, mki csalózik másfél perces versenyen elnyomok 6 nitrot 2 slingshotot 1 powerupt 3 ramot.
ezek a skilljeim:
50% nitro cd
44% nitro duraiton
31% nitro power
4 sec perfect startA pálya amúgy Chancellor and Campus
-
kutyuska007
csendes tag
Sziasztok!
Team escape-re először a Nissan gt-r r-35 vittem mivelhogy alapból nagyot üt és egész jó,de aztán kipróbáltam a Chevrolet Corwette Z06 azzal még élvezetesebb a zsaruk felborítása,ha pedig gyorsaságra megyek ott a Porsche gt-2 az végigszalad a pályán,persze jó ha van egy 3*ram mindbe.A Corwette a legsúlyosabb azt tapasztalom. -
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17405 üzenetére
jajám. late departure-n én is sokat használtam, az egyik legjobb "menekülős" autó. csak a lendületét ne veszítse el...
szvsz team escape-re gyakorlatilag bármelyik autó jó, skill-ek, megfelelő rutin és/vagy reflexek birtokában. elég jónak tartom magam team escape-n, de sokszor láttam olyanokat, akik az általam is került könnyű kocsikkal (panamera, exige) lazán végignyomják mindenféle powerup és csalás nélkül.
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #17397 üzenetére
igen és újra telepíteni, javítás, majd eltávolítás+reg clean aztán reinstall de semmi erredmény majd sok kutakodás google és így sem sikerült, hogy egy ttf fontot is emlegetnek.
-
sunny84
senior tag
én amit előszeretettel használok privi escapekre meg hs re és m.w. -n annak brutális ramja van az a Ford Shelby GT500 Super Snake anno aszem 5000 vagy 6000 b . ért vettem meg de nem bánom , a rhinot úgy odébb vágja hogy öröm nézni
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
callmeakos #17400 üzenetére
Ford Mustang Boss 302
Lamborghini Gallardo LP560-4
Nissan 370Z (Z34)Mentek
Audi R8 Coupé 5.2 FSI Quattro
BMW M6 Convertible
Plymouth® Hemi® Cuda -
Rockstone
tag
Elég szerencsétlen téma S osztályba versenyezni ezzel a Mustanggal, durván 25-30 versenyből 1 győzelem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest