- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #15298 üzenetére
melyik class? Úgyis felkell mennem daily-ni
-
eLit-MiLan
őstag
Írják a facen magyar world oldalon is ezt az új autofinish-t....Valakiknek (min. 3 embernek velem együtt) nincs kedve class-os eventet pörgetni?
-
ETOM
addikt
Tegnap pedig olyan jó kedvem volt a játékhoz. jájj
Am ugye én escapet nyomok általában volt 1 aston martinos aki egyenesbe úgy meglökött mehettem vagy 999el, de más gyanús egyén nem volt. -
knoz91
tag
válasz
noblem1983 #15295 üzenetére
Egyáltalán valaki már találkozott eddig ilyen trainerrel? Én max speedhack-esekkel, meg olyannal aki egyedül autofinish-elt csak. "TE"-n úgy nézett ki a dolog hogy nem volt visszaszámlálás, csak az alap idő pörgött vissza, viszont nem volt evade (elkapás) lehetőség se. Eddig még sose találkoztam olyannal hogy mindenkit autofinishelt volna a player, kicsit érdekes...
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #15293 üzenetére
Akkor örülj neki mert aki belefutott ilyenbe, az biztos be van tojva úgyhogy szerintem ne próbálkozz addig a multival. Talán felébrednek ők is és nem ilyen bagatell módszerekkel próbálják a csalókat megtörni.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #15292 üzenetére
Egy nagy vicc ez a játék.
Még jó hy eddig nem találkoztam ilyennel.
-
noblem1983
senior tag
Tényleg írják SG-n , hogy kerülje mindenki a multi versenyt mert olyan trainer-ük van ami mindenkit autofinishel. Akkor marad a gyémántozás mert ennek így nem lesz jó vége
-
ETOM
addikt
"Oké, akkor én itt és most óva intek mindenkit, mindenféle multizástól. A barmoknak van egy trainerjük, amitől MINDENKI autofinishel a lobbyban.
És én még azt hittem, nem lesz szánalmasabb a helyzet..."SG-n olvastam ezt igaz?
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #15279 üzenetére
Régen rossz, ha valakinek a legnagyobb gondja, élménye, ez a komolytalan pénzszivattyú játék.
Ők az Én pénzemet akarják(akarnák) pofátlan módon, én meg azt, amit a játékból pénz nélkül ki lehet sajtolni, 1-1, asszem.
-
eLit-MiLan
őstag
Igen, igaz autofinishhel nem taliztam, de már classos versenyeken speedesek voltak helyettük
E-classban kora délután nyertem vagy 5-t, későbbre már 2-3 menetbe speedes jött, utána be is fejeztem
(#15279) tupacamaru múltkor chrissel volt 1mp különbség a kommentünk között, most veled 0mp
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15276 üzenetére
Jaja
Nem gond am. Sok esélyem nem volt mondjuk csak azért mentem fel mert volt 5 óránk míg nem csaltak 1000el.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15272 üzenetére
Igen te voltál köszöntem is csak sok orosz teli írta chatet.
Ismerős volt név, de aztán azt hittem tévedtem.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15273 üzenetére
Az szép, gratula
Azok vannak...
-
tupacamaru
veterán
Megvan 500 Drag győzelem, de a speedhack-esek jelen vannak.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
eLit-MiLan #15266 üzenetére
jó autó - rossz autó, mit számít, bevágja autofinish-sel: nyomassad csimpi, mutasd meg nekik
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #15266 üzenetére
Bébe felnyomod maxra, akkor frankó, nem egy "csuhajja ripityom", de elmegy....
-
eLit-MiLan
őstag
Óó köszönöm
Achiev miatt van nekem is meg a 2. sky
A többiből általában mindig el kell adni hogy ne legyen tele az inventory
Persze előtte egy üres kocsiba berakom, hogy számolja az aftermarketes achievet
(#15264) Desmond74 Az jó féle kocsi? Vagy inkább nyerhettél volna jobbat?
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15263 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
Jó lenne azért 100k-s lépcsőzet is
Igen ezeknél én is felkapom a fejem
Meg kell hogy adjaNekem a neonokból mindegyikből van sok, kivéve a skyblue-t, abból még 1db-ot nyertem a pályafutásom alatt
Valamelyik nap tesóm egymás után 2x olyat nyert, EGYMÁS UTÁN!
Pfú de kinyírtam volna akkor
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15261 üzenetére
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15259 üzenetére
Igazad van akkor már könnyebben adom ki az biztos.
Kár, h nincs valami hiper auto 15.000.000 igc-ért például és akkor lehetne gyűjteni tovább persze nekik nem érné meg.
Nem is olyan rég valaki linkelt egy 1 milkás kártyát high stakeson én szinte csak azon vagyok és sose kaptam...
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15257 üzenetére
Te nyertél már olyan kártyát? Én eddig még nem
Most kisegítene ha nyernék 5 olyat.
Én 1000 000 sajnáltam a igc kártyákra nem is adott sok jót.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15249 üzenetére
Jó sok IGC-d van ez még lemaradt most megfogadtam, h gyűjtöm. Eddig 2 milka körül elherdáltam.
(#15255) tupacamaru: Nekem újak ezek high stakesen ilyen ritkán esik.
Egyébként mi a nicked előbb volt egy "pöttyös" lambo hasonló névvel dragon.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15253 üzenetére
Gondoltam, h nem kell a férgeknek sok idő.
-
ETOM
addikt
Most a drag is élvezhető bár elvernek mert nincs rá épített verdám.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15249 üzenetére
Elcserélem veled, ha nagyon kell.
Kaptam érte 960 cash-t xD
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #15244 üzenetére
Én összefutottam egy blokkolt playerrel és lám, nem csalt
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #15244 üzenetére
Most még tényleg jókat lehet versenyezni pedig én nem szoktam sokat csalok miatt.
-
noblem1983
senior tag
A játék tisztának tűnik. Mentem jó néhány versenyt kizárólag osztálykorlátozott pályákon de egy darab instantos köcsög nem volt sőt blokkolt játékost sem láttam, hogy kiderüljön működik-e még a trainerük. Szóval most lehet jó versenyeket menni ha vna elég nitród mert most mindenki puffogtatja mint a veszett
-
ETOM
addikt
Na vajon most mi nem fog működni patch után.
-
Beeerka
aktív tag
Lamó jóárasítás volt mostanság? Vagy várható lesz a közeljövőben szerintetek?
-
Crowent
tag
válasz
eLit-MiLan #15239 üzenetére
A fenét... Több mint 1 év, hiszen így is alig esnek itemek...
-
knoz91
tag
Valaki lesz fent maintance után?
-
beldeczki
aktív tag
válasz
tatabike #15234 üzenetére
New Items:
- A new Cadillac CTS-V “Treasure Hunter” has been added to the game and is available for purchase from the Car DealerBug Fixes/Changes:
- Fixed an issue which lowered the chance of winning a 2-star Race Performance Part from the “Powering Up” Rank 3 Reward
- The North Bay & Harbour track map icon has been updated to reflect the correct track path
- Fixed the Reset All Changes button functionality in the Vinyl Shop
- Fixed a client crash issue when rapidly closing multiple Achievement progress pop-upsEgy gyémántgyűjtős járgány lesz betéve, új IGC-s autók nem lesznek. Meg pár bug fix azt ennyi.
-
tatabike
őstag
Nya, lelőtték a szervert. Lesznek új IGC-s verdák is? Vagy a szokásos "nem csináltunk semmit, játszatok tovább (optimalizálás)" lesz?
-
törölt tag
válasz
knoz91 #15229 üzenetére
úgy néz ki, nem lesz könnyű összehozni, én is véletlenszerűen érek rá sajnos
jó lett volna egy olyasmi rendszer, mint mondjuk a wow-ban, amikor a guildben voltak 20-30-an online, és meg lehetett dumálni, hogy ki jön 5 fős instábaazt hiszem felfüggesztem a játékot egy időre, és reménykedem, hogy hátha tesznek valamit a jövőben a csalók ellen, mert jelen pillanatban olyan sokan vannak, hogy teljesen elrontják a játékélményt.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15224 üzenetére
Meg nem nyugtat, de marusiát se veszek akkor.
Én hülye még mikor bejött rendszer azt hittem lesz Koenigsegg 150 autó kell nevetséges xD Ja meg a lambo is 200 +3as cucc. (de ez még elmegy) 2 év múlva talán meglesz. -
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #15226 üzenetére
Kövi lesz akkor valószínűleg
Összeszedtem most egy Viper-re, drag-ra kihúztam valamilyen szinten, eddig egész jól muzsikál. Viszont A-ra tuti nem elég, már csak ezért is gondolkodtam egy Murcielagon
@Loveless: Én keresem a társaságot, szóval gyűjtögessük tényleg egymást, aztán menjünk!
Apex EU-n fent vagyok, jelenleg nem online, de este majd mehetnénk páran egy-két kört
-
huntiger
tag
hol lehet megnézni egy adott user nyerési rátáját?
illetve ki lehet rakni 4 darab ikont az adatlapra. azok micsodák? -
törölt tag
srácok, nincs valami megoldás arra, hogy bizonyos közösségek tagjai (pl. ph-s játékosok) együtt versenyezzenek?
nagyon elegem van már a csalókból, az előbb játszottam pár futamot, de mindenhol minimum egy csíter volt -
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #15219 üzenetére
k*rva jó lett a festése a lambinak!
Megéri rá gyűjteni?
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15222 üzenetére
Az a vicces amúgy, h ami időigényes ad ilyen szarokat persze 10x annyit elnyomok powerupokbol. De ha rak bele pénzt az ember egyből jobb cuccokat lehet kioldani.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15215 üzenetére
-
noblem1983
senior tag
Nem tudom igazából miért csalnak ennyien mióta az achi rendszer bejött. Azt gondolják, hogy meglesz a Veyron és akkor majd ők lesznek a királyok Sajnos nem lesz meg nekik ha egy huncut kanyit sem fektetnek a játékba vagy mert idő előtt kib.sszák őket. Számolni tudni kellene mert az 5000 pont bizony kemény dolog de gondolom ebbéli hiányosságuk folytán kompenzálnak csalással. Viszont az érdekes, hogy naponta jelentek fel jó néhány embert viszont ritkán találkozom velük napokkal később
-
komijoci
csendes tag
Civic - 600LE Egy magyar srácé !!
-
kisgaraba
csendes tag
Sziasztok kb 2 hónapot kihagytam, van valami ujdonság a worldben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest