Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Vitya98
üzenetére
Hat ez elég szomorú, az tény hogy rengeteg az Autó finis, és mondom napjába töbször összefutottam a ugyan azon arcokkal, ugy látom nem volt szerencséd, vagy pont olyan embert fogtál ki csalás közben akinek esetleg messze elér a keze.
Más , én ahogy látom a dolgokat soha nem gyüjtom össze a class os zacsikat , de szarok is az egészre.
Na skacok eltüntem 4 hét mulva re , mindenkinek jó játékot , ha még lessz adigra

-
tutuhawer
őstag
válasz
Vitya98
üzenetére
Sajnálom a helyzetet, de így, hogy biztosan tudjuk, hogy van trükk a háttérben, sajnos jogos. Mindenesetre peches vagy, de jó, hogy leírtad, mi is a dolog háttere. Így 2011-ig visszamenőleg nyomtam egy report gombot. Ő is Viktor, és rányomtam, biztos, ami biztos
Ti is nyomjatok visszamenőleg, ha úgy érzitek 
Új hozzászólás Aktív témák

- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen volt eredetileg csal elmókoltam. 

Ti is nyomjatok visszamenőleg, ha úgy érzitek