- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
Rockstone #17346 üzenetére
Nem tudom, a TE futamokon már szinte teljesen rendbe jött az akadásmentesség. A városban gyűjtögetve figyelhető meg a jelenség, bár lényegesen kisebb mértékben, de azért még mindig zavaró sajnos.
UFO1
Ilyennel alkalmanként én is szoktam találkozni. Repked, csapódik az út szélei között, kiszámíthatatlan mozgáskoordinációval. -
hattrickuser
aktív tag
Köszönöm az érdemi hozzászólásokat, mind a 2 ajánlott változtatást végrehajtottam (magas prioritás + social filtering csatornaváltással). Határozottan sokat javult a helyzet, de sajnos még mindig nem mondhatom, hogy akadásmentes. Számomra azért is érdekes, mert treasure hunt és team escape (csak ezeket nyomom) játszás során 35 fps alá soha nem megy le, az pedig folyamatos képet kellene jelentsen.
Ha van még egyéb ötlet valakinek, az kérem ne tartsa magába
-
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
A városban gyémánt gyűjtögetés közben gyakran, erősen beszaggat a játék. Team escape módban ritkábban, és csak pillanatokra. Másnál is előfordul a hiba, vagy nálam van probléma?
A gép összetevői az adatlapomon. Fraps program log fájl alapján minimum fps 35, átlag 45 fölött. A crysis 3 1600x900 mediumon gond nélkül elmegy. A world-öt 1920x1080-on maximum grafikai beállítások mellett játszom, de minden értéket visszavéve is megfigyelhető a jelenség, bár talán a szaggatás mértéke, és előfordulása minimálisan csökken. Internetem elvileg 80/25, de speetesten ezt méri egy gyengébb wifivel kábelen használva: [link]. Driverek legfrissebbek.
Van valakinek valami ötlete, vagy más is tapasztalja és ez a játék ilyen?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
hattrickuser
aktív tag
Van még a garázsban tartott autók számára számbeli korlátozás? Ha jól emlékszem anno 3 autó lehetett, most van 8 db autóm, és készpénzt nem áldoztam a játékra.
-
hattrickuser
aktív tag
Az elmúlt napokba/hetekbe nem játszottam, ma lefutottam néhány Team Escape-t. Függetlenül attól, hogy "hányadik" lettem, nem írt jóvá IGC-t. Erről a hibáról nincs valami hivatalos észosztás, esetleg dolgoznak rajta, vagy legalább érzékelték már az EA-nál?
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
chris1997 #14077 üzenetére
Ezt inkább sajnálattal olvasom, mintsem meglepetten...
noblem1983.
Ha nem lesz "The servers are currently down...", akkor veszek 10 db. 100.000-es kártyát, azt meglátjuk érdemes-e a beruházásra. Bár amióta bevezették a "Team Escape"-t, azóta kizárólag azzal játszom, és a Juggernaut / Emergency Evade pároson kívül nem igazán használok semmit.Köszönöm a válaszokat!
-
hattrickuser
aktív tag
IGC-t lehet Boost-ra váltani? Attól tartok hogy nem, de talán az erősen hiányos Angol nyelvtudásom miatt nem találkoztam még ezzel a lehetőséggel. Az a helyzet, hogy már nem tudom mire költeni az IGC-t, azokat a kocsikat amik érdekeltek már kipróbáltam, az Alfa meg csak Boost-ért van...
-
hattrickuser
aktív tag
The servers are currently down. Thanks for your patience.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest