Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Köszi. Találkozunk discordon.
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Szia. Offline akarnék nyomulni, feltettem megint a játékot, de server error fatal_error code 5 hibaüzenet van. Mi is volt erre a megoldás?
-
tatabike
őstag
Valaki?
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Nekem olyan van fent, hogy mikor elindítom, választhatok, hogy online vagy offline játékkal akarok-e játszani.
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Értem. Nem lett lementve a régi profilom. Viszont mindent át tudok írkálni benne, pénzt, szinteket, boost-ot. Azt nem tudod véletlenül, hogy olyan autókat lehet-e letölteni/szerkeszteni, amik eredetileg nem voltak a játékban?
-
tatabike
őstag
Még egy kérdés. Az offline változat tényleg ennyire eszi a processzort? Összeraktam egy retró gépet, 4GB DDR3, E6500, HD5450 1GB vga, ezzel szaggatott kicsit, 100% pörgött a proci állandóan. Most tettem bele egy E8400-at 12GB ramot, vga maradt, még tapasztalható akadás, és 90-95% a processzorhasználat.
Régen online még egy 128megás vga-val is simán elfutkározott egy 3GHz Prescottal, ezért nem értem ezt a gépigényt...
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Úgy sem. Valami hiba miatt leáll.
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Na, ezt szedtem le elsőre, de nekem nem indul el, nem kezdi el letölteni a játékot.

-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Szia. Valahonnan eszembe jutott, hogy anno éjjel-nappal toltam online ezt a játékot, gondoltam utána nézek, hogy mi a pálya vele. Nem tudtam, hogy újra indult online is, azt tudtam, hogy van egy offline változat, azt sikerült is beizzítani. Innen töltöttem le az 1.3-at, az online részét még nem próbáltam, offline hibátlan. Ez más mint amit előszőr próbáltam, csak azt írja ki, hogy az online béta zárva.
-
tatabike
őstag
Sziasztok.
Működik ez a cucc? Mert nekem nem fut a Launcher, leáll állandóan.
-
tatabike
őstag
válasz
alfa20
üzenetére
Most kiélhetem a tuning-mániámat, amit online kicsit nehéz volt. Pár autót meg nagyobb osztályba is fel lehet tolni, mint online, az erősebb cuccok miatt.Én úgy keresek kihívást a versenyeken, hogy pl. S-osztályú futamokon próbálgatok minél gyengébb autóval nyerni...
Meg végre megjavították a Paint Shop-ot is, az eddig nálam nem működött. Kár, hogy a CardPack sem megy. De mivel mindenféle optikai tuning cucc elérhető, végre olyan kinézetű kocsikat építek, amilyet akarok. Meg van egy-két elég jól sikerült új felni és rendszámtábla (magyar is van). Én az online-ban is inkább a fejlesztgetést, dekorálást szerettem jobban. -
tatabike
őstag
válasz
üzenetére
Igen, de nincs benne. Ez van benne. Ha ebből a tömörített fájlt kibontom, akkor a telepítőjét kapom meg, nem a teljes játékot. Szóval ez nem a teljes játék, csak a telepítője. Arról a linkről van, amit megadtál.
-
tatabike
őstag
Most az van, hogy elindul a szeró, de amikor indítanám a játékot, azt írja ki, mintha az igazi szerverre akarna rámenni, hogy a szerverek nem működnek, köszönjük a türelmét...
-
tatabike
őstag
Sziasztok,
nem tudja valaki, miért nem fut ez az offline NFSW nekem? Mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva. De azt írja ki, hogy nem fut a szerver, mikor játszani akarok. Hiába klikkelek a Starting Server-re, csak rugózik ide-oda, nem történik semmi. Köszi.
-
tatabike
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
Vagyis, bal kéz W (középső ujj) és S (mutató ujj) gombok, jobb kéz bal (mutató ujj) és jobb(középső ujj) nyilak. Balkéz hüvelykujjal space, gyűrűsujjal powerupok. Dragnál meg nyilakkal van a gáz és az irányítás is jobb kézzel, és bal kézzel váltok sebességet.
Nézet bumper, ha nagyon lapos a kocsi orra, akkor motorháztető.Bekő Tóni, én sem tudom csak a nyilakkal vezérelni a gázt/féket és a jobbra/balra kanyarodást egy kézzel. Összekeverem az ujjaimat, és mindenfelé megy a verda...

-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Jah, Procar-ba engem is érdekelne.
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Egysávos úton az IFA...

-
tatabike
őstag
válasz
CJ4567
üzenetére
Minek a nitro? Anélkül kell pengézni, nekem is van vagy 1000+, nagyon ritkán használom. Illetve használtam, mert már jó ha havonta 1x felmegyek, akkor is inkább festegetem a verdákat, meg megyek free roam-ban egy-két kört, hogy lekoptassam a féktárcsákról a rozsdát, meg hogy töltsem kicsit az akkut...

-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ez a World már rég meghalt...

-
tatabike
őstag
válasz
StrixAurum
üzenetére
Talán már a WOT-ot többen játsszák, mint az NFS Worldot. Legalábbis én már egy ideje sokkal több olyan emberrel találkozom, aki azt ismeri, nagy részük játssza is, de a World-del már nem nagyon dicsekszik senki.
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére

-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Mindenki bex@rt, és nem mer szólni...
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Majdnem az összes Lambo el van cseszve, nekem csak a Countach meg a Diablo jön be, meg esetleg a Miurák...
Ha kanyarodni akarsz, szerezz Lotust...

-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
akkor annyi... 
Ja, nem is meséltem, tegnap este megnéztem ezt a Need For Speed nevezetű "filmet"... hát, most azon agyalok, hogy a já
ték a szarabb, vagy a "film"... -
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére

-
tatabike
őstag
válasz
StrixAurum
üzenetére
Nekem nem jön be. Az M1 Procar, az már valami, azt is úgy nyertem a random-autó osztáson...

-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Én nem gyémántozok, annyit nem ér. Akkor minden nap csak azért lépnék be, és sosem versenyeznék, mert megunnám. Ami rutinszerűvé válik, azt hamar megunja az ember, és a végén már csak nyűgnek érzi.
Ezért nem járok tökéletes nőkkel sem, akkor utána kit bámulnék meg az utcán...?

-
tatabike
őstag
válasz
StrixAurum
üzenetére
De jó, mostanában csak ilyen bevásárlókocsikat adnak...

-
tatabike
őstag
válasz
CJ4567
üzenetére
Ezért (is) van az, hogy free roam-ban nem tudsz nekiütközni a másiknak, csak a progi által generált civil autóknak. El lehet képzelni, miből állna a szabad barangolás, ha a játék engedné a hús-vér játékosok közötti fizikai kontaktust akkor is, nem csak a versenyeken...
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Tudom, csak hajlamos vagyok azt hinni, hogy az én kocsim jobb...
Mert én sem vagyok egy Schumacher amúgy...
Szegény, még ilyen félkómásan is elverne... -
tatabike
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Én most mentem pár kört. Kitaláltam, hogyan tudom hasznosítani a legjobban azt a 2k boost-ot, amit ajándékba adtak. Volt még egy kis maradékom korábbi ajándékból az egyik profilomban, fogtam és vettem egy MR2-t, nem a Petőfi Rádiót, hanem a Toyotát. 2100 az ára. Most már legalább tudom, miért szívattak annyit engem ezek a verdák, én is aláztam vele mindenkit, pedig csak 495-ös. Még a 700 overallos GTS se bírt velem.
-
tatabike
őstag
Ezt a fost. Gondoltam megnézem a neont, amit adtak, meg a rendszámtáblákat, erre beragadt az Aftermarket-be, már 10 perce azt írja, hogy várjak... nem okoz csalódást most sem a World...

-
tatabike
őstag
válasz
remington2
üzenetére
BMW CSL 3.0 Gr. 5 az nagyon jó verda. Skillezd fel nitróval erősen, és megy mint a disznó, 100-nál nyomsz egy nitrót és pillanatok alatt 320 felett van...

-
tatabike
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
Ja, az NFSW home oldala sem elérhető most éppen...
Meddig érvényes a kód?Megvan:
"Thank you for the 2M likes on Facebook, please enjoy the following code:
F6VN-J2FV-JHXY-JZNW
Upon redeeming the code, you will receive:
- 2000 SpeedBoost
- 2x Car Prize Packs
- 2x License Plates
- Red Flame Neon
- Bumper Sticker VinylsCode expires on Monday June 23rd 08.00 UTC."
Ezeket tényleg kapjuk? 2k boostot, meg a két kocsit és a leírt vackokat?
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Z4 jó kis verda, annó első IGC-ért vett "komolyabb" kocsim volt, amit összeharácsoltam a Sylvia-val...

Még mindig megvan, kár, hogy a nitrójánál még az is komolyabb, ha kitolom a seggem az ablakon és fingok egy jó nagyot...
-
tatabike
őstag
válasz
bajszatlan
üzenetére
Meg frankón néz ki, ha 5000+ van, mikor beállsz valahova versenyezni... mondjuk a csítereket nem hatja meg...
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Hát, mert az általam említett játék egy másik cég érdekeltsége, ahol valóban van fejlesztés, és magyar nyelvű közönségszolgálat lesi minden kérdésedet, még akkor is, ha nem költesz a játékra egy fillért sem. Csak nem autós játék...

-
tatabike
őstag
válasz
üzenetére
Van egy online játék, ott is az van, hogy ha két hétig nem lépsz be, küldenek egy ilyen nyünyörgő levelet, hogy gyere vissza, és kapsz 200 aranyat (ott ez a boost megfelelője). Belépsz, egyből kapsz 200 aranyat, amit a folyamatosan ott játszók elég kemény pénzekért vehetnek meg....

-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére

-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Én még e-mailt se kapok, nemhogy kódot...

-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Az kemény... én meg csak áhítozok ilyen skillek után, sosem kaptam még 4sec headstartot, más meg hármat tesz egy kocsira...

-
-
tatabike
őstag
Elköltöttem az ajándékba kapott SB-t, más értelmes dolog úgysem kapható érte: body kit meg felni a Suprára:
-
tatabike
őstag
Hehe, csávókám bejön egy kocka Corollával, 2x17%-os *** Perfect Start RPM meg 2x4s *** Perfect Start Duration...
Nem szólt Neki senki, hogy csak 5sec lehet a maximum? Balfék... -
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére

Szépek. Régen én rátettem egy ilyen tetkó szerű matricát a tetejére a kocsinak, és húztam-vontam mindenfelé, aztán színeztem:
Egy időben meg az volt a koncepció, hogy egyforma ablak, festés és neon, a festés iridescent lakkozással:

-
tatabike
őstag
válasz
tgbzhnujm555
üzenetére
Hát, ha mondjuk tele van a kocsi már többcsillagos cuccokkal, és azok mellé próbálgatsz street-mocikat, lehet, hogy nem lehet észrevenni a különbséget.
SylarHUN ez szép, nekem nincs hozzá türelmem. Nálam kimerül a pingálás abban, hogy mattfeket kasztni, és valamilyen élénk színre fújt felnik, hátsó spoiler és tükrök. Meg maximum egy ugyanolyan színű, kb. rendszámnyi széles csík hosszában az egész autón, vagy valamilyen 3 színű matrica-csík az autó oldalán nemzeti színűre festve...
-
tatabike
őstag
Ha meg nincs mit betenni, akkor a sárga alkatrészek elég semlegesek, a gyárilag tuningolt verdákban is azok vannak. Ha van 2 vagy több csillagos alkatrész valamelyik színből, érdemes az IGC-ért vásárolható egycsillagost megvenni, azzal kipróbálni, és ha jó, akkor lecserélni a több csillagosra.
-
tatabike
őstag
válasz
tgbzhnujm555
üzenetére
? Ez Neked értelmes? Konkrétan leanyázott. 'Rammer vagy, mint az anyád'
Azért fura, hogy egyesek ezen leakadnak, miközben a versenyek 99%-a másról sem szól, mint a darálásról. Ha a D-s verdát beteszi S meg A class kocsik közé, első dolga az S-es lúzernek, hogy ledarálja a D-t az útról, holott csont nélkül bármikor megelőzhetne. De nem, értékes másodperceket tölt azzal, hogy a falba tapossa, utána meg a lobbyban panaszkodik, hogy a D verda tuti hacker, mert miatta nem nyert... -
tatabike
őstag

Én egész jól jártam. BMW M1 Procar Treasure Hunter...
Race cuccokkal 745 overall. -
tatabike
őstag
Nissan FairLady jó verda, nem leszólni...

-
tatabike
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bent van még a Golf GTI IGC-ért?
Új hozzászólás Aktív témák

- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Meg végre megjavították a Paint Shop-ot is, az eddig nálam nem működött. Kár, hogy a CardPack sem megy. De mivel mindenféle optikai tuning cucc elérhető, végre olyan kinézetű kocsikat építek, amilyet akarok. Meg van egy-két elég jól sikerült új felni és rendszámtábla (magyar is van). Én az online-ban is inkább a fejlesztgetést, dekorálást szerettem jobban.
Hiába, én hardveres vagyok, rühellem a programokat...
Ekkora nagy titok egy ilyen fájl, vagy mi? Nem értem...

ték a szarabb, vagy a "film"...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)