Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Aston Martin DB5 szerintem nagyon jó, meg a Lotus Evora is király. Nekem jobban bejönnek, mint az M3 GTS. De ha az RX-7-et már jól feltuningolva is biztosan vezeted, akkor egy LFA is jöhet akár, S-be húzva idővel.
Mondjuk nálam még mindig a Nissan Fairlady a favorit, B-ben nekem nincs párja...
Csak ezért sajnálom, hogy nem boostolok, mert iszonyat jól néz ki wide body kittel...
Az R32 meg szerintem visszalépés az RX-7 után.
-
chris1997
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #14097 üzenetére
Igen, pontosabban minden 2. hét Kedden, néha csúszik a javítás szerdára, csütörtökre.
-
tresh
veterán
válasz
eLit-MiLan #14097 üzenetére
Értem köszi
-
tresh
veterán
válasz
tupacamaru #14095 üzenetére
Avval szemezgetek én is éppenséggel, csak még kell hozzá egy pici zseton
Meg még mindig nem tudom hogy kiadjak e 700K a r32ért
-
tresh
veterán
Hali,
IGC-ért megvehetők kocsik milyen idő közönként cserélődnek ?
Illetve rx-7 után milyen kocsit ajánlotok megvételre ? Ami hasonló jó tulajdonságokkal bír?
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #14079 üzenetére
az oldala hányinger vagy tuttifrutti. Ez a nehéz. Szerintem az enyém tuttifrutti lett. Sok hányingert láttam már, szerintem az enyém tutira tuttifrutti. Ez a trükkös, hogy pontos, hogy szép, hogy arányos. Aztán egy MMMMMMM betűvel áttükrözöm és kész.
ezt viszont ne próbáld tükrözni:
http://www2.picturepush.com/photo/a/8756810/img/8756810.jpg -
Desmond74
tag
Az összes kiagyalója a játéknak régen a Karib térségben vakációzik, a kezdeti nagy bevétellel, ami igencsak megcsappanhatott, miután egyre többen jönnek rá, mekkora pénznyúlda ez...,sokkal többen, mint ahány érkező újonc fizetne érte.
Pár mondatban ennyi, lélegeztetőgépen van a játék kb. Szerintem.
-
ETOM
addikt
Lassan már azt írhatják ki ha nincs gond a szerverel mivel mindig gond van.
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #14089 üzenetére
Most sikerült pár kört menni, és végtelen betöltés miatt kellett kilépnem. Már tényleg csak a Fatal Error hiányzik, és pár órán belül az összes "kidobós" bug megfordul nálam...
-
PR0JECTNR56
addikt
A facebook oldalukon talán ki is volt írva még órákkal ezelőtt, hogy problémák adódtak a szerverekkel.
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14086 üzenetére
Én balga festegetni akarrtam. 5 percre kimentem, mire visszajöttem, Server Error Code 7 vagy mi a tököm felirat a csontfekete képernyő közepén. Előtte Memory Out-tal vágott ki. Visszamegyek, hátha összejön a Fatal Error nekem is...
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14084 üzenetére
Igen, 10 milláig számolja.
Most éppen server error van 15 perc után. Már látom, hogy a hétvégére szokás szerint megint egy használhatatlan fos lesz a játék, meg sem lepődök ezen, költse szívgyógyszerre az összes pénzt az EA, amit keres vele...
odébb, én szívesen pingálnék kocsikat, de sajnos már annak is örülök, hogy 1-2 órát egyáltalán versenyezni tudok úgy, hogy nem omlik össze ez a szar. Az, hogy aprólékos műgonddal szépeket rajzoljak valamelyik verdámra, egyelőre csak ábránd marad, pedig lenne hozzá kedvem, elhiheted...
-
tupacamaru
veterán
IGC 10 milláig megy? Mert ha igen akkor lassan költeni kell valamire.
-
NFree
addikt
válasz
hattrickuser #14081 üzenetére
Ne egyszerre vegyél , kb fél, háromnegyed óránként 2-3 db ot , általába a többiek szerint jobban ad így skillt.
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
chris1997 #14077 üzenetére
Ezt inkább sajnálattal olvasom, mintsem meglepetten...
noblem1983.
Ha nem lesz "The servers are currently down...", akkor veszek 10 db. 100.000-es kártyát, azt meglátjuk érdemes-e a beruházásra. Bár amióta bevezették a "Team Escape"-t, azóta kizárólag azzal játszom, és a Juggernaut / Emergency Evade pároson kívül nem igazán használok semmit.Köszönöm a válaszokat!
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #14073 üzenetére
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Tutu : evagyo tünve a world nevü játékbul ! Na gyere gyorsujunk egyyet , hadlássam mit felejtetté ?
visszatérve az előttem válaszolók kérdéseire , nincs csetfal , ami annakidején össztartotta a bandát mint a rajzszög , másik , ki a búbánatos tökömmel nyomjak gruppe , mikor senki sincs fenn a baráti listámon , mert ojjanok : mint a fehér holló . ( mennék én szivesen) , de könyörgöm nincs kivel ?
Mikor tett fel valaki az emult 3 hónapban festési kompozicijó szerü , kitünő dicséretü festést a kocsijárul ????
(ragzás az jó megy) ? ,irni nemtudok , timeg tanújatok meg olvasni (ennnyi)...má nemszokásom köszönni mindhárom profilommal : mert van ojjan tuskó(tisztelet a kivételnek-akinek neminge nemveszi magára), hogy köszönni sem tud : akko minek ? kérdem én ?
jaj a lényeg : ami kiveri a bisztositékot nállam-vagy egurul a gyóccerem : ot off memory , ?????
vagy a legtutibb , vissza se enged ? , erre agyyon má nekem valaki magyarázatot ? , server error code 7 ?sok kérdésre , vajon kapok e válaszokat ?
lényeg a lényeg én nyomnám , de SAJNOS ! .......
-
noblem1983
senior tag
válasz
hattrickuser #14076 üzenetére
Ott vannak az IGC-s kártyapakkok 60.000 ill 100.000-ért. Talán esik valami használható skill vagy nitro mindig jól jön
-
chris1997
aktív tag
válasz
hattrickuser #14076 üzenetére
Abszolút sehogy nem lehet átváltani.
-
hattrickuser
aktív tag
IGC-t lehet Boost-ra váltani? Attól tartok hogy nem, de talán az erősen hiányos Angol nyelvtudásom miatt nem találkoztam még ezzel a lehetőséggel. Az a helyzet, hogy már nem tudom mire költeni az IGC-t, azokat a kocsikat amik érdekeltek már kipróbáltam, az Alfa meg csak Boost-ért van...
-
Robokutya
senior tag
válasz
!MegaStorm #14074 üzenetére
na várjál csak ezzel az öröm ujjongassál ....
Látom nem olvastál bele a fórumba elég mélyen. -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14060 üzenetére
nem a gyártói matricák teszik naggyá azt a gépet, hanem a te festésed, Az oldala pl elég nagy kihívás tud lenni, ez a srác egy elég jó másolatot készített még régen:
http://www3.picturepush.com/photo/a/5407216/img/5407216.jpg
Remélem , segít. A hátulján teljesen egyedi, apró darabokból összerakott TOYO felirat, azt nem ajánlom másolásra, csak tapasztalt felhasználóknak -
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14051 üzenetére
A Subaru miatt ne aggódj, nekem van, és jó nagy fostalicska... A hatchback változata még hagyján, azt vehetsz továbbra is, sokkal jobb, a sima STI-t még normálisan optikai tuningolni se lehet, aláteszed a 3-as lowering kit-et, aztán úgy néz ki mint egy Lada Niva, amiben tegnap cseréltek laprugókat meg lengéscsillapítót... Szarul megy, szarul kanyarodik, hulladék.
A Pontiac Firebird Formula elég jó verda, azzal is nyomulok néha. A GT-R Spec-V meg volt ingyé', én is bohóckodtam vele egy darabig dragokon, aztán lepasszoltam, másra nem volt jó, úgy kanyarodik, mint egy léket kapott anyahajó... -
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Nekem valamikor nagy vót itt a fórumon a pofám , de kérdem én , kivel , vagy kikkel vittázzzak , vagy jókat nevessek , má NINCSEN senki aki régi fann ....
A Worldbe nincsenek a régi party arcok , hijányzik a régi csapatom , mikor a baráti ablak minden embere világitott , nem is jáccotttam , azé jártam fel hogy hüjüljünk ma meg : ááááááááá
Ide minek irjak , senki se olvassa el , régen véleményetekre voltam kiváncsi , vagy javaslataitokra , ma meg : uristen !
a gáz az : hogy , haldoklik a world , a fórum , pedig régen VIRÁGZOTT !
Belinkelek valamit , vagy kavicsokat fényképppezek , oszt sz.a.r.i.k rá nagy ivbe mindenki .....
Festegetés , régen még posztoltatok is , mameg semmi , pedig meritettem belőle ihletet ,
sg-re regizve vagyok : csak néha beleolvasok SOK A TAKNYOS-OVIS !
Van kedvem is most gépelni ugyhogy olvassgassatok !
Szóval , régen jó volt : asztatat csináltuk régen négyen vagy ötön vótunk gruppe , és órákat dumáltunk - hüjültünk , de sirtunk is ,,,,,, na mindegy (HIJÁNYOZTOK RÉGIJEK ! - HOL VAGYTOK ?)
már csak kavicsozni járok fel , gyütögetek , mint az ősember , de nemtudom miért azé a játék szaga még mindig itten tart , de má nincs senki , LESZEGETT FEJJJEL , nyomom a gázt a NAGY SEMMIÉRT !
Bocs hosszura nyut a mondani valóm : de KIKIVÁNKOZOTT !
-
tresh
veterán
Köszönöm a válaszokat
Igen régen is maikor játszottam rx7 em volt de akkor a sima most meg ez az RZ verzió van..csak már agyalok mi legyen a következő gép de az r32 nagyon tetszik egyik kedvencem ezért gondoltam meg veszem és még ha használható akkor még nagyobb öröm
Vagy nem tudom tanácstalan vagyok mert a statok alapján nem mindig hozza azt amit írnak pl haverom ford mustangja sokkal jobb handing-el rendelkezik még is ha kanyargósabb a pálya esélyes sincs
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14060 üzenetére
GT-R35 volt ajándékba karácsonykor nekem csak onnan van meg. GT-R32 most vettem meg már vártam régóta. Subaru megvolt, de egy szar ebbe a játékba úgyh eladtam.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
SylarHUN #14059 üzenetére
ohh hogy kapják be a bránert.....pedig meg akartam volna csinálni normálisan a Fast and Furious 2-ból a Brian Nissan Skyline-ját!
Meg ki vették a szerelmemet (Nissan GT-R35) meg a Subaru-t is sajnálom,és beraktak helyette ilyen fosokat.
Mondjuk a Nissan Skyline GT-R32 nem fos,de a másik 2.......kocsibontóba való. -
SylarHUN
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14057 üzenetére
Márkamatricákat, csak bizonyos mennyiségű boost mellé szoktak adni ajándékba.
UFO1 beelőzött
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14057 üzenetére
Azt nem is fogod, mert meg kell venni, a 8000-es (boost) csomaghoz adják mostanában, ünnepek alatt meg lehet csípni a 3500-asban is.
(#14054) SylarHUN
Ugye milyen jó hogy nem kelt el az acc-od, különben nagy eséllyel indulhatnál a festőversenyeken, ami mostanában szép számmal indul. -
SylarHUN
senior tag
Rájöttem egy dolog miatt hiányzik a World.
A festegetés.Ez nincs egy játékban sem ilyen szinten.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Új IGC Autók:
- Nissan Skyline GT-R R32 - 700.000$
- Lotus Evora - 1.800.000$
- BMW M6 Coupe - 1.400.000$
Ezek mennek:
- Nissan GT-R SpecV
- Pontiac Firebird Formula
- Subaru Impreza WRX STINeeeeeeeeeeeeeeeeeee,akartam volna Nissan GT-R meg Subaru-t is,de most már akkor mind1!!!!!
-
NFree
addikt
Srácok döglödik a topik , vagy mi fene van , benéztem sg-re (nem vook regisztrálva) de ott , megy a duma , itt senki?
Nem tudja valki mi a francér nincs üzenetablakom , az nfs.com on a stat oldal forumban? nem tudok beirkálni.
pedig szeretnék -
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14046 üzenetére
nézd már egy bf es kolléga , légy üdvözőlve
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14046 üzenetére
Szevasz!
Speedboostot csak igazi pénzen lehet venni vagy van egy másik út de kínlódni kell érte vagy pedig ha itt SG.hu regisztrálsz ott az off topikban találsz rá magyarázatot hogyan. Amiket nyersz a játékban azt az inventoryban van amit performance shop/parts/skill shop bal felső sarkában lévő két végű nyíllal tudod elérni. Az ugráló játékosok pedig vagy csalók ha feltűnően gyorsak egy autóval vagy lassú a netük és amiatt laggolnak -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki egy gamet?
MONSTEREN3RGY6 néven vagyokKérdés: Speedboost-ot csak igazi pénzel lehet venni?
Ha nyerek a játékban a kártyáknál valamilyen tuningot akkor miért lehet felrakni akkor a kocsira? (Neon,színes üveg,leültetést...stb)Jah és miért laggol (vagy más néven ugrál az összes kocsi) játék közben?
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #14043 üzenetére
Asszem az az övé, de ha azon mulik belenyugodhatsz , én is ha belehuznék 1 nap altt le lennék 0 zva , és még hack se kell hozzá.
mondjuk vannak súlyos idők , de nem érdekel, csak ne találkozzunk mikor aktív a hack egyébként no problem -
kisgaraba
csendes tag
na de ilyet
[link] -
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #14041 üzenetére
Ez lenne a te profilod? CSIMPILOTA
-
Desmond74
tag
válasz
PR0JECTNR56 #14037 üzenetére
Lotus Evora jó, csak furfangos alkatrészek kellenek bele.
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #14037 üzenetére
Karaly Skyline-t vártam már.
-
PR0JECTNR56
addikt
Egy újabb patch érkezik a jövő héten, tehát ismét lesznek változások az autókínálat terén. Bekerülnek IGC-ért a következő modellek:
- BMW M6 Coupé
- Lotus Evora
- Nissan Skyline (R32) GT-RÉs kiveszik a következő járgányokat:
- Pontiac Firebird Formula
- Subaru Impreza WRX STI
- Nissan GT-R (R35) SpecV -
W h o z Z y
tag
Sziasztok.
EA live chat linket tud valaki adni?
Előre is köszi. -
noblem1983
senior tag
-
tatabike
őstag
Ja, de azért MP-12-est gyalázni jó az LFA is...
Ma egy cinkét is sikerült, de inkább béna volt a vezetője.
És ugyanezt az S-es LFA-mat egy "B-közép" Solstice GXP legyalázta, erre a gazdája megmagyarázta, hogy a nitro miatt (ami nem is működött, mikor előzött) ment el mellettem 260-as tempónál úgy, mintha állnék. Lvl60 volt a csávó, és soha életében nem csalt a játékban. Na igen, az aknakeresőben talán nem... -
NFree
addikt
válasz
tatabike #14032 üzenetére
A multhéthez képest , most világsztár , igaz megint ujra kellett tegyem de 3 napja szinte tökeletesen fut , ne legyünk telhetetlenek.
Csak nyomhatnának jo boost os klocsit akciosba , mert siralmas a felhozatal, mondjuk az f1 et 5k boost ért
Me aki akarta az már megvette , aki meg ennyit nem ad érte az ugyse fogja -
tatabike
őstag
válasz
noblem1983 #14031 üzenetére
Mutass 30ezres pakkot...
Vagy az is csak a búsztosoknak jár?
Már kezdtem elhinni, hogy megjavult a szeró, de ezt a végtelen betöltődést azért benne hagyták, nehogy tényleg jó legyen...
-
tatabike
őstag
válasz
odébbb #14029 üzenetére
Én most játszottam folyamatosan 2 órát hiba nélkül, sőt egy ultra mocit is nyertem...
A díjazás is a duplája most, ahogy ígérték. A búsztról nem tudok semmit. Szerintem ha a 170+ nap után kihagytál, és megint elkezdted a 0-ról gyűjteni, már nem fogod visszakapni a 170+ gyémántokat. Ha nem kezdted volna újra, hanem vártál volna máig, akkor meglenne, de így szerintem azt elvesztetted...
-
odébbb
tag
válasz
szakalistvan #14026 üzenetére
Jó Napot ASZFALTBETYÁROK !!!
Akkor nekem miért nem sikerült 11-én hétfőn elbuktam 174 napot azzal mivan mert nem engedi visszaállitani , akkor hogyis van ez , ma is összszedtem a kavicsokat 4 napnál tartok : akkor álicscák má vissza üzenem nekik , mert nekem nem sikerült -
Hol van a megigért buszt ?
?
Még szerencse , hogy vért izzadtam mig beléptem (nem megy a szerver szindróma) összekapkodtam , sikerült igaz három órámba telt , mert másfél percenként kibaszott ...úi : NEMBOCSÁTOK MEG ! Engesztejenek ki , huzzanak bele - ugyhogy hajrá - kemény leszek ugyhogy nemnagyon engedek nekik ( k.a.p.j.á.k.b.e.)
kiengesztelés képpen - mit is javitottak - mijen hibát oldottak meg - mit csináltak a nagy semmin kivül a nagy gárda ! okádok tőllük mert , pénz az kell - miértünk meg NEM tesznek semmit !!!!!
JA majdnem elfelejtettem , ha 60-as vagyok akkor mitis kezgyek a reppel - kessel mikor 9,8 millám van ??????????????????????
-
tatabike
őstag
válasz
szakalistvan #14026 üzenetére
És ez a 7 nap mikortól mikorig él?
-
szakalistvan
senior tag
Március 3-án a Need for Speed World serveren elkezdődött néhány elég nagy intenzitású technikai probléma, ami akadályozta a játékosokat a játék élvezetében. A fejlesztő csapat azóta keményen dolgozott azon, hogy kiküszöböljék a problémát.
Sajnos a csapatnak tovább tartott megoldani a problémákat mint gondolták, viszont kár pótlást adnak mindenkinek.
A következő 7 napban meg lesz duplázva a Cash és a Rep jutalom, továbbá ingyenesen vissza lehet állítani a Treasure Hunt streaket!
by Facebook -
tatabike
őstag
Most egész jó a game. Nyomultam kb. 3 órát, nem volt semmi baj, ellenfél is akadt.
Viszont egy dolgot észrevettem. Valahogy néha "bent maradt" a futamban olyan játékos autója, aki sem a lobby-ban, sem a startnál a névsorban nem szerepelt. És elég érdekes módon mindig valamelyik kanyarban az ideális íven állt keresztben... -
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #14023 üzenetére
Elvileg ha report-olod rákerül a blokk listára is, bár ki tudja a leállások alkalmával mit kevernek össze, ha viszont le van tiltva a lobby-ban jobb klikk-el lehet látni ki van a tiltó listán és ki lehet lépni.
-
F22Reventon
tag
Régebben én is nyomtam egy block player-t a report player mellé, de amikor 3 futammal később ugyanőt dobta be a játék a lobbyba, akkor megértettem h a block player nem szabadít meg tőle, csak a chat-en tiltja le. Multiplayerben a csalást továbba is űzheti ellenem, hogy kapna defektet a campus interchange-en 600km/h-nál.
-
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #14016 üzenetére
A hasonlat kicsit fals volt, de csak szemléltetés szerűen dobtam be. A szűrést valószínű meg lehetne oldani csak kérdés a rendszer mennyire felkészült erre és biztos sokat lassulna amitől elképzelhető hogy játszhatatlan lenne (több 1000-/100.000-es létszámról van/lehet szó). Itt sokkal több paramétert kéne figyelni mint a sebességet, nem tudom a kód megváltozását mennyire tudják detektálni (bár ezt biztos érzékeli a rendszer) és reagálni rá mikor feltöltik a csaló progit, mert az okos csiter nem megy gyorsabban mint ahogy lehetne csak jobban tapad, gyorsul, stb. a járgánya. Az egyik lehetőség az lenne, hogy a gép azonosítót figyelné a progi és akiről kiderült 100%-osan hogy csalt, már nem engedné fel a játék. De ismétlem nem csak a csaló a gond, mert azt blokkolom és nagy a valószínűsége hogy többet nem megyek vele (vagy jobb klikk a lobby-ban), hanem hogy tönkre-vágják a szervereket amit fentebb írtam!
Ezzel a témát lezártam. -
noblem1983
senior tag
Főleg úgy, hogy multit is alig lehet menni mert nem talál ellenfeleket sem
. Tegnap Ocean View-en kb 10-szer próbáltam menni de egyszer sem sikerült. Most jól kitoltak magukkal a (nem)fejlesztők/(leépítők). Gondolom ezt már érezni is fogják elég keményen a boost vásárlási kimutatásban és felébrednek
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #14019 üzenetére
Nagyon finom voltál
Én csak azt mondom a multi részét le kell pottyantani a játéknak, csak haverokkal kell nyomni, nállam ez a recept most bevált nagyon.
Pont az este fejtegettük, hogy nincs értelme harcba szálni , míg a játék a csalóknak és a milliárdos csemetéknek kedvez ennyi. -
callmeakos
veterán
-
noblem1983
senior tag
Az előbb mentem ezzel a majommal KOSRACER naná hogy orosz de annyira idióta volt, hogy fellökött mindenkit Bay Bridgen. A GT2-esével elnyomott 7 nitrót meg pár juggert mégis második lett mert menni se tudott civil nélküli pályán. Nem tudom mit keres a 145. helyen de ritka fogyatékos
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #14016 üzenetére
én vagyok a csaló, most csináltam kamu profilt, leszarok mindent, meglöklek hátulról és máris benne vagy a képletben. Letiltanak, holnap is csinálok egy profilt, 1 perc. Csak ránéznek, ki vagy, mi vagy és látják , hogy tiszta vagy avagy sem. Látják, ki csal, ez teljesen egyértelmű. Valaki nem is olyan launcherrel indítja a játékot, mint mi, és megkérdezte, hogy ez baj-e... no comment.
valaki a játékban a rendőrök által használt tankmódot sajét maga is használhatja, látjuk. A zsaruk is mennek 500-zal , a spíler miért ne tehetné... meg is teszi. A chat benne van a játékban, de ha beleírsz, senki se látja. A csalók látják egymást, minden nap tudják használni a chatet. Nem lenne hülyeség oda beugrani és fotózgatni a neveket mondjuk... Szóval a főnökök látnak mindent, én biztosra veszem
-
tatabike
őstag
Azt nem hiszem, hogy olyan nagy erőforrás-elvonás lenne, hogy ha "tudja" egy progi, hogy tegyük fel 725-ös overallhoz x végsebesség tartozik, és mégis x+y-nal ment, akkor ott valami nem stimmel.
Anno mikor Basic-ben programoztam ez úgy nézett volna ki, hogy
10 X="TOP SPEED"
20 IF X>300 THEN GOTO 30
30 BANNNNN -
NFree
addikt
válasz
callmeakos #14014 üzenetére
Hat az jol látod hogy versenyző alig van , mivel csiter kismillió, meg free roamba szaguldozó emberkék.
-
callmeakos
veterán
Kicsit visszadugtam az orrom a játékba. Ugye csak rosszul látok hogy alig vannak versenyzők???
-
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983 #14012 üzenetére
treasure hunt / BOT programmal privátozott / instant üldözéseket csinált -> meg kell nézni a garázsban a statisztikát, akkor komplex képet kapsz, mi a gond.
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #14010 üzenetére
Ne foglalkozz vele, ez egy ilyen játék!
-
noblem1983
senior tag
Ennek miért ilyen a statja? DIMETOH
-
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #14007 üzenetére
Ezt a szűrést meg is lehetne oldani, ha 1 gépről lenne szó, de itt több ezerről van szó és több ezer, százezer játékosról. Mindenkit nem lehet szűrni mert belassulna a rendszer mint a fene, gondolj csak bele mikor végigfut a vírusirtó az otthoni gépen azt mennyire belassítja. Nem tudom milyen OP-en vagy, de kapcsold be a processzorfigyelőt és látni fogod 100-on fog futni mind a CPU és a RAM is míg végig nem fut a vírusellenőrzés. Gondold el ezt 24 órában, milyen lenne a szinkron. A megoldás a csalás kitörlése (zsaruk furcsa viselkedése), ez megoldaná hogy nem tudna senki sem csalni, de a szervert belassítani, megbénítani, feltörni így is lehetne, ami nálunk is elfordult nem is olyan régen mobil szolgáltatoknál, bankoknál stb.
Ez van sajnos most is leállítják, vírus-irtják, visszaállítják meg mit tudom én! -
tatabike
őstag
Nincs feltörhetetlen dolog a világon. Amit emberek, vagy emberek alkotta dolgok létrehoznak, azokat más emberek tönkre tudják tenni, csak idő kérdése.
Mivel alap nézet, hogy minden ember azért van a világon, hogy megkeserítse más emberek életét, ezen nincs mit csodálkozni.
Amúgy meg már eleve nem kellett volna lehetőséget hagyni a különböző csalások használatára, így nem terjedt volna el ilyen mértékben, hogy élhetetlen az egész a becsületes játékosoknak. Nem hiszem el, hogy nem lehet figyelő rutinokat betenni, hogy olyan bonyolult lenne kiszűrni szoftveresen, hogy egy 240-et tudó verda ha 900-zal megy, kivágom a francba. Nem, a hülye program még ki is írja, hogy top speed 900km/h... -
-
tatabike
őstag
Nincs értelme, úgy tűnik. De csak azért, mert összekapirgáltam szinte az összes IGC-s kocsit, amit érdemes megvenni...
Erre játszani már nem tudok velük. Már be sem lépek, mert tudom, hogy ha megint kidobna, olyan ideges lennék, hogy befejelném az IPS-paneles lcd-t, és mehetnék a tescoba TN-filmes gagyit venni, min. 2 pixelhibával...
Még abban reménykedek, hogy talán annyi időre be lehet majd lógni normálisan, hogy legalább a szépen megkomponált közel 30 kocsimat le tudjam fotózni, és mutogatni az utókornak majd egyszer...
Én azt hittem, hogy az EA van olyan erős és okos cég, hogy ilyenek ne forduljanak elő, de ezek szerint tévedtem. Vagy, és nagyon remélem, esetleg az lehet, hogy fejlesztenek egy teljesen új online játékot titokban, de nem akarják, hogy szünet legyen annak megjelenése és ennek megszűnése között, nehogy a "semmiben" lógó userek másik game-t keressenek. Majd egyik nap arra lépünk be, hogy no csalók, no bug, minden happy, feljavított grafika, szédületes tájakon tudunk repeszteni... ekkor beleért a kezem a bilibe, és felriadtam... -
NFree
addikt
válasz
tatabike #14001 üzenetére
inkább 2 , és egyre több a szarrá égetett zsemle , én attól félek amikor mind a 4 szénné ég lehuzzák a rolót, mi meg érzékeny bucsút veszünk egymástól.
2 lehetség van szerintem ami miatt szar most az egész, iszonytos támadások , miatt megy a küszködés , aminek a vége az lehet , hogy feladják a harcot , mert nem éri meg nekik küzdeni.
A másik , igen csak mennek már a szeró leépítések, és próbálják foltozgatni ezt a fost hogy bírja még egy darabig, ezért ijen fos , de előbb utób enek is a vége az lessz , hogy elpártolnak a játékosok , s egyszerőbb lessz benyomni az off gombot ennyi.
Ma számomra teljesen játszhatatlan az egész 1-2 futamonként kidob aztán alig bírok belépni, van értelme? -
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13989 üzenetére
Részletesebben? Ultrából is van, ami szarcsimbókia....
-
tatabike
őstag
Grat a 14k. hozzászóláshoz
Én nem tudom, mi lesz ezzel a fossal, de valami rossz előérzetem van. Valaki megunja, és beperli Őket, hiszen végül is most ha valami életszerű hasonlattal akarok élni, akkor úgy működik a játék a "pénzes" userek szemszögéből, mintha én vennék minden reggel 4 zsömlét a péknél, és egy mindig szénné lenne égetve. Aztán mikor kérdőre vonnám, hogy "he??", azt válaszolná, hogy bocs, mindenkinek jut egy égett a 3 jó mellé, de dolgozunk rajta, addig itt egy szintén égett kifli, de ingyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mazda topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MIUI / HyperOS topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest