- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
sarkanyolo2 #17798 üzenetére
-
sarkanyolo2
őstag
Ez komoly?
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #17796 üzenetére
Na azt én sose kapok csak Milan.
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #17794 üzenetére
És ZKZ és is jó fentre?
Fullos motor. -
ETOM
addikt
Nah jó kihalt topik. Kék 4 csillagos fullos turbó aventadorba jó?
Ha nem még ezek vannak: RTR-X, gallardo vb, esetleg agera, nismo r34gt-r z-tune
Melyikbe érdemes rakni? Én aventadorba gondoltam, de hátha nem jó.. -
cuebler
senior tag
grid és grid 2 akciós a steam-en. aki kapja, marja
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #17789 üzenetére
Én most C-ben a Nissan 2000 Gt-R-re kaptam rá. Bizony okoztam vele meglepetéseket Mr2-eseknek. Meg egy Cop 2000-el is összefutottam University Way-en több mint 4000 pontja volt de utána írta is, hogy át kell alakítani az övét mert nem tudott megfogni.De Rockridgen én is A1-el megyek vagy IS300 még ami jó
#17783 Én versenyre használom, drag-ra sajnálnék ilyen autót betenni és ez így jó is neked dragra, ez a legjobb beállítás oda szerintem. Csak nem tudom milyen lenne kék turbóval. És lentre is nekem más van berakva
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #17789 üzenetére
NOS mentes versenyben a 350Z-nek a legnagyobb a vége (nem írtam hogy a legjobb gép!) és utolérheti az A1-et, de csak egyenesebb C-s pályákon ezért is írtam azt, mert fordulni nem nagyon szeret. Különben pont ott megy jól az a Nissan csak kéne bele 4s perfect, 4*-os sling hossz + erő esetleg ugyanez jugger-ből is.
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17785 üzenetére
Ja 278 (ha jó lassan is, de eléri) és 298km/ó a vége nitróval, különben a Challenger R/T még gyorsabb is lehet (csak az nincs nekem D-ben), de E-ben az megy a legjobbat végre viszont annak is a gyenge nitro és a billegős irányítás a rákfenéje.
Megj.: C-be érdemes beszerezni egy Nissan 350Z-t, mert az egyenesebb pályákon jókat lehet vele hasítani, 301-el megy NOS nélkül. Fordulni az sem szeret, de sling-, jugger-től jól meglódul.
-
tupacamaru
veterán
Mai TH piros ultra motor, ment a bömösbe egyből.
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17778 üzenetére
Hopp, elírtam természetesen 278, 298 csak bennem maradt a 3 a 399 overall miatt.
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #17782 üzenetére
-
ETOM
addikt
Valaki beírja 400al megy egyből feléled a topik.
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17774 üzenetére
Nekem van egy GTO-m igaz 399 ov.-u, de talán az a leggyorsabb D-ben, 378-at megy simán és 398-at nitróval úgy, hogy csak a gyári TE skill-ek vannak benne. Lepróbáltam hogy megy a D-s pályán és egész használható jugger-, sling-től jól gyorsul és NOS-al eléri a max. sebességét is.
Az irányítását szokni kell, mert úgy fordul mint egy tankhajó jól feltöltve.
-
ETOM
addikt
válasz
sarkanyolo2 #17771 üzenetére
Biztos leismétlik (még 100x discoveryt ismerve
)
Escape meg tiszta lag pff nem ártana egy szero off! -
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17774 üzenetére
Ilyet én is láttam tegnap egy RS4.0-s volt. Nem nézett ki csalónak és láttam is, hogy nem ment rosszul meg lobbyban dumált is egy Cinque sofőrrel. Ő utána ért be másodiknak az ideje ott volt de végsebessége "0" volt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Megint volt egy hülyeség vagy hacker.............
Gyerek 65-ös Pontiac GTO-val mikor beért 0km/h-t írt ki nála a stat,és még jobban ment mint én,pedig Audi RS4-el voltam (399 Overall) ő pedig volt 320-as overall-al. -
cuebler
senior tag
válasz
tatabike #17768 üzenetére
a telóm hátlapja is karbon. én nem is tudtam róla, egy haver kapta le, és mutatta meg erős ellenfényben az általad is említett egyenetlen szálakat.
állítólag a nissan birtokában van egy szabadalom a karbon gyorsabb és olcsóbb előállítására. ha ezt összeteszem azzal a minapi hírrel, hogy a következő gt-r "keményebb" sportkocsi lesz... nos akkor nagyon várom az új r36-ot. -
tatabike
őstag
válasz
cuebler #17767 üzenetére
Ja, az szép verda, bár az meg egy házipapucsra emlékeztet...
A karbon vagy fólia témához: Mivel bringás vagyok, a karbon-vázas kerók miatt egy kicsit képben vagyok. Maga a karbon-szövet önmagában egy homogén, fekete, tapintásra műanyag-szerű anyag. Tehát amit a laikusok karbonnak hisznek illetve látnak, az minden esetben egy fólia, a valódi karbonra is ráteszik ugyanúgy, mintha egy fémlemezre tennék, ha azt akarják, hogy azt gondolja aki ránéz, hogy az karbon. A karbonvázas bringákat manapság már nagyrészt ugyanúgy színre festik, mint az acélt, vagy az alut, a kezdetekkor volt divat, hogy a karbon "annak is nézzen ki". Az a baj, hogy ezt az anyagot az emberek hajlamosak optikai hatáshoz kötni, holott a karbonnak nem ez az elsődleges célja, hanem az, hogy súlyához képest rendkívül erős anyag, és mint tudjuk, a technikai sportokban a súlycsökkentéssel nagyon sok előnyt lehet szerezni. Szóval a karbonnak ezt a "mutogatását" ahhoz tudnám hasonlítani, mintha annak idején az alublokkos autókat plexi motorháztetővel gyártották volna, hogy mindenki lássa, ebben bizony alu-öntvény van, és nem acél.
A másik, hogy a karbonszövetekben nem ilyen szabályos a szálak elhelyezkedése, mint ahogy a fólia mutatja, mert a terhelés irányának megfelelően helyezkednek el ezek a szálak, vagyis egy pl. csak húzásra tervezett karbon-alkatrész egy keresztirányú erőhatásra ropiként törne el. Vagyis ha felnagyítanánk a karbon alkatrész felületét, nem éppen szép, szabályos szálakat látnánk, mint a fólián.
Másik tulajdonsága a karbon szövetnek, hogy gyakorlatilag nincs nyúlása, rugalmassága. Általában a többi anyagnak (acél, alu, könnyűfémek) van, minél merevebbek, annál kisebb. Amikor a teherbírásuk határára érnek, elkezdenek deformálódni, mielőtt eltörnek/szakadnak. Na a karbonnál ilyen nincs, a deformálódási és törési pontja gyakorlatilag egybeesik.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. -
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17764 üzenetére
az én aktuális civic-em egy szigorúan családi darab. egy 2. civic (5.gen, 3dr szinte biztosan importból) az a-terv. a karbonmintást a valódi karbon tető árának ismeretében én annyira nem tartom gagyinak, inkább realista megoldásnak
tata: szerintem a laferrari és a veneno is rondább. szuper-sportkocsiból a legszebb az általam nagyon várt 918as.
-
tatabike
őstag
Bakker, ez se kerül be a World-be... elfogyott...
Szerintem bűnronda, egy béka jutott róla eszembe, amire rálépett egy viziló... -
sunny84
senior tag
válasz
cuebler #17763 üzenetére
kösz , fóliák le lettek szedve róla 70 feletti volt és azóta nincs fent majd valamikor felkerül , a gagyi karbon mintás matricát nem csípném inkább szeretnék eredetit
, felnit sosem találod ki az egy angolból behozott leharcolt 1989 es nissan r32 gts ről vannak
( azok még faszák és megmenthetőek voltak )
amelyik tetszik vagy amire jobban vágysz azt vedd meg , de ha van család akkor civic , enyém barátságos családi mikor velem vannak de ha meeting van ugrik a vtech tartományba és sportos dög lesz
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17760 üzenetére
nice! szerintem azért csesztettek, mert nincs a gép "hozzáfóliázva" a belbecshez és így olyan félbehagyottnak néz ki. ehhez legalább egy 50-es fólia a hátsó szélvédőn, és egy karbonmintás tető dukálna. a felnik honnajt? type-r-nek nézném, de az hétküllős...
tegnap voltam éves szervizen a sajátommal és majdnem rábeszéltek egy ms-x 125-re, ami vezethető a1 jogsival is... vagy egy ilyesféle "játszós" civic vagy egy olyan "moci" van benne az ötéves tervben...
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17758 üzenetére
Az jó, én egy 4-8-as pirosat, de eddig ***-os piros volt a GT3-ban, így cseréltem is egyből.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #17755 üzenetére
Én egy 8%-8%-0% sárgát kaptam.
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17753 üzenetére
Én is, egy pirosat és én is Porsch-éba tettem.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Végre kaptam egy 4 csilagos Turbot,be is tettem a Porsche-ba. (gyémántból)
-
sunny84
senior tag
bassza meg az összes kpm es , örökre szarjanak sünt , elnézést aki ott dolgozik de nem sztrájkolnának
miért csak a Hondásokra utaznak ... az mind legális műbizonylatos tuningos
ott vannak a bajor virslik meg a népautók
-
tupacamaru
veterán
Meglátjuk. Arra már rájöttem hogy nekem csak sárga gumival szabad menni mert az összaes többivel kifordul alólam a kocsi.
Emberünk bejön F1-el Construction-ra, nyer egyet, elnyom 3 nitrot és egy juggert, utána kikap. Megszólom
, erre írja hogy leram-oltam, én az F1-et.
Otthagytam a brontba mert átváltottam egy sling-mágnes kocsira
GT2 996, erre jön utánam egy 997-el mert én azzal vertem el. Véletlenül itt is kikapott pedig még HeadStart sincs a kocsiba és még nitrot se nyomtam. Írom neki hogy váltsak lassabb autóra BMW Z4?? Nagyon akart bizonyítani de rálestem a statjára, mondanom sem kell hogy bőven 5000 acsi pont fölött volt. Írta neki egy szép litániát azután letiltottam a nooblosermajmot.
Remélem hagytam benne egy tüskét.
Ti nem szoktatok ilyen gyökérmajmokkal összafutni?
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #17746 üzenetére
Én megtartanám, mert a zöld gumi az majdnem sárga és lehet jobb is annál 1-2 gépben, mert attól nem csúszik vagy éppen tapad annyira. Az overall-al meg ne foglalkozz a tapadás az irányíthatóság ill. a köridő a fontos.
Ezért célszerű a végleges tuning előtt az IGC-s part-okkal tesztelni. -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #17744 üzenetére
2 db 3 * at , zöld gumit csak drag autóban használok , vagy olyan autóba ami gurulgatásra van
, van aki esküszik evorába jó de én nem hiszek neki
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #17743 üzenetére
Még valami, mennyi sec-et kell betenni hogy egyből tudjak PU-t nyomni start után.
-
tupacamaru
veterán
A zöld gumi milyen autókba jó? Már van 5 zöld ultra gumim.
-
ETOM
addikt
Amcsi benzinfalók 9kor discoveryn új évad jó kis F40-st pofozzák ki. Ha valakit érdekel
-
sunny84
senior tag
én minap este tudtam futni 53 meccset amit nyertem is ( ezzel megvan a d class öcsi teljesen ) a waterfront roadon sok pro , egy ultra és 2-3 * skillek és még sok after is esett
, ajánlom azt a pályát és faszán skillezet , épített rs4 el mindent lehet ütni 1:06 os időt mentem folyamatosan
#17733) ETOM köszi
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17737 üzenetére
Nekem sem ad semmi használhatót mostanában, max 2*, ritkán 3* cuccot dob, viszont nitrót dögivel, meg tegnap a harmadik helyért adott egy 32% Extended NOS-t.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem tudom nálatok hogy van,de nálam semmi performance cuccot nem ad,csak ilyen buzi Skillt,abból is 1 vagy 2 csillagost.
Már a tököm ki van ezzel!!! -
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #17735 üzenetére
Nekem tegnap még dobott olyat is, lehet hogy még nem frissítette a csalását?
-
ETOM
addikt
Mi félé nyomi hacker High Stakeson gallardo vb-vel le volt maradva erre nézem térképen jön mint egy F16.
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17731 üzenetére
én is össze hekkeltem osztrák autópályás bírságot ma
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Most "hackeltem össze" a BMW Z4 M Coupé-t
Csináltam külön 3 Fosbook accot és meghívtam "saját magam" xD xD
-
ETOM
addikt
[link]
Egykét ember már átment a worldbol ide is. -
V!D!A
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt...azt szeretném kérdezni, hogy titeket is sürün dobál le ''server down'' meg ilyesmi hibaüzenetekkel? -
ETOM
addikt
Nem tudom honnan került a dobozodra 2006, de az MW számomra 2005-s
[link]
Bár nem ez volt a mondandóm lényege.
-
ETOM
addikt
egyetértek jó nagy lehúzás
+elég megnézni a 2005-s mw-t mennyi cucc van verdákhoz.. itt meg.. ratyi! -
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17715 üzenetére
majd ha lesz 150 kocsim, akkor fogok venni body kit-et
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #17714 üzenetére
Az Estoque body-járól nem is szólva. Sok autóra vettem mikor olcsó lengyel boost volt, de majd megvárom ,hogy akciós legyen mert a Z06 CLE és ZR1-re szeretnék tenni meg az Evora-ra és a 2000GT-R-re. Akkor tolták el a dolgot mikor elválasztották egymástól a komplett body elemeit és pénzsóvár módon árazták be. Így jóval drágább ugyanazt az optikát felhúzni rá mint korábban.
-
ETOM
addikt
Köszi srácok a színsort akkor majd átvariálom megnézem milyen cuccok maradtak.
(#17711) noblem1983 Nem tetszik igazából (még akkor raktam rá ezt a kitet mikor vettem nem is néztem, h kipufogót így elk..ja)
De ha lenne boostom akkor is nagyon drágának találom :/
Itt az elején levő vinylen kellene alakítani csak gyors bedobtam, hogy lenne jó.
Annyit tudtam tenni, h amit igcért vettem rá azt leszedtem így máris jobb lett a kipufogó rész.
Ha lesz egyszer elég boostom biztos felrakom a fizetős body-t.
köszi a tippeket -
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #17706 üzenetére
THX
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17704 üzenetére
-
mika117
csendes tag
Akkor nem csak nekem van ez a jelenség nekem csak ennyi bajom van vele különben nagyon jó felidézni a régi pályákat stb ..
-
tatabike
őstag
válasz
sunny84 #17700 üzenetére
Ma volt a műhelynél egy csapat pakolászni, az egyik csávó egy Vtech Civic-kel jött. Sajnos nem tudtam Vele dumálni, gyönyörű mélybordó volt a verdája, fekete/króm könnyűfém felnikkel, szerintem meg is volt ültetve, elöl kis kocka-rendszám bal oldalon a légbeömlő miatt, meg ilyen projektoros 4 körlámpás cucc, oldalán Vtech SOHC felirat, elöl a szélvédő tetején meg Civic Heart Club felirat. Full fekete bőr belső. Szép autó volt, a hangja is szolídnak tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kés topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Wuthering Waves
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest