- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Bekő Tóni!
Csak nem ez itt te vagy?
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #12097 üzenetére
nitroztam volna jobb idő lett volna , ezzel a képpel azt illusztráltam pu nélkül is jó időt fut a dög , ezt a sebességet tartósan bírja , nitroval 380 at megy
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #12093 üzenetére
Ha jól emlékszem 4 kékkel kezdődik a tiéd akkor érthető az 1.59-es idő. Gondolom ezt az autót nem lehet úgy építeni, hogy bírja a nagy tempót tartósan mert ahogy láttam eddig úgy építették, hogy a rövid padlógázas szakaszokkal tarkított versenyeken eredményes. Ide már szerintem kell a minimum 6.0 liter
-
sunny84
senior tag
[link]
LION'S CHALLENGE -
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #12085 üzenetére
Nem tudom mi a helyzet, de vagy visszavettek a Nismo-n vagy amivel én megyek az gyorsabb, de nagyon nem hagyott le mostanában egy se, bár túl sokat nem gurulok. Viszont a 911-el nem tudom mi van, alap utcai cuccokkal utoléri az ultrás Zondát
, a gond annyi, hogy nincs benne semmi skill (csak 5 IGC-s perfect) és így elnitrozik simán, viszont reggel mentem az egyik A-s kézifékes pályán (ma van először
) és a Murci-k NOS-t, jugger-t tolnak és úgy is csak a 911 mellett kocsikáznak
(bár azt nem figyeltem hány *-os a N2O skill azokban).
-
NFree
addikt
Szevasztok uton vagyok haza, talán holnap este már tolhatom a gázt, de még semmi nem biztos addig is mindenkinek sok sikert.
A lényeg, Tutu grat az időhöz jól mehetsz , asszem itt az idő , hogy egy kicsit ránézzek arra a mapra
van nitrom is
(rosewood Central) asszem
-
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan #12079 üzenetére
Én a nemzetköziek közül lenézek mindenkit, aki a Chicane-on elért teljesítményére büszke, és nagyképűsködik. Ki is írtam, hogy én pl 2010 óta itt vagyok az APEXen, a többiek is, mindenki az APEXen van. Óriási a különbség szerintem ebből a szempontból. Én élvezem, ha ismerősökkel találkozhatok, akikkel már régen is versenyeztem. Annak a multiplayer futamnak akár értéke is lehet.A chicane szerintem emiatt gáz egy kicsit.
szóljatok a haveroknak is, hogy még egyáltalán nem késő átlépni az Apex szerverre, ahol a nulláról kell kezdeni -
stefyY
őstag
Duplikálok bátran, más esélyem nincs.
Bent vannak az új autók.
-
stefyY
őstag
válasz
tupacamaru #12081 üzenetére
Nálam is patchel.
-
tupacamaru
veterán
Nekem update-elt 167 MB-ot.
-
eLit-MiLan
őstag
Üdv!
Valaki megtudná mondani mi a különbség az Apex és a Chicane között? Mert még nem próbáltam az utóbbit, érdemes-e? -
noblem1983
senior tag
Mostanában elég sokat szidom játékot a sok bug meg a rahedli cheater miatt de néha az ember összetalálkozik néhány kiváló sofőrrel, pl az előbb veleYURIK1985 aki nem úgy vezet mint a legtöbb balra jobbra cikázó amatőr aki úgy akar előtted maradni, hogy lerammol elég nyilvánvalóan. Aztán szegény gyereket a végén lecsíterezik pedig pont 2 tizeddel mögöttem ért be -pedig nagyon hasított a Reventonnal de persze én megvédtem mert az ilyenek megérdemlik és ő ezt meg is köszönte
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12074 üzenetére
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #12073 üzenetére
Ez a videó mindent el fog árulni
Tavaly ez hozott össze azokkal akikkel jó kapcsolatot ápolok a mai napig
Emlékszem egy kiskapu kihasználásával hajnalig itt ökörködtünkSHiZUOKA
Engedélyt kaptam egyéni feltűnősködésre -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #12072 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mi volt tavaly?
Mi történt az avataroddal, elsőre rád se ismertem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #12072 üzenetére
Mi volt tavaly, pár szóban ha lehetne hallani róla?
-
callmeakos
veterán
válasz
F22Reventon #12065 üzenetére
1 éve pont kb. ilyenkor tették elérhetővé IGCért az RS4et. Akkor csalódtam. Most nem fogok mert már létrehozták azt a versenyt ahová való.
Más
Gyerekek nemsoká itt a karácsonyi Exxxxxtrrrrravaganzaaaaaa
Várom már nagyon, hatalmas királyság volt a tavalyi -
ETOM
addikt
Lehet hülye kérdés, de olyat lehet, hogy be joinolunk pl BRIKLY haverommal valahova ahol többen vannak eleve?
köszi
(#12070) tutuhawer: Figyelni fogok kösz h szóltál szerencsére nem jött belém ez az örült!
-
tutuhawer
őstag
FIGYELEM Egy ilyen idióta bármikor nekünk jöhet a semmiből és mi is repülünk 800-ig. Saját 2 éves tapasztalat, hogy fut a FRAPS http://www.fraps.com/ a háttérben, akár ingyenes verzió is, és lehet vele képeket is készíteni. Verseny közben lagg nélkül szinte lövöm a képet, ha bármi szarul sül el, tegyétek ti is, mert legyen elég annyi, hogy a magyarázkodás a végén már balhés. Szóval fotózzunk, ha elfér a vinyón. Aztán ha meglöknek, ki lehet próbálni a fotózás után az ALT+F4-et is, hátha nem kerül elmentésre az a futam. Én így nem vagyok az alt+f4-ezés ellen, mert így hasznos tud lenni futam közben. Szóval legyen képünk hozzá, hogy utána legyen képünk hozzá.
-
Vinrael
tag
Üdv!
A Corvette ZR1-nak milyen az irányítása? (van olyan jó mint az E46-nak, vagy pl a régi Camaronak ?
) Mennyire lenne jó vétel?
-
F22Reventon
tag
válasz
callmeakos #12061 üzenetére
Ez a lista már jobban tetszik, audiból lehet 2t is bevásrolok, egyet Dbe egyet Cbe
-
ETOM
addikt
Enyhén csalt a gyerek..
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #12062 üzenetére
Szerintem ugyanaz lesz a helyzet mint a DBSekkel.
A gond itt szerintem az RX8al lesz.
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #12061 üzenetére
Már előre félek, hogy a sok kis gyökér cheater ilyen szép Vantage-el fogja végigcsalni a versenyeket. Bár remélem nem lesz garázshelyre boostuk
-
callmeakos
veterán
A peccs utáni következő IGCs autók listája. És nem hiszem el hogy megint visszacsalogatnak a játékba. Pedig már épp leszokóban vagyok róla
Aston Martin V12 Vantage
Mazda RX8
Audi RS4
Amik kikerülnek:
Aston Martin DBS
Audi TT RS
Lexus ISF
-
ETOM
addikt
Vannak zavaró dolgok két stopped working. Meg végtelen ideig töltés. Öröm kilépni és vissza ma már a 10.
-
noblem1983
senior tag
Az előbb jelentettem egy nitro nélkül 381 Km/h-ra képes Reventont(a nem normális). A baromja, más irigykedik milyen jó kocsija van erre 2:02-t semmi nélkül lenyom az Union&Hollis-on persze utána 2 másodperccel egy LFA is befutott. Ennyit arról, hogy milyen sok esély van nyerni még ha tud is vezetni valaki. Sajnos az a helyzet, hogy már figyelni kell az LFA-kra meg a Murcielagokra is. Tegnap este egy 650-es sokat garázdálkodott a Garden-en
-
SylarHUN
senior tag
EZ érdekes volt!
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12051 üzenetére
normál esetben nem de én nem vagyok normális eset
, tudod mint a lovak szemellenzővel csak előre csőlátás
tuned civic 4ever .. , amúgy komolyra fordítva persze nem 1 kategória hogy is lenne az , aviból jó pár db tuned civic jönne ki
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
noblem1983 #12049 üzenetére
Kétségtelen tény, hogy egy valóságos ipari remekmű és a formája mindenképpen ikonikus szerepet tölt be a szupersportkocsik világában, az egyéb tulajdonságairól nem is beszélve.
(#12050) sunny84: Magyar utakon ilyet nem fogsz látni, nem kell megijedni.
Komolyra fordítva a szót, a Honda és az Aventador azért nem igazán képezheti összehasonlítás alapját, eleve két nagyon különböző járműről beszélünk.
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #12049 üzenetére
mosolyt csal az arcomra mikor a fél kocsi szétszakadna a magyar utakon
, ahol én vígan elmegyek a hondámmal ( ami már nem gyári hasmagasságú ) ott már ő fekszik és gyűri az alvázat
#12037) stefyY
hello kitty hamarosan beköszön
#12041) Robokutya
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12048 üzenetére
Sok autó van mi csodálatos de ennél az autónál nincs semmi ami csodálatosabb. Ez az mi szürke utakon átkel, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára és hangjával könnyeket fakasszon eme típus lelkes híveinél. Legyen szó kupéról, roadsterről vagy a J-ről, mind mesterművek.
-
PR0JECTNR56
addikt
A Gallardo ráncfelvarott kivitele mellett az LP-700 is megjelent egy kicsit másképp, avagy a Roadster formában.
-
stefyY
őstag
válasz
tupacamaru #12044 üzenetére
...szóval nálad is sz*rakodott? Csodás...Apexre simán be tudtam lépni...
-
stefyY
őstag
Szerverek kapufa...? Chicane US/EU is halott.
-
Robokutya
senior tag
Egy megvalósítható ötlet raptortulajok számára
21 matrica a jurassc logó ha jol csináljátok -
stefyY
őstag
I'm baaaaaaaaaaack
-
stefyY
őstag
Meghaltam. Pink fellépett a World-ben...
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #12035 üzenetére
Ott az LP 650 Roadster és ingyen van, jó verda meg van még jó néhány IGC-s azon kívül. A Zonda F is már majdnem annyira megy mint a Cinque azért kerül 8000-be, a Koenigsegg is jó de még nekem azon változtatnom kell, hogy úgy menjen ahogy én szeretném. A Mclarennel viszont elégedett vagyok
-
Crowent
tag
válasz
stefyY #12034 üzenetére
Nem tudom...
Lehet el kellene kezdeni újra játszani... Jelenleg a haverom accját nyomom, váltó és turbó kivételével minden ultra... Eléggé jól megy így is, de nem igen merek már benevezni GT3 RS-re... A Pagani Drága... A Mclaren hát nem tudom... Nem ér annyit az egész... Koenigsegg-el nem tudom mi van. A baj az hogy az egész játék olyan irreális lett. Hiszen ha az ember reálisan gondolkozik akkor úgy gondolja megveszi a Koenigsegget, vagy a Paganit aztán az egész mezőnyt halálra alázza ( ennek bizony így kellene lennie...
) A másik problémám hogy ezzel a GT3 RS-el is eléggé jól megyek ha elkapom szépen a rajtot, viszont a hackerek... Hát az kiborító... Rajtolunk azt annyit veszek észre hogy a pálya közepén a csávó jóval 300 felett elmegy mellettem, és én még csak 250-260-al tépek! Azért megnézném némelyik playernak a végsebességét, hogy mennyivel ment amikor nekem a legnagyobb elért sebesség a Drag Hídon is csak 310 volt a GT3 RS-el... Jó lenne játszani csak most már teljesen tanácstalan vagyok milyen kocsit vegyek a Boostból.. Azt tudom hogy a Pagani az nagyon jó, ha ki van tuningolva, de drága is... :S
-
stefyY
őstag
Új accom 9. napján megjött az első ultra alkatrész...pont ma vettem meg a fav autómat is, it's my day feeling...
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #12029 üzenetére
A REP duplázó az jól jönne (ha az) a 3db 50-es profilhoz
(a kp. az nem rossz a 650-hez, bár csak 250 kell már), kerestem mindenhol, de nincs sehol semmi. Ha van ötlet hol mit kellene keresem az jó lenne, a honlapon sem ír semmit csak a hírekben, legalább beleírták volna mi az!
-
tutuhawer
őstag
Nem érzem, hogy balhés lenne a full piros. Old quarteren a sebességem is 334 szokott lenni, bőven kiautózom most is, korábban is. A kanyarokban még kényelmesebb a gép, az időeredméynek se szarok. Ott a futam, akinek van skyline-ja, kedves Quqa, az meggyőzhet engem. A fórum nekem kevés, itt nekem is megy elég jól a duma. Tessék meggyőzni, mert lehet. Ostoba vagyok, de ha elken valaki nagyon nagyon, akkor hajlandó vagyok nekiállni. Amíg azonban a nem nitrós futamokban bármivel partiban van a piros tuningom, nem idegeskedek. Rosewood central a pálya, Quqa, porschéval, bármivel mehetsz, el is rajtolhatsz, nem gond az se. 2:30.
-
UFO1
senior tag
Ha jár valami ajándék, stb. (és megvan miért) írni kell a support-nak vagy Drew-nek, hogy nincs sehol.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #12017 üzenetére
Az inventory-ra kattints ott vannak a megnyert (esetleg vett cuccok) akár skill, after vagy alkatrész. A gift meg a legutolsó ugyan ott, a nyíllal lapozz jobbra.
Ha autót nyertél azt nem tudom hova tették, mert a store gomb (felül) megszült, de valószínű 0 Kp-ért az autó boltban.
-
tupacamaru
veterán
THX a segítséget, most már megvannak a kocsik, igaz még nincs annyi suskám hogy vegyek is valamit.
Következő problem, a News-ba írja hogy menjek a Safehose-ba és van egy Redeem Gift-em azt hol keressem, meg amiket már nyertem alkatrészeket azokat sem találom.Biztos én vagyok a béna.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #12013 üzenetére
A színeket kell lapozni alul a legutolsó az IGC-s.
Nincs olyan sok, de egyre több van azért.
A legjobb választás manapság a tető nélküli Murci. -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #12003 üzenetére
Rosewood főutcájára levágás előtt 2x pickup volt jobb oldalon, az ideális íven, ha az nincs akkor max. 2:33.
(Ha kérhetjük akkor máskor valami no traffic, vagy kevésbé csőszerő pályán, mert már majdnem hagytam az egészet, mert 20+ próba alatt se jött össze tiszta kör. )Ez meg 1 Valley n state ahová jártam multizni két single között -hogy ott ne nyomják már a mágnest a botok annyira.
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12004 üzenetére
Nálam a 2. hely a menő általában ott szórja a NOS-t 3-5-ossével és C-ben adogat a legjobban, különben meg ki kell fogni milyen a kedve a szeronak.
(#12008) tupacamaru
Elvileg úgy kéne működnie, de engem is bedob néha blokkolt (csaló) társaságba, ilyenkor ki kell lépni oszt szeva.
Nem kell boost, hogy akármit megkapj, az ahhoz kell hogy megvedd a csúcs gépeket (vagy ami nincs IGC-ért)! -
tupacamaru
veterán
Ha blokkolok egy tagot akkor az többet nem tud hozzám belépni versenyre? Csak akkor leszek teljes értékű tag ha veszek boost-ot? Vagyis csak akkor kapom meg a nyereménmyeket meg ilyesmi.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni #12005 üzenetére
nem semmi a gép, bizony. Meghallgattam
ezt nem szoktad nézni http://www.youtube.com/playlist?list=PL91781E2978E4CFFD&feature=plcp ??? -
Bekő Tóni
tag
+1 gondolat: néha azért jó a fütyülős V8-as is:[link]
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Bekő Tóni #11996 üzenetére
No, akkor kcisit bővebben már: fogy a nitróm ... k*vára fogy - mondom bemegyek Break pointra hátha ki tudok termelni húszat-harmincat és eljövök olyan 50-50% győzelem vereség aránnyal.
Carbon Corvette 26% olajozó izé skill, 71% szárnyas kerék skill. És lefullad amikor pontosan eltalálom a zöld sávot rajt után. Sőt, a 2-est - ahol azért már lassabban mennek a dolgok- elváltom tökéletesen a zöldben és azt mondja nem jó. 10-ből 6x.
Mert x számú más pályákon való versenyzés után nem pont akkor van a rajt amikorra leszámolja, vagy nem is oda esik a zöld sáv ahol mutatja v. laggol.
A single módos lehetőséget persze el kellett vágni, azt marhára ki kellett venni nehogy farmolja a nép ott a 450 pénzeket, vagy multi előtt futhasson pár tesztet hogy leellenőrizze hogy éppen hova esnek a fordulatszám tartományok, merre mozdultak el a századmásodpercek.
Ha meg éppen jobban alakulnak a dolgok és előzném a roadster Murcit vagy az LFa-t akkor azok -hopsz- ugranak egyet. Hogy aztán a cheat reportban a Quicklimelame-t is +1x elküldjem a francba.
Igaz történet. -
tutuhawer
őstag
rosewood central pályán pedig a paganistáknak is becsületére válik a 2.30. Annyira überszar nem lehet a Skyline-om, vagy igen? Sunny? Porsche, Lambo, Pagani, Corvette-sofőrök mit tudnak, össze kéne vetnünk, hadd lássunk valami hasonlítást. Érdekel, mennyire szar a szarom, ha már kifizettem...meg is főztem. Meg is eszem
egyik kép
másik kép
Nagyon igyekeztem, bennem sokkkal jobb futam már nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest