- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
Lexus LFA mennyire kezelhető?
Mihez lehet hasonlítani?
Nagyon hiánylom hogy nem olyan a hangja mint egy igazi Lexus LFA -jé , -
PR0JECTNR56
addikt
Ez még gondolom a frissítés "adománya", hogy a sprintversenyek után egy darab kártyát nem láttam, csak a pénzjutalom jött le. Most vagyok 47-es, csak S, A, B Class autóim vannak (még a 240Z-m is bekerült a B-be, de hogy a pokolba) és ez eléggé leszűkíti a lehetőségeket a kevés versennyel. A sprinteken hoztam két második helyet, de a nyeremény még továbbra is nevetséges, az autó javítási költsége mellett alig marad valami. Szinte csak a két megszokott TE-n mentem a High Stakes-en az LFA-val (Class S) és a Late Departure-n az LP 640-4-el (Class A).
A Lamborghini-vel viszont meg vagyok elégedve, nagyon kellemesen megy, megérte azt az 1.7 millió IGC-t.
Még valami ameddig el nem felejtem, a GTR R35 irányíthatósága a patch előtt sem volt egy rendkívül felemelő élmény de most az autóm egyszerűen siralmas. Még rosszabb a kanyarsebesség és még jobban le kell vele lassítani minden kanyar előtt mert egyszerűen képtelen őket bevenni. Ezzel kezdhetnének valamit, azért az eredeti egyáltalán nem ilyen rossz. -
bozont
veterán
-
bozont
veterán
Kaptam egy ilyet az egyik aranykártyáért:
Érdemes feltenni a Mazdaspeed3-ra, vagy inkább tartsam meg egy jobb járgányra? Ha jól tudom nem lehet levenni az autókról a cuccokat, hanem cserekor csak pénzt kapok érte, legalább is a legutóbb így történt.A Cayman S-ről mi a vélemény, érdemes érte kiadni 500k creditet? Tetszenek a Porsche autók és ezt az egyet láttam IGC-ért.
mod.: A szerverszinkronizálás nagyon katasztrófa, sokszor a jutalmat sem írja ki rendesen, csak 0cash és rep. Mondjuk azokat megkapom az látszik, viszont ilyenkor a kártyaválasztás elmarad sajnos. Most buktam arany és ezüst kártyát is így.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
GardaY #10491 üzenetére
Hogyne tudnám, fos a szerver és ha fullon van egy verseny nem bírja betölteni. Ha 4 vagy kevesebb játékos indul általában nincs gond. Nekem egyébként be szokott tölteni csak kb 1-2perc míg betölt, aztán elindul, de egykét embert mindig kivág.
@falco1: nekem lett 3db C-s járgányom, a Lexust le is butítottam D-re, E-t meg inkább hagyom. Amúgy rájöttem mi értelme a D és E osztálynak: kezdőknek csak ezek vannak, ha nem vesznek boostot. Abból következtetek hogy mentem párat D-s pályán és nem sürün láttam lvl20-nál magasabb drivert.
Összességében amúgy nekem valahogy jobban kezelhetőbbnek tűnnek a verdák. Érdekes hogy az E46 mekkora ász lett, procar-okat meg MR2-ek aláznak, nektek nem tűnt fel?
MR2 meg önmagában is érdekes, alapon C-ről indul és lehet húzni A-ig, viszont C és B-be mindent ver ahogy eddig nézem, de A-ban sincs sok ami veri, szóval kb ennyit az egyenlő esélyekről.
Kiváncsi vagyok mi lesz ezzel a játékkal fél-egy év múlva, ha így folytatják nem biztos hogy megéri a 3. szülinapot...
-
falco1
tag
További adalékok az EA csak zsét akar, és magasról tesz a játékosok
érdekeire témakörhöz.
1. Aki jelenleg 50 es karaktereket futtat, annak tuti nincs B kategória alatti járágánya,
szal vagy butít és alkatrészt dobál el, vagy mehet költeni...
2. Azzal, hogy 10 pályát hagytak nem mozdították elő a multi élményt sem, max egy helyre gyűlnek a csalók
és már el sem tudod kerülni a tipikus cheater pályákat.
3. Habár hivatalosan az EA sosem kommentálta mi a véleménye arról, hogy a játékmódok hiánya miatt, az emberkék saját magukat szórakoztatva
újak után néznek,(világranglista idők futása, tuning tesztelés stb.), de most nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon is ellenükre volt, és gyakorlatilag megölték
mindegyiket. Ha akarsz egy pályán menni, semmi esélyed a gyakorlásra, és statisztikailag kb. egy héten egyszer bukkan fel egy pálya,és akkor is lehet, hogy class korlátot raknak rá.
4.Még az a 10 pálya is teljesen szerencsétlenül van elhelyezve, gyakorlatilag 2 városrészt ha érint. Ha valaki nem kedvel egy régiót, teljesen felejthet egy napot.
5. Ugyanezen okból a treasure hunt is egy kínszenvedés, gyakorlatilag 2 perc helyett 10 is lesz így egy kör.Nfree: Való igaz, hogy abszolút értékre ugyanúgy fals számok ezek, de relatíve már jobban tükrözik azt a beteg logikát, (aminek szintén nincs köze a valósághoz) ahogy az autók reagálnak a tuningra a worldben.
Ilyen értelemben van egy-két tanulsága a tuning mítoszok szempontjából az ügynek.
1. Teljesen meg van cáfolfa, hogy az autók valós (gyártói) adataiból lehet következtetni, hogy milyen szín ideális a tuninghoz.
2. A (volt) tier3 tipikusan kap handling penalty-t a tuningért, míg a tier1-2 nem annyira. Szerintem ez tényleg igazolható.
3. Nincs olyan, hogy a zöld az szar és dobni kell, pláne nem tier3 -ak esetén.
4. Olyan sincs, hogy az overall és a végsebesség nő, de az effektív gyorsulás csökken, és fordítva. Ez a kéktől mindig jóbban gyorsul mítosza. Szerintem ez is igazolható. -
bozont
veterán
De még mindig a legidegesítőbbek azok a kö****g játékosok, akik úgy próbálják megnyerni a játékot hogy nekilökik a másikat a falnak vagy egy közlekedő npc autónak.
Most is úgy oldalba kapott az egyik társam, persze direkt, hogy a játék nagyszerű fizikájának köszönhetően magasan a levegőbe repültem és a hídon kötöttem ki ami alatt kellett volna elhajtani. Úgy a pálya felénél tarthattunk és ahol visszatudtam hajtani a versenyrészre (visszafelé kellett mennem), majdnem a startnál kötöttem ki. Ott már nem volt értelme tovább folytatni. De nem ez az első eset, hogy az élmezőnyből az utolsó helyre estem vissza egy hasonló manőver miatt. ez nagyon frusztráló számomra. Jó lenne ha "ghost" módban lennének a játékos autók és nem lehetne interakcióba lépni egymással, mint free roamaban. -
NFree
addikt
Összefoglalnám jelenlegi álapotában a játék a legrosszabb formáját hozza, itt a vége,a számok továbra sem jelentenek semit nyugi, a szerver ugyan ugy szarul szinkronizál bugzik fagy nagy szar az egész szerintem, inkább erre gyurtak volna rá. ugyhogy , most tényleg azt mondom , aki pénzt tolt bele a játékba azok igencsak meg lettekk lopva ismét.
Nyertem ma pár fordulót , a jó őreg lamboval , a jelenlegi páylák sokaknak ismeretlenek csak ezért szerintem , de katasztrófa , sajnos semmi előrelépést nem tapasztaltam, ez a class bevezetés szerintem erölködés , egy újabb öngól.
Nem kell válaszolni , én így érzem és kész.
-
GardaY
tag
válasz
1NST1G8R #10489 üzenetére
és azt nemtudod hogy mért nem tölti be elég sűrűn a versenyeket? mikor indulna az event elkezd tölteni de viszont nemtölt be
van amikor 4-5 eventet is végignyomok valamikor meg vagy 3x bekell zárnom és újbol elindítani a gamet
elég idegesítő tud lenni, amúgy a játék zsíír
tegnap kezdtem
-
GardaY
tag
amiket nyertem cuccokat pl most egy piros neon-t azt hogy tudom felrakni? mert az aftermarketben ugyanúgy 1500 Boost
-
chris1997
aktív tag
Magával a Handling stattal én se vagyok tisztában..
Hogy ez most trükk, vagy direkt ilyen hülyék.. azt ki tudja.
Azt tudom, hogy amikor 2010-ben bejött a V.5 és azzal együtt a Performance Partok is, azzal együtt jött a mostani eszméletlenség, hogy a stat semmit nem mond. Azelőtt nem tudtam meglesni, milyen volt mondjuk egy GT-R, mert akkor még a levelem apró volt. Viszont a Handlinget aztán ki kéne deríteni, rendesen. MErt vannak olyan hülyeségek mint: R8 5.2 461-es stat tuningolva? he? Meg a két GT2 sem lehet könnyen S, mert annak is a Handling stattal van a gubanc. Szóval, nem értem, miért ilyen... -
feri1014
senior tag
válasz
noblem1983 #10476 üzenetére
Hát a Z06-nál ez az érték 437, a hasonlóan tuningolt kocsiknál pedig 680 körül mozog.
Aztán lehet, hogy Tutunak lesz igaza és a kocsi fizikáját próbálja tükrözni.Most próbálgattam az alkatrészeket a McLarenben és eléggé érdekes, hogy ha a 9-17-es motor helyére berakok egy 13-9-es motrot, akkor a gyorsulás értékéből csak 1 pontot veszítek. Ugyan ez a helyzet a 17-9-es motorral is. Valami nincs rendben az alkatrészekkel? Vagy ez is csak azt jelezné, hogy milyen hatással van az adott alkatrész az adott kocsira? Mert pl.: az R8 5.2-ben is 9-17-es motor van, de ha berakom a 17-9-es motrot akkor a gyorsulás nem változik.
-
1NST1G8R
senior tag
Nem hinnem hogy valaha is visszaraknak oket, de ha tul kihaltnak talalod az utcakat kapcsold ki a social filtert es maris nem lesznek annyra kihaltak.
@falco1: erdekes elmelet, viszont ha tenyleg igy van akkor az azt jelenti hogy most mar lehet a szamokra hagyatkozni es nem kell vegigprobalni 100fele kombinaciot meg kutatni a netet a tokeletes tuning szettert.
-
Fateys
tag
Le tudná valaki nekem magyarul írni,hogy ezt az idő beállítós dolgot hogy kéne megcsinálnom biosba,vagy ahol kell,hogy ne kapjak egyből server fatal error 5 code-ot?
tűzfal lekapcsolva,elvileg az nem lehet gond.
Lehet az a gond,hogy valószínűleg nem magyarországról való a gépem? És vmi bios gond van?
-
falco1
tag
válasz
1NST1G8R #10474 üzenetére
Ez valóban nem bug, csupán annyi történt, hogy most valóban azokat az értékeket mutatja, amiket az autók fizikájában eddig is tapasztaltál, csak a számok elhazudtak.
Szerintem mindenki tapasztalta, hogy mikor az egykulcsos tier3 topmenőt kihozod a dealertől valahogy jobban fordul, mint mikor telepakolod pro-ultra extrákkal. Ez eddig is így volt. Most csupán már nem csak tapasztalod,hanem már látod is, hogy az engine fizikája bizony így reagál. -
feri1014
senior tag
válasz
tutuhawer #10473 üzenetére
Nekem az egészben az a legfurcsább, hogy ha kiszedek minden alkatrészt, akkor meg az érték magasabb, mint a car dealernél elérhető verzióé. Pedig abban is vannak alkatrészek. Bár szerencsére az érték nem látszódik meg a kezelhetőségén a kocsinak, csak így nem jó class-ban van.
-
noblem1983
senior tag
válasz
feri1014 #10472 üzenetére
Pár napja vettem egy M6-ost mert számítottam rá, hogy drágul mert nagyon príma verda. Amerikon cuccok voltak benne és megtuningoltam de nálam is estek az értékek viszont nem drasztikusan. A kezelhetősége maradt ugyan olyan kiváló értékek szerint is ami miatt S-osztályba fel tudtam léptetni. Egyébként nem tudom más autónál, hogy lehet de gondolom olyan sok értéket nem buktál a tuningal és az autó alapvető kanyarodási képességeit nem fogod drasztikusan megváltoztatni akárhogy próbálkozol.
Ahogy figyelem ezeket az új versenykorlátozásokat érdemes lesz minden osztályban hagyni egy autót ha az ember úgy számol, hogy minden osztálykorlátozott versenyre be akar nézni. Szóval a tuningot is úgy kell beállítanod, hogy akár az adott osztály legmagasabb overalljára kihozni egy autót, hogy növeld az adott verseny nyerési esélyeit.
-
Lokii
aktív tag
Bocs a kérdésért de valaki tudja miért vették ki úgy fél ével ezelőtt a zsarukat az utcákrol?
-
tutuhawer
őstag
válasz
feri1014 #10472 üzenetére
biztosan nem bug. Mondom, nézeegss, tájékozódj, vizsgáld a többit, próbálgass bele cuccokat és a legfontosabb tényező: el kell hinned, hogy jó irányba alakítottad annak idején a tuningot. A saját hülyeségedben kell hinned, én is ezt teszem. Sokáig teszteltem variáltam, és most ki kell mondani, hogy jól gondoltam. Jövő héten lesz elég tapasztalat is azt mondani, hogy tévedtem, addig scak nyomjad, menj, ne gondolkodj.
-
tutuhawer
őstag
válasz
1NST1G8R #10458 üzenetére
hát, nyilván az nfs-s-ben lesz átalakulás, de a főnök is ki van akadva. megkért, hogy helyettesítsem, míg távol lesz kicsit, de így nem neveznék be ebbe, elég szar a helyzet, mindenki utál mindent.
A helyes tuningolás meg egyéb az már trükkös dolog, garázsoltam nagyon sokat , és tippem indulóra azért van:
megnézem az autómat, keresek hozzá hasonlóakat számokban és vezethetőségben. Rákattintok az üres bolti autókra, a bérelhetőkre, a boostos megevhetőkre, a sajátomra. A performance shopban bepróbálgatom a különböző utcai cuccokat, meg nem veszem, és figyelem az értékeket. Elég jó az értékelési rendszer, 3 db skyline-om van, érezni azt , amit a számok adnak. Szóval kb saccolni azért lehet. De egy nap se telt el, komoly tuningolásba nem érdemes belekezdeni szerintem, még ha egyértelmű is....egyéb a Mitsu EVO X kezelhetősége csökken, ha teszek be alkatrészeket, igen. kaptam fülest, hogy a subaru impreza Hatchback is pont ilyen. Trükközni kell, kombinálni, az én mitsubishim csak sárga alkatrészekkel épült fel, nincs gondom vele
-
Fateys
tag
Sziasztok!
Pár hónapja nem játszottam és most újra feltelepítettem a játékot,de vmiért nem tudok belépni. Letöltötte a millió frissítést és a login ablaknál már nyomhatok a playre,de ez az üzenet fogad : SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_5
Valaki segítsen pls.
Vírusírtó letiltva,tűzfal kikapcsolva,de úgy se enged be.Nem kidob,hanem egyszerűen nem tudok fellépni egy pillanatra se. -
1NST1G8R
senior tag
En egy ideig biztos nem tuningolok, ezert kar elpazarolni a 4kulcsos cuccokat. Majd Tutu bacsi kitanulmanyozza es megmondja a frankot hogy mibe mit erdemes pakolni.
-
-Rolika-
senior tag
Srácok ez nekem egyenlőre csalódás.
Ez a GT3 RS-em, amiben van 4 ultra és 2 pro cucc és a gyári overalnál talán 20-al ha jobb. Ez elég gáz. Ráadásként a fékem egy Pro alkatrész ami 0-0-9-es és mivel van egy olyan ultrám ami 0-0-17, gondoltam bele teszem, erre a handlingem nem változik egy fikarcnyit sem, viszont a másik 2 stat megemelkedik 1-el. Na erre varrjatok gombot. -
PR0JECTNR56
addikt
A frissítés utáni állapot részben bejön, részben nem.
Ami tetszett, hogy az LP-640 ára lement 1.7 millióra (2.5 millió $ volt az eredeti ár), néhány autó IGC-ért is megvehető és az alkatrészek Tier függetlenek, továbbá a pénznyeremények is nőttek. Szintén jó ötlet a garázshelyek növelése.
Ami nem tetszett, a versenyek átvariálása, ennek szerintem nem volt értelme, az autók javítása indokolatlanul drága és néhány korábbi autó (pl. LP 560-4) nagyon magas árcédulát kapott a tudásához képest. -
bozont
veterán
válasz
1NST1G8R #10458 üzenetére
Mondjuk nemrég kezdtem a játékot, de elég sok furcsaságot tapasztaltam. A legidegesítőbb, néha olyan mintha egy-két játékos teleportálni tudna. Most is volt olyan hogy a 2+1 kör alatt végig második helyen voltam, végig figyeltem a térképet, egy autó sem volt a közelben sem előttem, sem utánam, nem is ment el mellettem senki mert a hangját hallottam volna és mégis 3. helyezettként értem be. Néha a power upokat is jelentős késéssel reagálja le, de gondolom ez is szerver oldali probléma.
Amúgy a Mazda 3-ról mire érdemes váltani? Jelenleg így állok vele:
Amúgy tényleg módosítottak valamit az autók tulajdonságain, a patch előtt 220km/h volt az autóm vége most meg 246km/h.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
bozont #10457 üzenetére
Nalam ez ugy megy hogy en is hallom az auto hangjat load screen alatt, es baszott sokat tolt, de aztan mindig elindul a verseny, a vegen meg 0 0-t ir de felul latom hogy hozzaadja a cash-t a totalhoz, szoval valszeg a lucky draw-ot is megkapod csak gyozzed kinyomozni mit nyertel.
Patch elott is lassult be neha a jatek, szerver hiba lehet. Ujrainditas nekem nem segitett, egy ido mulva megjavult magatol. Ez is egy affele anomalia amit a nagytudasu szakemberek keptelenek voltak orvosolni 2 ev alatt...
1millio dollaros kerdes Tutunak (vagy aki tudja
): mi lesz az NFS-S-el? Megint nullazzak?
-
bozont
veterán
válasz
GardaY #10435 üzenetére
Van, de a patch előtt is volt. De nem tölt végtelenségig olyankor, most jöttem rá, szerintem valamiért visszadob olyankor free roam-ba mert hallani az autó hangját ha megpróbálsz elindulni, csak valamiért bent hagyja a töltőképernyőt. Remélem javítják. Meg valamiért a patch után eléggé belassul néha a játék, szépen beesik 30fps alá, előtte nem volt ilyen és grafikai upgradet sem nagyon átok.
-
NFree
addikt
A sok pálya eltünt vagy mi van?
És akkor ujra irják a listát újra vagy mi lessz ?? -
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10451 üzenetére
Top idohoz nem eleg a nitro, palyaismeret is kell. Ha jol begyakorolsz egy palyat es beteve tudod a kanyarokat meg a shortcut-okat nem kell powerup hogy nyerj. En pl nem gyujtok mar se nitrot se juggert, mert az utobbi idoben olyan gyerul dobalt hogy inkabb ellottem mindig ami volt, nem tamaszkodom ra, inkabb nyomatom a magnetet (igen lehet magnet noob-ozni
), abbol ugyis van vagy ezer.
Nyomassal sok single playert, ott nincs feszko es nem zavar az ellenfel, szoval gyakorolni kivalo, aztan ha mar csukott szemmel is vegig tudsz menni a palyan lesz majd sikerelmeny multiban is.
-
1NST1G8R
senior tag
A fejlesztok szakertelmevel termeszetesen en is tisztaban vagyok, de azert ha belegondolsz szerinted meddig fogjak jatszani ezt a gamet ha napi rendszeresseggel lesznek leallasok? Szerintem ez nekik sem erdekuk, mert csak (meg jobban) maguk allatt vagnak a fat. Szerintem ne aggodj emiatt, de ma ejjel ugyis kiderul mi lesz.
-
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R #10446 üzenetére
Hátha a matrica kivétel 3 óra volt gondolod az gyorsan megy itt nem szakemberek dolgoznak hanem ide-oda kapkodó idióták.
A BF-en miért nincs szerver leállás kidob és jön is le a frissítés.(#10448) 1NST1G8R
6 perc után egy fillérrel sem ad többet nem érdemes tovább húzni! -
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10445 üzenetére
Privatot meg nem mentem de nem hinnem h tobbet adna mint a multi. Ha szenvedes neked a verseny akkor meg lehet egy masik jatek utan kene nezned.
Amugy ha mar mindenkepp ragaszkodsz a pursuithoz, ha bemesz egy stadionba (stadium) es ledontod a bejaratnal levo terepakadalyokat akkor nem tudnak utanad menni (vagy csak nagyritkan, ha oda teleportal egy rhino), igy konnyen lerazhatod oket, vagy csak allsz egy darabig, kimesz, megint vissza, es megy fel a korozesi szint meg a cash.
-
-
csak IGC
tag
válasz
1NST1G8R #10443 üzenetére
Ha privatban nyomja az ember akkor megéri + ha nem töröd széjjel az autód életit. Mert utána meg javíthatod.
Mert úgyis vannak jobbak akik levernek vagy csak úgy alakult mert belemész valamibe vagy ledúr az útról, én nem szenvedek most velük.
Jobban megérné pursuit. Mert a pénz kell nekem és pursuit-ban is dobhat 5000cash -t akkor már 10000 cashnal járok.
Lexus LFA meg két hétig van ,nekem kel az az autó.
Tudom hogy eddig is event volt csak én úgy értem most hogy csak azon lehet menni ami a térképen van event .
Mindegy majd én kitervelem magamnak oszt gyorsan egy két nap alatt meg lesz az LFA -ra a pénz. -
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R #10434 üzenetére
Az tényleg jó lesz (minden nap új pályák) így naponta lesz szerver leállás, pedig pont akkortájt szeretnék játszani nem a 40 fokban.
És az hogy ízlik hogy állítólag (SG-n írták) a motortól nő a az irányítás stat és fordítva ez normális. Este erre kíváncsi leszek és amit láttam, gyengébb a GT2-m pro-val (A) az alap Cop GT3 mert az (S) az hogy is van.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10441 üzenetére
A pursuit eddig is event volt mar egy ideje (miota kivettek free roam-bol a zsarukat), es dobalt jobb cuccokat is csak ritkabban. Mivel versenyek utan is eleg szepen ad mar IGC-t (tegnap ha jol emlekszem 1. helyre 3500-at, masodikra 2500-at adott, + lucky drawbol 2x is kaptam 5000-et) inkabb a versenyt javasolnam mert a pursuit egy rakas sz@r es dogunalom. Persze ha uj vagy lehet talalsz meg benne nemi izgalmat, de hidd el versennyel jobban jarsz.
-
csak IGC
tag
Akkor oké.
Na most ugye hogy megújult minden ,és even-tek vannak ugye így már érdemesebb nyomni pursuit -ot mert régebben csak kedvtelésből játszottam párat de mindig csak a béna tuning cuccokat dobta szóval felesleges volt (2csillagos-nál jobbat nem nagyon dobott.
De most!!!! Most más a helyzet most már a pursuit is dobálja a jó cuccokat is mert ugye event!
És a max pénz 5000 cash amit kaphatsz pursuit-on, mikor leráztad őket.
Az 5 csillagos rendőrök ellen ugye jól adja az okozott kárt mert sokan is jönnek.
Ki kéne találni valami jó módszert pursuit-ban hogy minél hamarabb meglegyen az 5000 cash és gyorsan le lehessen rázni a rendőröket hogy az embernek gyorsan meglegyen a pénze például egy Lexus LFA -ra.
Meg meg kéne tudni , mikor éri el az ember azt az okozott kárt (Cost to State) Mikor megkapja érte az 5000 Cash -t és már csak le kell rázni a rendőröket azt meg meglehetne olai valahogyan csak kellene hozzá egy Cooldown map és szépen kitervelni és oda menni. -
callmeakos
veterán
nekem szintén bejönnek az újítások...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10438 üzenetére
Ha minden igaz a stat szamok mostantol jobban kene hogy tukrozzek a valosagot. A fentebb emlitett Chevi stat bug lehet, gondolom ezt majd javitjak.
Epp itt volt az ideje hogy ilyen lepeseket tegyenek (valtakozo IGC-k), eddig ez a game egy fejos tehen volt nekik, ekkora lehuzast amit ezek csinaltak nem sok MMO-ban lattam, pedig jatszottam mar parat. Ugy latszik erosen kezdett megcsappanni a (fizeto)jatekosok szama, igy teljesen ertheto hogy ujitani probalnak es tobb dolgot tesznek elerhetove IGC-ert. Szerintem nem kell oket felteni, kaszalnak meg igy is eleget.
A masik elgondolkodtato dolog, hogy miert a 2eves szulinap UTAN rukkolnak elo a legnagyobb ujitassal, de ha jol sejtem ez is csak a hanyagsaguknak tudhato be...
-
csak IGC
tag
Ezt eddig nem is tudtam hogy ha tuningolja az ember akkor átkerül az autó másik class-ba. Ez tök jó.
De amúgy nem egy autót ki is vettek belőle.
Nekem tetszik az új patch-olás, frankó lett.
És mindegyik autó más adatokkal , akkor most mindegyiken változtattak vagy csak feljebb vitték mindegyiknek a accelaration-ját handling-jét meg a top speed-jét.
De most ha két hetenként másik autó lesz IGC -és akkor mindegyik sorra kerül vagy mi?
Mert akkor elég sok pénz ugrott nekik szerintem ha így engedik hogy vegyék az autókat. -
Micsurin
nagyúr
Siro göröcs kapok
Nem törödnek már az értékes prémcsis gamerekel?
Milesz az evox shateremel? és az rx8 am al? gyengék elhulanak -
feri1014
senior tag
Jelenleg a Z06 Limited Edition kezelhetőségének az értéke kisebb, mint a Car Dealernél megvehető 'gyári' kocsi értéke. Ha kiszedem az alkatrészeket akkor az érték folyamatosan nő. Találkozott már valaki hasonlóval? Esetleg akinek még van ilyen kocsija, rá tudna nézni? Mert ez eléggé furcsa a számomra.
-
GardaY
tag
nektek is van olyan hogy majdnem elindul a verseny rányomsz h ready, és amikor tölt nem megy tovább. folyton csak a töltőképernyő
-
1NST1G8R
senior tag
Tegnap mentem parat patch utan, eddig nekem szemely szerint eddig osszessegeben bejon az ujitas, ime egy rovid elmenybeszamolo:
A palyak korlatozasa esszeru volt mert vegre megint lehet versenyezni, nem kell orakat varni mig elindul egy verseny (kb. egy honapja pont ezert hagytam abba a jatekot), es mivel naponta valtoznak a versenyek nem nagy ervagas, kiveve hogy TH-n nem lehet teleportalgatni, igy sokkal tovabb tart mig begyujtod a gyemantokat, de valamit valamiert ugye.
Class rendszer: ami pozitivum, hogy valamivel atlathatobb lett a garazs (igaz szokni kell), a versenyeken pedig nagysagrendekkel egyenlobb eselyekkel indulsz (open class-on is). Amit egyelore nem ertek az a classok kozotti hatar, az en verdaim kozul speciel 1db S class lett, a nagyja A-s, B-C-be alig, D-E-be pedig egy darab verdam nincs. Tuninggal ugye lehet class-t lepni, remelem ez ugy lesz hogy azonnal latszani fog amint raraktad az alkatreszt, nem csak akkor ha mar elmentetted. Igazabol a D meg az E classnak nem latom ertelmet egyelore, mivel ha egy E-t veszel pl es kicsit huzod elvileg maris D class lesz, akkor meg minek? Ugyertem ki fog gyari verdakkal menni?
Egyelore ennyi, ma ejjel jobban belevetem magam aztan jonnek a tovabbi tapasztalatok.
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #10421 üzenetére
Addig oké is lenne, hogy a garázsban az autóválasztót megcsinálták 2 év késéssel, mert ugye az minden játékban alapból benne van, de mentél ki a pályára is, 10 verseny van összesen és abból jó pár class-okra osztva. Szépen visszazuhant a játék a Beta előtti korszakba.
-
[BB]
csendes tag
válasz
noblem1983 #10429 üzenetére
Szerintem pl mindegy, hogy figyelmes vagy figyelmetlen átnézéssel keresel Lotus Eliset, az eredmény ugyanaz lesz. A Zackes Sciroccot meg már a patch előtt megmondták, hogy kiveszik.
-
Doomgiver
aktív tag
Team Escape (All In) kilőve... de tudok neki örülni......
-
nfszoli
csendes tag
sok kocsi eltunt pl:lotus elis scirocco zack ezek helyett raktak be uj kocsikat ?
-
GardaY
tag
na most jön le az update
(nem norbi xD) majd énis körülnézek bár nekem nemsok változás lesz mert még ígyse szoktam meg
-
vakond5
őstag
válasz
barack1997 #10422 üzenetére
Így van.... néha nagyon szerettem volna venni pár ezer Boost-ot, de most rájöttem hogy nagyon jó ötlet volt hogy nem tettem..
-
SylarHUN
senior tag
Nekem elsőre tetszik ez az új rendszer.
Megszokás kérdése.
Nagyon jó, hogy így már gyorsan lehet az autók között választani.
A tuning is ezzel a megoldással sokkal jobb.De én maradok továbbra is a TDU2-nél.
-
-
vakond5
őstag
Nah Urak! Lássuk milyen klassz lett a Car Class!
Mellesleg azt írták a honlapon, ahol kint vannak az IGC-re változtatott autók, hogy két hét ideje alatt ezek változni fognak, ami annyit takar, hogy most egy darabig ez a 6db lesz IGC-s, aztán majd másikak és így tovább.
-
satee76
aktív tag
Reggel ránéztem kutyafutában. Érdekes, de már így elsőre áttekinthetőbbek tünnek a classok. Az auto alkatrészek is igy egy csokorba szedve sokkal jobbak.
Car dealer-nél a classok szerinti szűrés mellett lehet szűrni új és akcios gépekre is.
Viszont nem láttam, hogy hol lehet megnézni, hogy hány szabad slot van.ALexus LFA ára kicsit megugrott
-
gyuszito
senior tag
Szóval igaz volt a nemhivatlos forrásom. ma térek haza, remélem kész lesz. jó játékot nektek!
-
Doomgiver
aktív tag
Éreztem hogy beteszik a Lexus LF-A t
-
tutuhawer
őstag
válasz
GardaY #10409 üzenetére
egyébként most a nagy fejlesztés után még több multiplayer versenyre lehet majd számítani és ha a játékban a neved alatt a MOTTO részbe írsz valami kis magyar szöveget, biztosan rád köszön majd naponta 2-3 magyar játékos. Még ma is nyomjuk kb 200-an, mert ha nem, akkor legyen a nevem... Benő! ... huh.... Gyuri maradtam
-
tutuhawer
őstag
válasz
GardaY #10409 üzenetére
nálam ugyan van hely, de egyelőre nem tudok elfogadni új játékost. Tervezek nyitni a külföldi terepre és kelleni fog a barátlistában a hely, ami 100 fős, nekem meg csak 99. Szóval egyelőre nem barátkozok. Fujj
szerk: már van külföldi ismerősöm, és aki ismerősö, az tudja, hogy ez elég egyedi nálam.
-
GardaY
tag
hali. új vagyok a World-ben és annyit szeretnék még megtudni h honnan tudok szerezni reedem code-okat?
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #10403 üzenetére
valóban nem írnak semmit az autók tulajdonságairól, BB jól mondta, de én azért várok valami pluszt a japán autóimba... Ha a számok korrektek lesznek, akkor a jelenlegi Skyline -200 adatokat kell, hogy kapjon, ugyanis egy Chevy Chevelle is bőven megüti. Várom a végét...
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #10395 üzenetére
És a fordítás:
NFS World karbantartás - Augusztus 21Időtartam: 5óra
Kezdés: 22:00
Vége: 03:00Ujdonságok
-Új autóosztály rendszer. Mostantól az autók besorolása nem Tierekbe, hanem Classokba lesznek rendezve: (E, D, C, B, A és S)
-A játékosok mostantól fejleszthetik az autójukat úgy, hogy az autójuk osztálya változhat aszerint, milyen alkatrészekkel pakolják meg.
-Új autó vétele, eladása illetve váltásának képernyői mostantól az újdonságnak megfelelően lesznek módosítva.
-Az autók mostantól görgethető listába lesznek rendezve Classonként. Az új ablakban láthatóak lesznek a telepített Skill modok, Alkatrészek illetve az utángyártott alkatrészek (kasztni, felni stb...) mielőtt meglenne véve. A játékosok további információkat tudhatnak meg ha az egérkurzort az ikonok felé húzzák.
-A nap versenye: A versenyek folyamatosan változni fognak napi rendszerességgel. (12-15 verseny/nap)
-Az alkatrészek Tier besorolása megszűnik, minden eddig megnyert alkatrész bármelyik autóba betehető.
-Az összes street alkatrész megvehető IGCért.
-Újabb CarSlotok kerülnek felszabadításra szinttől függően: 12, 20, 30, 40 illetve 50es szintenként. (A játékosok akik elérték az adott szintet visszamenőlegesen megkapják)
-A bot ellenfelek mostantól nagyobb választékú autókkal jönnek majd.Változások/Javítások
- Multiplayer módban a játékosok maximalizált száma 8ról 6ra csökken.
-A versenyek szintenként korlátozása megszűnik
-Az autók szintenkénti korlátozása szintén megszűnik
-Az után gyártott alkatrészek (kasztni, felni stb...) szintenkénti korlátozása itt is megszűnik
-Az autójavítás díja be lesz állítva megfelelően
-A pénzjutalmak az autók áraihoz lesznek beállítva
-A boost árak szintén be lesznek állítva megfelelően.
-A pénzjutalmak az új játékosok számára szintén be lesz állítva.
-A "misc" kategória el lesz távolítva
-A Skill boltban görgetési problémája orvosolva lesz
-A matricák tükrözési problémája javítva lesz a BMW M6 kabrióban
-Néhány hiányzó sérülés hiát javítanak a BMW 135i "Flexor"-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3181
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest