- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
UFO1, chris1997: Nyilván nem fogják IGC-ért elérhetővé tenni, én sem gondoltam ezt komolyan (-->lásd mosolygós fej).
Viszont az elég gáz, hogy a Lamborghini IGC-ért megvehető "csúcsmodell" nélkül marad. -
chris1997
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #11297 üzenetére
Na az kéne...
Amúgyis új autó, jövőre lehetne minimum -
UFO1
senior tag
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
callmeakos #11280 üzenetére
Akkor innentől csak boostért lesz murci ?
Lehet azt tudni meddig kell várni???Esetleg egy dátum ?
-
csak IGC
tag
Ohhó jólvan sikerült
Köszönöm szépen a segítséget. -
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #11291 üzenetére
1. Pl. ezt akarom megmutatni neked:
http://www.youtube.com/watch?v=lhEA1FUsuOg
kijelölöm, és ctrl+ C2.Itt pH-n, új üzenet, szerkesztődoboz alatt a LINK gomb-ra katt.
Ctrl+V vel beillesztem e fenti címet. OK. Berakja, és kijelöli a "[link]" részt.
Ide írhatom be a hivatkozás szövegét. Amit beszínez. Ha nem írok be semmit ilyen lesz: [link]
ha a [link] helyére beírom hogy "ez tök állat", akkor ilyen lesz: ez tök állatszerk: nyaaa, csak most látom hogy ufo már válaszolt
-
UFO1
senior tag
válasz
csak IGC #11291 üzenetére
Ott van alul pár gomb amikor írsz valamit, nyomd meg és a felugró ablakba másold be amit linkelnél, ha kijelölöd a kívánt szót (kék lesz) akkor azt teszi be a link nevének. Próbálgasd 5 percig engedi, addig törölheted ami nem sikerült. Hasonlóan a képnél, de az megy ahogy látom. Ha képet link-ként teszed be új ablakban nyílik meg nagyobban (vagy eredeti méretben) és ha ebbe egy képet teszel a név helyére (ahova link-et ír) a képre kattintva nyílik meg nagyban.
-
csak IGC
tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
Hogy kell azt megcsinálni úgy hogy pirosban legyen és csak egy kattintás?Mert tudom hogy amúgy szoktam a linkeket adni, mert nem tudom hogy kell bemásolni úgyhogy csak rákattintok és már mondjuk be is jön az adott dolog, és nem is kell másolgatni akkor a linket. -
Robokutya
senior tag
válasz
tutuhawer #11283 üzenetére
A diginek is kell néha karbantartania a rendszerét amiből mi max csak annyit látunk tapasztalunk hogy tartják a kialkudott sávszélességet néha még többet is mérek mint amennyiért fizetek, nincsen kábel lopási esetük
mint tfos esetében
illetve a karbantartott szervereket néha néha nem árt restartoltatni ami ugye pár perces órás net kieséssel jár ami valjuk meg nem nagy probléma
és ez a kiesés minden digisnél előfordul minimum egyszer egy hónapban megtörténik.
Én is digis tehát tapasztalom a dolgot -
UFO1
senior tag
válasz
csak IGC #11284 üzenetére
Tapasztalat!
Más: te is linkelhetnél így, hogy piros legyen (a gombokat használva), mert nem mindenki egyforma böngészőt használ.Megj.: a V-Spec csúszása nagy hozzáértést igényel, így csak az ellenségemnek ajánlanám, sokkal jobb és perfect-ben az egyik legerősebb a Boss és az pöpecül fordul és nagyon tud gyorsulni.
A sebességekből lejön 30Km/ó.[ Módosította: doc ]
-
csak IGC
tag
Szerintetek érdemes megvenni ezt a nissan gtr 35 vspec -et(majd ha igc-és lesz)?
Meséljen már valaki róla milyen, légy szíves.
Nitró,irányíthatóság, teljesítményt, tapasztalatot.Köszi. -
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #11282 üzenetére
egy ideje engem is ledobott, hibaüzenet se volt.... Aztán láttam, hogy lekapcsolt a DIGI. pedig fizetve van minden, az én nevemen van. Inkább nem eszünk csak legyen TV meg net
szóval... Az exe hibák is véletlenszerűen jönnek-mennek, és majd próbáld ki: EXE hiba van , de még nem nyomsz rá, hogy mégse, és közben a groupban tudsz még csevegni
-
PR0JECTNR56
addikt
Az NFS World exe-je egyébként másnak is csinál ilyen random leállásokat, a játék összeomlását előidézve vagy csak nálam szállta meg valami a gépezetet?
-
Biciklista
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #11278 üzenetére
...szuper :-)....akkor megvehetem a Porsche-t....:-)......köszi a válaszokat!!!!!
-
callmeakos
veterán
Viszont azt érdemes megjegyezni hogy a következő autók kikerülnek:
Chevrolet Chevelle SS,
Lamborghini Murciélago LP 640,
Audi R8 4.2 FSI Quattro
Toyota Supra -
Biciklista
csendes tag
válasz
callmeakos #11275 üzenetére
Neked van tapasztalatod Nissan GT-R SpecV (R35)-el?.....a szívem a Porsche felé húz......de ha a Nissan jobb választás akkor lehet azt venném........
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #11277 üzenetére
Akkor kezdhetek rohamtempóban lapátolni, hogy az ördög vigye el. Nyilván ilyenkor jön a Spec-V, mikor alig van IGC-m.
(#11279) Biciklista:
Szerintem a Porsche még mindig jobb választás, nekem a Vspec-re a Nissan gyűjtői szenvedélyem miatt van igen nagy szükségem. -
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #11276 üzenetére
Sztem annyi mint most a DBS. 1.8m
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #11275 üzenetére
Nocsak Spec V. Mennyi lesz a várható ára?
-
callmeakos
veterán
válasz
Biciklista #11274 üzenetére
Dee ha elfogadsz egy tanácsot akkor várj. Ugyanis most közölték az újonnan IGCért kaphatók listáját és az utolsó szinte pariban van a 959el.
Nissan Fairlady 240ZG
Pontiac Firebird Formula
1969 Mustang Boss 302
Nissan GT-R SpecV (R35)
-
Biciklista
csendes tag
válasz
callmeakos #11273 üzenetére
Köszönöm válaszod! Kipróbálom. :-) Remélem nem égek nagyon be vele......
Még azt felejtettem el megkérdezni,hogy a CAMINO SS-nél jobb e? A CAMINO-nak szerintem jó a nitrója csak kicsit csúszkál.....a Porsche milyen?.....
-
callmeakos
veterán
válasz
Biciklista #11272 üzenetére
Háááááát. Sajnos a jelenlegi mezőnyben elég fontos az erős nitró amivel a 959 nem rendelkezik. De a teljesítmény maga nem rossz. Ha tudod kompenzálni a gyenge nitrót jó vezetésssel nem rossz megoldás.
-
Biciklista
csendes tag
válasz
callmeakos #11271 üzenetére
Akkor szavaidból úgy veszem ki,hogy érdemes beruháznom rá.......?
-
callmeakos
veterán
válasz
Biciklista #11270 üzenetére
Jóféle gép. Én régen csak az T3as Elise-nek neveztem.
-
Biciklista
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek,hogy érdemes e a 959-es Porsche-t megvenni,tuningolni......
Köszi előre is :-) -
GrotESC
aktív tag
válasz
noblem1983 #11267 üzenetére
Ez az Alt + Z nagyon jól használható. Néhány versenyt ennek köszönhetek. Bár persze ilyenkor nincs térkép, meg fordulatszámmérő, ami a tökéletes indulásnál elég kellemetlen.
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
noblem1983 #11267 üzenetére
Tenkjúveriamacskát
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
noblem1983 #11264 üzenetére
És ha nem jelennek meg civilek akkor jó ? Hogy térek vissza akkor ?
Köcce
-
GrotESC
aktív tag
-
csak IGC
tag
Remélem hogy nullázzák a ranglistát aki annyira vagány az úgyis megcsinálja még egyszer a jó eredményét.
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
noblem1983 #11260 üzenetére
Engem is idegesít ha már túl sokáig tölt akkor tuti valakit kidobott...és akkor már csak 5 en leszünk...ha annál is tovább tölt akkor tudom h már csak 4 en leszünk max és arra már nem is ad semmit ugyebár csak azért megyek végig h ne legyen dnf :S Ha meg kikúrt sokáig tölt akkor tudom,hogy a kidobott játékos pont én vagyok és ilyenkor alt f4...tegnap 15 ször simán be kellett jelentkeznem :S Ilyenkor meg szoktam nézni a fórumot utána megyek vissza...de nagyon idegesítő ilyen régen nem volt
Lesz a 7en Patch???...és ez vajon ki lesz javítva?Vagy ez a sok gyökér hacker miatt van ?
-
sunny84
senior tag
Üdvözletem urak
, hosszú el távról megjöttem
valami extra történés esetleg valami újítás volt ? -
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #11259 üzenetére
A múlt héten a facebookon is volt egy ilyen szavazás bár ezzel az a baj, hogy nem tudunk majd minden pályán menni. Például a Skyline Avenue-en mindig csak E osztállyal lehet lehet menni arra meg csak pazarlás a nitro nyomkodás. Egyáltalán lesz-e kedve az embereknek újra menni az időket mikor állandóan a rammolás megy ha nem tudsz az elején ellépni mert hátulról indulsz, nagyobb az esély a +1körre mert tele a szoba, a magnet használók +1 mérgelődés ha nem sikerül időben a shieldet használni és persze ne felejtsük el a minden 5. verseny Alt+F4-es hibát ami nekem elég hogy kilépjek és vissza se menjek aznap értem ezt mindkét profilom esetében. Mindig figyelni kell hogy a 4. verseny után gyémántozni kell mert 5. valószínűleg nem lesz
-
tutuhawer
őstag
közben akit érdekel: 1 perces regisztráció után a YES gombbal lehet szavazni arra, hogy a világranglistát nullázzák-e vagy sem. Mindenki tisztább képet kaphat, kinél ment jobb időeredményt és kinél nem. És bizony telítettebb lesz a lista, mert mindenki ott megy az adott napokon. Azonnal látja mindenki a másik játékos idejét
[link] -
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #11234 üzenetére
Hétfő - Szept. 10? Hmm, az már azután volt hogy Drew, meg Mr. "1.3 megás a 150x100-as avatárképem" Perfection örült az egyik world.nfs.com-os topicban, hogy megy rendesen.
Ezért akkor már volt hogy hosszú percekre, fél órákra, megnyitva hagytam a statoldalt a böngészőben amíg átolvastam meleltte a híreket - néha nyomtam rá egy F5-öt.
Aztán annyit csinált, hogy kétnaponta beírt 2 időt, amikor minimum 5 különböző pályán mentem minden nap. Azokat első frissítésre beírta - ha ez számít vmit.
Most is ezek vannak csak a hétről, aztán a tegnapi meg a mai hiánytalanul. -
Tyrese618
csendes tag
Na holnap meló Sikeresen elértem a 37.lvl-t
Húzás aludni
Jóéjt
-
Tyrese618
csendes tag
Gyerekek mi az a RAM ?
Írják nekem h no ram
Mondom neki egészségedre azt se tudom mi az xd
-
A kurva életbe????
Ennek új üzi kellett...
Pontosítom!!!Nem jöttek az idők egészen máig.Azt hittem törölték őket... -
tutuhawer
őstag
válasz
SpeedDemon19 #11239 üzenetére
2010 novembere óta nézem azt a szutykos oldalt. Megkérdezem megint, minden OK volt a szeptember 10-i héten, a kurva életbe?
-
chris1997
aktív tag
válasz
SpeedDemon19 #11241 üzenetére
Ki tudod kapcsolni?
-
chris1997
aktív tag
válasz
SpeedDemon19 #11239 üzenetére
EgoDemon?!
-
SpeedDemon19
csendes tag
válasz
tutuhawer #11234 üzenetére
Elmondom neked tutu, hogy van ez.
A stat oldalad akkor frissül amikor megnézi egy ember és megvárja a refresh-t, addig nem frissül az egész.
Pl. Most megnéztem Refresh előtt és után az accom és csak a refresh után mutatta az evoram amit kb 1 hete szereztemEnnyi a titok tutu
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni #11230 üzenetére
ide figyi Bekő, a kedvemért. Próbálj meg emlékezni, és a többiek is szedjék össze magukat nagyon, ez a második szívesség, amit valaha a közösségtől kérek. Aki a stat oldalt figyeli gyakran, az kommentálja nekem, hogy a szept 10-i héten hogyan és miképpen, milyen gyakorisággal frissültek az időeredmények... Refresh, és bekerült rögtön? Pár nap eltelt inkább? Ki mit tapasztalt?
-
-
Bekő Tóni
tag
Ejha
Az összes ma, meg tegnap futott versenyemet mutatja a statoldal. Ilyen is régen volt már.
-
rabert15
csendes tag
muratomi1 az már majdnem jó, még egy kis apróságod rakj hozzá
Tyrese618 az jólenne, de sajna nemlenne olcsó a postázás
Részletesebben leírom hogy mivan a profilban.
Az acc. neve: AKOS1996, minden autó ultra alkatrészekkel van feltuningolva és majdnem mindegyikben 3 csillagos skillek vannak, összesen 13 car slot, az inventoryban kb 20 ultra van még, 12 db. aftermarketes cucc. -
rabert15
csendes tag
válasz
LamerGyuri #11209 üzenetére
Nem épp pénzre gondoltam, hanem valami másra ami ér is valamit (ez alatt nem imádásokra gondolok). Felajánlod hogy mit adnál érte cserébe és megbeszéljük.
-
chris1997
aktív tag
válasz
LamerGyuri #11209 üzenetére
-
rabert15
csendes tag
válasz
LamerGyuri #11204 üzenetére
Mihez kezdek én 4 imádással?
-
rabert15
csendes tag
Üdv, megvállok a profilomtól, akit érdekel az írhat és megegyezhetünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest