- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
válasz
1NST1G8R #10443 üzenetére
Ha privatban nyomja az ember akkor megéri + ha nem töröd széjjel az autód életit. Mert utána meg javíthatod.
Mert úgyis vannak jobbak akik levernek vagy csak úgy alakult mert belemész valamibe vagy ledúr az útról, én nem szenvedek most velük.
Jobban megérné pursuit. Mert a pénz kell nekem és pursuit-ban is dobhat 5000cash -t akkor már 10000 cashnal járok.
Lexus LFA meg két hétig van ,nekem kel az az autó.
Tudom hogy eddig is event volt csak én úgy értem most hogy csak azon lehet menni ami a térképen van event .
Mindegy majd én kitervelem magamnak oszt gyorsan egy két nap alatt meg lesz az LFA -ra a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest