Új hozzászólás Aktív témák

• PR0JECTNR56

addikt

Ez még gondolom a frissítés "adománya", hogy a sprintversenyek után egy darab kártyát nem láttam, csak a pénzjutalom jött le. Most vagyok 47-es, csak S, A, B Class autóim vannak (még a 240Z-m is bekerült a B-be, de hogy a pokolba) és ez eléggé leszűkíti a lehetőségeket a kevés versennyel. A sprinteken hoztam két második helyet, de a nyeremény még továbbra is nevetséges, az autó javítási költsége mellett alig marad valami. Szinte csak a két megszokott TE-n mentem a High Stakes-en az LFA-val (Class S) és a Late Departure-n az LP 640-4-el (Class A).
    A Lamborghini-vel viszont meg vagyok elégedve, nagyon kellemesen megy, megérte azt az 1.7 millió IGC-t.
    Még valami ameddig el nem felejtem, a GTR R35 irányíthatósága a patch előtt sem volt egy rendkívül felemelő élmény de most az autóm egyszerűen siralmas. Még rosszabb a kanyarsebesség és még jobban le kell vele lassítani minden kanyar előtt mert egyszerűen képtelen őket bevenni. Ezzel kezdhetnének valamit, azért az eredeti egyáltalán nem ilyen rossz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés