- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez még gondolom a frissítés "adománya", hogy a sprintversenyek után egy darab kártyát nem láttam, csak a pénzjutalom jött le. Most vagyok 47-es, csak S, A, B Class autóim vannak (még a 240Z-m is bekerült a B-be, de hogy a pokolba) és ez eléggé leszűkíti a lehetőségeket a kevés versennyel. A sprinteken hoztam két második helyet, de a nyeremény még továbbra is nevetséges, az autó javítási költsége mellett alig marad valami. Szinte csak a két megszokott TE-n mentem a High Stakes-en az LFA-val (Class S) és a Late Departure-n az LP 640-4-el (Class A).
A Lamborghini-vel viszont meg vagyok elégedve, nagyon kellemesen megy, megérte azt az 1.7 millió IGC-t.
Még valami ameddig el nem felejtem, a GTR R35 irányíthatósága a patch előtt sem volt egy rendkívül felemelő élmény de most az autóm egyszerűen siralmas. Még rosszabb a kanyarsebesség és még jobban le kell vele lassítani minden kanyar előtt mert egyszerűen képtelen őket bevenni. Ezzel kezdhetnének valamit, azért az eredeti egyáltalán nem ilyen rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Asztrofotózás
- Bundle topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-2355U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest