Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
odébbb #21350 üzenetére
Skacok.. Most tévedtem ide újra.. El sem tudom hinni.. Ha MMO, tehát folyamatos bevétele van, akkor miért kellett bezárni? Nagyon sajnálom az accountomat, és együtt érzek azzal, aki szintén elvesztette sok év gyümölcsét .. Emlékszem még a zlatyis-s boostra.. Akkor szedtem meg magam borzasztóan, de amikor lecserélték a tier rendszert, akkor a népszerűsége alább hagyott.. De el sem tudom mondani, hogy mennyire jó ébresztő volt..
-
gyuszito
senior tag
Tutu, mester! Úgy tudom szeretsz versenyezni a idõvel. Simraceway a te "utad"! Egy próbát megér! A siker attól függ, hogy szereted e kellõképpen a szimulátorokat. ACR-tõl 10x jobb és élvezhetõbb.
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #11887 üzenetére
A Zonda valóban meg van táltosodva! Nagyon sok Cinegét verek vele, kivéve ha megtorpan, mert akkor még az LP640 is csak nehezen megy! Irányítása is jónak tűnt, de felhúztam csupa zöld partokkal, ami Dragon hozott ~1 másodpercet, de kompomisszumot kellett kössek, és így a kanyarteljesítménye a béka feneke alá került!
Zöld turbó (Ultra) Nagyon sokat dobott gyorsuláson! Nitró nélküli (Indulásnál) Turnpike célbaérésnél +10 km/h-t hozott az előző kékhez (Race Tuned) képest! -
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #11872 üzenetére
Ideje lenne valami extra
Hétfőn event lesz ha jól tudom! készüljetek! -
gyuszito
senior tag
Azt mondjátok meg nekem, hogy a Zonda F miért torpan meg 10ből2x a rajtot követő váltásnál?
Mikor eltalálja, akkor nagyon szépen aláz bármit! -
gyuszito
senior tag
Nagyon klassz a rendszer, csak kicsit sikerült felbosszantania reggelre
Körülbelül másfél óra lalatt 4x kellett újra indítanomm, de most 5.-jére már nem fogom! A 6 indulós versenyek szeretnek elhalálozni, de a tapasztalat az az, hogy ha alacsonyabb Class-ban indulsz, akkor jutalom ugyan az, csak kevesebben vannak, és gyorsan tölt be, nem áll ki 2 3 percre tölteni! Jó játékot!!
Szerk.: UFO! Nekem a GT3RS Torpan meg a rajtnál, mint ahogy ritkán egyéb versenyen is, auto. váltóval ugyebár. Elindul, kilő, aztán 2-ben megtorpan, és majdhogynem megáll
De ha elkapja, akkor nagyon erős a mezőnyben!
-
gyuszito
senior tag
Ma este drag?
remélem szép summát ad majd! vajon az irányítása milyen lesz? mint az undergrundokban? holnap kiderül.
-
gyuszito
senior tag
válasz
noblem1983 #11711 üzenetére
Végre valami kihívás! Izgalmas autó! Kicsit rejtélyes!
-
gyuszito
senior tag
válasz
F22Reventon #11704 üzenetére
Itt azért gondolj a fogyasztói társadalom pöcegödrére is! Baromi nagy, és mély, és várja a 1-2 év alatt tönkrement műszaki termékeket! Fontos, ha márkafüggő vagy is inkább a garanciát tartsd szem előtt!
-
gyuszito
senior tag
válasz
F22Reventon #11687 üzenetére
Ugyan így búcsúztam el 3 éves korában a 7600GT-től =/
-
gyuszito
senior tag
válasz
F22Reventon #11681 üzenetére
Üdv.!
Mindenképpen Videókártya bajod lesz, de nem szabad egyből a legrosszabbra gondolni!
Előszöris egy nagytakarítást a gépnek, de csak óvatosan! (Én kompresszorral porolom ki, és néha érdekes szögben áll a videókártya!) Ha ez nem segít, akkor egy alapos VGA driver frissítés, esetleg újratelepítés, valamint a DX-rendszer frissítése ajánlott. Ha ez sem segít, akkor, de csak ezek után, a Játékot kell újra telepíteni, A-Z-ig, tehát törlés után Manuálisan is végleg távolítsd el, ha ez sem segít teszteld más játékoknál a dolgot, és ha nem csinálja, akkor egy Winfos Reinstall-t is ejts meg. Ha végképp nem javul a helyzet, akkor próbálj szerezni kölcsön VGA-t, és próbáld azzal is! -
-
gyuszito
senior tag
Sokat még nem mentem a ZR1-el, de eddig tetszik
Kellemes vezetni, bár kicsit furcsa még az irányítása számomra! Van, hogy eszméletlenül jól kanyarodik, de van, hogy furcsán, még jobban eltolja az orrát, mint a Carbon változat. Gyorsulása mindenképpen gyengébb, mint a Carbonnak, de irányítása kárpótolja!
-
gyuszito
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11600 üzenetére
egy álom vált valóra a ZR1 EL! remélem van olyan jó, vagy jobb mint a carbon edisön
-
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer #11496 üzenetére
Ez valami eszméletlen! Megmondom őszintén, hogy álmodni sem mertem volna, hogy egyszer lesz egy ilyen tudású Nissan a játékban! (példának ott volt a "sima" R35-ös, a "sima" Skyline, de ez, amit most alkottak, ez fantasztikus! És úgylátom, hogy egész jól beleszoktál a vasba elég rövid idő alatt! Minden tiszteletem a tiéd!
Más: Kormány él már?
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #11478 üzenetére
Namost! Vagy most igazi a stat érték, és a játék már tudja, hogy mibe, mi kell, vagy teljesen bugos a rendszer! Ha az első eset él, akkor marhaegyszerű lesz csinálni a jó színsorokat a verdákhoz, haviszont a második, akkor nehezebb, mint eddig volt!
Bekő Tóni: Mit értesz az alatt, hogy lassan vége annak a korszaknak?
-
gyuszito
senior tag
-
gyuszito
senior tag
válasz
csak IGC #11413 üzenetére
Top-ra nemtudom, de statilag is, és érzésileg is a Z06 CLE a leg brutálisabb eddig autóim közül.
Tuningjával még kínlódom, de majd kialakul. Most kapott egy Ultra Sárga rúgó szettet, és a kanyarodás annyiból könnyebb vele, hogy ha berángatom, akkor picit kitolja a farát, és könnyebben ráteszem kanyarra, mert egyébként kicsit tolja az orrát, de ilyen gyorsulás mellett nemcsoda
Kicsit el kell engedni a gázt kanyarban, esetleg pumpálni, és pöpec a verda -
gyuszito
senior tag
válasz
noblem1983 #11408 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy fantasztikus a verda, bár az irányítását el kell sajátítani
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #11405 üzenetére
kinek mi a véleménye a carbon limited edition z06 corvette-rõl? az elmúlt napokban mentem vele pár kört jónak tünik!
-
gyuszito
senior tag
Skacok! Ebben nem vagyok otthon, de szeretnék próbálkozni! Próbáltam Google-val kikeresni, de nem találtam meg.. Ezen szeretnék részt venni, de sajnos nem tudom átváltani hazai időzónára, így nem tudom, hogy mikor kell elkezdenem keresgélni! Segítsetek kérlek titeket!
-
gyuszito
senior tag
Szóval igaz volt a nemhivatlos forrásom. ma térek haza, remélem kész lesz. jó játékot nektek!
-
gyuszito
senior tag
-
gyuszito
senior tag
válasz
SylarHUN #10296 üzenetére
Az elsõ részt a mai napig nyomom, de sajnos nem telik a második részre. Fantasztikus az elképzelés, de a konfigurállhatatlan irányítás és a rettenetes jármûhangok elveszik az ember kedvét...az elsõ rész továbbra is lázban tart a több órás autókázással. Neked pedig jó játékot kívánok a 2-höz.
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Továbbra is csak jót tudok mondani az 1M Coupe-ről. Eszméletlen gyorsulás, kanyarodás, stabilitás, pedig még ültetést sem szereztem hozzá.
Más.: A napokban felmerült bennem egy talán problémának számító tényező. Ha most újra lesznek "Class-olva" az autók, akkor megvan az esély, nyílvánvaló lenne, hogy teljesítmény alapján rendezik sorba a verdákat. Namost a probléma. Megmondom őszintén, hogy a nagy lengyel Boostos időszakban rászántam a boostot a Toppos kocsikra Tierenként. (Természetesen kedvenceim sem hiányoznak a listáról.) Nade! Ha most át lesz rendezve, akkor talán egy kategóriába kerül (pl.:MR2, GT3 RS) néhány olyan autó, ami eltérő tierekre van osztva jelen pillanatban. Úgy érzem, hogy 2 szék közé fogok ülni, amint megjelenik a Class-okba rendezés. Láttok valami realitást ebben a dologban?
-
gyuszito
senior tag
válasz
Crowent #9570 üzenetére
Nen érzem jogosnak ezt a heves lebaszást. Sem a hülyézést. Megfelelõ inteligenciaszinttel az ember felismeri a hangulatjelek, és az offbatétel valódi jelentését. Âm ezúton szeretnék elnézést kérni, ha megsértettelek. Hidd el nem állt szándékomban
szerk.:mennyire? mit értesz ezalatt? -
gyuszito
senior tag
válasz
noblem1983 #9544 üzenetére
Reményed valóság!
VAlóban az 1M el verettem, és mit ne mondjak...barátom E30-asát már vezettem, de nem éreztem ennyire vadállatnak. Valaki esetleg tud hozzá egy tuti színsort?
Most többnyire alap cuccok vannak benne, (street tuned) Kivéve motor, váltó, gumik, azok ultra tuned, és K,Z,P sorrendben. Így piszokstabil, csak természetesen fajinul ívesen kell vele közlekedniAjánlom a verdát!
-
gyuszito
senior tag
És most kezdek izgulni. Pár verseny után, sokaktól megkaptam, hogy csaló vagyok.
Pedig soha életemben nem használtam csalást...(San Anfreas Multi Playerben még klánt is csináltam, [NC]-->no cheat) Egy jólsikerült verseny után kivágott fatal errorral, és nincs már időm visszalépni, csak ide megírni ezt a postot. Remélem bannoltak a semmiértvagy csak ledobott
-
gyuszito
senior tag
volt 2800 Boostom, és -1 et ír ki... nem tudom megvenni a BMW-t sem... remélem helyreáll még ma...
-
gyuszito
senior tag
válasz
noblem1983 #9521 üzenetére
Ez egy másik vas!
Más.: Köszönöm a segítséget! Már veszem is az 1M-et ^^ Még annó megvettem a másikat, ami bent volt, mert kedvelem az autót
-
gyuszito
senior tag
skacok! ezzel a kóddal megvan a boost az e30 asra. hallottam olyan pletykát, hogy az 1M kicsivel jobb összességében. melyiket érdemesebb?
-
gyuszito
senior tag
válasz
noblem1983 #9379 üzenetére
Jöhetne megint az a ~850HUF-os csomag
Be kellene már vásárolniBMW E30 lenne az első *.*
-
gyuszito
senior tag
Úr Isten hogy megmérgelt egy orosz k..ög -.-"
-
gyuszito
senior tag
válasz
chris1997 #8945 üzenetére
Én Operát használok, és soha semmi gondom nem volt vele. Szerintem a kezelése is könnyebb, mint bármelyik másiknak. Nálam most jelenleg 260Mb-ot eszik, de megy letöltés, "Facabuuuk" Netrádió, ésatiöbbi. szeressem továbbá a könnyű egér által okosított lépkedést is, (jobb klikk tart balra húz=vissza, STB.)
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok srácok! Egy kedves rokonom elkezdte a játékot már régebben de gép híján összegyült a boost-ja az E30 ra, amit már meg is vette, csak szégyenemre nem tudok neki tuningtippeket adni, mivel nekem még nem volt szerencsém ehhez az õrült járgányhoz. Egy tutira jó, tesztelt színsort tudna valaki dobni hozzá? Más; holnap, azaz ma este 8 környékén leszek, és odavághatnánk a frissen felszeretl gumiknak!
-
gyuszito
senior tag
A másik esetet már én is tapasztaltam!
Ahhoz mit szóltok, hogy 2 körös verseny volt (nevét most nemtudom a pályának) és az első kör után puszta viccelődésből visszafordulta, és el akartam kapni a másik felet, (nem sikerült) azután vesztettem..., második lettem, és adott egy 3-as szintű ültetést! Erre mit lehet lépni? Innentől így versenyzem >.< -
gyuszito
senior tag
Srácok! Ez a Régifajta Boss Mustang egy ELMEBETEG!!!!!!!
Eszméletlen a nitrója-is! Úgy érzem megvan a legjobb T2-es kocsim..
Most Race Tuned Gromlen felfügesztéseken támaszkodik, és Medion Pro Impr. Gumikon. Nem merem beletenni az Ultra gumit, mert félek, hogy elrontja az összhangot! Vagy nagyon jól eltaláltam a színsort, (ösze vissza maradék cuccok) vagy elronthatatlanul JÓ az autó!
Azért is írtam e pár sort, hogy figyelmeztessek mindenkit, akinek van Boss 302-es Mustangja, az vegye elő, és nézze meg, mert legutóbb biztos, hogy nem ment ilyen jól!
És a hangja.... -
gyuszito
senior tag
Elvtárs! Erre csak annyit tudok mondani, hogy felesleges lépés lenne, és hihetetlen meló.
gondolj csak bele. Nemtudom, hogy játszottál-e már MMORPG játékokkal. Ott is megy a balhé, hogy csaló....stb. Kivágják őket, hetek alatt, de nem telik bele csak pár nap, és újra terjednek. Nem a "kivágás" lenne a megfelelő, hanem valamiféle HackShield rendszer kiépítése, ami bizony a fizikai és a virtuális memóriát is vizsgálná játék alatt!MÁS:Jöttök gurulni? Én most b@szatom kb 23:00-ig. XSHIKOUX néven vagyok fent, és erősen ellenfelet keresek a BMW E30 ellen, de saját tapasztalatok alapján!
-
gyuszito
senior tag
Srácok!
Jól sejtem, hogy ez egyenlő azzal a lépéssel, mint amikor MMORPG-kben nyitnak egy új szervert egyazon név alatt, ahova pár100 pár1000 ember átvándorol, és újra belekölti a fél életét, és így már 2 helyről jön a bevétel?
Ez szerintem korrekt...Ha már összehozták, hagy bővítsenek csak! Nem kötelező nekünk átmeniVárjuk tovább az ajánték 450 boostot, hogy megtudjam venni a BMW-t
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Átteszem lengyelbe az EA Accountos oldalnál, és nem engedi. Vissza dobja Mexiko-ba. Mit tegyek?
Szerk.
özben megoldódott
-
gyuszito
senior tag
áááááá hihetetlen. Összegyűlt már 1977 Boostom, és a BMW 2400 boost. 3. eset, hogy lemaradok róla.
-
gyuszito
senior tag
válasz
chris1997 #8679 üzenetére
Nekem nem a dealernél volt.
Giftekbe bepakolta, de nem egyből, Reedem-eletem, és mikor beléptem már az autóval fogadott a játék!
Alapon sem rossz, de bekepakoltam a kapott Ultrákat, és 5 mp.-et javítottam vele Petsburgon!
Van benne valami! 1:35 öt mentem, de a teszt miatt nem nitróval indultam, és összesen egyet nyomtam el a nagy egyenesben. Kéne tesztelni egy hasonlót az Exige-al, hogy mit tud talajon -
gyuszito
senior tag
Gyerekek! Nincs mese... Sajnos össze kell pakolni azokat a vasakat, amik versenyképesek, és csak utána a kedvenceket...
(vagy lehet venni skilleket......)
Én szvsz 3 skillt elpakolok minden Tierben a "legjobb" tulajdonomban lévő kocsikra, a többi 2-t pedig a kedvenceim kapják, bár a helyzet az, hogy 2 legyet fogok ütni 1 csapásra. Úgyszint a partokkal is okoskodni kell..Most viszont sajnálom azt a több 10k boostot, amit a Pro Tunedre költöttem.. =/ Lehetne még pár ultrakedvenc verdám =/
Mindenképpen van Pro és Kontra. -
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #7956 üzenetére
Most nagyon irigy vagyok ám
T2 be akartam már ezelőtt 2 hete is( amíg játszottam vele) partot szerezni, de sohasem adott.
Más: A 350Z javításának hatása megvolt nálam..Ma reggel ismét elővettem a játékot, igaz csak 10 percre, de elővettem. Nagyon f@sza lett a 350Z. Örülök, hogy nem a 370-et vettem annó "20 éve"-by tutu -
gyuszito
senior tag
Szia!
Sokat segít az is a játék befejezésében, hogy itt a jóidő (bár az elmúlt pár nap borzalmas volt.)
Tudod sokminden közrejátszik ebben az ügyben. csak egy példa, ami nagyon rosszul jött ki, és "szíven ütött". Szerettem volna BMW-t venni (E30 M3) de lemaradtam kétszer is.
Először akkor, amikor megjött az első Starter packom. Dec.23.-án érkezett, óriási szerencsémre, de a BMW-t kivettél 22.-én. Aztán most, amikor visszatették, és már elfogyott a boostom, és vissza is állt az eredeti árára, és sajnos nincs ~1400 forintom egy autóra
Néha felmegyek kicsit vadulni, de már elveszítette az eredeti varázsát. Bár bíztató szavaid segítettel picit, és fel is megyek picit ökörködni, decsak mert a MOMO kormány túl hangos most a TDU2-höz -
gyuszito
senior tag
Úgy működik, mint amikor elkezdted szedni a gyémántot. Azt hiszem Day 1-3 ig PU utána 1 nap part 1 nap PU. Egészen huszon valahanyadik napig. Garantált a part, csak nem biztos, hogy értelmeset ad. De láttam már csodát itt a magyarok között! Mellesleg a race tuned, meg pro improved partok is sokkal jobbak, mint hogy 120 felett 1 partot kaptam,...az is csak pro improved volt, és ráadásul szemétbe való.
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Úgy tűnik, hogy el fogok tűnni mint innen, mint ACR-ből mint Simraceway-ből. Le van akciózva ugyanis a TDU2
Holnap rendelem, és csatlakozom, azaz visszatérek a régi játékvilágba, egy megújult formába.
Régen, és most is nagyon szerettem a TDU jellegű játékokat, és nekem már bizonyítottak.
Köszönöm a sok segítséget, és a remek versenyeket, és megbánni nem fogom,(( mert hozzájárultam a további fejlesztáésekhez, amik kiforgatják a pénztárcákat,)) de kicsit sajnálom azt a pénzt, amit bele költöttem, mert akár megvehettem volna a DLC-ket a TDU 2-be. SZIASZTOK!(Természetesen előfordulhat, hogy egyszer-egyszer visszatérek, egy-egy futamra.)
-
gyuszito
senior tag
Én úgyszint hanyagolom kicsit.
Esetleg, ha beteszik a versenyekhez is a titán alkatrészeket. Eddig talán úgy tűnt, hogy a nem pénzelős embereknek is van esélye, de most már...teljesen reménytelen. Visszaemlékezve a zlatyis boostra: 20 30 k elment, mire egy autómba megvolt a megfelelő tuning, de nem teljes Pro Tuned-ből. Mire ez a titan cucc meglenne, kb 100 150 000 ft lenne..... -
gyuszito
senior tag
Hihetetlen!
Kicsit félre teszem a játékot, ACR és egy kicsit nagy időhiány miatt, és erre jön egy rakat fejlődés....ámbár jelen pillanatban engem még nem érint >.< -
-
gyuszito
senior tag
Szasztok Skacok!
Ő az én osztálytársam. Nézzétek meg, és mondjatok véleményt.
Elképzelhető, hogy lesz még videó róla, mert műsor közben olyan, hogy nem fogjátok érteni O.o Itt a vidi -
gyuszito
senior tag
válasz
janihunk #7473 üzenetére
Igazából a látszat csal.
A játékos úgy érzi, hogy fontos, hogy érte csinálnak mindent, de itt igazából másról van szó.
Van pár emberke, aki lusta megfogni egy ásót, vagy lusta megfogni egy vödör metont, és inkább írkálja az algoritmusokat, és a végtelen sorokat, amiből kialakítja a verdát. Gondolom modern technikában már a program írja helyettük. És ezt, amit játéknak nevezünk, és szórakozásra hasznááljuk, valamint a pénzünk "felesleges" kidobására, az nekik pont emiatt a megélhetésüket, és a további fejlesztést biztosító dolog.
Tehát te úgy érzed, hogy érted dolgoznak, és a te érdekeidet tartják szem előtt, de fel kell homályosítsalak, hogy ez korántsem így van.
Itt az elsődleges célpont a profit. Nem foglalkoznak, az IDÉZŐJELBE csóró játékosokkal, hanem a minnél nagyobb profitra törekednek így a módosabb (mindemellett eszementebb playerek a célpont. Sosem értettem, hogy miért nem lehet egy ésszerű árazást kialakítani. Őszinték! Ki az, aki 30 000 Ft-ot költ a játékra, főleg így, hogy tudjuk, hogy meddig tart az az 50 000 boost.
Egy egyszerű péda:
Eladsz 100db CD-t 100 ft ért. --> 10.000 ft bevétel.
Avagy 1000db cd-t 20 ft ért. --> 20.000 ft bevétel. -
gyuszito
senior tag
Srácok!
Szerintetk nem csappant meg a bevételük óriási százalékban így, hogy jóárasították a Lengyel boostot? Nem érné meg nekik, hogy levegyék? Sokkal több lenne a bevételük szerintem. -
gyuszito
senior tag
válasz
noblem1983 #7367 üzenetére
E30-ra én is beneveztem volna....
Dehát..nem maradt más, mint az Earn Speedboost. talán összegyűlik addigra. -
gyuszito
senior tag
A napi Fail című bejegyzés megtekintése után újra kedvet kaptam az idők javításához.
Előkapok pár olyan pályát, ahol még nem jártam, és küldök rajta párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB, fehér, újszerű, 99% akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest