- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
válasz
callmeakos #10899 üzenetére
jaaa akkor azért nem tudtam feltenni a kocsim....
-
callmeakos
veterán
válasz
thunder1991 #10898 üzenetére
Még el sem kezdődött mivel a TCM "költözött" a hétvégén.
-
thunder1991
tag
Valaki tud valamilyen infót a Szépségversenyről ki nyert? 2-3-dik? Mert semmit nem találok az oldalon és e-mail sem jött.
-
vakond5
őstag
-
Crowent
tag
válasz
vakond5 #10893 üzenetére
Én abbahagytam a játékot. Amikor ki akartam törölni az 1 szintes profilomat a játék valamiért a main profilt törölte ki, ezzel buktam vagy 10 autót...
Szóval mindenkinek jó játékot, én többet nem költök erre a fosra.. :/ Írtam az EAnek hogy szolgáltassa vissza de persze beintett...
-
vakond5
őstag
-
Brumi˘
addikt
Bodykit-et kaphatok verseny végén arany kártyából? (a szélesített érdekelne)
-
PR0JECTNR56
addikt
A napokban gondolkodtam TE közben egy olyanon, hogy lehetne "Cop Challenge". Ez olyan lenne, hogy singleplayer event-ként lenne a térképen, ahol adott egy hosszabb sprint pálya a városban és 4 versenyző akiket el kell kapni.
Lenne egy "Cop Kit" minden autó Class-hoz külön, amit megvenne a játékos (pl. S Class esetén 700.000$-ért, A Class-ban 500.000$-ért és így tovább) és ezeket automatikusan felrakná a választott járgányra a gép, amint elindítod az event-et.
A "Cop Kit" tartalmazná a festést, a villogókat meg ilyen apróbb dolgokat.
Az event nyitott lenne, tehát Class független, az autód teljesítményéhez mért ellenfeleket adna. A sprint során a rajt után el kellene kapni a lehető leggyorsabban a 4 versenyzőt, minél rövidebb idő alatt lenne meg, annál nagyobb lenne a kapott pénzjutalom.
4 elkapott versenyző = arany kártya
3 elkapott versenyző = ezüst kártya
2 elkapott versenyző = bronz kártya
1 elkapott versenyző = kék kártya
0 elkapott versenyző = nagy semmiDióhéjban ennyi, ilyen játékmód volt már az előző részekben is, de úgy gondolom ebbe is lenne rá kereslet (persze előbb a kanyon versenyt csinálják meg, továbbá a város útszakaszait is be kellene fejezni, de hol van még az).
-
szemtelen
tag
Dupla!
-
szemtelen
tag
Morgen!
Tegnap belefutottam az első cheat gyanús esetembe, leírom.
A tag valami oknál fogva hiába vezettem mindig elém ugrott, kb 2-3 mp-enként állt a kocsija keresztbe az út közepén, ha kikerültem eltűnt és megint előttem volt, ha nem sikerült kikerülnöm akkor kajak ütköztünk.
Benyomtam a +1 lapot, a 2. kör után eltűnt.
Faszán vezettem, jól le voltak maradva, egyszer csak traf. mag. nélkül elkezdtek rám jönni a civilek, mint állat, de tűntek elő a semmiből és beszorítottak, de olyan sokan, most már röhögök rajt, de tegnap idegbajt kaptam IoI!ezek létező cheatek? Mit lehet ellenük tenni?
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #10872 üzenetére
Estét urak , na jó , Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Tutu , nagyot mész azzal az empeg négygyel , élveztem mint álllat , és amit müvelsz , na , az a nemsemmi : álllat vagy asztat tudod ee ????
Köszi az infót a pöcssel kapcsolatban : (#10878) noblem1983 , ez ha igaz akkor mérges leszek és dühös , me megint csak igérgettek , oszt nelettt belűlle semmi , és fogdmeg jól ...
-
csak IGC
tag
válasz
noblem1983 #10878 üzenetére
Köszi szépen.
-
F22Reventon
tag
válasz
noblem1983 #10878 üzenetére
Köszi!
-
noblem1983
senior tag
válasz
csak IGC #10877 üzenetére
Ask Marc 67:
- A jövő hét keddi patch után az összes Team Escape elérhető lesz majd, ezek közül ugyanúgy lesznek majd class-hoz kötöttek is, amik változni is fognak
- Az alkatrészekkel kapcsolatos hibák (a negatív statok) folyamatosan javítva lesznek (kedden pl a Cinque biztosan, ami S osztályos lesz alapból)
- Ősszel érkezik a drag mód
- Free roam chat-ről még mindig semmi hír
- Az IGC-s árak nem fognak csökkenni, de a keddi patch-el a versenyek utáni jutalmakat megnövelik
- A nitró erőssége egyik autónál sincs beállítva, a nyomatéktól függ
- Nem jönnek úgy területek (nagyon szépen kikerülték az összekötőkre utaló kérdést), kanyonok se jönnek a közeljövőben, se idén, se jövő év elején
- Az év végén jön még egy nagy valami, ami megint nagy változást hoz a játékba (már előre félek)
- 3-4 héten belül újabb közösségi eventek jönnek majd (mint a múltkori TE-kihívás), kéthetente
- Nem jönnek új alkatrészek IGC-ért
- Lehetséges, hogy jövőre részletesebb aftermarket tuningot kapunk majd
- A jelenlegi fő prioritás a szuperautók behozása, amik jönnek majd folyamatosan a közeljövőben
- Az elkövetkezendő hónapokban valószínűleg érkezni fognak autók korábbi NFS-ekből
- Vasárnap kikérik majd a közösség véleményét a civil autók és rendőrök súlyával kapcsolatban, ha a közösség szerint túl nehezek, újrahangolják őket
- Hamarosan érkezik egy új "truck" le merem fogadni, hogy a Raptor
- Valószínűleg kapunk majd lehetőséget, hogy civilek nélkül versenyezzünk... majd egyszerForrás az Sg.hu World topicja(Blackfoxhun tette közzé)
-
csak IGC
tag
http://world.needforspeed.com/news/article/2099
Miről beszélnek ebben a Ask Marc – Episode 67 -ben? -
sunny84
senior tag
én meg ide is beteszem ezt
[link] -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #10871 üzenetére
itt is megmondom, hogy jó a géped, és jó, hogy megvetted.
Ide is benyomom a videómat, amit tegnap sikerült felvenni 4 próbálkozásból. A Fraps beállításai már alakulnak, elég normálisan ment
youtube -
callmeakos
veterán
ide is kiteszem azért
Az egyetlen autó amit a lengyel boostos érában nem tudtam megvenni. Most pótoltam
Sajnos a CarClassal nem igazán járt jól. Jelenleg a B osztályra van maximalizálva street alkatrészekkel és egy Pro motorral. Ha az A osztába helyezném át esélye nem lenne a sok Zonda meg GTS ellen. Bár jelenleg a sok MR2vel sem bír el a relatíve gyenge NOS miatt.... Pedig gyönyörű autó és a hangja uuhhhhhh
-
szemtelen
tag
válasz
tutuhawer #10856 üzenetére
Az lenne a legjobb, figyelek az akciókra.Most az a dilemmám hogy van 3700 Boostom, megdobhatom még 3kval, de mit vegyek?
(Sajnos bent ragadtam egy telefon szerződésben, a kártyát nem használom, de olyan 3200Ft körül lehet róla lebeszélni, ezeket legalább elköltöm, szemtelenül)
-
Biciklista
csendes tag
A változatosság kedvéért megint leállás van. SZuper.........
-
chris1997
aktív tag
válasz
Biciklista #10861 üzenetére
Verhető az MR2, nem rossz a nitrója miatt csak. Létezik, igen.
-
Biciklista
csendes tag
Létezik,hogy így menjen az MR2 ?.....LFA-val alig lehet megfogni.......pedig nem vagyok béna.
-
stefyY
őstag
Chicane megint leállt...létezik ilyen?
-
NFree
addikt
Srácok vettem ma gt2-őt , hát nem vok elájulva de szinte A kategoriába tényleg best, kiváncsi vok mikor rontják le
Ha gondoljátok szivesen fogadok tuning tippeket., egy srác K,K,Z,Z,P,S ajánlott nos most ez is van benne 3 as ültetés+ body kit a széles. Nos beton stabil lett de kicsit belomhult a kanyarvétel.
tipp esetleg szinsor varia?
-
PR0JECTNR56
addikt
-
szemtelen
tag
Lehet Boostot venni smsért? Mert már vennék is, most!
-
PR0JECTNR56
addikt
Végre bekerült a játékba az LP-670-4 SV is, sajnálatos módon boost-ért. De most elkezdem az IGC-t lapátolni, hátha később még megvásárolható lesz IGC-ért.
Szerk.:
csako: Két másodperccel lecsúsztam. -
Bekerült a Lamborghini Murciélago LP 670-4 Super Veloce, 6500 SB
Alig várom, hogy leárazzák, mert most csak feleannyi boostom vanSHiZUOKA:
-
szemtelen
tag
Ajjaj
-
tutuhawer
őstag
válasz
xenon2 #10847 üzenetére
ezt kéne beraknom kezdőlapnak, mindig jobb lesz tőle a kedvem... de egyből rosszabb is.
Nissan kedvelő vagyok, és sajnos nem annyira menők a játékban a gépeim, de miért... Majd valamikor megkérdezem NFSDrewt, hogy valami gondjuk van-e a japán gyártókkal... Csak a kis toyota erős, azaz a nitrója. A többiek csak jók, de a nitró sokat nyom a versenybe nagyon.
-
Brumi˘
addikt
Ezt ajánlanám a játék készítőinek figyelmébe, hogy tudják hova tenni az autókat.
-
F22Reventon
tag
Azt kell mondjam nekem jobban tetszik így a játék. Rekord idők közelében sem vagyok, versenyt is sokkal ritkábban nyerek, tuti nyerő kocsijaim mind átsorolódtak keményebb ellenfelek közé.
De ilyen jókat rég versenyeztem. Egy rossz kanyar vagy ütközés után elsőből utolsó - utolsóból első vagyok, nitróból néha ad 50et a reward, és ami a legjobb h hamar van és kiegyenlítettebb a verseny. -
szemtelen
tag
Nekem , megy faszán!
Egyik szeróról a másikra át lehet vinni profilt? Mert kiderült a haverom másikon nyomja, jó volna ha a madzagot átvihetném, ha nem akkor kezdek szilviával az Apexen
Szer.:
Engem a sünök olyan gyorsan eltudnak kapni hogy csoda a TE ben, szerintem rekordot tartok : -
stefyY
őstag
In-game cash...node megint leállás van? Oo
edit: öcsémnél sincs. Este 11 óra környékén pont befejeztem egy versenyt, kivágott...akkor csak a netem ment el, kb délben jött vissza, erre most szerver nincs...
-
szemtelen
tag
Mi az az IGC?
-
nfszoli
csendes tag
mejik a legjobb IGCs kocsi a team escapekre ?
-
szemtelen
tag
Ez a tresure hunting hogy működik?
Én össze szedem a gyémántot és utána? Mert csak 1et mutat a térkép, azt már felvettem, van valami időkapu amikor áthelyezi, vagy lehetővé teszi hogy megszerezzem, vagy mi?Melyik versenyekben van jó lóvé? Gyűjtenék, lvl 13-14 körül vagyok kis mazzaggal, és nagy tudással
-
Doomgiver
aktív tag
Most úgy ahogy játszható a szerver
-
Biciklista
csendes tag
Én nem várok tovább erre a rohadalomra........
Jó éjt mindenkinek. :-)
-
tutuhawer
őstag
válasz
Biciklista #10827 üzenetére
inkább okádéknak mondanám
-
Biciklista
csendes tag
Állítólag egy másik gárda veszi majd át a projektet........
-
PR0JECTNR56
addikt
Tényleg nem megy megint. Nekem most volt a verseny végén fagyás, a rewardok elúsztak. Most meg be sem enged.
-
kovi831
aktív tag
válasz
Biciklista #10822 üzenetére
De már mióta megy ez.Meg amikor bekerülök egy nyolcas csoportba, oszt be sem tölt...
Ingyen van, de olyan is. -
kovi831
aktív tag
válasz
Biciklista #10819 üzenetére
Igen én is észre vettem, aszt hittem azért van mert állandóan kilépek a g27 beállításai miatt.
-
Biciklista
csendes tag
Megint nem működik........kezdem unni.
-
kovi831
aktív tag
Pedig eltűnt. És nekem is volt kettő acc.
Másik problémám:
A kormányt nem tudom használni.Régen key-el nyomultam, csak éppen hogy kipróbáltam a kormányt.De most azzal használnám, régen működött most nem.Persze 1-2 gombot felismer.
tiszta gáz ez a játék, legalább lenne valami komolyabb beállítási lehetőség.Szerk.
De k@rva érdekes. Eddig nem az apex eu-t választottam.És lám meg van az acc.
A többin úgy néz ki "frissen" indul az ember. -
kovi831
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám! Kb. 3-4 hónapig nem használtam a játékot, és közben azt vettem észre hogy eltüntek az autóim/karierjeim. Most megint kezdhetem újra?
Szerk.
Ráadásul a játékot vettem, mert akkor még nem tudtam, hogy ingyenes.
A két eu szerver közül melyiket válasszam? chicane vagy apex? mia különbség?
-
NFree
addikt
Azt nem tudjátok , mien 100mb os frissítést kapunk megint??
Más
TutuMester (remélem nem haragszol de számomra az maradsz)
Nem tudod mi van a listával , nem mintha érdekelne , csak kiváncsi vok, a frissítés óta nem frissül? -
odébbb
tag
csá mindenki , jó a gém , hajrááá
má nyomom , van wátter front road a nagy kedvencem ...
gyertek mindenki
-
stefyY
őstag
...jó játékot mindenkinek.
-
stefyY
őstag
...bocsi a duplikálásért...remélem azért nem most vették észre még reggel óta, hogy gubanc van...
We are currently experiencing technical difficulties. Thank you for your patience.
Legalább ha ezután ha ott lesz az online szöveg, tudni fogjuk, hogy jó. ^^
-
stefyY
őstag
..hát hajrá...én nemrég kezdtem, de még napot nem hagytam ki
bár csak 8-nál tartok :c örülök, ha pro alkatrészt ad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest