Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Van mar valami kod vagy meg csak lesz? Ha tudtok ilyet osszatok meg itt legyszi.
-
1NST1G8R
senior tag
Mik az IGC-s verdak most? Marmint az akcijosak.
-
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csiles #16279 üzenetére
Ez milyen tre mar, en anno emiatt jatszottam, az volt a kihivas hogy minel tobb versenyt nyerjek meg javitsam a koridoket (amik mar akkoris csak a statos oldalon latszodtak mondjuk), most meg nem is latszik, hat szep.
Az achi rendszer nem rossz egyebkent, de a palyakorlatozas meg a sok csiter miatt nem tudok megmaradni mellette, neha benezek megyek egy par kort aszt szevasz.
Ez a The Crew ingyenes lesz amugy?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Desmond74 #13866 üzenetére
Amit remeltek az bejott, mert nyilvanvaloan az volt a cel hogy hamarabb talaljon ellenfelet aki belep egy versenybe, csak azzal nem szamoltak (de az is lehet hogy igen, csak lesz@rjak magasrol) hogy hanyan fognak pont emiatt elpartolni a jatektol. Nekem anno meg az jelentett valamennyi kihivast hogy a palyarekordjaimat megdontsem, most igy hogy van napi(?) 5-6 verseny ami nem zsarus meg fos gyorsulas hanem sprint vagy korverseny sokat erek vele, dogunalom az egesz. Az NFS-S resetekrol meg ne is beszeljunk... Amugy miutan bevezettek ezt a korlatozast egy csomo palyat azota sem lattam, mi lett pl. Rosewood park loop-al, szokott lenni meg?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
noblem1983 #13861 üzenetére
Egyébként nem tudom hogy volt e már szó a fejlesztőcég váltásról, de gondolom nektek is feltűnt, hogy már egy ideje nem Black Box logó van az elején hanem Quicklime, aminek kicsit utánaolvasva kiderült hogy tulajdonképpen nagyjából ugyanaz a fejlesztőbrigád maradt, csak mivel a BB iszonyúan elcseszte azt a játékot ami eredeti koncepciójában még megállta volna a helyét, kitaláltak egy átszervezést és egy átnevezést (a Quicklime egyébként úgy van hirdetve hogy online játékokra koncentrál, nem dobozos kiadásokra mint a korábbi BB) és tulajdonképpen minden maradt a régiben, azaz szépen mennek lefelé a lejtőn...
Ha a Criterion-nak adták volna akkor még ki lehetett volna valamit hozni ebből az amúgy nem rossz gammából, (sőt ha valaki ők aztán kihozták volna belőle a maximumot, aki ismeri a Burnout szériát pl. az tudja miről beszélek.
), de igy komolyan sajnálom azt aki időt szán még rá és reménykedik hogy egyszer jobb lesz...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #13859 üzenetére
Nem lathattal mert nem probaltam meg, de tervbe van veve amugy, csak anno atnyargaltam a LoL-ra es ott is ragadtam eleg durvan, lejottem az autoversenyes jatekokrol, most meg a LoL mellett alig jut ido masra. Egyebkent osszehasonlitaskepp itt egy infographic a League of Legends-rol, ami egyebkent minden idok legjatszottabb online jateka jelenleg.
Namost itt egy atlagos nap merese alapjan egy adott idopontban 3 millio jatekost szamlaltak (Peak concurrent players), ami melett meg a CoD MW 3 is csak masodik tudott lenni (tavalyi meres) 1.4 millio jatekossal, es ismetlem ezek egy adott pillanatra ertendo meresek, egy atlagos napon, szoval van hogy ennel joval tobb jatekos is fent van egyszerre.
Ehhez kepest nem nehez beloni hol lehet az NFSW, eleg ha csak arra gondolunk mi volt amig az osszes palya nyitva volt, az atlagos varakozasi ido 5 perc volt csak a nepszerubb palyakon, de vartam mar vegig kivancsisagbol fel orat is, de a vegen feladtam mert nem talaltam jatekost az adott palyara.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tatabike #13848 üzenetére
Ezt a fost nem hogy egymillioan, de 10.000-en sem jatsszak egyszerre barmely adott idopontban. Nem ertem mi oromot leltek meg ebben a sz@rkupacban, bar enis majd 2 evig toltam mire betelt a pohar, de most mar azert autoversenyes mmo-kbol is van alternativa boven. Amellett hogy egy kurvanagy lehuzas (SB) egy jatszhatatlan bughalmaz az egesz, annyit nem erdemel hogy egy percet raszanjak az eletembol.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
chris1997 #10978 üzenetére
D-be nincs, oke, nem en mondtam. Ha kicsit jobban megnezed azt irtam hogy C-ben meg lattam, sunny84 irta hogy le lehet vinni D-be.
Tisztaban vagyok a tobbi auto teljesitmenyevel, igy az XGP-vel is, es nem veri az MR2-t, legalabbis C-ben biztos hogy nem. Az mar mas kerdes ki melyiket mennyire tudja vezetni meg hany powerupot losz el, keress valakit aki jo is MR-2-vel, menjetek parat powerup nelkul egy kanyargosabb palyan, meg fogsz lepodni.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
F22Reventon #10973 üzenetére
E classra azert irtam hogy felejtos mert kb lvl20 felett senki nem foglalkozik vele. Miert menjek otvar lassu kocsikkal egy db E-be sorolt palya miatt? Semmi ertelme E-re epiteni, vagy leepiteni egy autot.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
sunny84 #10970 üzenetére
C-be lattam csak MR2-t meg, viszont akkor valahogy igy nez ki a top class lista:
E: felejtos
D: MR2
C: MR2, A1
B: MR2, A1
A es S-ben pedig mar van nemi valtozatossag.
Az M3-at nemtom meddig lehet butitani de lehet beferne meg B-be, ha igen akkor jobb mint az A1.
Tanulsag: 4db MR2-vel es nemi tudassal a verdak 90%-a eselytelen. Fairplay rulez...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Failbunny #10966 üzenetére
Ahogy tutu is irta, ha top class autot akarsz, B-tol kezdve "butitanod" kell egy tuninggal alapbol magasabb classba sorolt autot. C-ben a top nyilvan az MR2. Ha mindent kiszedsz belole asszem lemegy C-ig es kozelebe sincs semmi, meg B-ben sem. A tobbi classhoz meg nezz egy regebbi tier list-et ahol meg tudod nezni az autok erosseget tierek-re lebontva (azok nagyjabol meg mindig ervenyesek), es hasonlitsd ossze a classokkal, majd szedj ki annyi cuccot (vagy adj hozza ha uj jatekos vagy), amennyivel meg eppen benne marad az adott class-ban. Tehat ertheto, ugye? Veszel pl. egy boostos kocsit amivel alazhatsz az adott classban is, majd kihajigalod belole a tuningot hogy eggyel alsobb classba keruljon, es az ellenfelnek eselye se lesz hogy a nyomodba erjen, mert meg tuning nelkul is sokkal jobb leszel mint azon autok 90%-a amit alapbol az adott class-ba soroltak, vagy alacsonyabb classrol lettek felhuzva tuninggal. Fuck logic.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
WASPZotya #10961 üzenetére
A boost-os autok IGC-se tetele is azt mutatja hogy egyre kevesebben jatsszak a jatekot, igy probaljak visszacsalogatni a regi jatekosokat, csak hat eleg nyilvanvalo hogy ez edeskeves.
Lehet full ingyenes is ha a szerver egy rakas szar, a jatek tele buggal es csalokkal, ez az uj rendszer meg a palyakorlatozas meg csak olaj volt a tuzre, szoval ne csodalkozzatok hogy keves a jatekos.
Amugy meg eddig se volt sok ha visszagondoltok mennyit kellett varni amig az osszes palyan lehetett menni. Nem szivesen mondok ilyet de ennek a game-nek lealdozott (legalabbis szamomra biztosan), ennyi bug meg atbaszas egy betas jatekban is ciki, nemhogy egy 2 eve futo MMO-ban.
Meg annyit hogy honapja atnyargaltam a LoL-re, na ott pl ugy megy a fizetos resz hogy amit penzert tudsz venni azok un. skinek a jatekosokra (mint itt a vizualis tuning) meg XP es IGC boost, es ennyi. Magyarul az osszes olyan cuccot ami a jatekosod teljesitmenyet befolyasolja meg tudod venni IGC-ert, es lam mukodik a dolog, mert nem keveset kaszalnak vele, es a jatekosok hajlandoak arra kolteni hogy maskepp nezzen ki a karakteruk. Kerdem en, az NFS-be miert nem lehet ezt megcsinalni? Koltoi kerdes volt, a valaszt ti is tudjatok...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #10939 üzenetére
Nem 6db IGC kene hogy legyen?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
GardaY #10491 üzenetére
Hogyne tudnám, fos a szerver és ha fullon van egy verseny nem bírja betölteni. Ha 4 vagy kevesebb játékos indul általában nincs gond. Nekem egyébként be szokott tölteni csak kb 1-2perc míg betölt, aztán elindul, de egykét embert mindig kivág.
@falco1: nekem lett 3db C-s járgányom, a Lexust le is butítottam D-re, E-t meg inkább hagyom. Amúgy rájöttem mi értelme a D és E osztálynak: kezdőknek csak ezek vannak, ha nem vesznek boostot. Abból következtetek hogy mentem párat D-s pályán és nem sürün láttam lvl20-nál magasabb drivert.
Összességében amúgy nekem valahogy jobban kezelhetőbbnek tűnnek a verdák. Érdekes hogy az E46 mekkora ász lett, procar-okat meg MR2-ek aláznak, nektek nem tűnt fel?
MR2 meg önmagában is érdekes, alapon C-ről indul és lehet húzni A-ig, viszont C és B-be mindent ver ahogy eddig nézem, de A-ban sincs sok ami veri, szóval kb ennyit az egyenlő esélyekről.
Kiváncsi vagyok mi lesz ezzel a játékkal fél-egy év múlva, ha így folytatják nem biztos hogy megéri a 3. szülinapot...
-
1NST1G8R
senior tag
Nem hinnem hogy valaha is visszaraknak oket, de ha tul kihaltnak talalod az utcakat kapcsold ki a social filtert es maris nem lesznek annyra kihaltak.
@falco1: erdekes elmelet, viszont ha tenyleg igy van akkor az azt jelenti hogy most mar lehet a szamokra hagyatkozni es nem kell vegigprobalni 100fele kombinaciot meg kutatni a netet a tokeletes tuning szettert.
-
1NST1G8R
senior tag
En egy ideig biztos nem tuningolok, ezert kar elpazarolni a 4kulcsos cuccokat. Majd Tutu bacsi kitanulmanyozza es megmondja a frankot hogy mibe mit erdemes pakolni.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
bozont #10457 üzenetére
Nalam ez ugy megy hogy en is hallom az auto hangjat load screen alatt, es baszott sokat tolt, de aztan mindig elindul a verseny, a vegen meg 0 0-t ir de felul latom hogy hozzaadja a cash-t a totalhoz, szoval valszeg a lucky draw-ot is megkapod csak gyozzed kinyomozni mit nyertel.
Patch elott is lassult be neha a jatek, szerver hiba lehet. Ujrainditas nekem nem segitett, egy ido mulva megjavult magatol. Ez is egy affele anomalia amit a nagytudasu szakemberek keptelenek voltak orvosolni 2 ev alatt...
1millio dollaros kerdes Tutunak (vagy aki tudja
): mi lesz az NFS-S-el? Megint nullazzak?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10451 üzenetére
Top idohoz nem eleg a nitro, palyaismeret is kell. Ha jol begyakorolsz egy palyat es beteve tudod a kanyarokat meg a shortcut-okat nem kell powerup hogy nyerj. En pl nem gyujtok mar se nitrot se juggert, mert az utobbi idoben olyan gyerul dobalt hogy inkabb ellottem mindig ami volt, nem tamaszkodom ra, inkabb nyomatom a magnetet (igen lehet magnet noob-ozni
), abbol ugyis van vagy ezer.
Nyomassal sok single playert, ott nincs feszko es nem zavar az ellenfel, szoval gyakorolni kivalo, aztan ha mar csukott szemmel is vegig tudsz menni a palyan lesz majd sikerelmeny multiban is.
-
1NST1G8R
senior tag
A fejlesztok szakertelmevel termeszetesen en is tisztaban vagyok, de azert ha belegondolsz szerinted meddig fogjak jatszani ezt a gamet ha napi rendszeresseggel lesznek leallasok? Szerintem ez nekik sem erdekuk, mert csak (meg jobban) maguk allatt vagnak a fat. Szerintem ne aggodj emiatt, de ma ejjel ugyis kiderul mi lesz.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10445 üzenetére
Privatot meg nem mentem de nem hinnem h tobbet adna mint a multi. Ha szenvedes neked a verseny akkor meg lehet egy masik jatek utan kene nezned.
Amugy ha mar mindenkepp ragaszkodsz a pursuithoz, ha bemesz egy stadionba (stadium) es ledontod a bejaratnal levo terepakadalyokat akkor nem tudnak utanad menni (vagy csak nagyritkan, ha oda teleportal egy rhino), igy konnyen lerazhatod oket, vagy csak allsz egy darabig, kimesz, megint vissza, es megy fel a korozesi szint meg a cash.
-
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10441 üzenetére
A pursuit eddig is event volt mar egy ideje (miota kivettek free roam-bol a zsarukat), es dobalt jobb cuccokat is csak ritkabban. Mivel versenyek utan is eleg szepen ad mar IGC-t (tegnap ha jol emlekszem 1. helyre 3500-at, masodikra 2500-at adott, + lucky drawbol 2x is kaptam 5000-et) inkabb a versenyt javasolnam mert a pursuit egy rakas sz@r es dogunalom. Persze ha uj vagy lehet talalsz meg benne nemi izgalmat, de hidd el versennyel jobban jarsz.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10438 üzenetére
Ha minden igaz a stat szamok mostantol jobban kene hogy tukrozzek a valosagot. A fentebb emlitett Chevi stat bug lehet, gondolom ezt majd javitjak.
Epp itt volt az ideje hogy ilyen lepeseket tegyenek (valtakozo IGC-k), eddig ez a game egy fejos tehen volt nekik, ekkora lehuzast amit ezek csinaltak nem sok MMO-ban lattam, pedig jatszottam mar parat. Ugy latszik erosen kezdett megcsappanni a (fizeto)jatekosok szama, igy teljesen ertheto hogy ujitani probalnak es tobb dolgot tesznek elerhetove IGC-ert. Szerintem nem kell oket felteni, kaszalnak meg igy is eleget.
A masik elgondolkodtato dolog, hogy miert a 2eves szulinap UTAN rukkolnak elo a legnagyobb ujitassal, de ha jol sejtem ez is csak a hanyagsaguknak tudhato be...
-
1NST1G8R
senior tag
Tegnap mentem parat patch utan, eddig nekem szemely szerint eddig osszessegeben bejon az ujitas, ime egy rovid elmenybeszamolo:
A palyak korlatozasa esszeru volt mert vegre megint lehet versenyezni, nem kell orakat varni mig elindul egy verseny (kb. egy honapja pont ezert hagytam abba a jatekot), es mivel naponta valtoznak a versenyek nem nagy ervagas, kiveve hogy TH-n nem lehet teleportalgatni, igy sokkal tovabb tart mig begyujtod a gyemantokat, de valamit valamiert ugye.
Class rendszer: ami pozitivum, hogy valamivel atlathatobb lett a garazs (igaz szokni kell), a versenyeken pedig nagysagrendekkel egyenlobb eselyekkel indulsz (open class-on is). Amit egyelore nem ertek az a classok kozotti hatar, az en verdaim kozul speciel 1db S class lett, a nagyja A-s, B-C-be alig, D-E-be pedig egy darab verdam nincs. Tuninggal ugye lehet class-t lepni, remelem ez ugy lesz hogy azonnal latszani fog amint raraktad az alkatreszt, nem csak akkor ha mar elmentetted. Igazabol a D meg az E classnak nem latom ertelmet egyelore, mivel ha egy E-t veszel pl es kicsit huzod elvileg maris D class lesz, akkor meg minek? Ugyertem ki fog gyari verdakkal menni?
Egyelore ennyi, ma ejjel jobban belevetem magam aztan jonnek a tovabbi tapasztalatok.
-
1NST1G8R
senior tag
Új IGC verda: Chevrolet Camaro ZL1
Maintenance után lesz elérhető egy hétig 0 pénzért. Lesz még 2x XP is, bővebben ITT.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #9314 üzenetére
Ez a cucc egy Camaro szerintem.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #8936 üzenetére
Nezd meg mennyire melegszik a geped. En pl laptoprol nyomom es hat ugye mostansag az irdatlan meleg nem tesz jot neki (szobaban is 28-30fok van nalam
), nagyon vigyazni kell nehogy tulmelegedjen a videokari vagy a processzor, amellett hogy szaggatni fognak a jatekok ki is nyirhatod a geped. Normalis idojaras mellett jatekkal max 60-65 fokra szokott nalam melegedni a videokari, az elmult napokban viszont mar fel ora jatek utan is 74 fokot mertem (Spec Ops: The Line-al sikerult produkalni, NFS-el max 70re ment fel), szoval nem is nagyon eroltetem mostanaban a dolgot. NFS helyett inkabb League of Legends-et nyomom (nemreg kattantam ra) mert joval kisebb a gepigenye es nem hajtja annyira a gepet.
-
1NST1G8R
senior tag
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
driftstar #8869 üzenetére
Ne dolj be az ilyen statoknak, ezek nem valos tudast tukroznek, csak kirakat az egesz. Van egy Gerzson nevu gyerek, annak az egyik profilja ugy nez ki hogy ezervalamennyi win es 0 vesztett meccs, amit az ALT+F4 suru nyomogatasaval, illetve csalassal lehet elerni, mert a valosagban ilyen atlag NINCS. 2:1-es Wins/Loss arany multiban mar nagyon jonak mondhato, nekem a 64.97% win is ugy jott ossze hogy javareszt csak jol begyakorolt palyakon megyek multit, ahol gyenge vagyok ott inkabb single-ben nyomom vagy groupban, ami ugye nem latszik a statban.
-
1NST1G8R
senior tag
E-havi IGC verda: Evora.
Kiváncsi vagyok mennyi lesz...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #8846 üzenetére
A jatekosok szamat illetoen sok a kodosites, elvileg (az EA szerint) mar tobb mint 10millio regisztralt jatekos van. Na most ha ennek a 10millio playernek csak 10 szazaleka jatszik napi rendszeresseggel az mar kiraly - lenne, de a gyakorlat sajnos nem ezt mutatja.
Bar lehet hogy tenyleg sok jatekos van, viszont keves az 50. szintu pilota, vagy inkabb ugy mondanam hogy lvl 30 feletti, mert kb. ennyi a szoras mikor jatekost probal talalni neked a szerver egy egy palyan (ha lvl50es vagy termeszetesen), es szerintem ez az oka annak hogy a versenypalyak kb 90%-a kong az uressegtol.
Lehet hogy ha ugyanazon palyan pl lvl 20as driverrel indulsz sokkal hamarabb kapsz ellenfelet, mig lvl 50-essel varhatsz orakat is, senkit nem fog dobni, mert keves az olyan magasabb szintu jatekos aki ellen kb egyenlo eselyekkel indulhatnal, igy nem is fog osszepakolni a szerver senkivel.
Nem tudom hogy tenlyeg igy van e mert csak egy driverem van (lvl50es) es nem tervezek uj drivert inditani, de akinek van kedve kiprobalhatja.
Meg egy gondolat: most hogy atalakultak a skillek, mi ertelme van meg egyaltalan a levelupnak? Azon kivul hogy uj palyakat kapsz ha szintet lepsz (meg az autovetel korlatozasok) kb. mar semmi ertelme nincs szerintem, elvileg egy lvl10es player is siman leverhet ha ismeri a palyakat es befizetett egy jobb verdara, ami egyebkent nem rossz, csak abban a kontextusban amit feljebb irtam...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
noblem1983 #8763 üzenetére
Ha jol emlekszem 4 ultra partja van, nekem szintugy, viszont az overallja asszem 5-el nagyobb, de meg is latszik szerintem a teljesitmenyen, pont annyival erosebb hogy ha nem hibazik lehetetlen meg csak megkozeliteni is.
-
1NST1G8R
senior tag
A traffic nekem is az agyamra megy neha. Az EA legnagyobb huzasa lenne a world-el ha be lehetne allitani (legalabb groupban, ha multiban nem is) hogy ne legyen traffic es multiban meg ne lehessen poweupot hasznalni. Nem egy nagy wasistdas megcsinalni szerintem, viszont sokat javithatna a jatekelmegyen, egyenlobb felteteleket teremtene es sokkal szorosabb meccseket lehetne igy menni.
-
1NST1G8R
senior tag
Jaja, en megusztam meg nem is szagattot, szegeny tutunal viszont valami nagyon nem ment, de azert jo meccsek voltak, megismetelhetnenk valamikor.
BB Porscheja tenyleg nagyon huz, az alatt a par meccs alatt asszem egyszer sikerult lerajtolnom ot Eagle Drive-on, de az is csak a lag miatt volt szerintem.
A lenyeg hogy minden egyes pont szamit overallnal, mert osszessegeben o nyert a legtobbszor, bar az is hozzatartozik hogy nagyon jol es hibatlanul megy vegig minden palyan, es nagyon rajta van az iveken.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #8744 üzenetére
Bakker, en mar nem is latom, atneztem az egeszet de 0 penzert nincs mar ott csak 19 euroert. Mit csinalok rosszul?
-
1NST1G8R
senior tag
Nem azt irta mar nem ervenyes az ajanlat.
-
1NST1G8R
senior tag
Mas: aki raer ejfel utan es lenne kedve tesztelgetni egy kicsit irjon ram vagy vegyen fel worldbe, a tervem a kovetkezo: van egy majdnem full cuccokal megpakolt GT3 RS-em es azt szeretnem lemerni hogy gyorsul mas tuninggal rendelkezo RS-hez kepest, szoval az kene hogy kiallunk egy hosszu egyenes (pl hid) szakaszhoz es lehetoseg szerint kb egy idoben indulva megnezzuk melyikunk verdaja gyorsul jobban. Akit erdekel jelezze, koszi.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
barack1997 #8692 üzenetére
Ja tenyleg, bocs kicsit el vagyok tajolva, tenyleg ma van szerda.
-
1NST1G8R
senior tag
1200 SB ITT
Kód: 49LV-79AL-DPH5-QW7C
Siessetek mert csak 1 napig érvényes (vagyis szerda hajnal 2-ig
)!
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
DeadBullet #8663 üzenetére
Itt a link amúgy:
Én kaptam e-mailt tőlük abban volt, elvileg mindenki kap akinek szokott jönni newsletter.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
barack1997 #8641 üzenetére
Jah, jó lesz ez, előbb gyalázott le egy gray pointon E30-al voltam, igaz hibáztam párat de szépen hasított.
-
1NST1G8R
senior tag
Ingyen Boxster Spyder: EN7Y-CGJD-AGVD-PHVF
-
1NST1G8R
senior tag
Nektek most megy a játék? Nekem szaggat mint a kurv@élet, próbáltam amcsi és eu szerveren is, kb játszhatatlan.
-
1NST1G8R
senior tag
Villámkérdés: T3-ban melyek azok a verdák amik megközelítik a GT3 RS vagy az RTR-X teljesítményét?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
noblem1983 #8172 üzenetére
Nalam is ugyanez a helyzet, tegnapelott meg tegnap is ez volt. Kurvara remelem hogy nem nullazodok 199. napnal....
Amugy jelenleg nalam az egesz game jatszhatatlan kb, vagy be se tolt egy verseny, vagy egy orat tolt aztan kiesnek a versenyzok mellolem vagy nem is latom oket, szoval ez igy szart se er, csak gyemantot szedni jartam fel mar igy is egy ideje de mostmar lehet az is felesleges. Hihetetlen hogy kepesek ilyen szinten elbaszni egy amugy jo jatekot....
-
1NST1G8R
senior tag
Nem photoshop, nekem is volt mar ilyen, sot par napja az volt beertem, kb egy idoben a tarsammal HS-en, erre ahogy atmegyek a celvonalon megy tovabb az egesz, jonnek ram a zsaruk, a celvonal ugyanugy ottvan, tarsam leallt tehat o valszeg beert rendesen, mondom WTF? Visszamegyek hogy hatha megegyszer atmegyek beerek, de nem. Lejar az ido, persze buko, es kiirta hogy 4millio valahagy kilometerrel voltam lemaradva.
Van rola screenshotom is, majd berakom ha erdekel valakit. -
1NST1G8R
senior tag
válasz
Mr.Skynet #7870 üzenetére
Ha nem akarod hogy hasznalhatatlan verda foglalja a helyet a garazsodban gondolom a valasz egyertelmu...
En a helyedben eladnam az Audit es vennek egy T1-es top IGC-t (lasd fentebb) ha meg nincs T1-es verdad, es gyujtenek szepen a Murcira, vagy ha nem birod ki mig osszejon a 2.5Milla akkor 959 vagy E46. T2-nek jo az Elise, de a gyorsabb, kevesbe kanyargos palyakra szerintem jobb az Escort, ami ultetes utan mar nem borul olyan konnyen, viszont alapbol jobb a nitroja es jobban gyorsul mint az Elise.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Mr.Skynet #7861 üzenetére
- még mindig 1perc mire talál egy játékot amihez tudok join-olni. Ez még mindig normális dolog?
- sajnos igen, ez azota sem valtozott. Sot, az 1perc meg jo is lenne, de van olyan palya ahol 5-10perc utan sem talal ellenfelet, en egyszer elmentem 32 percig, csak ugy poenbol hogy megnezzem meddig bir keresni...- az, hogy random belaggolnak elém, mögém, nekem és repülök minden felé a többiek mennek tovább stb. ez sem változott, vagy a netem váltása óta nálam csak rosszabbodott a helyzet?
- ez is altalanos problema, szinkronizacios hiba, ugralnak az autok, meg kell tanulni ugy manoverzni hogy elkeruld hogy leszoritsanak.- level 34 vagyok még mindig, kevéske pénzel és egy Audi R8-al. Az, hogy level 30 körüliek szó szerint állva hagynak relative gagyi kocsikkal az bug, vagy csalás vagy mi? (anno ezért hagytam abba az egészet)
-foleg csalas, bar attol fugg mit ertesz gagyi kocsik alatt. Az R8 az pl gagyi, szoval ne csodalkozz. Ha szeretned megirom mik a legjobb ingyen verdak.- valószínűleg béna vagyok, de boost-al tudok csak autót venni? Gondoltam veszek valami jobb szekeret, hogy legyen esélyem, hát kapom a képembe, hogy boost-ot vegyek sok sok euróért.
- IGC-ert (cash amit a versenyek utan nyersz) is lehet meg venni, sot van eleg sok uj is, es minden honapban ingyenesse tesznek egyet. Ha bemesz a boltba es tovabb gorgetsz a boostos kocsikon, ott lesznek az igc-sek is. De ha mar igy belementem, ezeket ajanlanam IGC-ert: T1: Chevi Chevelle vagy Nissan Silvia ; T2: Lotus Elise vagy Ford Escort, esetleg a Chevi DeVille (ha jol emlekszem, a lenyeg hogy kicicomazott Chevi team escapre kihegyezve, de versenyre is jo csak tudni kell vele kanyarodni) ; T3: BMW E46, Porsche 959 vagy a Lambo Murcielago. Tudom sokba faj a Lambo, de megeri gyujtogetni, Boostos kocsik ellen az egyetlen verda amivel van eselyed, kiveve ha Schumacher vagy.Remelem tudtam segiteni.
-
1NST1G8R
senior tag
Tegnap ejjel 2korul felmentem es valami iszonyat modon laggolt meg szaggatott a jatek, mas is tapasztalt ilyet vagy nalam lehet valami gebasz? Egyszer mar csinalt ilyet regen de masnapra mar jo lett, remelem most is igy lesz de gondoltam rakerdezek hatha mas is tapasztalt ilyet.
-
1NST1G8R
senior tag
Chat ugyben van mar valami fejlemeny? Vagy ez most mar mindig igy lesz hogy nem lesznek mar csatornak? Egyaltalan lehet latni ha valaki beir a kozos csetbe?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SQX_Barto #7712 üzenetére
TE-n tudtommal mindig egy adott szintrol kezded, van egy minimalis korozottsegi szint minden palyanal, Pursuitnal meg told fel maxra mert ugy sokkal tob REP-et meg casht ad, szoval nincs ertelme nullarol kezdeni, annyira meg nem nehez ha 5-os szintrol is kezdesz, egy kis gyakorlassal belejosz.
Amugy en regebben azt csinaltam hogy elbujtam a stadionba, oda ha mar leverted az akadalyokat be se tudnak hajtani a zsaruk (max oda spawnolnak), volt hogy egy fel orat alltam, kozbe meg tortek ossze magukat es szepen ment fel a szorzo. A lenti stadiontol nem messze meg van egy resz ahol egy kurva hosszu hid van es a vege le van zarva (az mar a terkep alja), ha ott mesz fel ala kis gyakorlassal lehetetlen hogy elkapjanak es a vegtelensegig tudod kerulgetni oket.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SQX_Barto #7696 üzenetére
A BM nem nagy elorelepes a Z4-hez kepest, inkabb fejlodj meg es gyujtogess egy elise-re vagy escort-ra, esetleg el caminora, bar azt tudni kell kezelni. A legjobb ingyenes T2-nek en az escortot mondanam. Ha meg boostos verda akkor E30/Exige Cup/A1 (ezekbol nemtom melyiket lehet venni meg mert ki szoktak venni oket, aztan neha visszarakjak).
Ja igen, ha azokon a palyakon mesz amiket epp kinyitottal szintlepeskor akkor tobb REP-et kapsz mint az alacsonyabb szintu palyakon amik mar regebben megvannak.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SQX_Barto #7694 üzenetére
A teljesítménytuningot Performance Shopban érhetjük el. Ahhoz hogy tuningolhassunk, szükségünk lesz tuningalkatrészekre. Ezeket 3-féle módon lehet megszerezni:
-Meg lehet vásárolni (IGC) a Performance Shopban.
-Meg lehet nyerni őket Versenyen és Treasure Hunton
-Meg lehet venni (boostért) a Gold, Silver és Bronze Pack formájában.7-féle teljesítmény alkatrészt különbözetünk meg:
*Motor(Engine)
*Turbó, vagy kompresszor(Forced Inducion)
*Sebváltó(Transmission)
*Felfüggesztés(Suspension)
*Fék(Brakes)
*Gumik(Tires)
*Misc(Ez egy rejtélyes valami, még nincs a játékban)Az alkatrészeknek 3 különböző szintjük, és ugyanennyi Típusuk is van.
Szintek
*Street: Ezek boltban is megvásárolható alkatrészek, alap tuningot biztosítanak minden autónak.
*Race: Egy kicsivel jobbak mint a Street cuccok, csak nyerni lehet őket, illetve Silver Packban lehet megtalálni. Fejlett tuningot nyújtanak.
*Pro: A legjobb cuccok. Intenzív tuningot nyújtanak minden autónak. Csak nyerés által, illetve Gold Packban lehet megtalálni őket.Típusok
*Improved: Egy teljesen alap, adott gyártó készítette alkatrész.
*Sport: Fejlesztett eszköz, némivel jobbak, mint az Improved cuccok.
*Tuned: Tuningolt alkatrészek, sokkal jobbak, mint az alapok.Hamarosan érkeznek az Elite és a Custom cuccok, amelyek még fejlettebb alkatrészeket hoznak.
Wiki a baratod.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SQX_Barto #7690 üzenetére
Egy jotanacs: az allando TE-vel az a baj hogy ha szamit neked a verseny (vagyis a szakar meg a korversenyek) akkor mire oda ersz hogy lvl50 vagy 0 tapasztalatod lesz a palyakon es porra fognak alazni, mert mivel nagyobb szintu vagy hasonlo szintu ellenfeleket fogsz kapni, akik valszeg nem TE-n edzodtek. Szoval bar jo a TE szintlepeshez, azert gyakorold a palyakat is mert ha feljebb lepsz nem lesz sikerelmeny.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
nmemlekszem #7621 üzenetére
Kar is probalkoznod, en kb. 20 levelet valtottam veluk anno, elkuldtem oket az anyjukba hogy ne kuldozgessenek kuponokat, utana mar nem csak elore szerkesztett uzeneteket kuldtek, de segiteni vagy ertelmes infot adni nem tudtak...
-
1NST1G8R
senior tag
Ha fullon is 120-ad van akkor jo hogy nem szamit, 60 felett mar kb mindegy. Probalj meg ugy jatszani hogy 30koruli FPS-en ketyegsz, akkor erezni fogod a kulonbseget.
Egyebkent kerdeznem mindenkitol aki high vagy max beallitasokkal nyomja, hogy titeket nem zavar az hogy ha gyorsan mentek elmosodik a kep?
En ha idot akarok javitani mediumon tolom emiatt, meg a magasabb FPS-ert is.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #7029 üzenetére
Lehet hogy most ratapintottal a lenyegre SylarHUN, ugyanis ennel a jateknal kurva sokat szamit a FPS, vagyis a framerate.
Nekem viszonylag jo gepem van, de annyira szarul van optimalizalva a jatek hogy max grafikai beallitasokkal mar erezhetoen szarabbul megyek, nem tudok olyan jo idoket produkalni mint alacsonyabb grafikus beallitasokkal. Ugyan maxon sem szaggat be, mert a FPS 25-30 korul van, ami mar folyamatos mozgas (minimum 24 kepkocka/mp-et erzekel folyamatos mozgasnak a szem) de ha durvabb idoket akarok menni akkor az ezredmasodpercek is szamitanak, igy muszaly volt levennem mediumra a grafikat hogy 60FPS koruli erteket kapjak. Ja es hozzatennem hogy emellett pl. a RAGE vagy a Skyrim roccenesmentesen fut magas beallitasokkal, stabil 60 FPS-el...
A rohelyes az, hogy csak elore megadott beallitasokbol valogathatunk (low, medium, high, es max ugye), es nem lehet pl kulon allitani az anti aliast, vagy kikapcsolni a motion blurt, ami magas beallitasoktol ervenyes, es egy kurva felesleges effekt mert egyreszt sokat levesz az FPS-bol masreszt baszottul lerontja a latasi viszonyokat. Az anti alias (elsimitas) meg pont kene nekem, mert attol szebb a jatek, es maxon a legjobb, de ugye akkor bejon belle a blur meg egy csomo mas fos felesleges effekt amitol kurvara lecsokkel a framerate es a kepet is szetmossa ha nagy sebesseggel mesz.
-
1NST1G8R
senior tag
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
nfsBedosz #6985 üzenetére
https://help.ea.com/en/need-for-speed/need-for-speed-world/
Ez az angol support, hogy magyar van-e azt nem tudom, en angolul szoktam oket boldogitani. Volt egy eleg durva levelezesem veluk (kb 20 uzenet odavissza) amit vegul valasz nelkul lezartak, a boost akcio volt a tema...
-
1NST1G8R
senior tag
Szevasztok, a Murci ota van uj IGC-s auto? Ha meg nincs, van esetleg info hogy mi varhato?
-
1NST1G8R
senior tag
A lengyel vagy barmelyik mas boostos akcio meg el?
-
1NST1G8R
senior tag
Na remek, meg 2 (szamomra) total felesleges escape palya. Igy garantaltan meg kevesebb jatekos lesz a versenyeken.
-
1NST1G8R
senior tag
A mai update-el elvileg erkeznek uj versenyek is!
"Can't wait for today's NFS World Update! Cars, card pack, those re-tunes you asked for (poll), more events, wicked bug fixes....going to be an great one. md"
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #5842 üzenetére
En sem ertek egyet azzal hogy nem kene tuningolni a top T3asokat. A GT3 RS-emnek kimondottan jot tett a tuning, mind sebessegben, mind kezelhetosegben. Igaz hogy jobban csuszkalt tuning utan, de amint rapattintottam egy 3-as ultetest egybol kezes barannya valtozott, semmi bajom az iranyitasaval - ellenben sokkal jobban hasit mint alap tuninggal.
Egyebkent szerintem tok felesleges ilyen dolgokban vitazni hogy melyik a jobb iranyitasban, mert mindenkinek mas a vezetesi stilusa, kinek ez fekszik jobban, kinek az. Lehet hogy amit te ugy erzel hogy kezelhetetlen masnak pont elonyt jelent, mert jobban tud csuszkalni a kanyarokban (driftelni ha ugy tetszik), es van aki ezt szereti es tudja is igy iranyitani a verdat.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Martin0802 #5757 üzenetére
Na mondjad csak, hova is jarsz iskolaba?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #5732 üzenetére
Ezt a képet kérlek rakd fel a facebook oldalukra is, meg a Debillisz úr is hadd lássa, hátha kinyílik végre a csipája...ilyet amúgy még én sem láttam, ez elképesztő.
Amúgy nem tudom szoktátok e nézegetni a newsban a kis statokat lent bal oldalon, de én elég érdekes dologra lettem figyelmes nemrég:
Ezek a játékosok ugye az ismerőseim lennének, vagyis többnyire magyarok akiket bejelöltem havernak. Egyiküket sem ismerem különösebben, és nem is akarom meggyanúsítani semelyiküket sem, de azért valaki mondja már meg, hogy lehet ilyen végsebességeket produkálni, hacsak valaki nem csal? Talán el tudom képzelni, hogy ha egy csaló belédmegy hátulról, fel tudsz gyorsulni te is egy pillanatra mondjuk 5-600-ra, de azért a 999-es első hely már kibassza a biztosítékot... Vagy lehet még bug, nem tudom...
Amúgy faszák a verdáid SylarHUN, festésben nálam még mindig te vagy az ász.
Posztolok én is egy kis látványosságot, azért szeretem ezt a helyszínt mert mindent elmond a játékról.
-
1NST1G8R
senior tag
Nektek mukodik az NFS-S? Nekem az idok frissulnek, de nem megyek elorebb a ranglistan, es a historyt sem tudom megnezni...
-
1NST1G8R
senior tag
Ennek a nagy akcionak a miertjerol van esetleg info? Miert pont Lengyelorszag? Magyaroknal nem tervezik?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
noblem1983 #5592 üzenetére
Ugy veszem eszre a hozzaszolasaitokbol hogy ugyanaz a helyzet az MR2-vel mint az M3 Sport evo-val, az se T2-be valo. Annyi pozitivum mindenesetre van a dologban hogy igy mar nem vita targya melyik verda a T1 es a T2 kiralya.
Amugy en eddig egy egy MR2 ellen mentem, 4-en voltak meg rajtam kivul, de uccso lett az MR2. Lehet a sofor volt bena...
Ja igen, akinek esetleg osszegyult mar minimum egymilla igc meg ne koltse el, mert ebben a honapban varhato uj igc-s verda, valoszinuleg T3-as lesz, es meglehet hogy a Murcielago.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
barack1997 #5573 üzenetére
Amikor nem jon elo a hatter a chaten, vagyis nem latszanak ezek az opciok, csak kattints bele az egerrel a kepernyobe barhova, es ha megint fele huzod a kurzort mar ott lesz a keret.
-
1NST1G8R
senior tag
Nem azert, de mar egy jo ideje ugy is be lehet lepni a harmasra hogy a chat ablak bal felso sarkaban raboksz a szamra, es egy felugro listabol kivalasztod a csatornat, ugyanigy mellette azt is milyen orszagot/generalt mutasson. Szerintem egyszerubb igy mint allandoan beirogatni...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #5437 üzenetére
Akkor meg plane. En kurvara hibatlan koroket futottam, ahogy irtam is egyszer sem fogtam falat, max annyi hatranyom lehet hogy nem a leheto legnagyobb sebesseggel vettem a kanyarokat, de meg igy is ugy ereztem hogy kurvara perfekt koroket megyek, amit magamhoz kepest emberfeletti teljesitmenykent ertekelek, jo ha szarzbol egyszer tudok ilyen idot futni. Egyebkent ne tevesszen meg hogy a stat oldalon ott van (zselevel egyetemben) es nem torlik, mert szerintem csak a speed hack-eseket torlik, mert a hangsebesseg atlepesevel naluk latszik egyertelmuen hogy csalnak, az osszes tobbi meg valszeg marad, mert maskepp nem nagyon tudjak rajuk bizonyitani hogy csalnak.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #5415 üzenetére
Zselefn-el en is mentem, es szerintem is csal. Mivel a GT3 RS-em mar joforman ki van maxolva, es futottam mar perkekt koroket utkozes nelkul, idealis iveken es roviditokkel, igy szerintem elegge biztosan meg tudom allapitani hogy ki csal es ki nem, mivel eleg jo az osszehasonlitasi alapom...
A 2:34-re visszaterve meg annyit, hogy en ugy mentem 2:49-et powerupok nelkul hogy egyszer sem utkoztem, vegig ereztem hogy jok az ivek es ugy suhanok mint a szel (a kanyarokban is, egyszer sem erintettem falat) es azokat a levagokat hasznaltam amiket te is Tutu. Ez igy 15mp kulonbseg. Az egyetlen magyarazat amit el tudok kepzelni, hogy mas roviditesekre ment ra mint mi, es azok esetleg gyorsabb levagasok. Ha ugyanott ment ahol mi, akkor nem lehet ennyi a kulonbseg. Meg ha maxon is megy vegig, ugy hogy a leheto legjobban adagolja a gazt a kanyarokban, akkor sem lehet 15mp-el jobb, az rengeteg ido. Ismetlem, powerupok nelkul.
-
1NST1G8R
senior tag
Na sikerült végre egy 2:49-et mennem Route 55-ön a tutuval való gyakorlás után single-ben, erre megint nem frissül a tetves stat...
Ja és hozzátenném, hogy amit mondtál tutu (2:34-et ha jól emlékszem) azt powerupok nélkül lehetetlen megcsinálni, pláne első nekifutásra, és az enyémnél szarabb stattal rendelkező RS-el, szóval én erősen kételkednék benne hogy nem csalt az illető...
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest