- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
http://g.nfs-s.com/3623/nfsw_JESUSTOMER.png
szerintetek ez jó? -
UFO1
senior tag
Én azt vettem észre az ultra alkatrész vonzza a civilt minél több van a kocsiban (ill. versenyben lévő járgányokban) annál inkább. Próbálj ellépni az elején én ott kevésbé tapasztalom a szemét forgalmat, ha mégis sűrűsödnek feldobom a juggert. Kevés 1-2 ultra cuccos vagy a nélkülivel próbáltad már, úgy mi a helyzet.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #8993 üzenetére
Sajnos jót nem.
Ugyan az mint a sima vagy az Underground-os, csak más a festése. -
LamerGyuri
senior tag
A Raven Skyline-ról tud valaki mondani valamit? Jóféle?
-
tutuhawer
őstag
válasz
Crowent #8991 üzenetére
Szevasz, játékpénzzel lehet előrelépni sokat, és jó sok autót meg is lehet venni . Az autó színét (stílusát) kell tovább léptetni, és látod a játékpénzes árát. Mindig azt mondtam, még játékpénzes játékosként is, hoyg amit szeretnél, azt kell megvenni. De ha lelkesen versenyzel, biztosan megtudod itt, hogy mik a jobb autók, és melyik hogyan is viselkedik. A bérelhető autókat ha megtaláltad,akkor egyébként azok játékpénzért is kaphatók bizonyos szint elérése után. Oda is lesz írva. Arra kérlek, és a saját játékod miatt ajánlom különösen, hogy leszegett fejjel menj előre lelkesen, ne állj meg itt a fórumban a mágnesek, leszorítások és egyéb alattomosságok miatt. Mind látjuk, mind tudjuk, sokszor elolvastuk, tenni ellene nem tudunk. Menni kell előre és kész.
Megkockáztatom, ez a te profilod, a te adatlapod: http://nfs-s.com/nfsw/crowent ezt néha frissítgeted magad, néha automatikus.
rajtad tartjuk a szemünket
Sok sikert, jó játékot! -
Crowent
tag
Sziasztok!
Én nem rég kezdtem el játszani a játékkal, tegnap léptem a 7. szintre. Nem igazán értem a játékot a sima Mazda autóval megyek, próbálom tuningolni, de ahogy észre vettem nagyon korlátozott az ingyenes játék... Szerettem volna új autót vásárolni, de csak Fizetős pénzért tudok venni 1-1 napra autókat. Most nem igazán értem ezt az egészet, ha jól tudom már ingyenesen is elérhető az 50? szint... De jelenleg nem tudok semmit se csinálni, se autót venni, se ilyesmi... Bár a Mazdát sikerült kicsit felhúznom de jó lenne másik kocsi. Valaki el magyarázná nekem az egész játékot hogy hogy vagy merre?
Láttam itt pár játékosnál hogy van Lamborghinije... Nekem ez a kedvenc autóm, szeretnék is egyet majd, de ez elérhetővé válik egyáltalán úgy, hogy nem költök a játékra 1 fillért sem? Persze nem azt mondom hogy adj uram mindent de rögtön, csak azért jó lenne tudni hogy előbb utóbb sikerül-e elérnem amiért el kezdtem játszani... Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
HOZZÁTESZEM: HA ESETLEG LENNE VALAKI AKI ELJÁTSZANA VELEM HÉTVÉGÉN AZ A KINYIRLAKTITEKET SKYPE CÍMEMEN MEGTALÁL. BÁR BESZÉLNI NEM IGEN TUDOK DE AZT HISZEM ÍGY IS JÓL EL LESZÜNK, FŐLEG HA TE IS KEZDŐ VAGY. JÓL ELBÉNÁZUNK
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #8985 üzenetére
majd látom , egyenlőre semmi vinyettát nem enged , köcsönöm
de a tanár urazást hagyjuk ha lehet , nem vagyok senkinél sem külömbMás
srácok , megint rossz paszba vok két napja multit nem tudok nyerni egyszerüen ellenem van a szeró trafik trafik hátán , és olyan emberkék vernek el , akiket simán tudnék mecselni az idő alapján , de a trafiktól 100m-t nem tudok menni a sírógörcs kerülget az idegtől(#8986) GabN73
egyszer nekem is volt ijen be is szartam, szerver bug lessz ,nem megy szerintem a szeró rendesen megint. -
GabN73
addikt
Mondanám hogy visszatérek, de valamiért eltűntek a sofőrjeim
Belépek a régi accra, aztán 0 driver. Ez micsoda?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #8983 üzenetére
SHiZUOKA:
Köszönöm.
A Scion egyébiránt T1.NFree tanár úr:
Nyugodtan másold!
Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy ennyire tetszik. -
SylarHUN
senior tag
Volt egy kis hiba.
-
SylarHUN
senior tag
Rám tört az alkothatnék!
Scion
IMG:http://www3.picturepush.com/photo/a/8650121/220/Nfs%3A-World-Wallpaper/03.jpg]
-
NFree
addikt
Hát bakker ebből a buliból kimaradok , a f...om kivan , se motorozás se ez , nem jön össze semmi a fenébe .
Aki indul annak jó versenyzést kívánok , és azért gondljatok rámMár a hangulat miatt megérné
-
callmeakos
veterán
Szevasztok.
Sorry hogy eltűntem de a gépem javítása sokkal több időbe telik mint amire számítottam.
Sajnálom hogy az SDC bajnokság 2. fordulójába nem tudok nevezni, pedig a jelenlegi 3. helyemet bizony megtartanám.
Szóval sok sikert akkor mindenkinek és további jó játékot.JA ÉS A FONTOS:
Ha esetleg bukkannak fel időközben új arcok bátorítsátok hogy iratkozzanak fel a mi kis listánkra. Hetente 1-2x 1-1 órára leszek gépnél és felfogom firkatani az újakat.Köszöntem.
.nox
-
tutuhawer
őstag
Ne feledjétek, benyomom ide is:
Íme az SDC Bajnokság 2. fordulója.
Időpont: Július 7. 18:00
Szabályok:
- Semmi Powerup, kivéve Nitró és Juggernaut. Egyéb PU használat esetén pontlevonás jár
- Kocsik a legmagasabb Tierrel(T3.. ha nincs akkor lehet T2).
- Nincs Cheat!!!
- Nem lehet kocsit váltani a Bajnokság alatt, csak javítani.
- Végére egy Hastings, ahol +1 kört is ráteszünk.
- Akár utána egy fotó is jöhet a Riverfronti stadiuman.
- 7 vagy több fő esetén külön groupban fog lezajlani a bajnokság.
- Rammerek kíméljenek, szinkron hibára csak akkor lehet fogni, ha tényleg az végezte a "dolgát".
Pontozás: 1. 10 pont; 2. 9 pont; 3. 8 pont; 4. 7 pont; 5. 6 pont.... és aki utolsó az meg 2 pont.
Jelentkezést küldjétek valamelyik e-mail címre:
cargameguru@gmail.com
nfsworldfilm@gmail.com
Várunk mindenkit!
[facebook oldal]Speddemon1996 az egyik főnök, őt lehet zaklatni majd online, hogy mi van, mi lesz szombaton. Egy kb másfél órás móka midnenkinek (akár a játékpénzes autókkal is), nagyon ajánlom a nevezést annak is, aki csak szeretne új arcokat megismerni. Szombat 18:00, ne feledjétek, nevezzetek be! Én már neveztem
-
muratomi1
senior tag
24 szinten vagyok soha nem vettem még boost-t csak ugye kódok alapján kaptam és én balfasz mindig elköltöttem ha volt. Na de m1 is. 4 hete újra elkezdtem akkor voltam 15ös szinten azóta minden nap játszom és keveseltem a pénzt. Gondoltam venni kéne egy kocsit de nincs pénz honnan a .. szerezzek. Megnéztem az inventory-t v mi a csudát eladtam mindent ami ott volt és 400.000 költőpénzem lett. azóta van 110.ezer és csomó jó kocsi és mondom megint megnézem hátha el tudnék valamit adni.. de nem volt semmi. És megkérdeztem tesómat h h-h itt nincs semmi? mondom 4 hete fullig voltam eladtam mindent és azóta is játszom de semmi jót nem nyertem. Azt mondja erre te hülyegyerek mi a szarért adtad el simán fel tudtad volna fullra tuningolni az autódat.. mondom bazmeg jókor szólsz.. szal van egy porsche-m, egy lexus, bmw ez mind t2es és egy silviám. már nagyon bánom h eladtam mindent..
-
NFree
addikt
válasz
sunny84 #8964 üzenetére
Hát én ma vártam 5 percet is aztán feladtam, nem volt senki , mind 1 a stadium-ot szeressem , csak sokszor a szar szinkron miatt elpáholnak , me mindíg megreptet valaki.
Sylar
Szép verda jah , én is használnék szivesen japcsi kocsit a hulladék német helyett , de ugy néz ki a mocskok többet tejeltek , így jobbak az autók ami ugye a valóságot sok esetben nem tükrözi -
sunny84
senior tag
én szinte max a hollis -on 20 mp-t várok és mindig van ellenfelem , késő du vagy kora este fele nyomatom , máskor nem , amúgy csak olyankor van időm mert 1001 a dolog mindig
én a lvl50 es kizárólag t3 as STADIUM & CHASE pályán kaptam sok t3 as váltót és turbót
, hát ha beválik
-
NFree
addikt
válasz
sunny84 #8962 üzenetére
Nekem általába még sosem jött be ez ahol más kapott ott tuti én nem kaptam.
Van ám türelmed , nekem kihullana a halyam annyitól tuti , mire ellenfeled ad a szeró , milyen időtály játszol?Minnyá rámegyek az unionra csak befrissíti a list a spade street es időt s meek
Zöld t3 as turbóra lenne szükségem , de nem ad sehol semmit , iesmire nincs tipped? csak min pro legyen
-
-
sunny84
senior tag
komoly meccs volt de sikerült többször is multiban az UNION & HOLLIS pályán
02:16.182 os időt futniegymás után több pro-t is adott az ucsó 7- 13 as moci volt , imádom azt a pályát egyik kedvencem , trükkös de f@sz@
------------------------------#8955) SylarHUN szép
elő szülinapi ajándék
-
gyuszito
senior tag
Úr Isten hogy megmérgelt egy orosz k..ög -.-"
-
djsonik
csendes tag
Esetleg ha valaki ismeri a játékot: Darkorbit, és kéne kari akkor egy jóféle NFS
orld accountért cserébe odaadnám valamelyiket.
Elérhetőségem: Skype: skrillex997 -
djsonik
csendes tag
Sziasztok, a lengyel speedboost dolog még működik? hogy valami piti összegért 50ezer boostot kapunk, ha igen letudjátok írni hogyan kell?
Köszönöm. -
gyuszito
senior tag
válasz
chris1997 #8945 üzenetére
Én Operát használok, és soha semmi gondom nem volt vele. Szerintem a kezelése is könnyebb, mint bármelyik másiknak. Nálam most jelenleg 260Mb-ot eszik, de megy letöltés, "Facabuuuk" Netrádió, ésatiöbbi. szeressem továbbá a könnyű egér által okosított lépkedést is, (jobb klikk tart balra húz=vissza, STB.)
-
SQX_Barto
addikt
<sípjel nagyon hosszan> anyját ennek a k.cs.g befagyós bughalmaznak (meg a szar lassú kölcsöngépnek is...)
És vannak akik erre még pénzt is áldoznak... vicc...
Néha közel vagyok a Delete gombhoz -
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #8936 üzenetére
Nezd meg mennyire melegszik a geped. En pl laptoprol nyomom es hat ugye mostansag az irdatlan meleg nem tesz jot neki (szobaban is 28-30fok van nalam
), nagyon vigyazni kell nehogy tulmelegedjen a videokari vagy a processzor, amellett hogy szaggatni fognak a jatekok ki is nyirhatod a geped. Normalis idojaras mellett jatekkal max 60-65 fokra szokott nalam melegedni a videokari, az elmult napokban viszont mar fel ora jatek utan is 74 fokot mertem (Spec Ops: The Line-al sikerult produkalni, NFS-el max 70re ment fel), szoval nem is nagyon eroltetem mostanaban a dolgot. NFS helyett inkabb League of Legends-et nyomom (nemreg kattantam ra) mert joval kisebb a gepigenye es nem hajtja annyira a gepet.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
tutuhawer #8937 üzenetére
Tetszik
És jó volt, hogy bemutattad, hogyan készül, valamit lassan nekem is kellene kezdenem a kocsijaimmal..
Inventory-ból mindent kitisztogattam (fölösleges partok, skill modok stb) Meg megvettem a Zack-es Scirocco-t 4. kocsinak, ha valamikor nyerek Tresure Hunter-es skill mod-ot, akkor belepakolom és az lesz a gyémántkereső kocsim
A T3-as Porsche-mmal majd kellene kezdenem valamit, mert rohadtul instabil
De a T1-es MR2 az istenkirály
T2-es Spyder meg so-so elmegy ingyen. -
tutuhawer
őstag
közben elkészült egy új festésem, sokszor volt már VW-m, ez megérdemelte, hogy kapjon egy szép festést (a murcielago árából vettem):
hogyan készült:
[link] -
tutuhawer
őstag
leteszem a játékomat kicsibe a tácára és a firefoxot alig bírja megmutatni a gépem. Aztán játékon kívül csak az asztal megjelenítésére megyek és az ikonokat alig bírja bemutatni az asztalon... Ez mit jelenthet körülbelül? Van valami instant tippetek?
-
UFO1
senior tag
Nem csak neked van ilyen szerencséd tegnap gondoltam megfuttatom az egyik E30-at (stat 550 felett) Campbell Tunnel-en ketten a lobby-ban El Camino-val (minden stat-ja 500 alatti). Lerajtol majdnem, de egyből rám húz, lökdös amíg bír, én is próbálom letolni, de mint a betonfal, elnitrozok mindig közeledik, rányom egy + kört, eltrafálok egy trafikot a cél előtt, megnyeri.
Érdekesség jobban gyorsult mint az E30, mitől, attól nem nagyon gyorsul jobban semmi T2-ben, nem lehet letolni nitroval, jugger-el, semmivel, úgy fordult rá a célegyenes hajtűre mint a villamos. Név nincs meg, de fekete volt, UV zöld vastag csík középen a motorházon, és hogy ment így, csalt ez van, valahogy össze kéne fogni a tisztességes játékosoknak világszerte és kikényszeríteni a csalók végleges kitiltását, hogy ez lehetséges e, próba szerencse ... talán … vagy mégsem!
-
tutuhawer
őstag
Azt kell tudnod, hogy ez nyilván nem a te hibád. Én tudok közel menni hozzád, te is tudsz mögöttem. Namár most multiban ez trükkös, a következtetésem pedig sajnos az, hogy meg kell válogatnunk a pályákat. Autópályára nem megyek, mert sokat kell mögötte mennem 300+ tempóval és egy ellenfél internetkapcsolata okozta hiba után vége a békességnek. Bemegyek inkább a belvárosban vagy a parti útra, sokkal kényelmesebb ott versenyezni.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
DeadBullet #8929 üzenetére
Ha törölném, nálam is kapná a végles uninstallt pár qrva anyja kíséretében...
Főleg hogy voltak az ingyen starter pack miatt a boost-os kocsijaim.
Fa...om se kezdené újból a szenvedést az elejéről, amikor most egy 27-es szintű driverem van. Csináltam próbából egy igc-s accot, de még azt sem akartam felhúzni 27-ig mert marha sok idő... én is csináltam két plusz drivert és amikor töröltem, akkor ha nem figyelek ugyanerre a sorsra jutok, mikor a harmadikat töröltem átment a kijelölés az elsőre, ami a fő driverem, szóval ha nem nézem meg, Delete, szevasz...
Ez az egy acc is sokszor úgy vagyok vele, hogy tök felesleges, meg ebbe a játékba egy büdös fillért nem költenék (meg elvből semmi ilyen "free" MMO-ba)
Szeretem a "rendes" játékokat, ahol kifizeted a játékot, aztán békénhagynak, nem az ilyen "ha jobb cuccokat akarsz fizess ennyit meg annyit" kapják be...
Ha még valami fejlesztés is lenne benne, nem csak ez a kevés játékmód, az egyedüli jó benne a sok kocsi, meg a szabad pálya/útvonal választás. Meg rohadtul unom, hogy x millió versenyből ha nyerek partot, az is a) már van b) szarabb mint ami már van... És akkor tuningoljam az autókat. A Mistery packok meg szépen adják a power upokat. Szar így ez a játék... (bocs kicsit már kiakadtam sok mindenen, melegem is van elegem is stb....) -
NFree
addikt
válasz
chris1997 #8930 üzenetére
Hát srácok megint volt szerencsém olyan futamhoz , hogy elment a kedvem az egésztől , mért van az , hogy a töbiek úgy lökdösnek hosszábba keresztbe mint egy kibaszott rongybabát elegem van , kibaszott szar néha ez a kurva game
Ja és nem válasz akart lenni bocs , hu de kibaszott ideges lettem.
Bemész az eagle drivevra mindenki elmegy nem hiszem el rajtam keresztül alattam fölöttem , közbe én meg repkedek mindenfele, bezzeg ha nekimegyek valameiknek mitha betonfalba ütköznék áááá, átmegyek a heritage heighs re a szisztéma ugyan az megyek az ember mögött belaggol , lepattanok hátrafele , hátulról jön a paraszt eltrafál kersztbe fordulok megint nekem jön, tol, elrepülök nem értem , u gyerekek nem hiszitek el de ugy felfort az agyvizem hihetetlen. -
válasz
DeadBullet #8913 üzenetére
Az amazonon 15 dollár egy silver starter amihez jár egy carrera s és 5750 boost ha jól emlékszem,amiből kijön 1-1 t1,t2-es csúcs autó.Szerintem nem is kell több a kezdéshez.
-
DeadBullet
tag
Sajnos nincs modja. Irtam a supportnak es valaszoltak mar masnapra, hogy nem lehet vissza tenni. Ugy sikerult torolnom, hogy csinaltam egy masodik drivert a 600 boostert amit 3dik levelen kap az emberke. Mert a fo-n en nem kaptam meg amikor elkezdtem. Gondolom az orszag beallitas miatt. Atvaltottam magyarra es csinaltam egy ujat. Felvittem 3ra es kaptam. Ebbol vettem garazshelyet a fo driveren. Kivancsisagbol kiprobaltam egy harmadik driverrel is. De azon mar nem kaptam. Mivel nem akartam tobb driverrel tolni ki akartam torolni a masik kettot. Es kb pont ket driver kozze klikkelhetem es igy maradt az elso driveren a fon es kitoroltem.
-
odébbb
tag
válasz
DeadBullet #8908 üzenetére
Helóka !
Nem értem , hogy törölted ? Nincs valami módja visszatenni a drivert ? (laikus vagyok) , vagy valami , másik kiskapu csak van .....
Nem szabad feladni , úgy ahogy az előttem szólók mondották , csak néha gyere és jácc, (új profil).Maradj, jobban jársz , már csak a gém kedvéért ...
Más : Tutu (#8864) ezt hogy csináltad áruld el , ijjen re nekem is szükségem van.
(mákkod van - vagy ez nagyon malac és röfög is ) -
UFO1
senior tag
Hova tűnt Damon Hill.
Fenét!
Hova tűnt TutuDemon, hova tűnt TutuDemon, valaki ezt mesélje el hova tűnt TutuDemon. -
chris1997
aktív tag
válasz
barack1997 #8922 üzenetére
Tényleg.. Lotusokba Toyota motor van
Akkor meg fogod venni X) -
gyuszito
senior tag
Sziasztok srácok! Egy kedves rokonom elkezdte a játékot már régebben de gép híján összegyült a boost-ja az E30 ra, amit már meg is vette, csak szégyenemre nem tudok neki tuningtippeket adni, mivel nekem még nem volt szerencsém ehhez az õrült járgányhoz. Egy tutira jó, tesztelt színsort tudna valaki dobni hozzá? Más; holnap, azaz ma este 8 környékén leszek, és odavághatnánk a frissen felszeretl gumiknak!
-
satee76
aktív tag
Én meg úgy érzem EGY ember vagyok . Ha játszom akkor is EGY ember maradok. Nekem mindenhol csak EGY acc. kell. Nincs próbálkozás, minden élesben. Ha valamit el b...tál...akkor elba...tad.
De ez csak az én véleményem.
-
-
UFO1
senior tag
Már meg ne haragudjon senki, de ezt a törlést én nem értem, fogom és csinálok új acc-ot, akár 100-at, ha kedvem van (és ha kell a régi név teszek hozzá egy pontot, szóközt, akármit, bár nem tudom melyiket engedi) vagy ha van boost-om veszek amit akarok. Törölni minek is …?????
-
tutuhawer
őstag
válasz
én egyszer részegen nyomkodtam, mosódott a kép, és úgy lépegettem a profilok közt és töröltem is egyet, de nem sokon múlott a baleset... eddig nem hibáztam, a 002-es profilomat majd' egy éve töröltem, az tudatos volt, de egyébként ma már bánom
Én ostoba.... Corvette, Supra, egyedi WATT energy skyline, WATT energy öreg charger volt , hú de kár értük... csak képen van meg a két járgány sajnos. De maga a profil is értékes volt, ez az eddigi legnagyobb hibám a játékban.
-
NFree
addikt
válasz
Ne ujra kezd csak játsz néha , ugysem tudod abba hagyni nekem se megy igaz nagy érvágás lenne ha elbasznám az accomat , az elején egyszer előfordult 30 szint környékén , de akkor még nem volt benne boost hál isten.
-
DeadBullet
tag
Nincs kedvem ujra kezdeni. Szivni ujra a boostos autokkal. Mar a porsche spyderem sincs mar meg igy pedig, ugy imadtam. A kedvenc palyamon a top 500 idoben benne voltam a fel tuningos spyderemmel. Ujra szivni es gyujtogetni partokat. Foleg, hogy manapsag mar alig adja. Inkabb kihagyom.
-
válasz
Én nemrég újra kezdtem és sokkal több ellenfél van multiban az alsóbb szinteken.Szerintem ezért ne hagyd itt a játékot!!!
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #8907 üzenetére
nincs mit rajta irkálni , elindultunk eltünt beért 2mp ennyi, a másik meg nagyon gyanus a lambo power upp nélkül a paradise hotlelen ahol kilométeres egyenesek bóvannak 360 felett menni nem?
#8908) DeadBullet
Ha boost od báánja akkor nagy a baj , ha nem akkor tanácsolom , tényleg kezd ura , esetleg annyit nem tudzs csinálni ha volt boost , hogy kárpotoljanak valamien szinten párr pöttyel? -
chris1997
aktív tag
válasz
Az kemény...
Hát.. viszlát. -
tutuhawer
őstag
válasz
Szevasz
-
DeadBullet
tag
Hat en befejeztem a jatekot fiuk. Felreklikkeltem amikor toroltem az egyik driveremet es a fo driveremet toroltem ki. Irtam supportnak nem tudnak segiteni. En nem fogom ujra kezdeni. Tehat befejeztem. Viszlat fiuk.
-
Sziasztok!Az RX-8 09' mikor lesz megvásárolható?Valaki infó??Nagy kedvenc a régi a játékban...
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #8898 üzenetére
Szép kis autó gratt , hányadik?
Más
tegnap végeztem 1 pár tesztet , 3 pályán gurultam a bmw m3 gtr és az evorával, nos az evora jött ki győztesnek, de hozzátenném , mindkét verdát perfect start és nitró nélkül teszteltem , amiben tudjuk az m3 elég erős. 1-3mp volt a külömbség az evora javára nem kell egyből kötélnek menni aki esetleg most váltani szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Titan Quest II
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest